|
| Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
+41str8tking JMMM Portable.Device janča Fay Panthera mummy dzajnisko lentilka cleo Ellen calla wiktoriano Dzowika4 janicag Zizi lenkka Maria SkreechTina Kacena222 sonca12 keksiiq CrazyD Soniq Anwiel Madlen Kristine beruss ThomasCrown Silvia Weronička Ettie bookika janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle Samabel LenkaX22 SNlois Kaja 45 posters | |
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:08 | |
| - citácia :
- to video bylo opravdu výkřikem trapnosti
podla mňa to bola skvele odvedená PR práca.. potvrdili sa dve veci.. Clif je fakt Clif a - citácia :
- CW plánuje skrouhávat rozpočet.
čiže stopli prísun drog z Vietnamu | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:08 | |
| ok aj by som sa zapojila ale nemám tušenie o čom to je ??? | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:10 | |
| - citácia :
- přesně tak... to video bylo opravdu výkřikem trapnosti a na tom nezmění nic, ani kilometrové příspěvky.
to je vec názoru - citácia :
- spíš by si měli založit společné konto v bance. CW plánuje skrouhávat rozpočet. Show které mají malou sledovanost dost možná půjdou v 2011 od válu. A to jsem se dozvěděl díky Twitteru - ďábelský to nástroj.
absolútne ma netrápi cw rozpočet a ak by bolo po mojom, sn končí piatou sériou, takže čo sa bude alebo nebude diať ďalej ma bude alebo nebude trápiť až sa to bude alebo nebude diať a či chcú alebo nechcú byť stars je ich vec a aj to ako toho dosiahnu/nedosiahnu. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:16 | |
| - Sarinka napísal:
Keby sa Jared nechcel stať star, tak sa o rolu Conana nezaujíma, nie? Podle mě, kdyby se chtěl stát star, tak se o ni nezajímá. A jinak vážně nechápu, co tak strašného J2 udělali, že je najednou tak nenávidíte a pohrdáte jimi. Tedy vím, co udělali, Janka mě informuje, ale prostě to neshledávám tak tragickým, jak se to zdá asi vám. Sice už SN tolik nežeru, ale pořád jsem fanouškem J2 a nejsem z těch, kdo se proti nim obrátí jen proto, že neskáčou, tak jak já bych ráda pískala. Mám ráda Sama a Deana a všechno ostatní je mi u *píp*, takže je nehodlám soudit kvůli tomu, jestli mají twitter nebo ne. | |
| | | Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:18 | |
| - citácia :
- že je najednou tak nenávidíte a pohrdáte jimi.
ja som nič také nenapísala just to be clear | |
| | | Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:20 | |
| - citácia :
- Mám ráda Sama a Deana a všechno ostatní je mi u *píp*, takže je nehodlám soudit kvůli tomu, jestli mají twitter nebo ne.
Sam a Dean by měli mít především koule, ale twitter si můžou pořídit taky, i když jejich páníčci (Jensen, Jared) nesouhlasí - citácia :
- že je najednou tak nenávidíte a pohrdáte jimi.
to bych neřekl. Ale prdel z nich mám děsnou. Trošku jimi pohrdám z jiného důvodu... lidé z HUBu vědí... | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:23 | |
| okey.... toto nikam nesmeruje... ja končím nechápem váš problém s nimi (schválne nepoužívam nenávisť, pohŕdanie alebo podobné slová( ale whatever.... vy viditeľne celkom nechápete môj postoj, ale tak čo už... povedala som si, čo som chcela a idem čítať pet sematary predtým ako sa fakt pohádame | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:24 | |
| Jensena som nikdy nemala rada, proste mi je nesympatický a aj to jeho vystupovanie na conoch mi príde umelé a príde my namyslený, áno nepoznám ho, bla, bla, bla...proste tak na mňa pôsobí, proti Jaredovi nič nemám a toto video mi proste príde trápne, to je všetko. Chrys, to s tou hviezdou vôbec nechápem, pretože Conan by mu priniesol slávu.. | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:29 | |
| vtipná debata tak si tu napíšem svoje aj ja.Ano priznávam mám konto na facebooku no a?Bola som na ňom asi štyri krát a nejak ma to netrhlo.Navštívila som aj pár tweeterových stránok a zas musím povedať že sú tiež len pre určitú skupinu ľudí,ktorý ovládajú dobre anglicky.Ja som sa na škole učila nemčinu čiže pre mňa je to stejne o ničom nebaví ma komunikácia typu ďakujem a dovidenia.Takže musím súhlasiť z Chrys a ostatnými myslím si,že len preto,že sú herci neznamená že o nich musí vedieť každý všetko a o všetkom.Možno aj oni sami chcú mať niekedy pokoj a mať niečo málo len a len pre seba svoje súkromie.Ja som tiež človek,ktorý nerád zverejňuje svoje súkromie kdekade po nete.Nikdy neviete kto je na druhej strane.Apropo nakolko ste si istý,že tí na druhej strane sú tým za koho sa vydávajú.Ja som raz napríklad natrafila na jeden takýto tweter kde sa uvádzalo,že blízka príbuzna uviedla,že známa slávna speváčka zomrela pri nehode a boli tam aj fotky Napokon vysvitlo,že to bol podvrh.Takže... Apropo ja som totál antitalent na Pc a vôbec netuším poslednú dobu aké skratky sa tu používajú trebárs gossip?? | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:36 | |
| Silvia: twitter NIE JE len o zverejňovaní vecí zo súkromnia, Alyssa Milano prostredníctvom twitteru vyzbierala nehorázne množstvo peňazí pre Haiti, dáva tam odkazy na UNICEF a podobne. A herci, speváci a pod. majú overené svoje účty, či už iným hercom, ktorý je už overený alebo jeho manažérom a podobne, sú to určite oni. Niektorí tam dávajú fotku, ako sedia na kávičke, Lady Gaga tam raz dala, ako sedí za pc.. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:38 | |
| - Sarinka napísal:
- Jensena som nikdy nemala rada, proste mi je nesympatický a aj to jeho vystupovanie na conoch mi príde umelé a príde my namyslený, áno nepoznám ho, bla, bla, bla...proste tak na mňa pôsobí, proti Jaredovi nič nemám a toto video mi proste príde trápne, to je všetko.
Chrys, to s tou hviezdou vôbec nechápem, pretože Conan by mu priniesol slávu.. Suhlasim s kazdym jednym slovom...Jensen mi pride ako nafukana papuca, Jared je presny opak, skoro vzdy usmiaty....Nehovorim, ze ich nenavidim, ale ani jeden z nich ma nejak neoslovil...supernatural ma bavil, viac ma zacal bavit, ked sa tam objavil Misha... - citácia :
na jeden takýto tweter kde sa uvádzalo,že blízka príbuzna uviedla,že známa slávna speváčka zomrela pri nehode a boli tam aj fotky Lebo doteraz sa to nedialo, az ked vznikol twitter? Kolko stranok, je kde je napriklad Johny Depp vyhlaseny za mrtveho...takze o tom twitter naozaj nie je.. - citácia :
- Nikdy neviete kto je na druhej strane.Apropo nakolko ste si istý,že tí na druhej strane sú tým za koho sa vydávajú.
Vsetci herci a spevaci tam maju potvrdene, ze su to naozaj oni... - citácia :
- gossip??
gossip = klebeta - kód:
-
http://www.slovnik.sk | |
| | | Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:39 | |
| - citácia :
- prostredníctvom twitteru vyzbierala nehorázne množstvo peňazí pre Haiti, dáva tam odkazy na UNICEF a podobne.
Joanna takto pomáha útulkom po US darovať psíkov a zúčastňuje sa na rôznych akciach pre tieto organizácie.. | |
| | | Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 22:52 | |
| | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:07 | |
| okey teraz asi vyfasujem ban od sarinky, ale musím sa ešte raz vyjadriť ako preboha vaša asympatia k jensenovi súvisí s tým, že nemajú twitter? no a ešte raz a naposledy. ja viem, že twitter môže byť skvelý, že môže celebritám pomôcť, že sa dajú prostredníctvom neho robiť skvelé veci, to všetko mi je jasné, nič nové ste mi nepovedali. no aj tak si myslím, že ak niekto či je už slávny alebo nie nechce mať twitter, facebook alebo hocičo iné je to len a len jeho vec a nikto iný mu nemá čo kecať do toho a žiadať ho aby zdieľal informácie- akékoľvek informácie- z jeho súkromného, profesionálneho alebo trebárs aj vysnívaného života so zvyškom sveta. myslím si, že ste veľmi ovplyvnené/ý tým, že si píšete s niektorými ľuďmi zo showbiznisu a zrejme by ste chceli, aby to bolo možné s viacerými alebo trebárs aj všetkými ľuďmi, ktorých máte/nemáte radi, ale bohužiaľ nemôžeme mať vždy všetko. to, že j2 preferujú stretnutie s fans osobne než chat na nete je myslím úplne pochopiteľné. hej, vy, ja a pravdepodobne polka ďalších fans sa s nimi nikdy nebude mať šancu stretnúť, ale tak to je realita. ja viem pripustiť pokiaľ spravia fakt niečo blbé a viem si skritizovať ako jensena tak aj jareda a aj mishu. no a teraz sa pre za mňa urazte ak chcete, ale odsudzovať niekoho preto, že nemá twitter, fb alebo inú net super vecičku na pokec je podľa mňa úbohé. ako fakt sa na nich nahnevať preto, že nemajú záujem s vami komunikovať na nete mi rozum nebere. hej fans sú dôležití, jasné vďaka nám majú prácu, ale akože really? fakt si myslíte, že sme/ste až tak dôležití? lebo ja si to úprimne nemyslím. ak je niekto fan, tak ním bude no matter what. ja si myslím, že j2 boli takmer vždy milí k fans a snažili sa nám vyhovieť ako najlepšie vedeli, ale bohužiaľ nemôžu spraviť vždy všetko tak, aby boli všetci spokojní. takže nenáviďte ma, ohovárajte ma, nadávajte na nich koľko chcete. whatever. toto je môj názor a nezmením ho. je internetová doba, ja internet milujem, ale stále dokážem uvažovať reacionálne a vytvoriť si vlastný názor bez ovplyvnenia ostatnými, no a spôsob akým ste sa pred chvíľkou poniektorí vyjadrili považujem za provokačný a necivilizovaný. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:15 | |
| Dion: 1. My sme reagovali na Chrys a jej otázku, prečo sme k nim zrazu takýto. 2. NIKTO tu nenapísal, že ich odsudzujeme za to, že nemajú twitter, len sme písali, aké výhody by to malo, keby ho mali. Takže fakt neviem odkiaľ to máš. 3. Ja by som bola radšej, keby si založil tw účet Kripke než oni dvaja. 4. Zabúdaš na fakt, ako sa správajú k fans americkým a ako sme videli sa správali k fans austrálskym a európskym, dvojaký meter to istí. 5. Nech sa pre mňa za mňa obaja postavia aj na hlavu, JE MI TO JEDNO. lebo je to ich vec, ale svoj názor na to povedať sakra môžem. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:18 | |
| okey, whatever, odmietam sa ďalej vyjadrovať. | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:18 | |
| - citácia :
- ako preboha vaša asympatia k jensenovi súvisí s tým, že nemajú twitter?
Kto napisal, ze je to kvoli tomu? Ako neviem kde si toto nasla....ja Jensena nemam rada velmi dlho a z uplne inych dovodov (J2 sa mi momentalne znechutili vseobecne a nie je to ani ich vina)....ci ma twitter alebo nema, je mi ukradnuty...uz asi 3x pisem je to ich vec, ale pomohlo by im to...to je VSETKO ...a koncim, toto nema zmysel, najprv si poriadne precitajte co niekto napise a potom reagujte... A este, ano to video mi prislo trapne a zbytocne...aj tak sa o mesiac najde dalsi trapko co sa za nich bude vydavat... - citácia :
- takže nenáviďte ma
Kvoli tomuto? Nebud smiesna | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:27 | |
| Ospravedlňujem sa, že som si dovolila napísať, že by im prospelo, keby si twitter založili a v podstate toto celé začala, som hnusná zakerná, podlá, sebecká sviňa, ktorá si nevidí na špičku nosa, som krava, čo ide s davom a už nabudúce nebudem vyjadrovať svoj názor na nich, pretože aj tak zas budem za sviňu, čo na nich len kydá. Jared a Jensen sú úžasní a dokonalí, ľutujem ich, lebo sú hercami a nemajú žiadne súkromie, ktoré všetci ostatní herci majú. | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:35 | |
| - citácia :
- provokačný a necivilizovaný.
Ze sme posadnute kravy co idu s davom a ze fay nema socialny zivot bolo strasne civilizovane.... | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:42 | |
| A proč mě nepřekvapuje, že to tak skončilo? Nesměju se vám, jen tomu, že takhle opravdu skončí každá debata tady. A to je proto, že se hold 100% neshodneme. Každý si tvrdohlavě stojí za svým a každý se nakonec vysvětluje, že to myslel úplně jinak. To fakt nemá smysl, to už vím leta. Ale svůj názor si prostě napíšu. To, že nesouhlasím s vaším neznamená, že vám ho beru. Ale nebudu se opakovat, protože tohle se zde psalo už milionkrát, jen škoda, že si to všichni nepamatujete. takže ten poslední příspěvek sis už mohla dospustit, Sarinka. nezlob se na mě. Přijde mi to dětinské, protože bys měla dobře vědět, že svůj názor si můžeš napsat kdykolik a kdekoliv. Tedy i tady a nikdo ti za něj hlavu netrhá. Jen pak jde o to, vypořádat se s tím, když někdo má na věc názor přesně opačný. Mně to třeba mrzí, že se na J2 díváte takto, nechápu to, ale nemíním vás za to soudit, stejně jako doufám, že vy nebudete soudit za ten můj. cleo, nevím, proč se musíš snížit opět k nadávkám (nenapadá mě jijné slovo opět, pardon) . Bylo mi jasné, že mého přirovnání že nejdu jako kráva s dvem, se zase někdo z vás hned chytí a urazí se. Já nevím, asi od vás čekám příliš nebo nevím, jak si mám vysvětlit, že se ani jednou nedokážete nad něco povznést a vzít to tak, jak to bylo dáno, tedy vtip. navíc tohle přirovnání u nás používáme často a opravdu jen jako vtip. A ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by se kvůli tomu urazil. Asi vám chybí smysl pro humor, tak se omlouvám a příště to budu mít na paměti. Teď nejsem sarkastická, ale myslím to vážně. Nemám zájem se s kýmkolikv z vás hádat. Končím. | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 28.01.10 23:57 | |
| Chrystelle: To už dávno neplatí a už dávno si tu nemôžem napísať čokoľvek, čo chcem, to je proste fakt, lebo sa nezhodujem s drvivou väčšinou ľudí tu, pretože tento seriál sledujem už len z povinnosti, všetky moje vyjadrenia sú pre ostatných, ktorí tento seriál baví, nepochopiteľné a provokačné. | |
| | | cleo Winchester
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 0:38 | |
| - citácia :
- Bylo mi jasné, že mého přirovnání že nejdu jako kráva s dvem, se zase někdo z vás hned chytí a urazí se.
Prekrutila som vase slova presne tak, ako vy nase...a malo to presne svoj efekt... Nikto z nas nenapisal, ze J2 nenavidi...nemat rad a nenavidiet je velky rozdiel...nenavidim leco, nemam rada Jensena...Ja som ani raz nenapisala, ze Jensen alebo Jared musia mat twitter, iba ze by im to pomohlo a nezabilo by ich to a ze mi prislo to video trapne, lebo je totalne zbytocne...kazdy si z toho vybral vety, ktore mu vyhovovali... - citácia :
- Mně to třeba mrzí, že se na J2 díváte takto, nechápu to, ale nemíním vás za to soudit, stejně jako doufám, že vy nebudete soudit za ten můj.
Ja urcite nie, ja tvoj nazor chapem, ale nezdielam ho. Nebudem sa kvoli tomuto alebo kvoli dvom ludom, ktorych mam u zadnice hadat...naozaj nie... A sorry dion, ale tebe pride necivilizovane a provokativne v poslednej dobe asi vsetko... | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 7:26 | |
| - citácia :
- Lebo doteraz sa to nedialo, az ked vznikol twitter? Kolko stranok, je kde je napriklad Johny Depp vyhlaseny za mrtveho...takze o tom twitter naozaj nie je..
Cleo to netvrdím ano je to pravda len som chcela poukázať nato,že niekedy naozaj nieje možné veriť všetkému a vždy sa nájdu nejaký čo sa budú vydávať za niekoho iného.(vďaka za vysvetlenie slovka,ja len často používate skratky,ktoré máte medzi sebou a ja si nikdy niesom istá či je tomu tak alebo je to slovko zo slovníka.) Ja nikomu neberiem či ho baví twitter,alebo FB to je o každého záujmoch.Ja tiež nikoho nepresviedčam aby začal chodiť na stránky,ktoré ho nebavia.Áno ja uznávam,že niektorý ľudia skrz neho majú kontakt z niekym oho by v skutočnosti nikdy nestretli,alebo ak herci to využívajú na akékolvek ciele budiž je to ich vec.Len mi to pripadá divné aký humbuk a kolko negatív sa zrazu objavilo len čo priznali že oni niečo také nemajú.Je mi zvláštne,že sa teraz bude posudzovať kto je a kto nieje dobrí k fanúšikom len kvôli tomu či má alebo nie.To je akoby keď prišlo do mody youtube musel ma na nom každý svoje konto len preto,že je to in.Ja považujem za správne ak uviedli na pravú mieru to,že sa za tými účtami niesú oni.Ako by bolo Vám,keby sa niekto vydával za Vás rozširoval by o vás kadečo bez možnosti aby ste sa mohli obhájiť.Ale dosť už bolo mojich slov.Myslím,že nikoho nepresvedčím..... edit: viete práve toho som sa "bála",že nech sa stane čokolvek všetko sa preje a bude to dopadať takto,alebo aj horšie.A prečo si vlastne myslíte,že by im to prospelo veď tých ľudí,ktorý ich sledujú tak robia aj tak a tých ktorých oni dvaja nezaujímajú by tak robili aj potom.Alebo si myslíte,že ak by mali jeden z tých tak by sa stali oveľa slávnejšími??? Sarinka: - citácia :
- To už dávno neplatí a už dávno si tu nemôžem napísať čokoľvek, čo chcem, to je proste fakt, lebo sa nezhodujem s drvivou väčšinou ľudí tu, pretože tento seriál sledujem už len z povinnosti, všetky moje vyjadrenia sú pre ostatných, ktorí tento seriál baví, nepochopiteľné a provokačné.
to ma veľmi mrzí | |
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 9:54 | |
| neviem prečo sa s vami nedá normálne diskutovať bez toho, aby ste sa hneď urážali alebo cítili utláčaní 1. otázkou čo má vaša asympatia k jensenovi spoločné s tým, že nemajú twitter som nenarážala na to, že ho nemáte radi LEBO nemá twitter, skôr ma zaujímalo prečo ste o tom začali písať, keď sme rozoberali niečo iné. takže ja som sa nepýtala na to prečo ho nemáte radi, ale prečo ste o tom odrazu začali písať, keďže som nevidela súvislosť. 2. áno ja používanie "nadávok" a silne sarkastických poznámok považujem za uražajúce a necivilizované. občas si to daná situácie vyžaduje, keď ti rupnú nervy, ale v tomto prípade mi to prišlo nevhodné. to neznamená, že vás považujem za necivilizovaných, to nie. len sa mi nepáči tento štýl vyjadrovania, ale okey a nabudúce budem "držať hubu". konieckoncov viem, že je to proste spôsob akým sa vyjadrujete skoro stále 3. prečo si zase myslíte, že nemôžete vyjadriť svoj názor toto je veľmi obľúbený argument pri hádkach, ktorý ja nechápem. prečo by ste si ten názor nemohli povedať? no tak sa vám viac sn nepáči a čo? ja s ním tiež práve nadšená v poslednej dobe. no a ostrejšie som sa vyjadrila až potom, keď ste začali podľa mňa úplne nerozvážne kritizovať jensena a vyjadrovať sa ostrejšie. pokiaľ ste si obhajovali twitter rozumným spôsob rešpektovala som vaše názory. áno namietala som proti niektorým veciam, ale v mnohom som vám dala aj za pravdu. takže prosím neargumentujte niečím, čo nie je pravda. ak si na vlastnom fóre admin nemôže vyjadriť svoj názor, tak kto potom môže? 3. ospravedlňujem sa za niektoré veci, čo som napísala, keďže po sarinkinom príspevku mi došlo, že som vás asi celú dobu zle chápala, pretože som z vaších príspevkov mala pocit, že sa na nich hneváte aj preto (nie iba preto( že nemajú twitter alebo fb. skrátka som mala pocit, že vás toto video mierne urazilo alebo niečo podobné ale ak to tak nie je a vy ste fakt poukazovali iba na twitter výhody, tak celá tá debata bola zbytočná, pretože ja som v každom príspevku opakovala, že ja si výhody uvedomujem, ale je mi jedno či j2 twitter majú alebo nie, čo podľa vaších posledných príspevkov je jedno aj vám, takže neviem čo sme tu včera riešili | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews 29.01.10 16:50 | |
| nikdy ma neprestane udivovať, ako sa tu dokážete pohádať kvôli hocijakej kravine..
ale k veci.. to video mi príde strašne trápne, ani som to nemohla dopozerať, zdá sa mi to len ako promo Clifa.. aj keď je pekné, že chcú fans upozorniť na falošné účty, ale aj tak sa to nedostane ku všetkým a vždy sa nájdu ľudia, ktorí tým podvodníkom budú veriť.. a keby si aj pravé účty založili, tie divné individuality, ktoré majú potrebu sa vydávať za niekoho iného, by zostali.. a zase by boli ľudia, ktorí by narazili len na tie falošné a nevedeli by, že je to podvod.. a vôbec sa im nečudujem, na ich mieste by som tiež chcela od bláznivých fanúšikov zostať čo najďalej, niektorí vôbec nemajú súdnosť a nechcem vedieť, čo by im tam písali (a určite by im tam najviac takí písali).. takto sa k nim aspoň všetky tie šialenosti nedostanú.. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Videa - our boys in the flesh, interviews | |
| |
| | | | Videa - our boys in the flesh, interviews | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |