| 02x19 Folsom Prison Blues | |
|
+8CrazyD Chrystelle Anwiel SkreechTina SNlois Samabel bookika dion-fortune 12 posters |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 02x19 Folsom Prison Blues 08.03.08 13:54 | |
|
Naposledy upravil dion-fortune dňa 08.03.08 14:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.03.08 6:43 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.03.08 17:52 | |
| jo tahle epka se mi taky strašně líbila.......jedna z hlášek, které mi asi už navždy utkvěly v paměti je - Don´t worry, Sammy. I promise, I won´t trade you for smokes (nebo tak nějak to snad je přesně...) nebo...Chtěl bych to Al Dente....na ty těstoviny jak mu tam pak flákne tu beztvarou hmotu na ten talíř....to byla vážně scéna jinak Sammy, taky dobře perlil ...mrzí mě, že Drobek to odnesl byl to dobrej sympaťák a Deanovi rvačky byly taky super..... jo, někdy je jeho vojenský výcvik nanic, když stojí proti takové korbě a na konci jsem taky chtěla, aby pohnuli s tím vykopáváním hrobu Deanova poznámka k Impale byla taky skvělá, roztomilá a agent henrickson a jeho pokusy o to přimět je k něčemu.....chudáček no a jinak vůbec byla tahle epka dobře natočená...... a takové svižné to bylo, když to třeba srovná s PB, tak atmosféra úplně jiná | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.03.08 18:05 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.05.08 0:34 | |
| Tak tie ich uniformy, to je už no comment ale keď na nich mali ešte tie modré bundičky vonku, boli tak......drsne sexi, obaja brothers Najviac ma dostal Dean na samotke, až som závidela tomu duchovi, že dokáže chodiť cez steny, síce ja by som sa na Dena vrhla z celkom iných nevinných dôvodov Hlášky tu odzneli naozaj všetky, páčilo sa mi že tentokrát perlil aj Sam Srdovcka (scéna) bolo to, ako Dean ochraňoval bráška od toho bula, čo tam evidentne mal so Samom problém, to Deanovo - Nechaj ho, okey - ma dostalo Právničke som dala všetkých 10 bodov za sympatie až na konci, keď nevedome zamenila názvy cintorínov a tak mohli DxS v pohode utiecť | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.05.08 0:50 | |
| právničku mam ráda, nejdřív sem si myslela, že je fakt poslala na ten správnej hřbitov, ale pak jenom "sakra, ta ženská je fakt dobrá!" | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.05.08 14:58 | |
| Tuhle epku fakt miluju! Vždycky se u ní tak neuvěřitelně zasměju, že to ani není možný. Musím říct, že mě pěkně dostali, protože by mě vůbec nenapadlo, že by se mohli rozhodnout pro takovou kravinu, jako je zavřít se do vězení, když je hledá ten Victor. Sice když jsem uviděla, jak prošli tím čidlem, tak mi bylo jasné, že to není náhoda. Ale fakt jsem netušila, že chtějí do věznice, aby tam lovili ducha. No a Sam ve věznici, to byla prostě podívaná jako blázen. Myslím, že Jared tady odvedl opět úžasnou práci, protože ty jeho výrazy stály za zvěčnění. Jak psala Samabel, ta hláška když šli kolem toho plotu a Dean Sama uklidňoval, to nemělo chybu. No a pak jak je zavřeli do těch cel a ten pohled Sama na toho "sympaťáka", co tam byl v cele s ním. A pak když se k sobě s Deanem otočili a hleděli na sebe zkrz ty mříže, to už mi jich bylo fakt líto. Vážně neskutečně povedený díl! Dean jak tam v jednom kuse honil machra, to taky nemělo chybu. Ale bylo fakt zlatý, jak se zastával brášky a nedal na něho dopustit. Jééé, to jsem byla zase v sedmém nebi. Samozřejmě na tom konci jsem taky nadávala, ať si s tím kopáním pohnou. No vážně jsem měla nervy v kýblu, protože jsem věřila tomu, že je ta právnička práskla a oni si jdou pro ně. Ale nakonec se ukázala jako fakt skvělá ženská! Samozřejmě brášky v těch vězeňských uniformách nemusím komentovat. Mně se v nich tak hrozně líbili, hlavně když si na ně ještě hodili ty bundy.... A když se tam začali na tom dvoře spolu strkat. To je fakt hrozný, vidět je takhle se hádat. No, ale stejně jsem si to užívala. Prostě nejsem normální, ale to už tady snad všichni vědí. EDIT: koukám, že jsem opět vytvořila další slohovku. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 12.05.08 15:15 | |
| no jasne tie uniformy mne sa strasne pacili aj paucky co mali obute to mi trosku pripomenulo take strae filmy o cine a manadrinoch rozkosne a pravnicka sa tiez nedala zahanbit | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 14.08.08 13:23 | |
| ach tie ich uniformy...aky boli zlatunky... a opat sa Dean napchaval.... a to s cigaretami....jaj...toto boli moje | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 14.08.08 14:46 | |
| mna tie xichty co obaja hadzu raz zabiju... uz davno som nekukavala serial, v ktorom by herci hrali nie normalne, ale na vysokej urovni, takze je to prijemna zmena:D a to strasidlo co tam bolo... som myslela ze nezaspim, stale sa mi pred ocami vyhadzovali tie oci ako sa zjavovali v tej skarocke.. no brr a tej pravnicke sa ani necudujem ze im pomohla... na mna keby dean spravil tie ocka ako na nu... | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 15.08.08 1:07 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 16.08.08 19:42 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 29.08.08 12:22 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues 11.09.08 19:05 | |
| this is my favourit episod!!! | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................. 31.01.09 23:56 | |
| Táto epizoda je jedna z mojích najobľubenejších z druhej season. Fakt opäť skvelý nápad tvorcov dostať ich do väzenia. Začiatok bol tiež skvelý myslím to, ked ich chytí polícia a až neskôr sa dozvedáme, že oni sa nechali chytiť naschvál. Neuverítelne. Veľký risk. Zaujimavá bola tá bitka, ani sa nečudujem, že sa im podarilo viac tých bitiek tam vyvolať. Najhoršia však bola tá samotka pre Deana, jednoducho ten duch mal k nemu riadne blízko a to až dvakrát. Tiež bolo perfektné ako si tam Dean zarábal hraním pokru. Zaujimavé bolo zistenie toho, kto je ten Deacon. Dosť dobre to hral pred ostatnými. Pravnička bola tiež skvelá, škoda že sa bratia nikdy nedozvedia, že ich zachránila. A vyroky nemali tiež chybu Skvelá epka | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x19 Folsom Prison Blues | |
| |
|
| |
| 02x19 Folsom Prison Blues | |
|