|
| 03x12 Jus in Bello | |
|
+15funny rbl Chrystelle janka410 Silvia Dr.Bna LenkaX22 Samabel SNlois Ettie Madlen Kristine Sarinka dion-fortune bookika 19 posters | |
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 8:16 | |
| Tak je to uz z a mnou a mozem povedat len WOW! uz na zaciatku som sa musela smiat, ked sa sammy a dean nevedeli zhodnut s tymi ich retazami, ale neskor mi isli slzy do oci, ked hendrickson povedal: You never see eachother again. ako sa pri tom chudacikovia tvarili a najviac ma asi bavilo, ked napchali hendricksnovu hlavu do zachodovej misy. ale potom demoni, velmi vela demonov a nechybala ani ruby, ktora informovala o novom leadrovi, ktory ako vysvitne nie je nik iny ako lilith, rozkosne dievcatko s bielymi ocami, ktore v zavere epizody odrovna celu policajnu stanicu a zabije vsetkych v nej vratane hendricksona a pritom uz bol taky zlaty a podal si ruku s DF: moja poklona PS: mysli si ze niekto cital toto forum?bolo by uzasne keby ano musim povedat, ze tato epizoda sa naozaj velmi vydarila a lilith sa velmi vydarila. aspon podla mna
Naposledy upravil Janna dňa 23.02.08 10:21, celkom upravené 2 krát. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 8:56 | |
| ja si skapem, tak toto ma totalne odrovnalo, ze lilith. no toto nie je mozne, ja ked som to meno pocula, tak som skoro dusu vypustila, toto je inak supernatural moc tuto na fore, ked sa nam tak pekne prenasaju poviedky aj do serialu heh no ale epke to bola skvela, taka bojova ja som pri nej ozaj miestami nedychala. Super to podla mna spravili a ked boli ti demoni este pokope a valili sa na nich, tak to bolo cool musim povedat, ze ma dojal ten rozhovor hendricsona s boys ako tu uz pisala bookika, aj to ako tam sam tak pekne zmenil polohu raz heh dean mi v tejto epke prisiel strasne sexy a tie ocicka ich oboch ma dorazili. podla mna to super urobili, ale bela, to je taka suka, ty kokos smrt na nu ale z hendriksona sa nam pekne mily chlapik vyklubal no ale mna prekvapila aj rubi ako bola ochotne pre nich zomriet...no wow to by som nepovedala no a ale tak predsa len to co malo deana chranit pred posadnutim su tie tattos co si poriadili a ziadna velka zahada sa az tak velmi neobjasnila ale epizoda kazdopadne stala za to. uzasne ukocenie pred pauzickou.podla mna mali skvele specialne efekty a aj ten ich finalny suboj bol uchvatny. pacilo sa mi aj to ich natahovanie s tymi retazami ale aj hned na zacatku ako tam dean klesol k tej podlahe a tak krasne pritom prevratil oci heh ale aj tak nejvacim golom je lilith, toto nepredycham damy, ze sa tak vola. toto uz akoze nemoze byt nahoda, ved come on!!!! this is freaking wierd even for us | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 11:23 | |
| No ty koky... Tak toto bolo brutálne. Ten boj a ten KONIEC..nový Bad ass je malé dievčatko Lilith?? WTF...a tie biele oči... máme tu nového WEDa alias Bieločočka/Bieločočku.. To akože myslia vážne, že budú chalani bojovať proti malému dievčatku, či to len v tejto epizóde bola? Mám taký dojem, že to bude dosť od veci, keď v telke zabijú decko... Inak, tiež ma odrovnalo, že použili zrovna to meno, čo ty v poviedke, dion..proste Supernatural.. Na konci mi bolo tak strašne ľúto Nancy aj agenta Henricksena..bol strašne zlatý a sympatický, po tejto časti som si ho obľúbila, nezdá sa vám, že ta anča Sera Gamble všetkých len vraždí... mor na ňu.. Tiež som čakala, kedy vysvetlia, že Dean nemôže byť posadnutý, čakala som, že sa to dozvieme, keď šiel do auta pre tie veci a začali sa tam zjavovať tí démoni, no nič...predsa len to boli tie tetovania...Ruby bola tiež fasa, ako chcela panne Nancy vyrezať srdce...nese..e sa s tým.. Belu odteraz oficiálne neznášam, krava jedna... :504: Fakt by sa za ňou mohla Ruby rozbehnúť a poriadne jej dať cez držku... Ja proste nemám slov...ten koniec ma totálne odrovnal, síce som čakala, že sa tam zjaví ešte, no myslela som, že ju stretnú chlapci a nie, že všetkých povraždí..no Sam bude mať čo robiť, pretože tá nová Bad asska je riadna šupa...sa mi normálne zdalo, že je mocnejšia než YED..Jaj a ešte sa mi strašne páčilo to hromadné kúzlo na vyháňanie démonov.. Tie reťaze na začiatku boli strašná sranda a ako si ich Henricksen doberal, že ide oslavovať, že sú konečne v base a rozhodne sa, čo si dá na večeru.. No a potom to jeho vymietanie v záchode... Ja tú Kripkovicu zabijem, čo on to stvára...dámy a páni, tie štyri epizódy asi nepredýchame, ak to bude len o boji s tou Lilith, tak si teraz idem kúpiť lepšie lepidlo na zubnú protézu...waw...nech už je 24.. bookika: určite si toto fórum nečíta, nerozumel by mu..videl by tu len nejaké znaky a tak..ale strašná náhoda, však..čoho sa človek ešte nedožije..Kripke vyberie meno pre nového Bad ass a pár týždňov dozadu sa objaví v poviedke od dion... | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 12:33 | |
| | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:13 | |
| Tiež ma Ruby vyslovene šokovala, ako v pohode brala, že sa teraz pre nich obetuje, to som vážne nečakala..no zdalo sa mi to nedomyslené troška, pretože chce predsa vycvičiť Sama a tiež sa o neho postarať, keď bude Dean gone, takže mi to trocha nedávalo zmysel, podľa mňa to nemyslela tak vážne a tiež asi dobre vedela, že to Sam nedopustí, pretože sa z neho stáva jej poslušný psík...už len to, že s ňou súhlasil a nevadilo mu, že zabije nevinnú Nancy...jaj, jaj, Sammy sa buď mení a to riadne, alebo sa zmenil vtedy, keď zomrel a začína sa to prejavovať..A ako sa jej démoni báli, keď vyšla von: "Odchádzam, chce ma niekto zastaviť," a všetci začali ustupovať, i keď teraz neviem, či pre jej autoritu či ten nôž.. Btw, zjavne majú všetci démoni moc, že môžu hocikoho švacnúť o stenu a prišpendliť ho tam, prečo to ona nepraktizuje?? Ako spomínaš toho Deana, Kristine...som nemohla.."nikto nie je panic"..a potom záber na Nancy..som šťala.. a Dean spustil to jeho "no way, you never..not even once..not even"..som čakala, čo zadrie, škoda, že bol ticho... Dean teda perlil zasa... | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:20 | |
| a to wow a ten pohlad. skoro ako obdiv btw: vzdy ma prekvapuje kolko vody sa nachadza v tych ich ploskackach | |
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:24 | |
| | |
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:27 | |
| | |
| | | | bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:43 | |
| sarinka: ploskacky su tie plechove flasky, a zvycajne je v nich alkohol. samozrejme nasi v nich maju holy water dufam ze si myslela toto | |
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:45 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 13:50 | |
| heh pozeram, ze ste to tu pekne rozprudili a mne neda nic ine len suhlasit. co sa tyka do toho, ze sa bola rubi ochotna obetovat, no tak myslim, ze v tej chvili to brala tak, ze lepsie nepripraveny sam ako ziadny sam,ale aj tak mi nejde dohlavy preco by bola ochotna az zomriet pre nich. no a to ako ju sammy pocuval.... ty kokos on by tu pannu fakt obetoval, toto je novinka. no ale este aj ked rubi od nich odchadzala tak tie pohlady co si vymienala so samom....no tie sa mi ano trochu nepacili ja som tam prisaham, ze citila akusi chemiu alebo co, nemam namysli rovno TO ale nieco tam je medzi nimi, len by ma zaujimalo, ze co inak prave som to pozrela druhykrat a ohromne sa mi pacia tie ich pohlady na konci ako ked rubi k nim pride a nariadi im zapnut spravy a to ako sa obaja tvaria, ale aj ona sa najprv tak sucitne tvarila a potom, ako do nich nahubovala, ze jej plan bol lepsi...no chudacik dean, ten to podla mna zase zobral, ze je to jeho vina (co aj v podstate je, ale samozrejme, ze my vieme, ze on vediet nemohol co sa stana a atd....) a ten pohlad uplne na konci... akoze obaja boli podla mna v tomto diely strasne zlaty. inak ked ich tam ta demonka pritlacila k stene tak som mala chvilu pocit, ci to nebude ta lilith a ked vysvitlo, ze je to male dievcatko tak ja len ale je pravda, ze vyzera dost nebezpecne a to ako dvihla tu ruku a potom ten ziar....no neviem neviem, ale podla mna to bolo dost cool. navyse ako dieta vyzera tak nevinne...to ma dobre maskovanie. inak nezda sa vam, ze sa dean zase raz akosi rychlo vyliecil??? on je ozaj ako superman ved tak strelili donho a on az na par ubolenych pohladov a trhavych vzdychov to bral akoby sa nic nestalo. a aj to ako riadne krvacal, no nemalo mu byt z toho tak trocha blbo? a on si este v pohode tam bojoval najpr s tym hendriksenom a potom aj s demonmi....no len taky detail a este k rubi. to preco ju nechali prejst ti demoni, tak to bolo asi pre ten noz a mozno ma aj akusi autoritu. no a ci maju vsetci demon moct pritlacat ludi k stene tak to neviem, ved z tych co ich tam vbehlo to spravila len ta baba, takze ktovie ktovie. no a neviem preco to rubi nevyuziva, ale zatial ani nemala velmi kde, takze mozno je to len preto. btw no a samozrejme suhlasim so vsetkym co ste tu uz spominali. hlavne tie vtipne momenty boli skvele juuj ale teraz tie dva mesiace, no fuuha, neviem neviem ako to mienim vydrzat, celkom pekne sa nam to rozbehlo | |
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 14:16 | |
| bookika: jaj to si mala namysli..no to nevieš, že sa im tam zázračne dopĺňa... alebo si naberú zo záchoda, keď im dôjde.. Teraz sa mi vynorila ta scéna, ako Henricksenovi strkajú hlavu do záchoda..to nemalo chybu... alebo keď na začiatku vystrnadil Henricksen toho bezďáka z cely, aby mal kam dať bratov.... df: Páni, ty sa inak rozpísala, to je na knihu.. To s tou dievčinou, čo ich pritlačila k stene s tebou úplne súhlasím, to isté ma tiež napadlo, ale modlila som sa, aby to nebola ona, bo to by bolo dosť oničom..už len to ma nemilo prekvapilo, že nový Bad ass je žena, našťastie to vyriešili super, malé dievčatká sú vždy strašidelné... Som rada, že si tie pohľady tiež niekto všimol, som si pripadala už ako psychopat, že si všímam také veci... Možno to bola ich akoby taká reč alebo čo, ale tiež sa mi nejako nepozdáva, Sammy nejako viac dáva na Ruby... Ten koniec ani nespomínaj..čakala som snáď všetko, ale toto.. A ako tam na konci nabehla Ruby a hrala sa na pani dôležitú a tie pohľady Sama a Deana, keď zistili, že všetci zomreli... Tie vrecúška, čo im dala, tie ich majú ochrániť, aby ich Lilith nenašla? No a Dean je samoliečiteľ.. Inak, nejako som nepostrehla tú scénu s trhaním Samovho obľúbeného trička a prikladaním ho na Deanovu ranu, som snáď slepá.. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 15:02 | |
| Po této epce se mi bude čekat ještě hůř na další díly!! O mazec! T a Bela to je ale mrcha, doufám, že si ji kluci někdy pořádně podají!! Zasloužila by si to. Super akční epka. Mě ani tak moc nepřekvapilo, že byl Sam schopný Nancy obětovat, když si vzpomenu na Mystery Spot, kde byl schopný obětovat nevinnýho civilistu, jen proto aby zachránil Deana.... A moc se mi to nelíbí. Pěkný bylo, jak Dean hleděl, že Nancy je panna A to hromadné vymítání to taky bylo něco. Jj Dean je fakt nějaký superman, postřelený do ramene, ale za chvilku schopný se prát s fůrou démonů. To asi my v povídkách si ho tak vychutnáváme. Ale ten konec. Čekala jsem cokoliv, ale toto fakt ne! Zajímavá postava Lilith, to jsem fakt nečekala, že to bude takový malý milý děvčátko. Ale zdá se mi, že bude víc mocnější než náš Žlutoočko. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat, až se s ní bratři setkají. No ale Sam a Dean se tak snaží, aby všechny přeživší zachránili a ona je nakonec solo druhý den dorazí!! A zrovna, když mi začal být agent Hendrickson tak sympatický. To vážně není féér! Já se těšila, že je ho ještě někdy uvidím a on takhle dopadne. To mě docela dost vzalo.... a potom mi bylo moc líto bratrů, jak se to dozvěděli... Už aby byly další díly. Dneska snad budu ještě víc nadávat na podělanou stávku, že nám takhle "rozházela" tu nejlepší sérii!!! | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 15:40 | |
| tak Lillith?!? to si srandu zo mna robia...ze si srandu robite? to nemohol ten einstein njake meno ine vymysliet??????? ruby a pomoc? a zomriet za nich? ja glupa, ze ja fanfic zacala pisat este ze Lillith a Lilly neni rovnake..az tak..a demon a anjel tiez nie... hope so hmmm...musim to cele skuknut..uz stahujem aj..tak som zvedava...a z toho co vsetko ste sem napisali este viac... | |
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 15:43 | |
| Tiež sa mi zdá, že sa s tým veľmi nepáral..ale tak asi rád vyberá známe mená ako Azazel a Lilith, aby sme si hocičo domýšľali zrejme.. | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 15:47 | |
| | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 16:09 | |
| musim doplnit, ako sam zakazdym deana zotrel tym svojim pohladom, hocico dean povedal.chudacik a este ako sa tam byli s demonmi a dean a viktor do seba chrbtom narazili akoze "zomriet za teba" alebo ze "ideme na to spolu" proste krasa. a z viktora som mala taky pocit ked uz bol ok, ze z neho bude hunter lebo so svojou pracou nie je spokojny a oni s nim nakoniec urobia toto! | |
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 16:35 | |
| Že Viktor, najskôr, že o kom to hovoríš a potom mi to docvaklo.. Zlatí boli, keď do seba vrazili..tiež sa mi páčil ten rozhovor medzi ním a Deanom..on len chudáčik hľadal v bratoch akciu v tej nudnej robote... Fakt škoda, že ho zabili..takmer na konci som bola happy, že prežil a potom toto.. Bolo by super, keby sa stal lovcom a občas by sa v nejakej epizóde objavil, ale už je... | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 16:56 | |
| no já musím teda souhlasit s váma....ta epka byla super...Deanovy zaražený výrazy taky a nebo jak praštil hlavou o ten koberec, když zjištil, že je chytil Henrickson jj, taky mi přišlo, že Dean má nějak energie na rozdávání...s tím prostřeleným ramenem - dion-fortune napísal:
- tie ich pohlady na konci ako ked rubi k nim pride a nariadi im zapnut spravy a to ako sa obaja tvaria, ale aj ona sa najprv tak sucitne tvarila a potom, ako do nich nahubovala, ze jej plan bol lepsi...no chudacik dean, ten to podla mna zase zobral, ze je to jeho vina (co aj v podstate je, ale samozrejme, ze my vieme, ze on vediet nemohol co sa stana a atd....) a ten pohlad uplne na konci...
¨¨ no o tom žádná.... já vždycky ty Deanovi emoce tak prožívám a on se chudáček pořád podceňuje a teď jako ještě k tomu si zase bude setsakra vyčítat, že ty lidi zemřeli jeho vinou a nikdo jiný za to nemůže....že zase udělal něco špatně...... .......no jako by už tak toho na něj nebylo moc .....vyžral si to zase pořádně,ten pohled na konci...to mě dorazilo škoda, že ta ochrana před posednutím bylovážně jen to tetování....... zjistit, že Dean něco skrývá ....no aspoň, že tak....myslíte, že to maí natrvalo a Lilith....no tak to jsem fakt koukala..... takový jemný hlásek a roztomilý kukuč ...... jak se zeptá na brášky a pak jen ..... zvedne ručku a všichni jsou v prachu | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 17:00 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 17:32 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 21:02 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 21:05 | |
| no ja osobne som nemohla z tejto epky...pani to bola parada... ten tan King sa zasa poriadne vyriadil a to myslim v dobrom,ved ako inak ..no a sammy a dean,bez komentara,suhlasim so vsetkym co ste povedali uz predomnou,tak sa nebudem zbytocne opakovat.... len spomeniem s tym postrelenim,ved to je nejaky chlap,tak vydrzi vsetko,no nie? i ked to bolo trosku prehnane ako spominala aj d-f tusim,ze by mal byt slaby ako muska,ked ma take zranenie a nie sa tam bit o dusu,ale zasa to je dean a ma sily aj za troch,takze tak..no a to male evil dievcatko ma totalne dostalo..to bolo dobre,ja ze aka nevinnost sama o sebe a ono to malo biele ockaa..heheh.no parada proste no a aby som nezabudla...dean a jeho waaaaaaaaaaw..na chuda dievca ..to bol tiez zabijak a smiala som sa ako diva | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 22.02.08 21:05 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello | |
| |
| | | | 03x12 Jus in Bello | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |