|
| Škola - typy, triky, návody | |
|
+12CrazyD evetka Kaja keksiiq Anwiel sisel Samabel bookika Sarinka LenkaX22 Weronička SkreechTina 16 posters | |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Škola - typy, triky, návody 20.03.08 21:34 | |
| Škola. Niekomu po vyslovení tohoto slova naskakuje husia koža, alebo niektorí jedinci pri pomyslení na toto slovo omdlievajú.....Tí silnejší jedinci do nej občas chodia a pretrpia pár hodín mučenia-učenia. Ale pre vás všetkých je tu teraz riešenie. Veď pomáhať si musíme Napíšte tu vaše rady, triky, návody ako prežiť test, školu, ústnu skúšku.... Ja mám jeden typ na ťahák (naučila ma ho moja mama, týmto jej skladám ) : Ťahák typu harmonika! Šírka cca 3 cm, písmo najviac 8-9, dĺžka záleží len na vás. Tento typ sa hodí krásne presne do dlane. P.S. - Nezabudnite na dlhé rukávy POZOR!Zákaz vstupu členom pedagogického zboru! A iným pracovníkom školstva. | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 20.03.08 22:00 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 20.03.08 22:09 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 20.03.08 22:13 | |
| Ja sa nerátam, však? Len tam študujem, no naďalej praktizujem rôzne veci, tak ja vám sem prekopírujem ten návod na učenie v MHD.. a mám ešte jeden, tiež ťahák. Oni sa vždy robia, aby neboli vidieť, také maličké. Ja som si celé štyri roky robila ťaháky také veľké, že nikoho nikdy nenapadlo, že to ťahák je. Normálne som si vytrhla dvojstranu zo zo zošita a do vnútra napísala všetko potrebné. Profky okolo mňa chodili a žiadna mi nemohla dokázať, teda na pvý pohľad, že je to ťahák, pretože to jednoducho vyzeralo ako písomka. Navyše mám dlhé vlasy, no teraz už kratšie, takže som si ich rozpustila a nič nebolo vidno, len spolusediaca nadávala, že nemôže opisovať, pretože nič nevidí, ako by to potrebovala.. Ako sa vyhnúť skúšaniu či písomke, na ktorú ste sa nestihli naučiť by Sarinka Ako tak sledujem, tak si tu dievčence spravili tému ala spovednica - škola... no jo, treba sa vyrozprávať..ja mám jeden tip, alebo radšej skôr to nerobte, pretože neručím, či z toho nebudú prúsery...keď som mala na strednej veľa učenia a nestihla som sa všetko naučiť, poriešila som to po svojom... keď bol ten predmet, na ktorý som sa nestihla naučiť na prvej hodine a tak nejako som tušila, že by som aj mohla ísť odpovedať, naschvál som meškala, samozrejme, inak nesmiete meškať, aby to nevyzeralo nápadne...tak som o ôsmej ešte skočila do obchodu a pod...o štvrť na deväť som volala kamoške, či už je čistý vzduch, no a potom som sa pobrala do školy, samozrejme, som sa nikam neponáhľala, po ceste som zjedla, čo som si kúpila v obchode a vymyslela si, aká nehoda sa stala... Niekedy sa mi aj stalo, že som mala pôvodne naplánované meškať, ale naučila som sa to po ceste do školy v buse a električke.. zväčša sa mi toto stávalo s nemčinou, raz som jednu maturitnú otázku zvládla za 30 minút, pretože sme trčali ozaj v zápche a potom som si tú otázku aj vytiahla na mature.. inak aj na matury som sa učila po ceste v buse a električke.. nerobte to, ak vám nevadí učiť sa aj po stojačky a stáť pritom na jednej nohe.. Toľko k tomu, ako na školu by Sarinka... Btw, tiež mám doma zopár razítok a dátumovač, takže nikdy nebol problém. K zubárovi som chodila častejšie ako na záchod... ale o tom nič neviete a keby niečo, nepoznáte ma... Ako si vytlačiť/ vyrobiť vlastné razítkoNo ja mám doma niekoľko razítko z oblasti, kde bývam, takže som si vždy vybrala nejakú dvojstránku z toho študentského preukazu, jemne nalepila na papier (najskôr si zistite, kam sa presne to razítko vytlačí) a vytlačila. Potom nafingovala hocijaký podpis a hodila dátum cez dátumovač... A photoshop náš každodenný, alebo ako si vytvoriť vlastné razítko.. - kód:
-
http://www.inspired.sk/photoshop/peciatka/#more-428 Nech vám slúži, ja už to nepotrebujem... | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 20:10 | |
| Tak trik s dlhými vlasmi njn, to si tiež pamätám, dosť mi pomohli, ale tak niekto, kto má vlasy po plecia si musí dať jedine potom príčesok... Ja si ešte pamätám, že bola bitka o rohy a kúty, proste, ten kto si tam stihol obsadiť fleka, mal všetko vychytané Mám ešte jeden trik na ťahák, síce nie môj, ale no.... Kedysi vyrábali a myslím, že ešte doteraz sa nájdu večné perá s priehľadným "stredom". Ten, kto sa vyzná vo svojom malom písme, tak do vnútra si nasadí ťaháčik a už len veselo píše...len neradím mať také pero pred profákom | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 20:20 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 20:22 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 20:29 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 21:10 | |
| | |
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 21:31 | |
| - citácia :
- genialita sa nezaprie
bookika ty si teda ciiislo ja z teba nemozem paani normalne po precitani tvojho prispevku o tahaku lutujem,ze uz nechodim do skoly,lebo by som mala nutkanie to hned vyskusat | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 21:47 | |
| | |
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 07.04.08 21:50 | |
| no v robote mi bude nanic .. neboooj ja to poviem len mojmu bratovi,on tiez chodi rad lyzovat,takze take vecicky,co potrebuje, urcite niekde ma... a bude cely happy,ze ma zasa nieco nove | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 08.04.08 19:57 | |
| no ja som kedysi tahak ukryval v peracniku, v rukave(ach, kto este nikdy nevytiahol eso z rukavu? :-D ), dokonca v zadnom vrecku a odtial som ho aj vytahoval...mal som spoluziaka ktory v pripade nudze tahak zjedol, vseobecne zname je tvarit sa ze sa skrabete na krku a tahak si odlozite pod mikinu. dalej moj kamos si pisal pekne velke tahaky, normalnym pismom, rozmery zhruba A6 az A5, a prilepil si ich na vnutornu stranu mikiny, v pripade potreby len otocil , precital a pisal dalej. alebo si ho este nalepil na stehna, zobral kratasy a len trosku povytiahol v pripade potreby. ja momentalne ficim na 2megapixelovom fotaku co mam v mobile. pred pisomkou si pofotim zosit a na pisomke mobil v poho na lavici. | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 08.04.08 21:13 | |
| | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 08.04.08 22:22 | |
| Tie veci s mobilom som nikdy nevedela praktizovať, tak nejako som sa vždy bála, že je to moc okaté, preto radšej dvojstránka papiera... | |
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 09.04.08 21:49 | |
| | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 09.04.08 21:51 | |
| souhlasím.....u nás, jak učitelé vidí mobil na lavici, hned rostě podezření.....to neprochází...jsou moc všímavý ale někdy u nás funguje obyčejná tužka a lavice..... a nidko si ničeho nevšimne.... jen mít čas to na tu lavici všechno napsat | |
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 09.04.08 21:53 | |
| | |
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 09.04.08 22:16 | |
| Samabel, tak to si to s tou ceruzkou a lavicou vystihla, horšie to ale bolo, keď už to nešlo potom ani poriadne vygumovať, tak sme potom museli pero tasiť a o chvíľku nebolo kam písať a keby tam aj profky chceli hľadať ťahák, nemali šancu.. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 0:30 | |
| Já moc taháky nepoužívam, ale když je potřeba, tak vezmu svojí mp3 a všechno si to tam pěkně namluvim. Pak stačí zakrýt sluchátka pod tričkem a rozpustit si vlasy... | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 0:47 | |
| Anwiel Páni to vážne?To som ešťe neskúšala ale inak celkom dobrý nápad ..Môj brácho sa nahrával najviac do PC ale to si iba púštal ked za nim sedel a dačo robil tak sa počuval sa mu lepšie učilo..Ale tú tvoju radu vyskúšam My sme si vždy ťahák napísali na lavicu,na ruky,alebo na stoličky pred nami,nejak viac nás nenapadlo A ked tak tak už len otvorené zošity v lavici,ale to preferovali skôr tí čo sedávali dakde v zabdu či na boku. A šťe asi klasika našepkávanie..Ale niekedy ked sa druhá strana"tvári",že nepočuje to moc človeku nepomôže | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 8:32 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 11:05 | |
| Já to taky tak dělam, když chce někdo vědět, co posloucham, tak zmáčknu další skladbu a začne mi tam hrát AC/DC a prof. vždycky jenom řekne, že mam hroznej vkus a nic víc. | |
| | | bookika Winchester
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 11:53 | |
| | |
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody 10.04.08 18:35 | |
| hrozný vkus ...teda, to by mě zajímalo, co poslochá ta učitelka....jinak..s těma sluchátkama to není od věci | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Škola - typy, triky, návody | |
| |
| | | | Škola - typy, triky, návody | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |