|
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 24.12.07 15:56 | |
| Dean sa snazil nacuvat rozhovoru vo vedlajsej miestnosti, ale bezuspesne. Steny boli prilis hrube, takze nedokazal nic pocut. Opat mu hlavou behalo az prilis vela otazok. Co to ti ludia chcu od Sammyho? A kto vlastne do pekla su? Aku spojitost to ma s ich otcom? Ako to, ze on o tom nic nevie? Deana trapilo, ze ani jeho otec, ani jeho brat mu nepovedali o tom, co sa deje- nech to uz bolo cokolvek. Avsak co Deana trapilo najviac bol fakt, ze opat nevedel co ma robit. Ma skusit utiect a nejako pomoct bratovi? Alebo by bolo lepsie ostat a pockat co sa stane? "Na dnes si uz spravil dost hluposti," vycitol si Dean vediac, ze ak by nesledoval Sama, neuviedol by ho do tazkosti a seba by usetril od tejto pekelnej situacie. Rozhodol sa teda vyckat. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 13:58 | |
| Sam dorazil na smluvené místo. Před ním se tyčil obrovský tmavý dům, který už dlouhou dobu jistě nikdo neobýval. Obešel dům dokola, aby zjistil všechny přístupové cesty. Zadní vchod byl zabedněný, takže mu nezbylo nic jiného, než vstoupit hlavními dveřmi. Byly otevřené a Sam se ocitnul v obrovské hale. Opatrně se rozhlížel a pro jistotu si vytáhnul zbraň. Na druhém konci haly zahlédnul světlo, tak se tiše vydal tím směrem. Tlumené světlo vycházelo z jednoho z mnoha pokojů. Dveře byly otevřené a když přišel blíž, uviděl uvnitř sedět mužskou postavu. "Tak vidím, že jsi opravdu dorazil. To se ti musí přičíst ke cti, že co slíbíš, to taky dodržíš. Á, vlastně počkej! Ty jsi neměl na vybranou." skřehotavě se zasmál muž sedící v pokoji. Než stačil Sam cokoliv říct, vynořilo se kolem něj několik ozbrojených mužů. "Pojď dál, přece nebudeme naše záležitosti řešit mezi dveřmi." pobídnul ho muž. "A odlož si." Dva z mužů v mžiku Sama odzbrojili a násilím mu vytrhli i tašku, kterou pevně svíral. Strčili Sama dovnitř a muž opět promluvil. "Tak se podíváme, co jsi nám přinesl pěkného." vysypal obsah tašky na stůl. Mimo jiné z ní vypadla červené kniha. Muž ji vzal do rukou a rozčileně zahřímal. "Co to má znamenat?! Chceš si se mnou hrát?!" Sam konečně promluvil. "Myslíte, že nemám všech pět pohromadě a že vám tu knihu jen tak donesu?" Muž popošel blíž k Samovi a založil si ruce na prsou. "Takže co tu máme. Jednoho Winchestera, který zřejmě pořád netuší, s kým má vlastně tu čest a druhého Winchestera, který si nevidí ani na špičku nosu a všude se tahá za svým mladším bratrem, jako ocásek. Tak nevím, který z těch dvou je na tom momentálně hůř..." "Deana z toho vynechte, ten s tím nemá nic společného!" rozčileně se rozkřinul Sam. "Slíbil jsem, že dorazím bez něj a to jsem taky splnil." "Zřejmě mi něco uniká, ale pokud vím, byli jsme dohodnuti, že doneseš knihu a přijdeš bez bratra. A zatím je to přesně naopak. Máme tady bratra a knihu ne." muž se zamyšleně poškrábal na bradě a podíval se na šokovaného Sama."Nevím nevím, jestli tohle byl zrovna dobrý tah, Same." "O čem to mluvíte?!" Samovi se v neblahém tušení sevřelo hrdlo. Snažil se nedat na sobě znát vlnu strachu, která jím projela jako ostří. "Deane, Deane, mohl jsem si myslet, že se mi nepodaří jen tak tě oblafnout." pomyslel si zoufale, ale na další myšlenky mu nezbyl čas, protože muž pokynul ostatním a ti se chopili Sama. "Je na čase, začít vyřizovat účty. A začneme u staršího Winchcestera, možná nám pak ten mladší začne sekat dobrotu." řekl muž jedovatým hlasem a odcházel z pokoje. Samův křik jen ignoroval....
Ježiš, to jsem se zase rozepsala....sorry :oops: :oops: Už nechám prostor ostatním. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 14:25 | |
| no teda ale skvele si to napisala tak ja teda pridam opat nieco
Dean zacul samov krik a mraz mu prebehol po chrbte. Uz uz sa chcel pokusit vyrazit dvere a bezat mu na pomoc, ked sa same otvorili a dnu vosla skupinka ozbrojenych muzov s nasim starym znamym na cele. Muz sa na Deana skodoradostne usmial a prikazal ostatnym, aby ho sputali, co sa im uspesne podarilo.
"No tvoj bracek nanestastie nesplnil podmienky dohody, takze ho musime trocha viac inspirovat k poslusnosti. Najradsej by som sa s tebou pohral sam, ale myslim, ze si viac srandy uzijes, ak ta prenecham jej. Ona sa v tomto odbore fakt vyzna a to, ze si sa o nej nechtiac dopocul sa jej ani trocha nepacilo. No tak sa zhlboka nadychni-kym este mozes a priprav sa na splatenie uctov." Muz sa z chuti zasmial, ked videl strach, ktory sa odrazal na deanovej tvari. Pomaly sa vsak otocil a pobral na odchod. Vedel, ze ona uz prichadza a ked pride, bude chciet byt s nim sama.
Dean pocul co mu ten muz povedal a ani trochu sa mu to nepacilo. Pomaly zacal lutovat fakt, ze sa nepokusil utiect, ale ostal tam cakat. Rozmyslal co mu tak asi chcu urobit a ci je Sam v poriadku. Idu aj jeho mucit? Dean sa zhrozil pri tej predstave. Z jeho myslienok ho vsak vyrusilo klopkanie podpatkov na podlahe. Pomaly zdvihol zrak a zbadal ju ako vchadza do miestnosti. Vyzerala bohato a elegantne. Obleceny mala dlhy cierny kabat s kozusinou, tenke obtiahnu trojstvrtinove nohavice s tenkym ciernym priliehavim trickom s vystrihom a na nohach mala vysoke cizmy s opatkom. Krk je zdobil nahrdelnik s diamantami a v usiach mala nausnice velmi podobne nahrdelniku. Dean bol prekvapeny. Tato zena bola mlada, sebavedoma a svojim sposobom aj sexy. Pomaly k nemu prikracala a premerala si ho od vrchu po spodok. Na to sa usmiala a pozrela nanho ocami, ktore sa v tom momente zmenili na cierne. "Demonka,"pomyslel si Dean. Na to nim vsak presla vlna bolesti, nedokazal sa ovladnut a vykrikol. Bolo to prilis rychle a necakane. Bolest vsak rychlo zmizla a demonka sa len spokojne usmiala. Otocila sa a dala si dole kabat. Potom sa opat vratila k jej novej hracke. Deana cakala dlha noc.
no teda aj ja som sa pekne rozpisala:D | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 17:12 | |
| Já vám to nechci nějak pokazit, když tak to upravím pokud to budete chtít jinak,jo? Holt jsem opravdu začátečník Dean se koukal na ženu,která stála před ním. "Co chcete, proč jsem tady, kdo vlastně jste a kde je můj bratr. Jestli jste mu něco udělali, zabiju vás" řval na ni Dean "To je jedno kdo jsem,ale můžeš mi říkat Barbaro" řekla mu . "A proč jsi tady? Tvůj bratr mi měl něco donést a měl přijít sám. O tobě toho už ale Deane vím tolik,že mi bylo hned jasné,že ty ho jen tak z očí nespustíš. Pořád si budeš hrát na staršího bratra,který nedovolí aby se malému Sammymu něco stalo. Věděla jsem,že ho budeš sledovat a tak jsi mi ulehčil práci. Teď jsi pro mě něco jako pojistka, Sam nedonesl to co jsem chtěla a tak když teď uvidí,že mám jeho bratra, snad už neudělá stejnou chybu a tu věc co po něm chci donese." Barbara se koukala na Deana a viděla jeho pohrdavý pohled. V tom se otevřely dveře a vešli dva velcí ramenatí muži, kteří vlekli spoutaného Sama. Dean s hrůzou koukal na svého bratra -"Sammy do čeho jsi se to namočil,proč jsi mi o tom nic neřekl" přemýšlel v duchu. Sam se rozhlídl po místnosti a uviděl Deana a Barbaru. "Deane co tu děláš" pomyslel si zoufale Sam. Barbara přistoupila k Samovi a tichým hlasem mu řekla "Same,Same neříkala jsem ti,že máš přijít sám? A tu knihu jsi nedonesl. To je velká chyba,neposlech jsi mě a tvůj bratr teď pozná co to znamená, když mě někdo rozlobí." "Nech mého bratra jít, on o ničem neví. Já ti slibuju,že tu knihu hned donesu" říkal Sam a zamračeným pohledem sledoval Barbaru. Ta ale jako kdyby ho neslyšela a opět svůj pohled upřela na Deana. Ten znovu cítil náhlou bolest v těle a i když se snažil nekřičet, bolest byla silnější a silnější,až nakonec Dean nevydržel a křičel nahlas. "Prosím ne, nechte ho,já udělám všechno co chcete." prosil Sam. "Slyšíte, udělám všechno co chcete,jen ho nechte být." Barbara ale jako kdyby Sama neslyšela a svým pohledem dál mučila Deana. Bolest byla už tak hrozná,že Dean přestával vnímat Samův křik a pomalu upadal do bezvědomí. Sam viděl jak se vytrácí barva z Deanova obličeje a jeho tělo jak pomalu padá na zem. "Deane...."
Naposledy upravil dňa 26.12.07 18:15, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 17:19 | |
| no omg janka410 a ze vraj samabel ma infarktove pokracovania teda toto uz je nieco ja normalne nedycham, takto nas vyhecovat? chudacik dean to sme mu zase raz dali, ach jaj uz sa tesim na pokracovanie-to som zvedava co zase kto vymysli a ako to teda dopadne | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 18:36 | |
| Téda, tady se to fakt parádně rozjelo ještě si ty poslední části jednou přečtu a pak snad ukuchtím nějakém to pokračování | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 18:41 | |
| ach jaj toho sme sa vsetci obavali, ze sa do toho ty zapijis prosim prosim nic infarktove, lebo uz teraz som na nervy z toho ako to skoncilo | |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 19:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 19:13 | |
| ale no ozaj vtipne samabel ale tak ja cakam na to tvoje pokracovanie tejto poviedky | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 19:23 | |
| Tak to si ještě chvilku počkáš..právě se snažím prokousat všemi těmi příspěvky, co jste tu během včerejška a dnešního dopoledne nechali.... a je jich požehnaně... | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 22:10 | |
| Preboha, to kedy ste sem stihli pripísať tie slohy?? No kto ma teraz stíhať na tie vaše litánie... janka410: máme tu ďalšiu vrahyňu... ale vážne, baby, chudák Dean.. | |
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.12.07 22:15 | |
| Sarinko já nerada,ale jak dneska psaly už holky-to tak nějak samo od sebe No já říkala že jsem začátečník ale teda Deana bych nikdy nemohla zabít to by totiž byla i moje konečná | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 15:17 | |
| Dávám se do pokračívání, ten konec předchozího kousku byl fakt na infarkt a už nevidržím dále čekat, jak to dopadne Když Barabara viděla, že Dean už je skoro v bezvědomí, odvrátila od něj pohled a jeho bolest ihned přešla. Věděla, že ho musí nechat při vědomí, jinak by jeho mučení nemělo ten účinek na Sama. Dean ležel na zemi, ruce sevřené v pěst a oddechoval. Měl pocit, že je roztrhaný na tisíc kusů, hlava mu divoce třeštila a v každém nádechu mu vystřelovala bolest do celého těla. "No tak, vzpamatuj se!" říkal si v duchu "Nějaká démonka tě přece nesloží. Nevím sice o co jde, ale Sama nesmí rozhodně přinutit, aby jí to, co chce vydal! Musí to být důležité, když mi nic neřekl a bez toho se tu vydal..." Barbara se otočila na Sama. "Tak co, už sis to rozmyslel? Dáš mi tu pravou knihu nebo chceš vidět znovu Deana, jak řve bolestí?" jízlivě se tomu usmála. Sam mlčel, uvažoval nad nynější situací. Nemůže dovolit, aby se Deanovi něco jeho vinou stalo, ale zase nemůže jí tu pravou knihu vydat. "Dobře, jak chceš." ozvala se démonka a pohlédla na Deana. "Néé, počkej!" vykřiknul Sam, strach o bratra zvítězil "Dám ti ..." nestačil odpovědět, přerušil ho jeho bratr: "Ne, Sammy nic jí nedávej!" Barbara se zasmála, až Samovy přejel mráz po zádech. "Dobře, jak chceš." řekla tiše. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 16:56 | |
| no teda toto je brutalne, ale tak ja opat trochu prilozim nech prihorieva Opat uprela svoj pohlad na Deana, ktoreho v tom momente zasiahla dalsia vlna bolesti. Dean vedel, ze tentokrat sa bolesti nesmie poddat. Ak by ho Sam pocul znovu kricat od bolesti urcite by tej demonke dal co chce a to Dean nemohol dopustit. Bolest ho vsak zacala pohlcovat a nech sa snazil akokolvek velmi, tusil, ze to dlho bez kriku nevydrzi.
Sam v tichosti pozoroval ako sa na deanovej tvari zraci bolest, ale aj odhodlanie. Pochopil, ze Dean nechce, aby Barbare vydal tu knihu, ale Sam sa nedokazal pozerat ako Dean trpi. Zacali ho zozierat pochybnosti. Co je to za brata ak necha Deana takto trpiet? No on vedel, ze ak by Barbare tu knihu dal a niekto by preto zomrel, Dean by mu to nikdy neodpustil. Tiez mu bolo jasne, ze ak Barbara tu knihu dostane neobide sa to bez mrtvych. Sam nevedel co ma robit. Aj keby Barbare tu knihu doniesol, nemal istotu, ze potom Deana prepusti. Vzhladol k bratovi, ktory bol uz opat na pokraji skolabovania, ale statocne sa drzal a tentokrat nekrical, co Barbaru viditelne vytacalo.
Barbara sa pozerala na muza trpiaceho jej pri nohach a zasla nad silou jeho vole. Vedela, ze bolest, ktoru citi je obrovska, ale on sa aj tak ovladol a nekrical. To ju vsak aj nahnevalo. Nikto nikdy neodolal tlaku jej moci tak ako on teraz. Nahnevane sa otocila spat k Samovi a dopriala mu dalsiu chvilku oddychu. Nemoze riskovat, aby upadol do bezvedomia, to by potom nebola ziadna sranda. Ked vsak zbadala samov pohlad zamrazilo ju. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 19:18 | |
| Tak já se do toho jdu pustit Sam si povzdechl a vytáhl malou červenou knížku, kterou měl schovanou v rukávu. "Jen, jen ho nech jít, prosím." "Tak tys tu knihu vzal vážně s sebou?" usmála se Barbara a svůdně si olízla horní ret."Náš malý hrdina." "Necháš ho jít a je jen tvoje." prohlásil Sam. "Klidně půjdu s vámi. Než vám jí předám, chci se ujistit, že bude Dean v pořádku." "Oh, zlatíčko." zaláteřila žena. "To nepůjde." "Co?" "Víš, je tu ještě jedna věc, kterou od tebe potřebujeme. Součást úkolu, který jsme ti zadali." "Jaká?" polkl naprázdno Sam. "Nedělej hloupýho. K té malé nevinně vyhlížející knížečce patří ještě zlatý klíč. Doufám, žes ho nestratil." Sam pohlédl na bratra zkrouceného na židli a stále ještě lapajícího po dechu. "Nemám tušení, o čem mluvíte." "Zase špatná odpověď." zamračila se bruneta a obrátila svůj pohled na mučeného. Dean měl pocit, že se topí... obrovské množství vzduchu zavalilo jeho plíce. Chtěl vykřiknout, ale nemohl popadnout dech. Přes jeho hrudník se převalila obrovská tlaková vlna. Pak najednou ucítil lupnutí a všechno zčernalo. "Néé." vyjekl Sam, ale už bylo pozdě. Chtěl se rozběhnout k bratrovi, ale dva páry silných svalnatých rukou ho zadržely. Barbara sledovala, jak se Deanova hlava bezvládně zvrátila dozadu a s ďábelským pohledem v očích řekla Samovi. "Tak myslím, že teď jsem si konečně vysloužila tvou pozornost."No, tak....co ještě říct vesele se dejte do pokračování holky | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 19:55 | |
| Samabel!!!!ja ta snad zabijem, to co si mu urobila??? aky infarktovy koniec, vsak ma to zabije.....preboha toto neprezijem taketo stresy nam robit... | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:05 | |
| Démonky-nedémonky- d-f já ti ráda se Samabel pomůžu Ten konec byl teda šok, to jako ti nestačí jak s ním chudáčkem máváš ve své vlastní povídce, ty mu dáš takový kapka i tady,jo? | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:12 | |
| No jo,ale ted jsi to teda pěkně zavařila té další z nás, co se chystá psát pokračování. Já mám teda dost -chudáček Dean Asi by to chtělo změnu a zase na chvilku aby jsme litovaly Sammyho ne? :shame: Teda ale tahle povídka se nám pěkně zamotává , sem se od toho vašeho pokračování nemohla odtrhnout | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:16 | |
| no ved prave ako ho z toho mame teraz vysekat ha? fakt mam pocit, ze sa najblizsie asi niekto povenuje sammymu alebo co ale no tak????!!!!???? deana takto nemozme nechat sup sup napiste niekto nieco vsak tu zdiviem uz mi ani ta moja vsemocna sila demonky nepomoze mam taky pocit | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:40 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:45 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:46 | |
| Já jsem vás jenom zkoušela. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:47 | |
| No proto.... už jsem se lekla | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.12.07 20:49 | |
| Jooo zkoušela, tak tohle znám (z vlastní zkušenosti ) Ale jinak teda je to vážně pěkně rozjetý -fakt jsem zvědavá jak dál | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
| | | | Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |