|
| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
+41str8tking JMMM Portable.Device janča Fay Panthera mummy dzajnisko lentilka cleo Ellen calla wiktoriano Dzowika4 janicag Zizi lenkka Maria SkreechTina Kacena222 sonca12 keksiiq CrazyD Soniq Anwiel Madlen Kristine beruss ThomasCrown Silvia Weronička Ettie bookika janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle Samabel LenkaX22 SNlois Kaja 45 posters | |
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.08.09 9:04 | |
| Tak tady je jeden rozhovor s Jaredem a Jensenem a jak koukám,SN se vysílá i v Korei Supernatural season 4 - 광고와 인터뷰&Eye of the tiger - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ghcn6eme8Nw A tady najdete odkaz na stažení tohodle videa....pokud máte zájem - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/9754106.html | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.08.09 21:21 | |
| Wow chalani aký zlatí sú tam , síce nemám ani páru o čom točili ,ale mne stačilo sa na nich pozerať viete si predstaviť , keď to vysielajú v Korei aké dabingy musia mať dííky Janka | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.11.09 20:32 | |
| Včera som na nete videla video zo súkromia ako Steve Carlson porcuje na deň vďakyvzdania moriaka. Bol hrozne zlatý a na malú chvíľku sa v ňom objavil aj Jensen. Video zrazu z netu zmizlo, čo je škoda, ale ešte som našla aspoň to podstatné Jensena Happy Thanksgiving by Jensen Ackles & Danneel Harris 26.11.09 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=3a5ag4n0U_4&feature=youtube_gdata | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 24.12.09 8:14 | |
| Máme tu další dárek pod stromeček J2 behind the scenes photoshoot - kód:
-
http://s142.photobucket.com/albums/r102/samusamu14/SPN/?action=view¤t=index_jan.flv a tady link na stáhnutí - kód:
-
http://www.sendspace.com/file/5ko2rt credit: samusamu14 and fabilimahzdroj:dean_sam | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.12.09 9:28 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| | | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.12.09 19:01 | |
| Ja som sa na tom videu smiala celý čas. Dean a Sam po japonsky! A Bobby nemal chybu, priam som cítila, že mu len chýba samurajský meč a bude z neho hotový samuraj v šiltovke. Najviac sa mi však páčil hlas dabléra pre Castiela. Ale musím uznať, že hlasy všetkých vystihli celkom dobre. Ešte som si všimla záber, keď Samovi obliekli bundu a on sa pritom tak divne usmieval, ako k nemu podišla nejaká drobná žena a uhládzala mu vlasy, či čo. Bola taká malá, že ju takmer ani nebolo vidno. Ja by som pri Samovi dopadla rovnako. Tiež som taký prcek. Úplne živo som si to vedela predstaviť. | |
| | | janka410 Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 8:45 | |
| Říkala jsem si,že se zdržím komentáře...tak mlčím ... dávám sem to video,o kterým delší dobu mluvil Clif (J2 bodyguard)... že ho připravují Jared Padalecki and Jensen Ackles Do Not Have Twitter, Facebook, etc WinchesterBros.com Exclusive - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=-bTO2Q63elc snažím se mlčet proboha co to je s Jaredem,je nějakej divnej | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 9:24 | |
| Chudáci, já to říkám pořád, že jim všechno to fanouškovské bláznění dává zabrat. Že se na to ti lidi už nevykašlou a nenechají je v klidu žít. Když si představím, že se chtějí ještě pustit do 6. série SN.... Přesně tomuto jsem se chtěla vyhnout. Abych je viděla v tomto stádiu. A vím, že může být ještě hůř. Jen doufám, že tak daleko už to nedojde. Aby je nakonec lidi od sebe úplně nerozeštvali. Jak to bylo skvělé před třemi roky.... Měli se na to pokračování SN vykašlat a skončit v nejlepším. Určitě by to jejich vztahu jen prospělo. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 11:10 | |
| Ja som asi vadná alebo možno vôbec nie. Len stále proste nechápem potrebu niektorých ľudí vydávať sa za niekoho slávneho, alebo proste len za niekoho iného. Beriem rôzne skupiny čo sa týka fandomu to je každému jasné, že proste len nejaký človek vytvoril napr. na FB skupinu kde sa zhromažďujú fanúšikovia, ale vážne, vydávať sa za osobu? Niekomu to pomáha? Robí mu to dobre? Teda o J2 viem, že nemajú nič z toho (na ich mieste, keby som aj mala, tak si tam nedám svoje meno, ale nejakú streštenú prezývku, ktorú by poznali len vyvolený). Niekedy vedia byť fanúšikovia vážne riadne (Myslím tých čo sa za nich vydávajú ) Jani vďaka za video | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 12:46 | |
| - citácia :
- na ich mieste, keby som aj mala, tak si tam nedám svoje meno, ale nejakú streštenú prezývku, ktorú by poznali len vyvolený
prečo, veď na FB si môžeš zablokovať, aby ti chodili žiadosti o spriatelenie, alebo ich jednoducho ignorovať, má to tak aj Rob Singer a ide mu to skvelo.. a TWITTER je od toho, to nech sa na mňa nikto nehnevá.. sú tam väčšie celebrity, ktoré nemajú problém s fanúškami komunikovať.. | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 13:41 | |
| mna pobavilo pri zhliadnuti toho videa, ked som sa pozerala do kontaktov na FB, tak zrazu z tamade zmizli podaktore identiy J2 :D:D:D:D:D:D sranda no. | |
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 14:19 | |
| tak oni mali napísané, že to nejsu oni, ale fanclub, nechápem, prečo ich vymazali | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 14:21 | |
| Fay hej kopa má twitter ja viem, ale skôr som narážala na to, že sa kopa ľudí za nich vydáva a púšťajú do sveta hrozné bludy. To či chcú alebo nechcú mať twitter, či FB je ich vec. Poznám aj iné celebrity, čo proste nechcú. To že sa to dá blokovať no dobre dá, ale tak asi to nepotrebujú. S kým potrebujú byť v kontakte sú a myslím, že prostredníctvom iných sa k nám aj tak kopa vecí dostáva. Ja to beriem, je to ich rozhodnutie, nie každý potrebuje aby ľudia, ktorých možno nikdy nevideli zdieľali ich život, alebo myšlienky. Ale toto je naozaj proste ich rozhodnutie. Ale jedno je isté - tváriť sa, že som to kto nie som len preto, že mi to poskytuje anonymita internetu je proste divné. Ettie lol to fakt? | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 14:23 | |
| Zizi: ale veď jasnéé, ja som skôr reagovala na tie aliasy.. že je to zbytočne.. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 15:39 | |
| Mně osobně spíš zaráží to, že jsou některé celebrity ochotné "twitterovat" a podobně. Já chápu, že pro fanoušky je to úžasné, že si můžou psát se svým idolem, ale na druhou stranu se divím, že na to mají čas. Možná herci, kteří nejsou vytíženi natáčením denně a prostě jsou povahou sdílní a společenští, že jim nevadí sdílet svoje soukromí se "zbytkem věta"....tam se to dá pochopit. Ale rozhodně bych neházela všechny "celebrity" do jednoho pytle, protože každý má jinou povahu a i když jsou to celebrity, mají podle mě nárok na soukromí. Tedy i na to, odmítnout tyto dnešní vymoženosti komunikovat osobně s fanoušky. Podle mě natáčejí J2 skoro celý týden od rána do večera a absolutně nechápu, kde si fanoušci myslí, že by vzali čas na twitterování. Copak jsou povinní svoje jediné chvilky trávit odepisováním tisícům fanoušků? Asi jsem v tomoto divná, ale prostě se jim nedivím, že se do toho nechtějí pouštět. Takže je rozhodně nezavruhuji kvůli tomu a nemyslím si, že by byli namyšlení nebo něco. Prostě mají jen jiné zájmy. A pokud jsou zde nějaké problémy s tím, že se někdo za ně vydává, tak je pochopitelné, že to museli nakonec takhle vyřešit. A je mi fakt smutno z toho, jaký "hon" se na ně v posledních letech pořádá, a že je tedy musíme vidět v tomto "stavu". Určitě jim to nebylo příjemné, když to video točili, už jen proto, že možná tušili, jak je fanoušci kvůli tomu vypískají. A nebo je to možná ani nenapadlo, stejně jako by to nenapadlo mě. Nechci se nikoho dotknout, ale podle jsou fanoušci už příliš nároční. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 15:52 | |
| Chrys: ja som to nemyslela tak, že by si mali založiť tw (mimo to, o to sa im stará dostatočne Clif ) .. skôr že si myslím, že keby si mali tw založiť, tak prečo pod aliasmi?? na tw sú ludia, čo píšu raz týždenne, 2 hodky odpovedajú fans.. tiež si myslím, že na to j2 nemajú čas, 16h denne točiť, asi by ma.. ehm.. veľmi dobre viem, čo je to za zhon na natáčaní.. a okrem toho, Jared FB má, ale vraj tam už 3 mesiace nebol.. | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 16:56 | |
| Chrys vôbec nie si divná. Tiež si to myslím. Určite majú po skončení práce lepšie veci na práci, čo sa týka ich života (resp. toho voľného času čo majú) ako sedieť na nete a informovať fanúšikov o tom, koľko káv za deň vypili a podobne. To, že nechcú mať twitter, FB alebo že ho nezverejnia alebo že proste nechcú takto komunikovať s fanúšikmi je podľa mňa normálne a nie je to znakom nafúkanosti alebo niečoho podobného. Ja na tom nevidím nič zlé a ak sú ako vravíš fanúšikovia až tak nároční, tak potom neviem kam ten svet speje. Veď sú to tiež len ľudia. Všetci vieme ako milo sa správajú na conoch a ak je niekto schopný ich vypískať len kvôli tomuto, tak to je už fakt nad moje chápanie Inak si to pekne vystihla, takže nemám čo dodať Fay: jaj som asi nedávala pozor pri čítaní No ale to bol len príklad, že keby nechceli aby niekto vedel, že sú to oni, tak by sa mohli nazvať aj užívateľ "blue socks" a nikto by na to neprišiel. Je jasné, že dnešná technika dovoľuje nežiaduce správy a žiadosti ignorovať | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 17:07 | |
| za Jensena a Jareda tweetujú zjavne iní dôležití ľudia, takže sa im nedivím, že sa im do toho nechce.. a mimo to Zizi, načo mať tweeter, keď nie kvôli fans?? myslím, že svoje telefónne čísla medzi priateľmi poznajú.. | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 17:18 | |
| Fay: No jo to je pravda, ale tak v tom prípade načo mať twitter veď fans sa aj tak vždy všetko dozvedia Online neonline beriem to tak, že keď niekto má twitter tak si rada prečítam, keď nemá tak proste nemá Moje sympatie sa tým nemenia | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 27.01.10 17:26 | |
| s týmto s tebou súhasím.. | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 18:49 | |
| Je smůla, že my jsme tady a ti "fanoušci" většinou v Americe. Nic s tím neuděláme, nepomůžeme, můžeme jen oba politovat, navzájem si postěžovat, nadávat. A v tom videu dali právě takovým fanouškům najevo, aby je nechali žít, dělat svou práci, bavit lidi, kteří o to stojí a mají je rádi takové jací jsou - jako obyčejné hochy. Opravdu se tak může stát, že se stáhnou do ústraní, nebudou se tolik objevovat před kamerou. Obzvlášť Jensen, on se dost drží stranou. Ve videu také většinou mluvil Jared, Jensen prohodil jen pár slov. Připadalo mi, že je nervozní, otrávený, znechucený, utahaný. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 18:55 | |
| hmm pekná debata tak ja sa vyjadrím tiež. úprimne ma zarazil ich výzor v tomto videu. neviem, ale prišli mi dosť smutní ja nesledujem "gossip" ani to, čo si myslia fans o sn v zahraničí, takže neviem či boli negatívne reakcie na toto video a preto ste sa tu o tom tak rozpísali alebo nie, ale vo mne toto video vyvolalo skôr súcit s j2 než hnev alebo sklamanie. ja viem, že pravdepodobne veľa fans by chcelo, aby j2 boli buďto na twitteri alebo fb alebo myspace alebo bohviekde ešte, pretože je to najjednoduchší spôsob ako byť s nimi naozaj v kontakte. celebrity, ktoré majú tw,fb.... to robia podľa mňa preto, aby sa viac zviditeľnili- misha collins alebo preto, že sa proste radi predvádzajú-paris hillton alebo ich to možno len baví napr taký JB si myslím, že to robí skôr pre fans než preto, žeby to potreboval no chápem ak to niekto nechce mať napríklad mne dosť dlho trvalo než som si založila fb, pretože som sa necítila na to, aby som zdieľala môj život s ostatnými a to nie som celebrita a ľudí, ktorých mám medzi priateľmi poznám osobne takže úplne chápem ak sa celebrity rozhodnú pre súkromie čo sa aliasov týka a podobne... nuž myslím si, že je ozaj úbohé ak sa niekto tvári ako nieto iný jedna vec je vytvoriť skupinu alebo niečo na fb a jasne napísať, že je to len fan skupina alebo sa za niekoho vydávať v RPG alebo si trebárs spraviť nick z ich mien, ale netvrdiť, že som on/ona. fakt ma zaráža, že to stále pomerne dosť veľa ľudí robí anyway.... je mi ľúto, že ich všetko, čo sa deje dohnalo až k tomuto, ale som aj rada, že jasne dali najavo, že nič z toho nemajú, takže nemusíš špekulovať či sú fámy o tom, že jeden alebo druhý sú na fb alebo tak pravdivé ps: samozrejme mohli to video spraviť práve preto, že sú na fb, ale nechcú, aby ich ľudia otravovali a tak, keď spravili toto video, nikto im písať nebude mne je to v podstate jedno lebo aj tak nemám veľmi čas sledovať twitter či fb... no oki, koniec môjho výlevu | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 18:57 | |
| - janča napísal:
- Připadalo mi, že je nervozní, otrávený, znechucený, utahaný.
Ano, přesně tak mi taky připadal. A kdo by se mu divil? A s tím pomáháním...jim nikdo nepomůže, s tím se musejí vypořádat sami. A je jen na nich, jak to udělají. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 19:06 | |
| Ja si myslím, že mať twitter nie je žiadna veda. Ak by si ho založili, ušetrili by sa takýchto vecí a starostí a jedno s druhým. Áno, natáčajú seriál a ten im žerie čas, ale to je len výhovorka. Keď stíha tweetovať Nathan Fillion, Neal Patrick Harris, Zachary Levi, Leighton Meester a ďalší, tak prečo by aj oni nestíhali, nikde nie je napísané, že musia odpisovať fanúšikom, podľa mňa by len im prispelo, keby raz za čas napísali malý tweet. Jim tweetuje a píše aj na facebooku a nech mi nikto nehovorí, že to robí len preto, že sa chce zviditeľniť. Podľa mňa by mali ísť s dobou a pochopiť, že tieto sociálne siete vládnu svetu. Je to len môj názor, ale ja proste nepatrím do skupiny, ktorá ich kvôli tomuto ľutuje. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews | |
| |
| | | | Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |