Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Videa - our boys in the flesh, interviews

Goto down 
+41
str8tking
JMMM
Portable.Device
janča
Fay
Panthera
mummy
dzajnisko
lentilka
cleo
Ellen
calla
wiktoriano
Dzowika4
janicag
Zizi
lenkka
Maria
SkreechTina
Kacena222
sonca12
keksiiq
CrazyD
Soniq
Anwiel
Madlen
Kristine
beruss
ThomasCrown
Silvia
Weronička
Ettie
bookika
janka410
dion-fortune
Sarinka
Chrystelle
Samabel
LenkaX22
SNlois
Kaja
45 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 19:12

A to je přesně to, o čem jsem psala, Sarinka. Proč by měli dělat něco, co nechtějí nebo na co se necítí? confused Každý má jinou povahu a já osobně nemám ráda ani twitter ani FB a nevím co ještě a nemyslím si, že kvůli tomu nejdu s dobou. Prostě jen nejdu s davem jako k*áva. Laughing Laughing Tím nechci nikoho urazit, jen poukázat na to, že i když je to dneska móda, pořád se najdou tací, kterým taková zábava nic neříká, tak proč se do toho nutit? A ten kdo nedokáže pochopit, že se do toho někomu nechce, je podle mě divný. confused 603 Třeba by na to čas měli, ale proč volný čas trávit takto, když si místo toho třeba užijí vlastního soukromí, kterého mají málo. Takže na čas se nemusejí vymlouvat, jen ho prostě tráví raději jinak. A já to chápu.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 19:22

Chrys, ide práve o to, že by to prospelo len a len im, a to, že nemajú fb im neverím, ale to je jedno, twitter je veľká prezentácia pre každého herca, umelca a pod., a ako som spomínala, nemali by teraz takéto problémy, nemyslím si, že toto video zabráni tomu, aby vznikali ďalšie falošné účty, ľudia proste využivajú to, že tam nie sú.
Ja mám twitter veľmi rada a podľa mňa je úžasné, keď môžem napr. po novej časti White Collaru napísať tvorcovi a scenáristom, akú úžasnú prácu odviedli a viem, že si to prečítajú a niekedy sa stane, že aj odpíšu, čo je ešte úžasnejšie, keďže my z tejto diery aj tak nebudeme mať nikdy príležitosť sa s nimi stretnúť a to isté si by si mali podľa mňa uvedomiť aj oni dvaja, že sú fanúšikovia, ktorí nikdy nebudú mať príležitosť sa s nimi stretnúť a podporujú ich tak isto, ako napríklad Američania a nemajú ako im to dať vedieť.
A čo sa týka ich voľného času, to nikomu neberiem, napísať jeden tweet raz za čas, na to stačí jedna minúta, takže... confused
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 19:37

Ja uplne suhlasim so sarinkou, ludia vyuzivaju, ze tam nie su a fakt by ich to v tejto dobe nezabilo obcas tam hodit nejaku kravinu. Je to samozrejme ich vec, ale ako im napisal aj jeden herec co ma tweet, dost ich ponizilo, ze verejne priznali, ze nemaju zaujem o komunikaciu s fans a aby sa prestali hrat na "superstar". Neubudlo by z nich za to a urcite by par ludi potesili. Na vlastnej kozi aj so sarinkou, fay a portym vieme, aky to je pocit, ked vam niekto odpise, takze som si ista, ze par fans by bolo fakt happy. Ale ked nechcu, tak nechcu....

citácia :
Prostě jen nejdu s davem jako k*áva.
Tak diky Laughing Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:10

ale prečo by sa oni mali "obetovať", aby sa pár ľudí cítilo lepšie? confused hej jasné, je to super pocit a áno máte pravdu v tom, že to ľudia zneužívajú a mohlo by im to prospieť, ale ja si aj tak myslím, že nikto by im nemal "diktovať" čo majú alebo nemajú robiť. je ich vec či chcú alebo nechcú mať twitter alebo facebook.

oni sa vo videu nevyjadrili v zmysle, že odsudzujú tých, čo tieto veci majú alebo že sú proti tomu, len povedali, že oni to nemajú 603 to ja úplne chápem a neľutujem ich preto, že to nemajú, ale preto, že ich zrejme mrzí, že sa ľudia vydávajú za nich a ktovie čo potom píšu a ovplyvňujú názory niektorých ľudí, ktorí veria, že sú to skutočne oni. mňa by tiež naštvalo keby sa niekto vydával za mňa confused

chápem, že vy ste veľké fans twitteru, že sledujete dané veci a podobne, ale napríklad mňa osobne to až tak neberie confused bola som jednu dobu posadnutá mishom a jeho minions 601 a myslím, že až budem mať viac času, tak sa mi táto posadnutosť vráti, ale ja to, že niekto má twitter alebo fb beriem skôr ako vymoženosť než samozrejmosť. oveľa viac ma prekvapí ak niekto twitter má, než to, že ho nemá 603

hold v tomto sa asi nezhodneme. ja som ozaj presvedčená o tom, že každý si môže robiť, čo chce a myslím si, že j2 robia dosť. mne osobne stačí ak sa s nimi sem-tam objaví interview a nové fotky, keď ich vidím na cone a keď je nová časť sn. fakt mi na fb či twitteri nechýbajú... bolo by to super, ak by tieto veci mali a komunikovali s tebou, ale čo už... len preto, že sú celebrity nemali by ľudia očakávať, že budú robiť všetko pre fans.... 603
Návrat hore Goto down
Portable.Device
Crossroads demon
Crossroads demon
Portable.Device

Počet príspevkov : 301
Registration date : 19.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:15

citácia :
Prostě jen nejdu s davem jako k*áva
Laughing čekal jsem kdo první se vymluví na stádovost sociálních sítí. A vida. Získáváš bombonek a jsi zařazena do slosování o první cenu - lázeňský pobyt v Nižném Novgorodu, okres Moskva Razz

citácia :
twitter je veľká prezentácia pre každého herca, umelca a pod., a ako som spomínala, nemali by teraz takéto problémy, nemyslím si, že toto video zabráni tomu, aby vznikali ďalšie falošné účty, ľudia proste využivajú to, že tam nie sú.
Když jste jen trošku slavný, tak Vám váš PR manager poradí jediné. Založ si twitter. V současné době na twitteru stojí 80% informací ze showbussinessu. Už to není o tom co kde kdo řekne, ale co kdy kdo tweetne. Nejnovější zákulisní drby mají dnes fanoušci přímo v mobilu, stačí jediný klik. Twitter není o odhalování soukromí. Twitter je o zábavě a dává nám followerům pocítit že i úžasná hvězda je úplně normální člověk, který jednou za čas vyfotí že se mu povedlo udělat cukroví, nebo doma rozbije svůj oblíbený hrnek a je nasraný. Osobně mám twitter rád a stalkuji na něm mraky celebrit. Dozvíte se spoustu věcí a hlavně máte pocit že celebrity nejsou nadlidé. Ale možná je to tím že nám jednou odepsal Barrowman Laughing Very Happy

citácia :
nepatrím do skupiny, ktorá ich kvôli tomuto ľutuje.
Very Happy mě spíš ten mediální kolotoč kolem nic začíná štvát. Ted je to úžasná senzace. Podolák a Jenýsek nemají FB a twitter. Národe poser se Laughing. Poslední dobou mi jakýkoli mediální humbuk kolem J2 přijde zhruba stejně přínosný jako bulvární info že Lady GaGa má penis.... Razz

citácia :
Na vlastnej kozi aj so sarinkou, fay a portym vieme, aky to je pocit, ked vam niekto odpise,
BARROWMAN *Shakes fist*! Very Happy
Najednou si člověk nepřipadá jako malé kolečko ve velkém soukolí. Jaký je to krásný pocit, když bleskurychle nafotíme fotky z Nitry, a potom celé dva dny lidé Johnovi tweetují fotky s psíky? Razz Na maličkou vteřinu jsme pohli zeměkoulí. A to nám nikdo nevezme Twisted Evil

Jinak plně souhlasím s Cleo a Sarinkou. Razz

EDIT: musím reagovat na Dion
citácia :
ale prečo by sa oni mali "obetovať", aby sa pár ľudí cítilo lepšie?
nejsou náhodou HERCI? Není herecká profese o tom že se člověk obětuje aby se druhý cítil lépe a unikl z reality? Aha, oni jsou prodavači v obchodě, nebo realitní agenti.... ha ha ha Laughing

citácia :
ja som ozaj presvedčená o tom, že každý si môže robiť, čo chce a myslím si, že j2 robia dost
nerobí. čoskoro čekám mileneckou sebevraždu skokem z vancouverského mostu Very Happy .
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:22

dion-fortune napísal:
len preto, že sú celebrity nemali by ľudia očakávať, že budú robiť všetko pre fans.... 603
Lenze fans ich zivia, fans ich podporuju....ja len pisem, ze by to bolo od nich pekne a nie, ze to musia mat...to im nikto nediktuje...
Mne sa na nich za toto nazor, trochu zmenil, ale to je len moja vec...
Oni tiez chcu aby ludia show pozerali, aby kupovali merchandise, tak preco im to nevratit aspon takto? Ale je mi uplne jedno, ci tam su alebo nie, len nevidim dovod preco nie...

citácia :
Podolák a Jenýsek nemají FB a twitter. Národe poser se
ROFL Inak presne, tak mi to video prislo....ze sa z neho mame vsetci pos....

Btw a ked uz je niekto tak tupy, ze naleti, ze ten nick co mal fake Jensen je realny Jensen, tak ako je mi ho luto...lebo na jeden pohlad bolo jasne, ze to Jensen nebol. Ja som si tie ich tweety stihla precitat, kym ich dotycna stihla vymazat a dramatizovat to pred Clifom...takze tam neslo o nic ine, len sa zviditelnit....a Clif sa chytil... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:25

dion: dĺžka príspevku nesklamala Laughing Laughing Laughing Ale chcem tým povedať, že súhlasím s každým slovom. Tiež mi hrozne dlho trvalo aby som si založila FB a bolo to preto, že kamoši tam dávali fotky a tým pádom sa ku mne nedostali. A čo sa týka toho súkromia a toho, že si každý môže robiť čo chce a proste ten zvyšok čo si písala, tak s tým môžem len súhlasiť. Toto je aj môj názor.

Chrys: tiež súhlas. Myslím, že nemám čo dodať.

V mojom okolí je kopa ľudí čo nemajú ani FB ani twitter, dokonca poznám ľudí, čo nemajú icq, skype alebo iné podobné veci. Proste na to nemajú čas alebo ich to vôbec netrápi. Moji bratia len krútia hlavou, keď poviem čo je na Facebooku. Ani jeden tam nie je pretože ich to absolútne netrápi. Svoj voľný čas trávia inak ako zdieľaním ich života a s tými čo chcú, tak v kontakte sú Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:29

No aspoň že ještě Zizi se ozvala a je to 3 na 3. cheers Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 99937 Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 99937

Prostě co člověk, to názor. Já jsem v tomto úplně jiná narozdíl asi od většiny. Je mi úplně jedno, co který herec dělá, protože mě ke štěstí úplně stačí to, když je vidím dobře zahrát svoji roli ve filmu či seriálu. V soukromí mám vlastní život. Takže twitter na pokec s celebritami mi ke štěstí nechybí. Wink
Škoda, že jsou dnes fanoušci tak nároční. 603
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:36

Zizi napísal:
V mojom okolí je kopa ľudí čo nemajú ani FB ani twitter, dokonca poznám ľudí, čo nemajú icq, skype alebo iné podobné veci. Proste na to nemajú čas alebo ich to vôbec netrápi. Moji bratia len krútia hlavou, keď poviem čo je na Facebooku. Ani jeden tam nie je pretože ich to absolútne netrápi. Svoj voľný čas trávia inak ako zdieľaním ich života a s tými čo chcú, tak v kontakte sú Wink

Je jasne, ze fb, tw etc nema kazdy... Lenze J2 si vybrali svoje povolanie a ci sa im to paci alebo nie, sukromie mat nebudu a twitter im to malo co z neho maju urcite nezoberie... Nemusia tam pisat, kde sa im urobila vyrazka, ktory prst na nohe ich svrbi, nemusia tam pisat vobec nic...ale bolo by od nich pekne aby to pre svojich fanusikov urobili...to je vsetko...Ked chcu mat sukromie, nech idu na Aljasku cistit ryby...
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:46

Lenže cleo je to len povolanie. Možno dokonca horšie ako keby mali kopať lopatou, lebo ten robotník večer skončí, ide domov a nikoho to netrápi, zatiaľ čo ich stále niekto sleduje, pchá im nos do života a keď si odmietnu založiť konto na nete, tak sa fanúšikovia ešte urazia. Veď keď nebol internet tiež žili celebrity a fanúšikovia.
Mne proste stačí vidieť výsledky ich práce a pár fotiek a vedieť, že sú v poriadku. Sem-tam sa zasmiať na príbehu čo prezradia na cone a nechať ich žiť. Wink Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 20:49

fay, cleo, porty: hej sú celebrity a bolo by to pekné, ale ja osobne sa stávam fanúšikom na základe hereckých výkonov a nie toho, čo kto tweetne Rolling Eyes v minulosti nič takéto nebolo a ľudia vedeli oceniť to, čo im bolo poskytnuté a boli za to vďační. no ako doba speje tak očakávajú stále viac a viac. mne by podobne ako chrys stačilo ak by som s nimi videla novú epku alebo film alebo niečo a bola spokojná s ich výkonom, lebo to je podľa mňa stále to najdôležitejšie pre inteligentných ľudí. len preto, že reklama hýbe svetom, nemusím byť aj ja ako ostatní a držať krok s dobou. som kto som a ak sa ti to nepáči, tak bohužiaľ, ja sa meniť nebudem confused pre mňa je všetko čo, robia mimo natáčania niečo EXTRA, takže každý con, interview, photoshoot a podobne, preto si myslím, že robia dosť. viem, že vy ako veľkí fans twitteru a gossipu a podobne na to máte iný názor a som si vedomá toho, že nie ste sami. práve naopak myslím si, že väčšina ľudí je v dnešnej dobe týmito vecami priam posadnutá, ale ja k nim našťastie nepatrím.

uvedomujem si dôležitosť medializácie sa pokiaľ ste v showbiznise, ale pre mňa tento aspekt nikdy nebol dôležitý a ak by som bola celebrita, tak by som radšej chcela fans, ktorí sú mojimi fans kvôli mojej dobre odvedenej práci než preto, že sa viem správne medializovať Rolling Eyes

pokiaľ je niekto dobrý herec/spevák/spisovateľ.... tak ním je aj bez twitteru alebo facebooku. tým nechcem povedať, že na twitteri alebo fb sú netalentovaní ľudia, to nie. samozrejme, že niektorí sú veľmi ochotní sa podeliť o svoje súkromie aj týmto spôsobom a určite im to pridáva na obľúbenosti, ale mne j2 nikdy neprišli ako ľudia, ktorí chcú za každú cenu získať viac a viac fans confused

ja si proste stojím za svojím a opakujem, že len preto, že je niekto celebrita, nemusí robiť všetko pre svojich fans. musí robiť NIEˇčO, ale nie VŠETKO.

zizi, chrys: som rada, že sa nájdu ľudia, ktorí si myslia zhruba to isté 603
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:02

Ale im nikto nekáže, aby si tam účet založili, my len poukazujeme na to, že by to bolo pre nich lepšie. A tiež tam nemusia písať neviem aké veci zo súkromnia, niektorí tí herci tam píšu také kraviny, ale je to sranda čítať, proste oni vedia, že hocijaká maličkosť tých ľudí poteší a prečo neobetovať minútu svojho času. Aj pre nich je to určite zábava. Fanúšikovia ich živia a je IT doba, to už aby sme rovno zahodili pc. Uvediem príklad, Mark Sheppard potvrdil, že sa do SN vráti skôr, než to sa to objavilo všade na nete a ľudia mu hneď písali, ako sa tešia a ako ho radi znova uvidia. Ja byť ním, tak ma to strašne poteší. Všetci tí herci, speváci a pod., tam nepíšu len preto, aby sa zviditeľnili, ale aby za prvé potešili svojich fans a za druhé, zisťujú, koľko ľudí za nimi stojí a bude stáť bez toho, aby sa pohli napr. z domu.
A sledovať tweety niekoho začne človek väčšinou až vtedy, keď ho niekde uvidí a zapáči sa mu ako herec a pod., nie kvôli tomu, čo píše na twitteri. Aspoň pre mňa to určite platí.

A posledná vec pre niektoré baby tu, ako môžete nenávidieť niečo, čo ste neskúsili? Tiež som bola taká, kým som tam nebola.
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:06

citácia :
mě spíš ten mediální kolotoč kolem nic začíná štvát. Ted je to úžasná senzace. Podolák a Jenýsek nemají FB a twitter. Národe poser se

mňa to porty sere tiež.. jak malé deti na piesočku..

citácia :
Možno dokonca horšie ako keby mali kopať lopatou, lebo ten robotník večer skončí, ide domov a nikoho to netrápi, zatiaľ čo ich stále niekto sleduje, pchá im nos do života a keď si odmietnu založiť konto na nete, tak sa fanúšikovia ešte urazia. Veď keď nebol internet tiež žili celebrity a fanúšikovia.

keby nebol internet, tak tu z nás 2/3 niesú a vedia ho*no o tom, čo sa kde deje.. a nehovor mi, že ťa to nezaujíma, lebo tomu neuverím..

citácia :
myslím si, že väčšina ľudí je v dnešnej dobe týmito vecami priam posadnutá, ale ja k nim našťastie nepatrím.

môj sociálny život = 0 bodov.. presedím celý deň na FB, tw a čítam gossip.. A? na internete som stretla ľudí, ktorí pre mňa znamenajú viac ako osoby v mojom blízkom okolí, s ktorými som denne v kontakte.. posadnutá niesom, ale je to súčasť môjho života a nevymenila by som ju ani za nič na svete.. radšej presedím hodiny na internete a rozširujem si okruh záujmov, ako presedieť celý večer v "nejakom podniku" alebo riešiť manikúru..
citácia :

ak by som bola celebrita, tak by som radšej chcela fans, ktorí sú mojimi fans kvôli mojej dobre odvedenej práci než preto, že sa viem správne medializovať

bohužial to ale na dobrej medializácii stojí.. koľko skvelých hudobných kapiel zapadlo prachom len preto, že sa nevedia predať??? koľko nízkorozpočtových filmov a kvalitných hereckých výkonov si ľudia neužijú len preto, že ich nikto nevie dostať na trh?? uvedomte si, že marketing a reklama hýbe svetom..ale na druhú stranu, ich medializujú ostatné "dôležité" osoby, tak načo vlastne..

citácia :

pokiaľ je niekto dobrý herec/spevák/spisovateľ.... tak ním je aj bez twitteru alebo facebooku.

s tým súhlasím, ja som tiež hovorila, že keď nechcú, tak nech nemajú FB, tw (a mimo to, Jared FB má, ale dlho tam nebol Wink ). skôr ide o to,že práve twitterom alebo facebookom dávajú celebrity svojim fanúškom jasne najavo, že sú tiež len ľudia, presne ako to písal porty.. keď si tam niekedy sadnem a čítam o tom, tak si koľko krát poviem - Jasnéé, veď aj mne sa to stáva..

zase vedieme žabomyšie vojny, jupeeeey Suspect
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:16

ja si nemyslím, že je toto vojna len je to vyjadrenie rozlišných názorov confused

ja chápem, čo sa snažíte povedať a písala som aj predtým, že súhlasím s tým, že dnešný svet je o marketingu, a že by im to prospelo, iba som poukázala na to, že j2 našťastie nepatria k ľuďom, ktorí to nevyhnutne potrebujú, preto je čiste na nich sa rozhodnú, či nás chcú potešiť alebo nie. oni sa rozhodli, že nie a ja to rešpektujem, pretože mne to ku šťastiu nechýba confused

jasne, že ma zaujíma, čo sa deje aj v ich súkromí, ale nie som ako ty, fay. ja nesedím za netom celý deň a nepotrebujem vedieť o každej maličkosti. ja chcem mať aj sociálny život. áno som posadnutá netom a presedím za ním hodiny, ale iná vec je písať si s kamarátmi, čítať ff a podobne a iná vec je prenasledovať celebrity a gossip. ja vám to neberiem. rešpektujem, že vás to baví, že je to vás lifestyle a nemyslím si o vás nič zlé, len prosím pochopte, že hoci sa aj ja občas nechám strhnúť gossipom, je to skôr z nudy než preto, že by ma to fakt zaujímalo confused

a na margo tej medializácie ešte... ja viem, že to tak je, nespadla som z čerešne a nemám idealistické predstavy o svete, ale aj tak si myslím, že je to smutné a len preto, že to zvyšok sveta podporuje, neznamená, že to budem podporovať aj ja Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 934194
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:19

citácia :
písala som aj predtým, že súhlasím s tým, že dnešný svet je o marketingu, a že by im to prospelo, iba som poukázala na to, že j2 našťastie nepatria k ľuďom, ktorí to nevyhnutne potrebujú

práve oni to nevyhnutne potrebujú.. aspoň by zastavili všetok ten gossip (aspoň polovicu určite).. ale zjavne im to je jedno, čo sa o nich kde píše a čo si o tom ich fans myslia..

dion: fakt si ma teraz urazila.. ja ani neviem, čo ti na to mám napísať.. fakt si myslíš, že prenasledujem celebrity???? Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 316745 dík, fakt dík
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:24

ja som to nemyslela tak, že prenasleduješ celebrity doslovne. 603 ale že proste sleduješ gossip a podobne 603

vidíš, práve preto, že ja nesledujem gossip, tak vôbec neviem o čom hovoríš v prvej polke príspevku lol! ja viem len o tom, že niektorí si myslia, že sú spolu a niektorí, že nie, ale osobne si fakt nemyslím, že by fb alebo twitter zabránil tomu, aby niekto bol alebo nebol j2 believer. takže nie, ja si nemyslím, že to potrebujú lol!
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:27

dion-fortune napísal:
ja chápem, čo sa snažíte povedať a písala som aj predtým, že súhlasím s tým, že dnešný svet je o marketingu, a že by im to prospelo, iba som poukázala na to, že j2 našťastie nepatria k ľuďom, ktorí to nevyhnutne potrebujú,
Práve že oni dvaja by to potrebovali. Oni dvaja su 5 rokov zapratany v Kanade, v Amerike znamenaju HOVNO. Doteraz hrali vo filmoch, ktore boli skor na smiech, ako na pozretie. Supernatural s ich smiešnou sledovanostou im na kariere nepomaha, takze nejaka propagacia by sa hodila. Inak po nich ani pes nestekne. A ked nechcu propagaciu mali si naozaj vybrat ine zamestnanie. Ja som napriklad vdaka twitteru nasla dost hercov, spevakov o ktorych som predtym ani nepocula a teraz mam pozrete ich serialy, filmy, vypocutu hudbu atd...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:28

Sarinka napísal:
A posledná vec pre niektoré baby tu, ako môžete nenávidieť niečo, čo ste neskúsili? Tiež som bola taká, kým som tam nebola.

Heh, nevím jestli to platí i na mě, ale já jsem nepsala, že něco nenávidím. Jen mě to prostě nezajímá. 603 Ale věřím, že pro vás je twitter, FB atd. momentálně ten největší objev a užíváte si ho. Ale i kdybyste na něj psali třeba ódy, vždycky se najdou jedinci, které twitter nezaujme, i když ho třeba zkusí. Prostě má každý jiný vkus co se zábavy týče.
Já nedám dopustit na mangy a anime a taky je mi jasné, že vy si zas v tomto můžete klepat na čelo, co na tom vidím. A tak je to s mnoha věcmi. I když je něco móda, neznamená to, že to musí každého nutně bavit. Čím samozřejmě nemyslím, že byste nám něco nutili. Wink

Ale jak tak koukám, z toho co píšete, je twitter jedině na zlost. Protože to strašně tím pádem zaškatulkuje např. celebrity. kdo prostě nebude mít twitter, mezi fanoušky "skončil" (přehnaně řečeno). Což je docela smutné. Jsem zvědavá, kam to v budoucnu se vší tou modernizací dospějeme. Rolling Eyes To je to samé, jako když někdo nemá v páté třídě mobil a tím pádem je za vyvrhele. A přitom na to třeba jen nemá peníze a nebo si rodiče nepřejí, aby trávil čas jen psaním sms a podobně. Stejně jako net. Je sice skvělý, nedám na něj dospustit, ale je vidět, že čím víc možností má, tím víc jsou lidé jeden na druhého nároční a vznikají nepříjemné situace, stručně řečeno. Rolling Eyes

Jinak dion mi naprosto mluví z duše. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 312566
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:34

cleo: a tebe nikdy nenapadlo, že možno nechcú byť big stars a stačí im to, čo majú? akože myslím si, že hoci filmy nie sú nič moc, sn sledovanosť je na zaplakanie, ale robotu majú nie? confused

čo sa tej nenávisti týka, tak halooo ja twitter mám Laughing a bola som na ňom prákrát, keď ma chytila misha minions mánia a that´s it Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 934194 ako som povedala, mne sa to niekedy v lete alebo tak vráti a ja si myslím, že twitter môže byť ozaj užitočný, rovnako ako fb, ale nie je to niečo, čo "musím" nevyhnutne mať a sledovať všetko, čo sa tam deje.

chrys: súhlasím Laughing
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:39

Chrystelle napísal:

Heh, nevím jestli to platí i na mě, ale já jsem nepsala, že něco nenávidím. Jen mě to prostě nezajímá. 603 Ale věřím, že pro vás je twitter, FB atd. momentálně ten největší objev a užíváte si ho.

No ja neviem ja mam FB a twitter skoro rok a nemyslim si zeby som to brala, ako nejaky uzasny objav. Proste to beriem, ako mobil...napisem komu chcem, kedy chcem a to je vsetko...precitam si co sa stalo, deje alebo bude diat (divne slovo) ludom na ktorych nemam momentalne cas...precitam si co sa stalo nejakej celebrite, lebo tiez je to clovek a obcas sa doma nudi a tak si pise s fans...to je vsetko, len preto ma trochu prekvapilo, ze aj na vyzvy fans si J2 tu malu chvilku casu na to nenajdu...ale stale je to ich vec...

citácia :
cleo: a tebe nikdy nenapadlo, že možno nechcú byť big stars a stačí im to, čo majú? akože myslím si, že hoci filmy nie sú nič moc, sn sledovanosť je na zaplakanie, ale robotu majú nie?
Jasne urcite chcu do konca zivota hrať v trapnych filmoch, preto sa stali hercami... Rolling Eyes Tomu neverim...
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:43

Chrys, ja som to myslela tak, že ako môže niekto povedať o niečom, že je to mrhanie času a pod., keď to neskúsil. Tw a FB už dávno objavmi nie sú
Ja dosmrti nezabudnem, ako nám John Barrowman poďakoval za fotku, na ktorej sme boli my s jeho knihami a nám jediným odpísal a to len vďaka twitteru. Koľké z vás by dali čokoľkvek za to pokecať si s nimi dvomi? Nehovorte, že ani jedna a v tom je twitter super, že to poskytuje.
Mne je totálne jedno, či oni dvaja twitter majú, len fakt nech sa potom nečudujú, že to kde-kto zneužíva a musia točiť takéto videa.
Dion: Neuchádzal sa Jared o rolu Conana? Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 934194
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:53

sarinka: ja som sa o tom, že jared chcel rolu conana dozvedela až u nás na fóre a to iba toľko, že ju nedostal, takže neviem detaily a netrápi ma to Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 934194

cleo: a ja si myslím, že ak by naozaj chceli byť slávnejší, tak urobili presne to, čo chcete a založili by si twitter a facebook Laughing

ja si nemyslím, že je mrhanie času byť na fb alebo twittery, božechráň... ja som na fb v jednom kuse
Laughing a jasné, že by ma potešilo ako by fb alebo twitter mali, len to nie je niečo, čo potrebujem ku šťastiu Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 934194
citácia :
en preto ma trochu prekvapilo, ze aj na vyzvy fans si J2 tu malu chvilku casu na to nenajdu

ak by mali robiť všetko o čo ich fans požiadajú, tak fakt neviem ako by to vyzeralo Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 21:57

No já končím, protože vidím, že si opět vůůůbec nerozumíme. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 99937 Já to myslela úplně jinak, ale už nevím, jak to vysvětlit, takže na to kašlu. Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 99937 (Nic o mrhání času jsem nepsala!!!! affraid)
Jen k tomu "největšímu objevu" - to jsem myslela OBRAZNĚ!! Nikoliv doslova. Prostě mě jen nenapadl rychle jiný výraz, tak pardon. 603 Laughing Bylo to myšleno jako něco, co vás momentálně baví a zajímá. Já vím, že twitter už je zde dlouho. Tak zabedněná zas nejsem, i když tak vypadám. Very Happy

A narozdíl od vás si myslím, že jen J2 vědí, jak chtějí svůj život dál směřovat. To, že se o nich klebetí všude možně ještě neznamená, že je máte přečtené a tedy i víte, kam to chtějí v herectví dotáhnout a tedy jestli by se měli zviditelnit nebo ne. Wink
Návrat hore Goto down
Portable.Device
Crossroads demon
Crossroads demon
Portable.Device

Počet príspevkov : 301
Registration date : 19.07.2009

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 22:05

citácia :
A narozdíl od vás si myslím, že jen J2 vědí, jak chtějí svůj život dál směřovat.
jestli ti vědí kam směřují svůj život, tak já za chvilku půjdu kopnout papeže do prdele, na svém létajícím poníkovi jménem Richard. Razz
citácia :
a ja si myslím, že ak by naozaj chceli byť slávnejší, tak urobili presne to, čo chcete a založili by si twitter a facebook
spíš by si měli založit společné konto v bance. CW plánuje skrouhávat rozpočet. Show které mají malou sledovanost dost možná půjdou v 2011 od válu. A to jsem se dozvěděl díky Twitteru - ďábelský to nástroj.

citácia :
len fakt nech sa potom nečudujú, že to kde-kto zneužíva a musia točiť takéto videa.
přesně tak... to video bylo opravdu výkřikem trapnosti a na tom nezmění nic, ani kilometrové příspěvky. Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty28.01.10 22:08

Portable.Device napísal:
přesně tak... to video bylo opravdu výkřikem trapnosti a na tom nezmění nic, ani kilometrové příspěvky. Very Happy

mne bolo trápne aj za nich Laughing Laughing

Keby sa Jared nechcel stať star, tak sa o rolu Conana nezaujíma, nie? confused
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews   Videa - our boys in the flesh, interviews - Stránka 21 Empty

Návrat hore Goto down

Videa - our boys in the flesh, interviews
Návrat hore 
Strana 21 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
 Similar topics
-
» Interviews
» Interviews
» Interviews: Sera Gamble
» 09x07 Bad boys

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci-
Prejdi na: