Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Videa - our boys in the flesh, interviews

Goto down 
+41
str8tking
JMMM
Portable.Device
janča
Fay
Panthera
mummy
dzajnisko
lentilka
cleo
Ellen
calla
wiktoriano
Dzowika4
janicag
Zizi
lenkka
Maria
SkreechTina
Kacena222
sonca12
keksiiq
CrazyD
Soniq
Anwiel
Madlen
Kristine
beruss
ThomasCrown
Silvia
Weronička
Ettie
bookika
janka410
dion-fortune
Sarinka
Chrystelle
Samabel
LenkaX22
SNlois
Kaja
45 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 19:50

však danneel má ešte stále, nie? vravel, že sú spolu už 2 a pol roka, ale akože nič nové Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 tak neviem, čo mal ten zvuk v publiku znamenať Suspect Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 20:09

on a daneel sú ešte spolu? No vravím, že som sa nejako stratila v tej mojej vlastnej bubline Laughing Laughing Ale ten pazvuk z publika ma dosť vytáča. Akoby mu proste nepriali a sebecky chcú byť tou jeho práve oni. Chudák musel sa cítiť divne a v tej chvíli to bolo aj vidieť - na sekundu. confused
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 20:14

jj Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 332617
a ako sa cítila Daneel..nie že by som ju zastávala...ale tak..mať priateľa za Jensena tak ma holka smolu Very Happy ale tak..predsa len...by si niektorí fanúšikovia mali uvedomiť krutú realitu Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 199226 a nerobiť to čo robia Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 328356
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 20:20

no hej ešte stále je s danneel, veď neohlásil rozchod ani nič... teraz to práve potvrdil. no a veru... akože každá by chcela byť na jej mieste, ale zase takto okato to dať najavo No chudáčik, akoby sme mu nepriali šťastie Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 71416 tá moderátora tam potom dobre povedala, že aj ona má priateľa a nie iba vo snoch Laughing

ale iba ma zaujímalo prečo sa tak vyhýba otázkam o svadbe... niežeby som chcela vyzvedať, ale tak zaujíma ma to, no 603 či ešte bude aspoň slobodný....
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 20:37

no ja neviem prečo sa tak vyhýbal tej otázke. Ale tak na druhej strane je to jeho súkromie, tak prečo by to mali všetci pretriasať a ja Daneel nepoznám, takže ju môžem hodnotiť len z filmu TIH a tam sa teda neukázala v tom najlepšom svetle a tak čo ja viem, no proste čo to riešiť - Sloboda mu pristane 603 Laughing
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 21:48

ako, ja to nechápem, mali by si to uvedomiť (presne ako ja) :
- so mnou sa neožení (takže nebude najšťastnejší v celom vesmíre Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 ), tak keby sa aj chcel oženiť s Danneel, asi to bude preto, lebo ju fakt miluje a je s ňou šťastný (ale to sa bude cítiť už "len" ako najšťastnejší na celom svete - našiel si vysnenú polovičku, ale nie mňa, chudák Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 )
- a keď ho mám rada, tak sa budem radovať s ním, nie? 702 aj keby niekedy (v blízkej, či vzdialenej budúcnosti) oznámil, že tu budú behať malí chutní harriskovskí eklsovia - no a čo?? Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 confused Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 430869
- aspoň sa budeme vytešovať, že on je šťastný a nie bučať ako nejaký dobytok v televíznej šou - trápne Rolling Eyes
- ale vážne, je to človek, ako každý iný, má svoje ľudské práva, tak nech si to nejaké retardované čudáčky v tom publiku uvedomia - je to jeho život, preboha Wink
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 21:55

dzajnisko: to si pekne napísala Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 103511 súhlasím Twisted Evil

ja by som len chcela vedieť či bude teda svadba niekedy v blízkej budúcnosti alebo nie... ja viem, viem... som zvedavá ako stará blažková, ale mne to nedá 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:05

uplne s vami suhlasím. vieme že Jensen nikdy nebude zo žiadnou z nás a ani s tým pripečených fanyniek tak prečo mu nedopriať aby bol s inou. ved taký krásny chlap nemôže zostať sám Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 999804 Daneel sice nepoznám ale ked je s ňou šťastný nech s ňou je. a s tou svadbou. o tom nehovoril asi ani s Daneel tak prečo by to mal rozoberať v televíznej show. ak sa bude chcieť oženiť tak sa to určite dozvieme.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:08

to si fakt myslíš, že sa o tom ešte nebavili? sú spolu predsa už dosť dlho Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 999804 no nič... kašlem na to... však snáď ak sa zasnúbi, tak dá vedieť Laughing zatiaľ mám moje sladké sníčky s ním Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:11

vďaka dion Laughing
tak nik z nás nemôže vedieť, či sa o tom bavili alebo nie... Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 328356 tak ale smsku s pozvánkou nám hádam jeden z nich pošle Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745
citácia :
zatiaľ mám moje sladké sníčky s ním
tak ja budem mať aj potom, ak sa ožení, však to nie je choroba ani iná fyzická vada Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:12

niektorí muži môžu byť vo vzťahu aj niekoľko rokov a slovo svadba ani nespomenúť poznám také pripady aj osobne. tak možno je Jensen tiež taký.
no a snívať o ňom môžeme aj keby bol ženatý a mal 5 detí Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194
dzajnisko smsku asi nie ale nejako to už dajú vedieť Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:15

Tak když tady vidím tu vaši konverzaci, musela jsem na to poslední video hned mrknout Laughing a jako absoluně nemůžu z té moderátorky, či ako sa to volá. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Ta nemá chybu... Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Ty její připomínky....Jensen už z ní fakt nemohl chvílemi. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Ale zvládal to super, chlapec! Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 319161 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745

No a k tomu bučení ve studiu...já to tedy vůbec nevidím tak černě jako vy. Shocked Mně to přišlo jako úplně normální...tohle se děje u každého podobného rozhovoru se slavnou osobností a je to vždy myšleno ze srandy...prostě jako vyjádření zklamání, že nemáme "šanci". Laughing Víte, jak to myslím. Laughing Takže opravdu by mě vůbec nenapadlo brát to od nich nějak špatně. confused

No a tu svatbu hezky zahrál do outu. Laughing Laughing A to mě taky nepřekvapuje. Kdo by se hnal do svatby, když víme, jak to v těch hollywoodských manželstvích většinou chodí? No Je lepší na to nespěchat. Nebo by se taky mohlo stát, že než mu bude 40, bude 3x rozvedený. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:17

dzajnisko napísal:
aj keby niekedy (v blízkej, či vzdialenej budúcnosti) oznámil, že tu budú behať malí chutní harriskovskí eklsovia - no a čo?? Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 confused Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 430869
- aspoň sa budeme vytešovať, že on je šťastný a nie bučať ako nejaký dobytok v televíznej šou - trápne Rolling Eyes
- ale vážne, je to človek, ako každý iný, má svoje ľudské práva, tak nech si to nejaké retardované čudáčky v tom publiku uvedomia - je to jeho život, preboha Wink
Tak týmto si ma zabila.
Teda tá prvá veta je 100% môj názor - no a čo, keď ju má rád, tak kľúdne nech sa s ňou ožení. Ja tiež snívam, že raz príde za mnou, ale som schopná vnímať aj realitu a teraz sa dostávam k tomu tvojmu záveru - nebudeme predsa bučať ako nejaký dobytok - hej mohla si rovno napísať, že na neho bučali ako kravy v maštali Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 A súhlasím s tebou. Mohli by si to tie vypatlané američanky už konečne uvedomiť Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 999804
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:27

akože ja viem, že niektorí tú svadbu nespomínajú, ale jeho som vždy brala ako typ, ktorý sa chce usadiť a mať rodinu, neviem prečo confused tuším som to niekde čítala, neviem... ale to je jedno... je pravda, že radšej nech sa do toho nehrnie....

no a tak ja to tiež zase až tak čierne nevidím to bzučanie, ale predsa len mi to občas vadí.... akože videla si ako sa zatváril... neviem, ale proste nemyslím, že on je taký, žeby mu to nevadilo..

no nepoznám ho, zase len môžem hádať a trepať kraviny, že? Laughing

no a jasné sníčky ostanú 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:34

dion, třeba si právě není jistý, že Danneel je ta pravá, se kterou by chtěl tuhle vysněnou rodinu založit. Wink Já bych se mu nedivila, protože já jsem se vdávala po čtyřech letech a i tak to bylo už jen z principu, jakože proč ne, když stejně nemáme v plánu se rozejít Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 Laughing Jenže oni mají narozdíl od nás jiný životní styl a proto u nich ta doba, kdy poznají ten správný čas a správnou osobu, třeba delší. Cool

A že tak zareagoval....no známe Jensena, jak se občas chová na veřejnosti. Prostě je rozpačitý, tak podle mě nevěděl, jak honem správně zareagovat...kdoví, co si ve skutečnosti myslel. Spíš bych si tipla, že mu to bylo úplně fuk, protože už se s tímto určitě setkal nesčetněkrát a nejen v této "podobě", takže by to měl už brát jako nepříjemnou, ale nevyhnutelnou součást svého života a nijak se tím nevzrušovat. Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:36

no oni obaja s Jaredom stále tvrdia, že si chcú založiť rodinku a usadiť sa. A povedzme si pravdu oni sami predsa musia vedieť s kým tú rodinu chcú. Ak je ona jeho vyvolená, tak asi na to má dôvod. Proste ja mu prajem tie iskričky v očiach, ktoré si tam viem, živo predstaviť, keby rozprával o svojich deťoch 702 702 Nuž čo už dávnejšie som sa musela zmieriť s tým, že on nebude môj chlap (aj keď kto vie Very Happy ) a keďže ho mám rada, tak chcem aby bol happy a aby sa stále tak rozkošne usmieval ako to robí 603

Chrys: mňa to tiež napadlo, to že Daneel nie je asi tá pravá, pretože tej otázke o svadbe sa tak šikovne vyhol. Nuž kto vie? Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty10.01.09 22:51

no veď ja som len písala svoj dojem z toho 603 proste mu prajem len do NAJ do života a pokiaľ bude šťastný budem aj ja Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 934194 a je mi fuk, či bude slobodný, ženatý, bezdetný alebo s deckami... stále to bude jenny, ktorého milujem a vždy mu budem z celého srdca priať len to najlepšie 702 neoznám ani jeho, ani danneel, ale pokiaľ sú spolu už takú dobu a je im dobre, tak im to prajem. fakt. a končím túto debatu týmto absolútne nesebeckým prehlásením Laughing peace and love to everyone! 703
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty16.01.09 17:21

okey nové interview jensen o bloody valentine:
BDTV Interview: My Bloody Valentine's Jensen Ackles
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=a7TcrUp7VnY
enjoy 703
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty16.01.09 21:31

tak som si pozrela to interview. Jensen je tam úplne úžasnýVidea - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 430869 . teda to je vždy Wink to ako rozprával a ešte ten jeho úsmev. no ja z neho nemôžem 702 702 :
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty16.01.09 21:33

mne sa páčil ten koniec, kde povedal, že nesúťažia s jaredom proti sebe 702 že si obaja proste navzájom prajú úspech. to bolo také zlaté Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 430869 a fakt mu to strašne seklo drool
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty17.01.09 19:22

OMG Jensen je na tom videu rozkosny 702 603 ale ako ten moderator ci ako ho mam nazvat no to bolo nieco a skoro kazde druhe slovo fuck no ja nemozem a aky lak na nechtoch mal.
dion tiez sa mi to pacil ten koniec 702 603 vidiet ze su naozajstny priatelia
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty03.02.09 9:04

Já mám dost. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 87642 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745 Konečně se můžu pustit do všech videí, tak jsem začala tu Argentinu a odpadla jsem u čtvrtého videa od té aztlanitzy. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 132491 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745 Bože, jak já toho Jareda lituju. Sama vím, jaká otrava je na letišti, člověk unavený a nevím co všechno a ještě se tam vypořádávat s tím davem. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 404917 Laughing Ale v žádném případě ty fanynky neodsuzuji, protože na jejich místě bych se beztak chovala stejně. Taky bych si chtěla "kousek Jareda" urvat jen pro sebe. 603 A on je tedy vážně zlatý, jak je na ně pořád milý a tu trpělivost mu fakt závidím. Mně už by úplně zdřevěněl úsměv na rtech při tom focení. Nejsem si jistá, ale zdálo se mi, že se mu tam i omlouvaly za to, že ho tak otravují, ale on řekl že vůbec ne, že jsou moc milé. A ještě mu tam říkaly něco o Jensenovi...že ho má pozdravovat nebo co....a on že mu to řekne. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 177401 No není on sladký? Laughing
Nejvíc mě dostalo, jak čekali u té přepážky a až byli hotoví, museli se přesunout k těm fanynkám. A ten Jaredův nádech.... Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 ....úplně jsem mu četla z tváře jeho myšlenky "Tak, jde se na to, Jarede. Máš co jsi chtěl, tak se koukej hezky usmívat." Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 312566 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Kdyby nebyl tak obrovský, za chvilku by se mezi nimi ztratil, chvílemi tam byl fakt pěknej mumraj. Laughing On byl vážně nejméně o celou hlavu vyšší než všechny ty fanynky. Miluju tu jeho výšku. Laughing Jo a ta jeho sestra se chvílemi docela bavila, když sledovala ten ječící dav. Laughing

Jo a ještě jsem u těch videí tak myslela na Jensena. Že by na Jaredově místě odtamtud po pár vteřinách s křikem utekl. doors Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 666500 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Jako vážně si ho neumím představit, jak s klidem odpovídá na všechny ty otázky, podepisuje nekonečnou dobu všechny ty ruky, objímá se tam s desítkami ženských...ten musí jezdit na dovolenou buď inkognito nebo nejzedí raději vůbec a je jen v Jaredově baráku - v bezpečí a klidu. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 328356 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745

Edit: tak už jsem to dokoukala všechno a mám dost. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Jak stál v té frontě a za ním ti chlapi a culili se jak blbci. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 Asi se cítili jako stars, když jejich směrem pokřikovalo tolik fanynek. K jejich smůle to bylo na chlapa před nimi. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 986581 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 316745 A nejlepší byla ženská, která tam zvolala "poor guy!" Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 A on jenom "It´s ok." Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 932600 A ještě musím říct, že se mi tam hrozně moc líbila ta jeho sestra. Zdála se mi strašně milá, sympatická. Pořád se jen krásně smála. Připomínala mi Jareda. No a ten byl vážně celou dobu neskutečně skvělý, příjemný, usměvavý, prostě přesně takový, jakého ho známe. 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty03.02.09 18:36

Chrys: ten tvoj príspevok bol tak super, že som si musela všetky tie videá z argentíny pozrieť znovu Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 no a jared je na nich fakt zlatíčko 702 keď som si ešte primyslela to, čo si písala, že si myslel, keď tam objímal tie dievčatá, tak Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 akože fakt best boli tie vidka. no a hej ospravedlňovali sa mu, že ho takto otravujú a on bol stále, že v pohode... pokiaľ stihne lietadlo, tak je to ok Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 430869 no nemiluj ho Laughing a najviac ma dalo, keď sa tam išiel fotiť s jednou takou fakt malou babou a on iba "oh wow" Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 99937 to bolo fakt super... akože on je bohový 702
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty07.02.09 13:11

Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 325299 supéééér...tak po účasti Jensena v The Bonnie Hunt Show,nakonec se dočkáme i Jareda Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 170639 v úterý by tam měl být...bude video, budou fotečky...no prostě paráda Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 325299
kód:
http://www.bonniehunt.com/thisweek/index.php
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty07.02.09 13:25

Shocked Shocked to nehovor ani zo srandy zase uvidime nieco nove o JAredovi juuj ako sa tesim Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 170639 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 170639
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 17 Empty

Návrat hore Goto down

Videa - our boys in the flesh, interviews
Návrat hore 
Strana 17 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next
 Similar topics
-
» Interviews
» Interviews
» Interviews: Sera Gamble
» 09x07 Bad boys

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci-
Prejdi na: