| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
+41str8tking JMMM Portable.Device janča Fay Panthera mummy dzajnisko lentilka cleo Ellen calla wiktoriano Dzowika4 janicag Zizi lenkka Maria SkreechTina Kacena222 sonca12 keksiiq CrazyD Soniq Anwiel Madlen Kristine beruss ThomasCrown Silvia Weronička Ettie bookika janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle Samabel LenkaX22 SNlois Kaja 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 20:14 | |
| jj a ako sa cítila Daneel..nie že by som ju zastávala...ale tak..mať priateľa za Jensena tak ma holka smolu ale tak..predsa len...by si niektorí fanúšikovia mali uvedomiť krutú realitu a nerobiť to čo robia | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 20:20 | |
| no hej ešte stále je s danneel, veď neohlásil rozchod ani nič... teraz to práve potvrdil. no a veru... akože každá by chcela byť na jej mieste, ale zase takto okato to dať najavo chudáčik, akoby sme mu nepriali šťastie tá moderátora tam potom dobre povedala, že aj ona má priateľa a nie iba vo snoch ale iba ma zaujímalo prečo sa tak vyhýba otázkam o svadbe... niežeby som chcela vyzvedať, ale tak zaujíma ma to, no či ešte bude aspoň slobodný.... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 21:48 | |
| ako, ja to nechápem, mali by si to uvedomiť (presne ako ja) : - so mnou sa neožení (takže nebude najšťastnejší v celom vesmíre ), tak keby sa aj chcel oženiť s Danneel, asi to bude preto, lebo ju fakt miluje a je s ňou šťastný (ale to sa bude cítiť už "len" ako najšťastnejší na celom svete - našiel si vysnenú polovičku, ale nie mňa, chudák ) - a keď ho mám rada, tak sa budem radovať s ním, nie? aj keby niekedy (v blízkej, či vzdialenej budúcnosti) oznámil, že tu budú behať malí chutní harriskovskí eklsovia - no a čo?? - aspoň sa budeme vytešovať, že on je šťastný a nie bučať ako nejaký dobytok v televíznej šou - trápne - ale vážne, je to človek, ako každý iný, má svoje ľudské práva, tak nech si to nejaké retardované čudáčky v tom publiku uvedomia - je to jeho život, preboha | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 21:55 | |
| dzajnisko: to si pekne napísala súhlasím ja by som len chcela vedieť či bude teda svadba niekedy v blízkej budúcnosti alebo nie... ja viem, viem... som zvedavá ako stará blažková, ale mne to nedá | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:05 | |
| uplne s vami suhlasím. vieme že Jensen nikdy nebude zo žiadnou z nás a ani s tým pripečených fanyniek tak prečo mu nedopriať aby bol s inou. ved taký krásny chlap nemôže zostať sám Daneel sice nepoznám ale ked je s ňou šťastný nech s ňou je. a s tou svadbou. o tom nehovoril asi ani s Daneel tak prečo by to mal rozoberať v televíznej show. ak sa bude chcieť oženiť tak sa to určite dozvieme. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:08 | |
| to si fakt myslíš, že sa o tom ešte nebavili? sú spolu predsa už dosť dlho no nič... kašlem na to... však snáď ak sa zasnúbi, tak dá vedieť zatiaľ mám moje sladké sníčky s ním | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:11 | |
| vďaka dion tak nik z nás nemôže vedieť, či sa o tom bavili alebo nie... tak ale smsku s pozvánkou nám hádam jeden z nich pošle - citácia :
- zatiaľ mám moje sladké sníčky s ním
tak ja budem mať aj potom, ak sa ožení, však to nie je choroba ani iná fyzická vada | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:12 | |
| niektorí muži môžu byť vo vzťahu aj niekoľko rokov a slovo svadba ani nespomenúť poznám také pripady aj osobne. tak možno je Jensen tiež taký. no a snívať o ňom môžeme aj keby bol ženatý a mal 5 detí dzajnisko smsku asi nie ale nejako to už dajú vedieť | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:15 | |
| Tak když tady vidím tu vaši konverzaci, musela jsem na to poslední video hned mrknout a jako absoluně nemůžu z té moderátorky, či ako sa to volá. Ta nemá chybu... Ty její připomínky....Jensen už z ní fakt nemohl chvílemi. Ale zvládal to super, chlapec! No a k tomu bučení ve studiu...já to tedy vůbec nevidím tak černě jako vy. Mně to přišlo jako úplně normální...tohle se děje u každého podobného rozhovoru se slavnou osobností a je to vždy myšleno ze srandy...prostě jako vyjádření zklamání, že nemáme "šanci". Víte, jak to myslím. Takže opravdu by mě vůbec nenapadlo brát to od nich nějak špatně. No a tu svatbu hezky zahrál do outu. A to mě taky nepřekvapuje. Kdo by se hnal do svatby, když víme, jak to v těch hollywoodských manželstvích většinou chodí? Je lepší na to nespěchat. Nebo by se taky mohlo stát, že než mu bude 40, bude 3x rozvedený. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:17 | |
| - dzajnisko napísal:
- aj keby niekedy (v blízkej, či vzdialenej budúcnosti) oznámil, že tu budú behať malí chutní harriskovskí eklsovia - no a čo??
- aspoň sa budeme vytešovať, že on je šťastný a nie bučať ako nejaký dobytok v televíznej šou - trápne - ale vážne, je to človek, ako každý iný, má svoje ľudské práva, tak nech si to nejaké retardované čudáčky v tom publiku uvedomia - je to jeho život, preboha Tak týmto si ma zabila. Teda tá prvá veta je 100% môj názor - no a čo, keď ju má rád, tak kľúdne nech sa s ňou ožení. Ja tiež snívam, že raz príde za mnou, ale som schopná vnímať aj realitu a teraz sa dostávam k tomu tvojmu záveru - nebudeme predsa bučať ako nejaký dobytok - hej mohla si rovno napísať, že na neho bučali ako kravy v maštali A súhlasím s tebou. Mohli by si to tie vypatlané američanky už konečne uvedomiť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:27 | |
| akože ja viem, že niektorí tú svadbu nespomínajú, ale jeho som vždy brala ako typ, ktorý sa chce usadiť a mať rodinu, neviem prečo tuším som to niekde čítala, neviem... ale to je jedno... je pravda, že radšej nech sa do toho nehrnie.... no a tak ja to tiež zase až tak čierne nevidím to bzučanie, ale predsa len mi to občas vadí.... akože videla si ako sa zatváril... neviem, ale proste nemyslím, že on je taký, žeby mu to nevadilo.. no nepoznám ho, zase len môžem hádať a trepať kraviny, že? no a jasné sníčky ostanú | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:34 | |
| dion, třeba si právě není jistý, že Danneel je ta pravá, se kterou by chtěl tuhle vysněnou rodinu založit. Já bych se mu nedivila, protože já jsem se vdávala po čtyřech letech a i tak to bylo už jen z principu, jakože proč ne, když stejně nemáme v plánu se rozejít Jenže oni mají narozdíl od nás jiný životní styl a proto u nich ta doba, kdy poznají ten správný čas a správnou osobu, třeba delší. A že tak zareagoval....no známe Jensena, jak se občas chová na veřejnosti. Prostě je rozpačitý, tak podle mě nevěděl, jak honem správně zareagovat...kdoví, co si ve skutečnosti myslel. Spíš bych si tipla, že mu to bylo úplně fuk, protože už se s tímto určitě setkal nesčetněkrát a nejen v této "podobě", takže by to měl už brát jako nepříjemnou, ale nevyhnutelnou součást svého života a nijak se tím nevzrušovat. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:36 | |
| no oni obaja s Jaredom stále tvrdia, že si chcú založiť rodinku a usadiť sa. A povedzme si pravdu oni sami predsa musia vedieť s kým tú rodinu chcú. Ak je ona jeho vyvolená, tak asi na to má dôvod. Proste ja mu prajem tie iskričky v očiach, ktoré si tam viem, živo predstaviť, keby rozprával o svojich deťoch Nuž čo už dávnejšie som sa musela zmieriť s tým, že on nebude môj chlap (aj keď kto vie ) a keďže ho mám rada, tak chcem aby bol happy a aby sa stále tak rozkošne usmieval ako to robí Chrys: mňa to tiež napadlo, to že Daneel nie je asi tá pravá, pretože tej otázke o svadbe sa tak šikovne vyhol. Nuž kto vie? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 10.01.09 22:51 | |
| no veď ja som len písala svoj dojem z toho proste mu prajem len do NAJ do života a pokiaľ bude šťastný budem aj ja a je mi fuk, či bude slobodný, ženatý, bezdetný alebo s deckami... stále to bude jenny, ktorého milujem a vždy mu budem z celého srdca priať len to najlepšie neoznám ani jeho, ani danneel, ale pokiaľ sú spolu už takú dobu a je im dobre, tak im to prajem. fakt. a končím túto debatu týmto absolútne nesebeckým prehlásením peace and love to everyone! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 16.01.09 17:21 | |
| okey nové interview jensen o bloody valentine: BDTV Interview: My Bloody Valentine's Jensen Ackles - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=a7TcrUp7VnY enjoy | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 16.01.09 21:31 | |
| tak som si pozrela to interview. Jensen je tam úplne úžasný . teda to je vždy to ako rozprával a ešte ten jeho úsmev. no ja z neho nemôžem : | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 16.01.09 21:33 | |
| mne sa páčil ten koniec, kde povedal, že nesúťažia s jaredom proti sebe že si obaja proste navzájom prajú úspech. to bolo také zlaté a fakt mu to strašne seklo | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 17.01.09 19:22 | |
| OMG Jensen je na tom videu rozkosny ale ako ten moderator ci ako ho mam nazvat no to bolo nieco a skoro kazde druhe slovo fuck no ja nemozem a aky lak na nechtoch mal. dion tiez sa mi to pacil ten koniec vidiet ze su naozajstny priatelia | |
|
| |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 03.02.09 9:04 | |
| Já mám dost. Konečně se můžu pustit do všech videí, tak jsem začala tu Argentinu a odpadla jsem u čtvrtého videa od té aztlanitzy. Bože, jak já toho Jareda lituju. Sama vím, jaká otrava je na letišti, člověk unavený a nevím co všechno a ještě se tam vypořádávat s tím davem. Ale v žádném případě ty fanynky neodsuzuji, protože na jejich místě bych se beztak chovala stejně. Taky bych si chtěla "kousek Jareda" urvat jen pro sebe. A on je tedy vážně zlatý, jak je na ně pořád milý a tu trpělivost mu fakt závidím. Mně už by úplně zdřevěněl úsměv na rtech při tom focení. Nejsem si jistá, ale zdálo se mi, že se mu tam i omlouvaly za to, že ho tak otravují, ale on řekl že vůbec ne, že jsou moc milé. A ještě mu tam říkaly něco o Jensenovi...že ho má pozdravovat nebo co....a on že mu to řekne. No není on sladký? Nejvíc mě dostalo, jak čekali u té přepážky a až byli hotoví, museli se přesunout k těm fanynkám. A ten Jaredův nádech.... ....úplně jsem mu četla z tváře jeho myšlenky "Tak, jde se na to, Jarede. Máš co jsi chtěl, tak se koukej hezky usmívat." Kdyby nebyl tak obrovský, za chvilku by se mezi nimi ztratil, chvílemi tam byl fakt pěknej mumraj. On byl vážně nejméně o celou hlavu vyšší než všechny ty fanynky. Miluju tu jeho výšku. Jo a ta jeho sestra se chvílemi docela bavila, když sledovala ten ječící dav. Jo a ještě jsem u těch videí tak myslela na Jensena. Že by na Jaredově místě odtamtud po pár vteřinách s křikem utekl. Jako vážně si ho neumím představit, jak s klidem odpovídá na všechny ty otázky, podepisuje nekonečnou dobu všechny ty ruky, objímá se tam s desítkami ženských...ten musí jezdit na dovolenou buď inkognito nebo nejzedí raději vůbec a je jen v Jaredově baráku - v bezpečí a klidu. Edit: tak už jsem to dokoukala všechno a mám dost. Jak stál v té frontě a za ním ti chlapi a culili se jak blbci. Asi se cítili jako stars, když jejich směrem pokřikovalo tolik fanynek. K jejich smůle to bylo na chlapa před nimi. A nejlepší byla ženská, která tam zvolala "poor guy!" A on jenom "It´s ok." A ještě musím říct, že se mi tam hrozně moc líbila ta jeho sestra. Zdála se mi strašně milá, sympatická. Pořád se jen krásně smála. Připomínala mi Jareda. No a ten byl vážně celou dobu neskutečně skvělý, příjemný, usměvavý, prostě přesně takový, jakého ho známe. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 03.02.09 18:36 | |
| Chrys: ten tvoj príspevok bol tak super, že som si musela všetky tie videá z argentíny pozrieť znovu no a jared je na nich fakt zlatíčko keď som si ešte primyslela to, čo si písala, že si myslel, keď tam objímal tie dievčatá, tak akože fakt best boli tie vidka. no a hej ospravedlňovali sa mu, že ho takto otravujú a on bol stále, že v pohode... pokiaľ stihne lietadlo, tak je to ok no nemiluj ho a najviac ma dalo, keď sa tam išiel fotiť s jednou takou fakt malou babou a on iba "oh wow" to bolo fakt super... akože on je bohový | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 07.02.09 13:11 | |
| supéééér...tak po účasti Jensena v The Bonnie Hunt Show,nakonec se dočkáme i Jareda v úterý by tam měl být...bude video, budou fotečky...no prostě paráda - kód:
-
http://www.bonniehunt.com/thisweek/index.php | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 07.02.09 13:25 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews | |
| |
|
| |
| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|