|
| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
+41str8tking JMMM Portable.Device janča Fay Panthera mummy dzajnisko lentilka cleo Ellen calla wiktoriano Dzowika4 janicag Zizi lenkka Maria SkreechTina Kacena222 sonca12 keksiiq CrazyD Soniq Anwiel Madlen Kristine beruss ThomasCrown Silvia Weronička Ettie bookika janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle Samabel LenkaX22 SNlois Kaja 45 posters | |
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 17:46 | |
| Okey posledny krat 1. Uplne ste prekrutili co som ja alebo Sarinka napisali....ani raz sme nenapisali, ze twitter musia mat, ze ich za to nenavidime, ze je nejaky fanusik, za to urazeny - dookola som pisala, ze by to bolo od nich pekne a pomohlo by im to v kariere, ale nie, ze to MUSIA mat...mne je naozaj uplne jedno, ci ho maju alebo nemaju... 2. Video je pre mna trapne, zmenil sa mi trochu nazor na J2, za to, ze sa nechaju tlacit do takejto veci, ktora im priniesla iba vysmech od inych hercov a fans z inych fandomov...J2 sa mi znechutili, ale nie je to ich vina ide tu o nieco uplne ine...to je nepodstatne 3. Jensena nemam rada, ale nenenavidim ho... - citácia :
- (vďaka za vysvetlenie slovka,ja len často používate skratky,ktoré máte medzi sebou a ja si nikdy niesom istá či je tomu tak alebo je to slovko zo slovníka.)
V slovnikoch uz najdes vsetko myslim, ze aj skratky, ktoré sa pouzivaju vseobecne Myslim si, ze toto je moj posledny prispevok k nejakej debate. | |
| | | JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 17:53 | |
| Aká debata sa tu rozbehla na takú blbú tému. Ja fb účet mám, zo začiatku som bola na ňom závislá, presedela som na ňom hodiny, teraz sa akurát prídem pozrieť, čo nové a idem preč. Myslím, že práve takéto sociálne siete by mali slúžiť predovšetkým na to, aby sme sa dozvedeli niečo o svojich kamarátoch, s ktorými nie sme v každodennom styku, alebo len tak, niečo nové. Ale hlavná pointa je, že je určený pre priateľov, pre ľudí, ktorých si potvrdíš. Twitter nepoznám, teda neviem, ako funguje, ale na fb to je tak. A či sú chalani "povinní" niečo také mať? Aj keď sú herci a naša priazeň ich živí? Prosím vás, však aj paparazzovia majú deti, čím by ich živili, keby bolo zrazu všetko na nete od priameho zdroja? A okrem toho, celkovo nechápem šialenstvo okolo obľúbených hercov. Načo komu je, že vie, na čom sa smejú a podobne? Pomôže to pri sledovaní Supernaturalu? Ani sa nedivím, že sú naštvaní, fanúšikovia sú jednoducho otravní, určite ich už niekedy doslova naháňali. Pre mňa je dôležité, že si pozriem novú časť, kde je to Sam a Dean a je mi to šumafuk, čím prechádzajú v súkromí. Nezaujíma ma to, ani ich lásky, rozchody, či vtipné príhody. Mňa zaujímajú moji priatelia. | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 18:02 | |
| mne je strašne ľúto, že zjavne nikto nepochopil to, čo sme sa snažili napísať.. alebo nečíta poriadne naše príspevky.. a že si o mne ľudia myslia, že sa urážam za kdejakú kravinu.. odsudzujete niečo, čo ani nepoužívate, ale vôbec vám nedošlo, že asi polovica vecí, čo tu na fóre v novinkách a vo fotkách je, je tu vďaka (a z) twitteru.. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 18:18 | |
| Ja neviem, ale počula som, že tento humbuk okolo vznikol kvôli tomu, že sa nejaký ten užívateľ, čo sa vydával za Jensena chcel stretnúť s nejakou násťročnou Američankou na večeri a že Cliff potom povedal, že to nie je Jensen. Tak mi to video príde ako snaha uviesť to na správnu mieru. Veď predsa, už takéto zneužívanie je podľa mňa dosť sprosté. Doslova nechutné. Dobre slečinka bola naivná, ale tak kto vie čo za úchylákov sa na druhej strane skrýva. To už je veľa nie? Tak proste uviedli, že ani jeden s tými kontami nemá nič spoločné. Mne to príde od nich správne. Len fakt som to len počula, že niekto čítal, tak neviem čo je na tom pravdy a v akej podobe sa to ku mne dostalo, ale dávalo by to zmysel. Tiež som si čítala ten včerajší boj tu. No myslím, že opakovať, že dion a Chrys zhrnuli, čo si zhruba myslím aj ja, znova už nemusím. PS: ešte predsa len čosi len to berte ako výkrik do tmy. Že sú na Twitteri niektoré novinky aj o deň, dva skôr? No dobre, ale predsa nie sú životne dôležité a či sa dozviem, že nejaký herec sa objaví o 2 mesiace v nejakej epizóde o deň, dva skôr mi naozaj nijako žili netrhá. Som rada, keď sa to dozviem, ale na tom, ako rýchlo mi nezáleží Veď napr. George Clooney je považovaný za sexsymbol už asi 30 rokov, kopa žien ho miluje a k tomu twitter nikdy nepotreboval (to bol len príklad ) PS: nikoho sa nechcem dotknúť | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 18:18 | |
| Fay, pokud dobře čtu, nikdo z nás se tady nepochopil, nejen my vás. Já jsem celou dobu psala hlavně ohledně posledního videa a reakcí fanoušků na to, že nemají twitter a že vůbec tohle video natočili. Myslím, že nikdo z nás neodsuzuje twitter, jen prostě píšeme, že ho k životu narozdíl od vás nepotřebujeme. Takže zase jen překrucujete naše slova, tak jako si to myslíte o nás (že překrucujeme vaše). Tedy totálně zbvytečná diskuse, přesně jak psala dion. Byla to vlastně diskuse o ničem, když jste ve finále všechny vyvedli z "omylu", protože podle vás jste psali úplně kvůli něčemu jinému a něčem jiném a že je vám vlastně úplně jedno, co J2 dělají nebo ne. (teď nemyslím tebe, Fay.) Začalo to twitterem, tak je pochopitelné, že pár lidí na něj napíše svůj názor. Ale jinak jde hlavně o J2 a jejich postoj k twitteru a podobně. Já vím, že jste nepsali, že ho MUSEJÍ mít, to už je prostě jen slovíčkaření, protože z většiny vašich příspěvků jednoduše vyznělo, že pokud ho nemají jsou divní, protože by jim to nic neudělalo. Což mi vyzní opravdu úplně stejně, jakobyste rovnou napsali, že ho musejí mít, aby "zapadli" mezi další herce či celebrity a nevypadali jako nafoukanci. Ale už prosím nic nevysvětlujte jak jste co mysleli, protože já jsem všechno četla řádně, takže vím co se zde psalo. Spíš jde o to, jak mi styl psaní některých příspěvků vyzněl...prostě jinak, než nakonec tvrdíte. Proto jsem napsala, co jsem napsala. - citácia :
- ale vôbec vám nedošlo, že asi polovica vecí, čo tu na fóre v novinkách a vo fotkách je, je tu vďaka (a z) twitteru..
To je možné, ale já osobně bych si novinky i fotky našla i bez twitteru. Sice možné ne tak rychle jako vy, ale na tom mi nesejde. Takže ani za tohle twitteru nejsem vděčná. I kdyby se ke mě většina novinek vůbec nedonesla, pro mě je prvořadé, že si můžu stáhnout nové epizody SN a všechno ostatní je jen občasný bonus navíc. Takže asi tak. Hold každý vážně ten twitter ke štěstí nepotřebuje, třebaže pro vás je to nesnadné (či snad dokonce nemožné?) pochopit. Edit: koukám, že Zizi píše ve stejnou dobu to podobné jako já. | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 18:24 | |
| Chrys: dnes si čítame myšlienky. Aspoň teda hlavnú štruktúru | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 21:07 | |
| chrys, zizi: súhlas ako u chrys som si na to už zvykla, ale som ozaj rada, že sa pre zmenu zhodnem aj s tebou zizi k "vysvetleniam" príspevkov: -ja som chápala tie vaše tak, že si myslíte, že by MALI mať twitter nie, že ho MUSIA mať a nikde som sa nevyjadrovala inak než v tomto zmysle. takže prosím, aby ste aj vy pozorne čítali kto, čo píše. po posledných príspevkov som sa ospravedlnila a uznala, že som to celé zlé pochopila, lenže viditeľne nie som sama, takže sa asi obe strany vyjadrovali nesprávne keďže ako napísala chrys, nikto nikoho nepochopil -v mojich príspevkoch som vždy používala vyjadrenie NEMÁTE RADI jensena, nie že ho NENÁVIDÍTE. koniec vysvetleniam. prosím neosočujte nás/mňa, že príspevky nečítame poriadne. ja som si vždy všetko pozorne prečítala a zareagovala som na to tak, ako som daný príspevok pochopila. na konci mi došlo, že som to zrejme chápala zle a ospravedlnila sa. od vás však stále vidím len sarkazmus a útočenie a vysvetľovanie príspevkov. to je naozaj také ťažké si pripustiť, že možno ste nepochopili ani vy nás? | |
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 21:30 | |
| - dion napísal:
- takže prosím, aby ste aj vy pozorne čítali kto
- dion napísal:
- jasne, že ma zaujíma, čo sa deje aj v ich súkromí, ale nie som ako ty, fay. ja nesedím za netom celý deň a nepotrebujem vedieť o každej maličkosti. ja chcem mať aj sociálny život
mám to snaď komentovať??? každý, kto sem teraz príde si myslí, že sme ľudia, čo stalkujú celebrity. budem hovoriť sama za seba. dobre viete, ako som na tom s pohladom na j2. neriešim, že nemajú twitter, je to ich vec, to, že by im to pomohlo, je môj asociálny názor a keby dokázali vyvrátiť kec, čo kolujú po nete, len a len dobre. (ako pre koho). nemajú twitter, OK, šak na to nemajú čas (pretože my stalkeri na tw a fb o tom vieme), natáčajú a riešia iné veci.. fajn.. zjavne znova nikto nepochopil nikoho... tak prečo to tu riešime?? | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 22:02 | |
| fay: tento príspevok som ti už raz vysvetľovala: - dion-fortune napísal:
- ja som to nemyslela tak, že prenasleduješ celebrity doslovne. ale že proste sleduješ gossip a podobne
- áno zvolila som zlé slová, ale ja si viem aspoň pripustiť chybu chrys: práve som dokukala sn a idem sa teda pozrieť na ten zoznam už teraz ma pot oblieva | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 22:16 | |
| - citácia :
- ja chcem mať aj sociálny život
mne išlo o túto časť, ale sama si si odpovedala. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 22:43 | |
| och fay pre kristove rany nemôžeš ma chytať za každé jedno slovíčko čo som povedala je pravda. chcem mať sociálny život- a aj ho mám, no zároveň chcem tráviť čas na nete ako som to robila doteraz. jediný rozdiel je v tom, že ja skôr čítam ff, mangu a sledujem anime, než gossip alebo podobne, ale písala som, že ja vám to neberiem, je to vás lifestyle, s ktorým ste spokojní a ja si o vás nič zlé kvôli tomu nemyslím. mrzí ma ak sa ťa to dotklo, ale už mám pokrk ospravedlňovania, keď od vás som ani jedno prepáč nepočula chcete sa zdúvať a prplať v príspevkoch a urážať sa za všetko, fajn. ja sa už viac ospravedlňovať a vysvetľovať príspevky nebudem. nepochopili sme sa, no čo už, stáva sa. len ma mrzí, že vás to viditeľne vôbec nemrzí akože sorry, ale fakt ste sa mohli aspoň jedna úprimne ospravedlniť. teraz je už neskoro | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 23:14 | |
| - dion-fortune napísal:
- mrzí ma ak sa ťa to dotklo, ale už mám pokrk ospravedlňovania, keď od vás som ani jedno prepáč nepočula chcete sa zdúvať a prplať v príspevkoch a urážať sa za všetko, fajn. ja sa už viac ospravedlňovať a vysvetľovať príspevky nebudem. nepochopili sme sa, no čo už, stáva sa. len ma mrzí, že vás to viditeľne vôbec nemrzí akože sorry, ale fakt ste sa mohli aspoň jedna úprimne ospravedlniť. teraz je už neskoro
A za co sa mame ospravedlnovat? Ja som tebe ani nikomu nic neurobila, na nikoho som neutocila. Ak si prilis precitlivela a beries si nieco osobne je mi to luto, ale ja som si nevsimla, ze by tu nikto niekomu nadaval alebo podobne. Neviem co mas stale s tym, ze na teba alebo niekoho niekto utoci. Absolutne nechapem o co tu ide. Ja pisem sama za seba, zduta vobec nie som, ja mam dost svojich problemov a nie aby som sa zduvala, za taketo blbosti. Nepochopili sme sa, kazdy mame na vec svoj pohlad...no boooze teraz sa tu budeme dotahovat jak male deti na piesku...a naco? Ja to nepotrebujem. Ja nepotrebujem tvoje ospravedlnenia, nemam pocit, ze by si sa mala za co ospravedlnovat. To co som napisala, som uz vysvetlila, preco som to napisala, aky mam pohlad na vec a hotovo. Stacilo. Ja chapem, ze mate iny nazor, na J2, na twitter a na milion inych veci. Mne tiez niektore tvoje prispevky prisli sarkasticke, ale nebudem sa v tom uz rypat. Nemam o to zaujem sa hadat. Proste kazda si myslime svoje, nezhodneme sa, tak naco sa v tom stale rypat. Ja uz sa nebudem zapajat do ziadnej diskusie, lebo nemam chut sa hadat, ak nieco vidim inak. Urcite je chyba aj na mojej strane, ale nebudem sa viac hrabat v tom, co som napisala a mozno myslela uplne inak, ako ste vy pochopili a tak isto naopak. Ja urazena naozaj nie som, mate svoj nazor a ja ho respektujem, nikoho nenutim do toho aby mal twitter, fb alebo cokolvek ine, ale napisat co sa mne na tom paci a ake ma vyhody a preco si myslim, ze by ho J2 mohli mat si mozem. Takisto, ako ste si vy napisali preco si myslite, ze ho mat nemusia. Ze sa to takto zvrhlo, je uz o inom... - citácia :
- akože sorry, ale fakt ste sa mohli aspoň jedna úprimne ospravedlniť. teraz je už neskoro
Neviem, ako mam chapat tuto vetu. Teraz sa s nami, akoze nebavis alebo co? (a nemyslim to sarkasticky) | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 23:54 | |
| jasné, že sa s vami bavím a ja si nič osobne neberiem, nie som zdutá ani nič, ale chcela som, aby ste sa ospravedlnili za to, že sme sa vzájomne nepochopili, ale asi som očakávala príliš veľa nejde čítať celý príspevok ako som povedala, mám tejto debaty dosť. | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 30.01.10 18:53 | |
| okej, nechcem tu znovu zabŕdať, alebo tak, keď sa to tu už znova upokojilo, len si chcem povedať svoj názor nečítala som celú tú vašu debatu, takže sa možno budem opakovať ja nejako nemám problém s tým, že J2 nemajú kontá v žiadnej sociálnej sieti, čo fandom chce vedieť, to aj tak vyhrabe hoci z hľadiska toho, že sme predsa v 21. storočí a aj väčšie a oveľa väčšie "hviezdy" (alebo ako ich nazvať) si nájdu čas zatvítovať si s fanúšikmi, keby J2 chceli, mohli by tiež... (neviem, či je to pravda, ale vraj ešte aj Tom Hanks má twitter... a to je teda FAKT hviezda oproti J2)... ale to je ich vec možno majú pocit, že keď sa pár krát za rok ukážu na conoch, tak to stačí čo je divné, pretože na cony sa každý nedostane, ale cez twitter je to určite jednoduchšie. No ale dobre, ich bordel a k tomu videu - Jared sa asi fakt chystal na toho Conana, má zaujímavé vlasy no, ale neviem, mne to video trápne nepripadalo, myslím, že sa chcú len možno vyhnúť nepríjemnostiam, ktoré by sa mohli vyskytnúť, keby bol nejaký Jared fake alebo Jensen fake šialenec a tie obedy, či čo si to tí fakeJ2 dohadovali s fanúšikmi by raz nemuseli skončiť dobre... no okej, asi som kukala veľa kriminálok ale chápete, čo chcem povedať, nie? len vystríhajú naivných ľudí pred takýmito magormi a potvrdzujú, že žiadne sociálne konto nemajú... a že Cliff hej | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 04.02.10 6:59 | |
| | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 2:28 | |
| ďalšie video z Supernatural 100th episode party: - kód:
-
http://www.39online.com/videobeta/watch/?watch=9aaebfd6-0158-4910-9ff1-d41213baf092&src=front | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 15:10 | |
| kebyze to chcel dakto i na youtube..tak... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=_pVgM46bRq8 to je to ako ďakuju fans a tak (link co poslala fay ) | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 20:42 | |
| tak konečne video z oslavy 100. epizódy, Jensen spieva - kód:
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=323841034553&ref=mf stiahnuť môžete tu - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=6HPOENQF zdroj: dean_sam | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 20:50 | |
| | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 21:06 | |
| | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 05.02.10 21:49 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 06.02.10 15:05 | |
| | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 06.02.10 15:07 | |
| ja som to kukala dnes ráno a po tom videu som nepotrebovala ani coffee, jak ma to prebralo.. podľa mňa tam nie je úplne triezvy | |
| | | str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 06.02.10 15:55 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews | |
| |
| | | | Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |