| Bela - prečo ju nenávidíte? | |
|
+24Zizi calla Lex sonca12 Faith Kacena222 SNAdeline sisel dzajnisko Soniq keksiiq CrazyD dion-fortune Night Angel Kaja aryana7 Madlen janka410 beruss SNlois Samabel Sarinka Kristine bookika 28 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 13.07.08 18:05 | |
| bella mi až tak nevadi...ruby niekedy viac... dokonca raz bola aj užitočna.... ale iba raz...ked im pomohla v 03x06 ale zasa nezpaprela v sebe zlodejku v 3x03 kde im vzala tie žreby.. ale stou labkou boli podarený všetci... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 10.08.08 13:31 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 15:10 | |
| ja nemam rada belu pretoze mi tam absolutne nesadla a taka pridrbkana bola.....stale daco kradla mojmu zlatemu Deanovy ....a robila sa dolezitaaa.....nooo takze kto nema rad belu ako ja nech sa pridaaaa.....pokecame o nej ...ako ju nemame radi | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 15:23 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 16:22 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 19:34 | |
| Ešte keď sme len vedeli, kto bude Ruby a Belu hrať, tak som ju mala oveľa radšej než Ruby, pretože mi Lauren pripadala sympatickejšia..myslím, že oba odviedli svoju prácu veľmi dobre..Ruby napokon veľa prevýšila Belu, no ako aj Ruby, tak aj Bela priniesli do SN niečo nové...ja nepatrím vyslovene medzi tých, čo by ju neznášali...tej jej prízvuk mi síce časom šiel na nervy, bo je skoro vôbec miestami nebolo rozumieť...ale inak bola podľa mňa zlatá, pretože za to, akým človekom sa vlastne stala, ani nemohla...zavinili to jej rodičia, takže mi jej bolo potom aj ľúto.. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 19:46 | |
| tak teda aj ja napíšem svoj názor na Belu ja ju neznášam už od 3x03 úplne mi stačilo čo tam povyvádzala a ten jej prízvuk mi lezie na nervy aj ked niektoré jej scény s Deanom boli celkom smiešne to čo si hovorili a na konci mi jej bolo trochu ľúto že tak zomrela ale vlastne si to zaslúžila tak nech si horí v pekle zo všetkých báb v SN mi Bela vadila najviac | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 21:05 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 26.08.08 21:28 | |
| Já k Bele nikdy neměla úplně nenávistný postoj. Jako postava mi sympatická není a kdybych měla možnost, tak jí zavraždím sama, ale na druhou stranu... ona ta postava byla tak postavená. Kdyby byla představená jako postava trochu jinak, třeba by ty její pletky měli fanoušci rádi... Kripke se snažil a to je hlavní. Lauren mi jako herečka nevadí - podle mě vypadá hodně v pohodě. | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? 25.09.08 22:07 | |
| noooo nemam moc belu rada ale mozem uznat ze bola fest dobra zlodejka vazne sa mi to pacilo ako kradla....aleee noooo bola taka drza a taka blba nemam ju moc rada ale vzdy lepsie bela ako ruby | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Bela - prečo ju nenávidíte? | |
| |
|
| |
| Bela - prečo ju nenávidíte? | |
|