| 02x08 Crossroad Blues | |
|
|
Boli by ste schopný uzavrieť dohodu s démonom? | - Áno, pre osobu, ktorú milujem, by som bol schopný spraviť čokoľvek. | | 54% | [ 13 ] | - Samozrejme, veď kto by netúžil po úspechu? No a čo, že potom pôjdem do pekla. Desať rokov je dosť dlho. | | 8% | [ 2 ] | - Nie, nikdy. Pekla sa až príliš bojím. | | 8% | [ 2 ] | - Možno za istých okolností áno, ale zatiaľ mám rád svoj život, takže ďakujem, ale nie. | | 29% | [ 7 ] |
| Celkom hlasov : 24 | | |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 12:39 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 13:43 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 13:51 | |
| no ja som si na chvíľu myslela, že on ju vážne uzavrie a dokonca som v to aj tak trocha dúfala :shame: no potom mi došlo, že aj keby ju uzavrel, tak John by nebol happy. Proste Hudson by tým pádom zomrel a podľa mňa by sa preto John hneval, proste by ich tá dohoda akurát rozdelila... No a tiež som si vravela, že Dean by niečo také nespravil. Keď zomrel Sam tak som ale začala mať na mále, že čo sa stane a keď prišiel na tú križovatku tak som neverila vlastným očiam no a ten myspace bol fakt skvelý ja som tiež vedele o čo ide a prišlo mi to fakt vtipné aj to ako prišli na križovatku a Dean začal o tom hudobníkovi, čo zomrel a ako tam začal hovoriť tie názvy pesničiek a Sam len taký ten pohľad, že o čom točíš .. no proste | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 14:29 | |
| dean ma vobec neprekvapil...ani neviem co napisat....to jednoducho clovek musi vidiet... a to ako ho trapila ta krava...no tak to je dost... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 15:28 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 15:30 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 15:38 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.08.08 15:45 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 01.09.08 13:53 | |
| Jedna z mých oblíbených epizod. Hrozně se mi líbilo zpracování toho fleshbacku na začátku . Taky jsem jenom trnula, když Dean rozmlouval s tou démonkou. Vážně jsem měla docela strach, že by jí opravdu uzavřel ... a ten jejich rozhovor na konci. My space - to byla úžasná hláška a jak ještě Samovi vykládal, co mu ta holka o sobě řekla Nebo se mi líbilo, jak šli za tím starým chlápkem (malířem) a jak se mu Dean pokoušel vysvětlit, že nějaký černý prášek mu na ochranu nepomůže a že potřebuje sůl a ten dědula ho pak tak setřel Taky se mi líbilo, že tady bylo poprvé ukázáno, jak přesně probíhají dohody s démony. Protože daddy W. uzavřel dohodu trochu jinou ... možná, že John dostal od YED tak špatnou dohodu proto, že ho odmítl políbit na uzaření paktu. .... já vím, že to zní hrozně, no ale považte.... vždyť normálně u dohody vždycky figuruje polibek. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................... 09.11.08 1:15 | |
| Ked som videla túto epizodu na Markíze veľmi som jej nerozumela. Niekedy je potrebne si pozrieť niečo dvakrát aby sa to vnímalo celé ako jeden celok pri ktorom si všimnem všetko dôležité. Na prvý krát si všímaš to, ale už pri druhom znení to vyznie celé inak. Takže bud sledujem nepozorne a musím sa viac sústrediť alebo je chýba v Markíze, ktorá tam všetko pozmení alebo to je jednoducho taka nedá sa to zmeniť alebo všetko spolu dokopy. Táto epka, nepatrí medzi moje najobľúbenejšie z druhej serie ale sama už ani len netuším, ktoré tam patria a prečo lebo pomaly stracám schopnosť definovať a vidieť ten rozdiel. Takže táto epka bola zase o niečo iná, natočená opať iným spôsobom a samozrejme mala mnoho skvelých scen a aj mnoho záporov pre mňa, sceny ktoré ma až tak nenadchnu, ktoré dej posúvaju ale hlavne tie vdaka ktorým viem, že prečo práve ona nepatrí k tým najoblubenejším a je to už len čisto individuálne. Celé to o čom sa hovorilo, o dohode, je skvelé ako to sedí s ozajstným životom a v mnohých prípadoch to je zhodné s mnohými slávnymi ľudmi, takže scenar sa mi páčil ako to bolo odobrané a dosadené s tým čo sa naozaj sedí. To čo sa Dean dozvedel bolo tiež šokujúce, teda pre mňa nie, kedže som to vedela a preto mi to nič nesporavilo, ale ked nad tým tak rozmýšľam tak nás mohli nechať vo nevedomosti o dohode. Ale radšej asi nie. No a tiež o tom pekle sme sa dozvedeli, hrozné | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 09.11.08 10:47 | |
| tedy zrovna včera jsem na tuto epkmu koukala a bylo to docela zajímavý vidět ten odstup..jakože já asi nějak zapoměla že kluci nemaj tady ještě páru o křižovatkách a hellhoundech a tak.a ted když oni tam přišli a neveděli o co GO nejdřív tak trošku šok no ale pak samozřejmě se to rozjelo a zase jsem se vynadívala na puppy eyes od Deana bože ten rozhovor s démonkou jak mu tam ta mrcha omílala že kdyby veděl kde jeho otec je tak by tohle nikdy neudělal...a já si vzpoměla že ted už by mu to říct nemohla a prostě.aaaaaaa no nic prostě úžasná peka.... a tedy u hlasování jsem měla velké dilema..nemohla jsem se rozhodnout mezi 1 a 4 ,ale nakonec mě přeci jen moc ovlivnili Deanovi slova v této epce a pomyšlení jak moc on trpěl tím, že za něj otec prodal svou duši a šel dopekla aby on mohl žít...jak říkal že jak s tím má ted žít...toto bych asi nesnesla a tak jsem hlasovala za 4 :shame: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 09.11.08 11:06 | |
| tak ja som hlasovala za jedna proste ja by som toho asi fakt bola schopná :shame: inak túto epku som nedávno pozerala tiež a zase som revala viem, že to som mala takú náladu, že chcem plakat, čo si pozriem? a len toto som pustila a bola som jasná fakt žasnem ako super bola táto epka | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues 29.04.09 18:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x08 Crossroad Blues | |
| |
|
| |
| 02x08 Crossroad Blues | |
|