| Bela - prečo ju nenávidíte? | |
|
+24Zizi calla Lex sonca12 Faith Kacena222 SNAdeline sisel dzajnisko Soniq keksiiq CrazyD dion-fortune Night Angel Kaja aryana7 Madlen janka410 beruss SNlois Samabel Sarinka Kristine bookika 28 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 11:09 | |
| Tak, zalozila som tento topic prave teraz po 3x12, aby ste sa tu mohli dostatocne vyzurit na jednu z vasich "oblubenych" postav. piste vsetko co vas napadne, ale poprosim s mierou. to co urobila je vazne bestialne, ale co sme od nej mohli cakat, ze? mne osobne sa jej postava velmi paci je pre mna ozivenim
Naposledy upravil bookika dňa 30.04.08 10:24, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 12:40 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 13:01 | |
| Ako ja som ju zo začiatku mala rada, vážne..v epizóde 03x03 sa mi zdala zlatá, dokonca aj v 03x06, ako sa s Deanom doberali, aj ten jej akcent som brala v pohode...ALE od 03x10 a, samozrejme, teraz ju vážne neznášam. Krava jedna, čo si o sebe myslí, čornuť kolt, je jej úplne jedno, že to bola ich jediná zbraň proti démonom, jaj...musím sa fakt držať, aby som sem nezačala písať samé nadávky..a ako to, že kolt ešte nepredala, čo s ním má za lubom..bože, fakt nech ju Ruby zabije, tú znesiem, určite je lepšia ako Bela..Prečo keď je taká super a všetko vie jednoducho nenakope tej čubke zadok a zbraň jej nezoberie..podľa mňa by to pre ňu bola hračka...dúfam, že sa tá čubka Bela tak skoro v nejakej epke neobjaví.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 14:21 | |
| no řeknu to asi takhle.....neměla jsem jí ráda už od začátku a moje antipatie se prohlubuje čím dál víc :504: :504: ..... prostě když nebudu brát vůbec žádný pohled na tu herečku a soustředit se čistě na to, jak se ta postava vyvíjí, tak jí vážně NEMÁM ráda :504: :504: | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 16:10 | |
| | |
|
| |
beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 16:14 | |
| Jo ale kdyby jim ten kolt nečmajzla tak by to měli moc jednoduchý takhle to bude zajímavější | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 16:18 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 16:22 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 16:39 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 20:13 | |
| Když jsem poprvý uviděla toto téma, tak jsem dostala další ze svých velmi častých - poslední dobou - záchvatů smíchu. Na její adresu řeknu asi tolik... Když jsem ji poprvý uviděla, tak jsem ji neměla nějak ráda... Ovšem v dílu 3x06 jsem se dobře bavila a to díky ní a tím, jak s bratry "soupeřila" no nejvíc mě dostávalo, když se bavila s Deanem. To byla fajn, ty jejich hlášky... No pak nastal velký zlom, bratři ji zachránili život a ona je v dílu 3x07 nabonzovala Gordonovi, tím mě zase naštvala :504: Nevděčnice jedna! No a pak jak ukradla bratrům Colt a ještě na ně poslala Hendricksona. To byla prostě konečná! :504: Moc se těším na chvíli, kdy se s ní bratři setkají a doufám, že si to pořádně vyřídí!! | |
|
| |
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 20:38 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 22.02.08 21:15 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 25.02.08 22:05 | |
| Zatiaľ nemôžem na Bellu reagovať,pretože o nej nič neviem .Som na ňu zvedavá,a aj sa teším na túto postavu.( predsa dúfam viete že idem zarovno s vysielaním SN na Markíze ) | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 25.02.08 22:29 | |
| Doufám, že za tenhle příspěvek mě z tohohle fóra nevynesete v zubech a nepošlete na mě Lilith. Mě se Bella ze začátku nelíbila, ale časem jsem ji začínala mít ráda. Je tá správna mrcha. Je sebejistá, ale některé její činy jí docházej trochu pozdě, takže si myslím, že ji zabije nějakej démon kvůli její vlastní chybě. Zatím se mi ale líbí. | |
|
| |
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 25.02.08 22:33 | |
| proč bychom tě vynášeli v zubech my jsme rády, že jsi projevila svůj názor.... já si myslím, že svým způsobem dokáže být Bela sympatická mě teda zrovna moc mě, ale chápu tě, takže není co řešit | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.02.08 17:24 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.02.08 17:35 | |
| podla mna ho skor planuje pouzit ona, a neubranim sa pocitu ze to ma nieco spolocne s tym jej velkym tajomstvom z 3.6 uz sa n ato strasne tesim | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.02.08 17:46 | |
| teraz som zistila, ze ja som sa tu este nevyjadrila no idem to hned napravit takze za prve: na zaciatku mi bela az tak nevadila. len jej prizvuk mi liezol na nervy, ale inak som ju povazovala za "spestrenie" deja a tiez som dufala, ze by mohla prilakat viac muzskeho publika k sledovaniu sn, lebo je to celkom kost. za druhe: v red sky in the morning sa mi ale dost pacila to ako sa s deanom natahovali a ked mu dala odtiahnut tu impalu....no neviem, ale prisla mi ako riadna mrcha, ale do deja sa mi hodila za tretie: potom, ale ako jej pomohli a ona na nich poslala gordona, tak akoze to ma dost nastvalo, ze ich tak zradila. viem, ze im potom aj volala a chcela pomoct a tak, ale mna proste brutalne vytocila tym co spravila za stvrte: colt! no to bola moja smrt. to som nemohla uverit vlastnym ociam. to co dopekla malo znamenat, ha? odvtedy ju nenavidim tak ako sa len nenavidiet da co sa tyka toho, co chce so zbranou urobit, tak myslim, ze asi nieco, co suvidi s jej minulostou, ked to tam uz Kripke spravil tak tajomne, tak asi za tym nieco bude a mozno preto ten colt potrebuje, ale ja osobne DON'T CARE!!! nech uz su jej dovody akekolvek nemala pravo urobit to co urobila, takze ako povedal dean: I am gonna hunt that bitch down teraz by sa mohla scenata chytit sera gamble a odpratat nam ju z cesty a inak velmi sa tesim na ten deanov vyraz, ked ju najdu no a este by som asi mala povedat, ze sa mi tiez nepaci ako zo seba robi tak strasne chytru a ako ona vsetko vie a o vsetko sa dokaze postarat, ale to ako seriozne WTF??? nenavidim ju od spiku kosti | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| |
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 30.04.08 10:21 | |
| tak to s tou starenkou bolo dobre chudak Sammy.. Mne osobne vadi nehorazne ten jej prizvuk..pili mi to usi ale inak je ako pekna ale je to proste mrcha..dufam ze jej to nasi chlapci pekne vsetko vratia za ten colt..vtedy som bola hrooozne nastvana..najradsej by som ju zabila. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 30.04.08 15:18 | |
| Já si myslím, že ona je dobrý badass... je dobře, že Kripke z ní opravdu udělal mrchu a s bráškama se nebratříčkuje.... takže na jednu stranu si myslím, že záporák je to dobrý, ale nelíbí se mi moc způsob, jakým je uváděná....pak mi dost leze na nervy ten její přízvuk a i ta herečka se mi na tu roli moc nehodí.... takže pryč s ní | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 30.04.08 15:23 | |
| mne praveze ta herecka vobec neprekaza a ten prizvuk ma z anglicka, kde studovala na univerzite Winchester len sa ni nepaci ze ju hcu za kazdu cenu odstranit dufam ze to dopadne lepsie ako s jo a mozno ju este uvidim ako guest star ale kedze kripke ju tamn nechce, tak sa uz urcite dozvieme to jej tajomstvo v 3.15 to zas bude zistenie mozno potom este porozmylsaju o pokracovani | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 30.04.08 20:46 | |
| mne na nej vadi to ze je rovnako velka svina tak ako je pekna | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? | |
| |
|
| |
| Bela - prečo ju nenávidíte? | |
|