| 03x12 Jus in Bello | |
|
+15funny rbl Chrystelle janka410 Silvia Dr.Bna LenkaX22 Samabel SNlois Ettie Madlen Kristine Sarinka dion-fortune bookika 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
rbl Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 34 Registration date : 04.02.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 24.02.08 16:59 | |
| WoW nenormalne dobra cast neviem jak vydrzim tak dlho kym pojde dalsia a skoda fakt ze to hendrickson neprezil aj mne sa dost zapacil | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 26.02.08 13:17 | |
| Tak mě napadá, jak si myslíte, že by to dopadlo, kdyby se řídili podle Ruby?? Já si myslím, že by Lilith stejně tu policejní stanici navštívila, tak čit tak. Akorát by nám už "chyběla" Ruby. Což by mi moc nevadilo. Zdá se mi, že se na ni Sam moc upnul a tento díl, to jenom potvrdil... | |
|
| |
rbl Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 34 Registration date : 04.02.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 26.02.08 19:20 | |
| nesom si isty, lebo Ruby to aj spominala, ze nemali nechat toho jedneho ujst, mozno by ich inac nenasla a oni by okrem ruby a tych posadnutych vsetci zili | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 26.02.08 19:31 | |
| no to si nemyslim. ono je pravda, ze ten jeden usiel, ale predtym predsa unikol ten,ktory deana postrelil. ten zvolal vsetkych ostatnych, takze info o tom,kde su uz bola von. ak by aj ten jeden demon neusiel podla mna by to vela nezmenilo, lebo lilith uz urcite vedela, ze tam boli, kedze to ten prvy demon vsetko vytaral. ved to aj hendrickson povedal, ze uz je neskoro, ze uz ich zavolal. to si nemyslim, ze by narazal len na tych co prisli. sa mi to zda az prilis nerealne, ze by chapes len kamosov zavolal alebo nieco take. skor vypustil info do eteru no a my sme videli tych najrychlejsich, co sa to najskor dozvedeli. ak by to bolo trvalo dlhsie mozno by ich este viac dokonca prislo. ehm no viem, mozno to je trocha strelene, ale ja som to osobne pochopila tak. toho co usiel tam podla mna dali len preto, aby ich rubi mohla na konci provokovat s tym, ze je to ich chyba a aby sa zozierali pocitom viny, co by sa podla mna vobec nemali, lebo sa rozhodli spravne je takze sa niekedy rozhodnut, ale zabit cloveka, no pardon, ale to nie je nikdy spravne rozhodnutie. rubi sa myli, ak si mysli, ze pocet mrtvych je to jedine, na com zalezi. aj hendricksen povedal, ze ak by ju zabili neboli by o nic lepsi nez oni a ja s tym, suhlasim. navyse najprv si rubi pytala kolt a keby pouzili ten, pocet mrtvych by bol ozaj giganticky, tak to prezili aspon ti posadnuty. no trocha som sa nechala uniest sorac, ale proste si len nemyslim, ze prave ten pako, ktory zdrhol mal na svedomi prichod lilith. mozno jej len nabonzoval, ze im pomohli ti ostatni a preto ich zabila, takze to by sme brat, ze reku oki, bolo dolezite, ze usiel, ale lilith vedela o tom, ze tam brothers boli, teda aspon myslim, no | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 26.02.08 19:38 | |
| pekne dlhy prispevok df ja musim doplnit, ze to s tou erekciou nemalo chybu ale zas na druhej strane sa mi nepacilo to viktorovo varovanie, ze aki su oni kriminalnici btw: vsimli ste si ko s demoni informovani? dokonca maju spiclov v fbi na najvyssich postoch len aby objavili | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 27.02.08 0:09 | |
| To kto koho zavolal, je dosť diskutabilné..ale s tým koltom máš pravdu. Mne len nejde do hlavy, prečo si Lilith dávala tak načas, keby ozaj chcela Sama odpratať z cesty, tak sa s tým nepára, no nie.. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 27.02.08 21:29 | |
| to bolo urobene asi len tak , aby nam ju ukazali. predsa nechceme aby prislo na boj uz v polke sewrie no nie? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 27.02.08 22:45 | |
| V tomto príde reč o polke série ani veľmi nie je, keďže nás čkajú už len4 diely, no aspoň som čakala, že sa s ňou stretnú...keď k tomu dôjde, to bukú čumieť.. Som zvedavá, či sa Kripke vážne chystá odkráglovať malé decko.. | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 09.03.08 18:11 | |
| hm. no nedá mi k tej Lilith. Kripke sa teda pochlapil a vyhľadal si teda zaujímavú ehmmm osobu....veď Lilith je veľká démonka, ktorej dejiny sú tak staré, ako svet sám.... dokonca sa jej prisudzuje že bola prvá žena Adama... takže ma vôbec neprekvapuje že ONA je nový vodca, dokonca ma to nejak morbídne potešilo no a ďalej....Sam sa mení, to je viac ako očividné, Rubi hm, bol by z nich pekný párik a konečne bola riadna akcia, hromadné vymietanie demónov, konečne sa bolo na čo parádne pozerať, aj keď to trvalo tak krátko | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 12.03.08 6:34 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 12.03.08 19:37 | |
| A čo keď Sam je čosi ako ten Archanjel, viem síce, že Kripke hovoril, že ním nie je, ale len tak obrazne...i keď tá krv, čo mu YED nakvapkal do úst to dosť vyvracia... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 02.04.08 20:00 | |
| tato epka bola jedna z najakcnejsich, to treba uznat. mne osobne sa pacia epky kde sa odkryje dost vela z dejovej linie, alebo aspon je v nich vela akcie, a v tejto epke sa to sklbilo si myslim. a Deanove komentare nemali chybu, napr ked Hendrickson(alebo ako sa to pise) povedal, ze zastrelil serifa, a Dean mu odvetil: Ale zastupcu ste nezatrelili a sice to nebolo v tejto epke, ale vzdy ma dostane, ked Dean nieco zamrmle, len zasusle nieco nezrozumitelne, musim uznat ze to ma furt dostane | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 02.04.08 21:18 | |
| no ja som lilith tiez dost venovala a to este predtym ako vobec bola v serialu (viz die without sins) takze som oboznamena s tymito faktami a tiez som potom zacala uvazovat o tom, ze ak je ozaj tak stara aku maju vobec nasi chlapci sancu a ci teda nie su ciastocne ozajstni anjeli, samozrejme tak, ze o tom nevedia, ale to mi len tak preblesklo myslou- to mi je jasne, ze nie su ale rozhodne si myslim, ze to este bude zaujimave, ako nam tu mytologiu lilith poda kripke sisel: no tie deanove hlasky ozaj nemaju chybu a ja musim povedat, ze mna odrovnal aj ten jeho vyraz, ked sa rubi do nich zacala navazal, ze si nechali corknut kolt ja som nepredychavala | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 03.04.08 7:58 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 03.04.08 9:13 | |
| este jak Dean: Vsetci v poriadku? Hendrikson: Definuj v poriadku | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 03.04.08 13:39 | |
| | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello 06.05.08 2:20 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................... 02.05.09 22:18 | |
| Daľšia obľúbena epka - neuveritelne, nestačím sa už diviť Opäť prostredie väzníc. Sa mi páči, že sa niektoré postavy opäť vratia z minulosti do nejakej tej epky. Dosť dobre známy policajt Hedrickson, ktorý nedokáže chytiť bratov. Všetko vdaka Bele sa začalo. Pačilo sa mi, že Dean sa zastal tej Nancy a nepáčilo sa mi, že Sam nie. Že bol na strane Ruby. Nakoniec to dopadlo strašne, predsa len všetci zomreli, chudák Hendrickson aj tá Nancy aj ostatní. Super epka | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x12 Jus in Bello | |
| |
|
| |
| 03x12 Jus in Bello | |
|