| JENSEN - archiv 1 | |
|
+22Weronička beruss aryana7 Ettie SkreechTina Blanka Kaja Kristine SNlois LenkaX22 Madlen Katka bookika Kika Silvia Night Angel Chrystelle zoehart janka410 Samabel Sarinka dion-fortune 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 09.04.08 16:31 | |
| No ja viem že sa každemu páči niečo ine.Hocijaká baba ktorá je pri hociktorom z nich je odrovnaná pretože na tej je hento zle na te je tamto zle.Proste tým som len chcela povedať že tomu už presávam rozumieť čo vám tak vadí.Na začiatku a niekde to beriem ešte ako srandu ale niekedy až fakt je toho moc aj na mňa ked mám čítať ,ta je otrasná,barbina,henta je namalovana ako šašo tamta sa otrasne škerí ,ja viem že nemôžete zniesť hociktoru babu ktorá s nimi je.ale bohužiaľ či sa s tým hociktorá zmieri alebo nie vždy to bude tak.Budu obklopene niekým kto sa vám nepáči pretože to že su nimi obklopené už len tým sa vám dotyčná nepáči. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 18:18 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 18:29 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 20:22 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 20:27 | |
| jej,dalsie fotky,na ktorych je totalne neodolatelny ... jeeej.. no parada ...hmm..no a k tej barbine,no ja som tak trosku tiez blond.. ale no mne je ta baba proste nesympaticka sama o sebe a nemyslim,ze by mi vadilo to,ze je s Jenym (len trosinka),ale proste pripada mi taka..hm..nechcem byt hnusna,ale taka upistana potvora.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:28 | |
| kaja napisala: - citácia :
- Ved aj ja suhlasim s Jankou ,ale ja som celý môj príspevok myslela v inak ako niektore ste možno pochopili.Ani ja som zatiaľ nevidela niečo extra pri Jensenovi,teda momentálne vonkoncom ,ale tiež je to len skreslený názor a najhoršie je to že tu ozajstnu pravdu poznáť nemôžeme,teda môžme ale niejako to nejde.Teda ale videla som Jensena aj pri boku báb ktore sa k nemu aj celkom hodili a vyzeral s nimi šťastne ,nuž ale to pri nom ako pri Jaredovi ani veľmi neuvidíme ani nebudeme mať šancu až-tak vidieť pretože Jensen je úplne iný on si svoj vzťah hlboko stráži (nehovorím že Jared nie)ale,on si celkovo stráži sukromie,snaží sa aj dosť veci obmedzovať ,a to je najhoršie ale myslím že keby si bol s Daneeel taký istý tak by sa predsa viac s ňou ukazoval na verejnosti.A ktovie či Daneeel je ta nesprávna volba preňho už len z dôvodu toho,že Jensen ma 30 a viete ako to chodí ked niekto dovrší tento vek tak sa začína špekulovať
prečo je ešte slobodný a hlavne začína aj samotneho človeka mrzieť a zamýšľať sa nad tým v čom je chyba,ako hovorím Daneeel bola osoba nablízku super kamarátka a obom to sedelo ,teda sedí,mysliac že nič lepšie nájsť nemôžu.Mám z toho zmiešaný pocit. vazne si myslis, ze nam tu nikto nie je sympaticky? ved tak ja mam sandy pri jaredovi velmi velmi rada inak samozrejme mas ozaj spravne nazory, ale ja som si pokym si na to nepoukazala vobec nevsimla, ze by sme vsetkych odsudzovali a ak tak sme na to mali dobry dovod, alebo aspon teda ten vyzor nam nesedel. co sa napr jessicy tyka, tak tu som nemala rada, lebo bola na jensena pocas natacania DA protivna, lebo nechcela, aby sa alec dal dokopy s max, kedze max mala chodila s loganom a v tom, case bol michale teda predstavitel logana jessicinim priatelom. avsak kvoli jej spravaniu to mal jensen na natacani ozaj tazke. potom sa tusim udobrili na odovzdavani teen choice awards ci co to bolo, takze pohoda, ale o preto sa mi ona az tak nepacila. proste to bolo neprofesionalne, aj ked ona sa vyjadrila, ze vraj mala nejake problemy vtedy aj v sukromi, takze ja jej to neberiem. vsak nic proti nej inak nemam, ale opat by som si ju asi ako jensenovu babu tazko vedela predstavit. pride mi k nemu prilis ehm crazy a divoka, proste sorac no dalej, co sa fans tyka, to sme vraveli, ze len ziarlime a pod... proste nie, ze ich nemame radi alebo nieco take. to sme uz skor nadavali potom konkretne, na tych, co robia wincest, pretoze to neznasame a nechapeme ako to nejaky true fan moze spravit alebo potom este na tu babu, co sa nanho zavesila na jednom cone. to povazujem za velmi ubohe a za narusenie jeho sukromia, takze opat mi neda na nu nenadavat. no a daneel. mne proste nie je sympaticka a mam pocit, ako si napisala, ze jensen sa s nou dal dokopy len preto, ze uz ma tych 30, ze vidi Jareda ako sa ide zenit a sam ma pocit, ze by si uz mal najst nejaku schopnu babu. s daneel boli dlho kamosi, takze to povazoval za dobru volbu a ak bude stastny ja mu to prajem. vsak stale to beriem tak, ze daneel nie je ta najvacsia katastrofa, ktora ho mohla postihnut. mohol dopadnut aj horsie takze ja mu ozaj prajem len to naj naj naj a ak ho daneel urobi stastnym, nech je teda s nou. ja sa len bojim, aby to proste nebolo len dalsie sklamanie prenho, lebo on si to nezasluzi.... a ja som tiez po jeho boku uz par schopnych bab tu a tam videla, len si nepametam mena.... ale tak proste ja by som si po jeho boku predstavovala niekoho ineho. nejaku milo vyzerajucu osobku, ktora nemusi nevyhnute mat vzdy opatky a ruzovu, ktora by ho ozaj mala rada a ktory by mal on rad. proste nie prilis ukecane mile dievca, mozno s miernou davkou hanblivosti, aby nedokazala na verejnosti hovorit len tak o hocicom, ale na druhu stranu odvaznu dost na to predstupit pred dav ludi a odpovedat na ich otazky. niekoho s umeleckou dusou a aj citom pre umenie... proste ak by som ju niekde uvidela, tak ja by som hned vedela, ze tak toto dievca by bolo pre jensena idealne. a teraz nehovorim o sebe,lebo ja nie som skoro vobec ako ta baba, co som ju prave opisala. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:41 | |
| tak nech sa vam paci,tu je novy clanok s jensenom,vysiel v casopise La Femme........taaaaak damy do toho a pekne citanie vam prajem.. prva strana: - kód:
-
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=12&u=11934000 druha strana: - kód:
-
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=13&u=11934000 paci sa mi ten podnadpis..ze najkrajsi serialovy herec ..uuplna pravda | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:41 | |
| dakujeeeeeeeeeeeeeem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:45 | |
| jej vdaka, rozmyslam ci si to kvoli tej foto nekupim ale tak ozaj diki za scany | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:48 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:49 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:52 | |
| tak ja som to precitala a mam pocit, ze to len maju info zo stranok zozbierane, ale apson jaredovo meno nezkomolili ozaj nic nove, ale aspon vacsinou pravda | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:55 | |
| juj, díky.....konečně si zase můžu něco přečíst o Jensenovi, co není nevyhnutelně v ajině....i když se jí nebráním....ale to víte.... ten pocit, že se o něm zmíní někdo v našem jazyce....ok, ve slovenštině, ale není to jedno a vím, že je to to, co už dávno víme, ale stejně | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 21:58 | |
| hej baby to je najnovsie cislo kde je to interwiev s jensenom?....kto je an titulke?...a kolko stoji?...pliis....iste si to kupim... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 09.04.08 22:01 | |
| Tak to čítam a hovorím si, že mi to je voľajako povedomé, veď už som to čítala, ehm, pardón PÍSALA!! To je neskutočné, oni od nás skoro celý článok okopírovali, tie jeho výroky sú úplne okopírované a to nehovorím a zaujímavostiach.. Navyše sa mi zdá, že niektoré časti sú zasa z jedného jeho interview, čo prekladala Nicole, akože toto je sila.. :504: http://www.supernatural.cinemaview.sk/jensenbio.html ------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : https://supernatural.canadaboard.net/viewtopic.forum?t=316 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 1 | |
| |
|
| |
| JENSEN - archiv 1 | |
|