| JARED - archiv 1 | |
|
+19Ettie beruss SkreechTina Blanka Kaja LenkaX22 Kristine Madlen SNlois Chrystelle zoehart janka410 Samabel Silvia Katka bookika dion-fortune Night Angel Sarinka 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 10:03 | |
| Tak holky se omlouvám, vyjeli mi teploty nahoru tak se nemůžu z domu ani hnout takže to reporto nebude..pardon....mamka mi to přinese odpoledne.... Sarinka: já bych ti to ráda udělala, ale nemám skener.....škoda... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 10:33 | |
| Tak dámy ten časopis mám. Je tam vážně jen krátkej článek, já bych ho sem hodila,ale nemám skener Pokud to neseženete,tak vám ho klidně přepíšu. Když tak dejte vědět Ale dám vám sem fotku,která je u toho článku | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 11:10 | |
| Já se jdu za chvilku mrknout do obchodu, jestli to seženu, tak bych to sem kdyžtak odpoledne naskenovala. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 14:13 | |
| Tak tady je ten článek z TV Max. Sice je ta fotka starší, ale já ho na ní miluju, takže jsem spokojená. Na to, jak je ten článek krátký, tak jsem ráda, že je aspoň jeho fotka přes celou stranu. To co píšou o SN se mi líbí, chtělo by to víc takové reklamy a určitě by se přilákalo víc fanoušků. Jsem ráda, že vůbec ten článek s ním vyšel takhle brzy, když na Primě se neuráčili dát ani tu upotávku. Ale divím se, že tam nedali spíš Jensena. Hele, ale víte co mě dostalo? Ta jeho "citace". To jsem se normálně neudržela a začala jsem se smát přímo na ulici, kde jsem si ten článek četla. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 14:26 | |
| Hele tak z té jeho citce jsem taky nemohla. To jsem se začala chlámat jak blbá On je fakt borec- teda zrovna dva herci,které ani náhodou nemusím | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 15:26 | |
| Článek o Jaredovi jsem četla, když jsem byla na cestě do školy... Byla ještě tma a já ve světle světěl luštila, co tam píšou a snažila se neuklouznout na chodníku, to musel být na mě pohled Jojo ta jeho citace A nejlepší na tom byla, že jak jsem se vrátila ze školy domů, tak to uviděl brácha na posteli a ptal se mě, jestli jsem normální... že všude samý SN Hlavně že on to taky svého času sledoval pořád dokola! | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 15:33 | |
| no tak moje sestra se na SN nedívá, ale naštěstí mi jako neříká nic na to že mám SN kolem sebe..třeba jako já se jí vždycky na to snažim nalákat...už em docílila toho že se smála, když sem jí přinutila se se mnou koukat na tall tales....ale moc se jí na to koukat nechce...i když já mám svou teorii..ona je strašnej ale strašnej stryšpytel..tak se bojí i vlastního stínu tak možná proto ty jo já ž to taky cchi mít doma...btw: na tý fotce ale doopravdy vypadá jako matt damon | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 18:04 | |
| já ten časák budu mít zítra, tak asi budu na chodníku klouzat taky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 08.01.08 18:45 | |
| Veľká vďaka za ten scan.. Síce sa tam človek nič podstatné nedozvie, ale to asi preto, že mám Jareda preštudovaného.. Aspoň, že tam robia reklamu na SN, i keď chudák, kto si to pozrie s tým dabingom.. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 10:53 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 15:03 | |
| No mě to vážně docela překvapilo, že nám takhle šoupli Jareda přímo do rubriky "Hvězda". To alespoň nikdo nepřehlédne, než nějaký miniaturní popis dílu v programu. A taky si myslím, že se v tom časopise někdo musí o SN zajímat, jinak se mi nezdá pravděpodobné, že by to dali do prvního čísla, spolu s Heroes (Claire). Když vidíme několik týdnů reklamy jen na Heroes, Žraloka a kdoví co ještě, nečekala bych, že tam nasadí Lovce duchů. A mě teda fakt dostalo, jak se Jared podceňuje. Mně osobně se tedy líbí mnoooohem víc, než Matt Damon nebo Brad Pitt. Takže spíš může být rád, že nevypadá jako oni. Neměly bysme mu to napsat? | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 15:08 | |
| Jo, napíšeme mu. Já jem pro měl by chlapec získat sebevědomí Já nevím,ale myslím si, že jsme nezaujaté divačky a tak můžeme s klidným srdcem říct,že je daleko lepší , hezčí , sympatičtější než ti,které nám tam chlapec zmiňuje Ježíš a tak bych řekla, že najednou nějak víc mluvím o Jaredovi | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 15:11 | |
| Napsat by se mu to rozhodně měla, páč já oba dva ty herce nějak nemusím a to jak se k ním přirovnal, mě dost zaskočilo On je daleko lepší a pěknější!!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 15:29 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 15:39 | |
| Heej, tak to mě dorazilo, tohle to. To bych teda od Jensena nečekala. Doufám, že to slyšel i Jared. Oni jsou fakt skvělá dvojka. Oba jsou úplně odlišné typy, ale oba úžasní. Víte co by mě zajímalo? Jestli je zde na fóru někdo, kdo upřednostňuje výhradně Jareda před Jensenem. Myslím mimo Sarinky a momentálně mě. Kdo se prostě začal třeba na SN dívat jen kvůli Jaredovi nebo se mu prostě hned víc líbil než Jensen. Ale jak se to tak dozvědět, když tenhle pšíspěvek si určitě všichni nepřečtou. Nechcete udělat anketu? Ale ne takovou, koho máte raději. Prostě chci jen vědět, jestli je zde někdo, kdo s čistým svědomím může říct, že má Jareda mnohem raději, než Jensena. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 16:00 | |
| Hmm, myslím Jannka, že asi nie... Je dosť zjavné, že je Jensen obľúbenejší, nevadí, my zastúpime aj davy... Áno, počul to, sedel hneď vedľa neho, on to totiž už dávno vedel, pretože predtým povedal: "Myslel si, že som sexi", akože vtedy v začiatkoch, keď sa dozvedeli, že budú spolu hrať..nenormálne zlaté... John Shiban tam potom hovoril ešte o tej chémii medzi Jaredom a Jensenom, že si proste strašne sadli a tak a obaja, ako sedeli vedľa seba, sa otočili tvárou k sebe a našpúlili pery, akože si posielajú pusinky.. | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 16:08 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 18:07 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 18:21 | |
| no tak mne sa viac paci jensen sorry damy, ale myslim, ze jared je zase vtipnejsi a taky otvorenejsi a rozhodne sexy, takze ja sa pridavam k tomu, ze by sme mu mali napisat ja mam damona rada, ale iba ako herca, vyzorovo sa mi nepaci, no a brad pitt-no comment. toho v poslednej dobe nemozem vystat. mam s nim rada filmy, lebo ich ma par ozaj dobrych, ale ako tiez to nie je prave moj typ no a jensen a jared su skratka uzasny obaja a myslim, ze nikto na celom svete na nich nema, nech uz to je akokolvek velka hviezda no a to bolo na tom paley event nie? myslim, ze tam to jensen povedal a aj to o com hovoris SNlois tam bolo, takze myslim, ze ide o tuto udalost a musim povedat, ze aj mne sa to ohromne pacilo. mali tam velmi vela krasnych momentov | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 18:28 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 18:54 | |
| mě se Pitt nikdy nelíbil konečně jsem si taky přečetla ten krátký článek a musím říct, že jsem spokojená, že nám tam SN pěkně pochválili... být ten článek větší | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 09.01.08 18:57 | |
| hm nechce sa to niekomu hodit na net? aj ja by som si to rada precitala a no brada som ani ja nemusela, skor ako vravim sa mi pacili filmy, kde hral, ale ako herec ma nezaujal. to uz potom skor johnny deep-to je este moj milacik ale tak na jensena s jaredom nema, ty si mojim jednotkami | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED - archiv 1 | |
| |
|
| |
| JARED - archiv 1 | |
|