Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Náš vlastný príbeh/epizóda

Goto down 
+13
Ettie
SkreechTina
Blanka
LenkaX22
SNlois
jana7413
janka410
Chrystelle
Madlen
Night Angel
dion-fortune
Samabel
Sarinka
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
AutorSpráva
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627
Registration date : 01.12.2007

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty27.12.07 20:58

citácia :
vesele se dejte do pokračování holky

Myslíš, že to pujde? Vesele? Já bych moc ráda přispěla ale nic mě nenapadá. Leda, že by někdo donutil tu démonku Deanovi pomoci, ale nvm jak.
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty27.12.07 22:58

Juj zase takovej konec! affraid
To jsem zvědavá, kdo se ujme pokračování... mě nic nenapadá... a doufám, že to bude rychle!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty28.12.07 15:27

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 284389

"Deane!" zuřivě se jim snažil vytrhnout. "Nech ho být! Už dost! Já ten klíč nemám. Nemám ho!" vysypal ze sebe rychle Sam.
"Doufám, že se zase snažíš jen blafovat. Protože jestli ne, můžeš mi věřit, že tvůj bratr má dost kostí, které se ještě dají zlámat." odpověděla Barbara a popošla blíž k Samovi.
"Takže?" prstem mu přejížděla po tváři směrem k bradě. Zcela bez varování ho obrovskou silou uděřila do tváře, až se Samovi zajiskřilo před očima.
"Nějak mi uniká pointa našeho dnešního setkání! Měl jsi mi něco přinést a místo toho se tady jen zbytečně zdržuji! Zřejmě jsi zapomněl na následky, které tohle bude mít!" řvala na něj a bylo vidět, že se pomalu přestává ovládat.
"Vím, kde je ten klíč, ale nestihnul jsem ho vyzvednout. Prostě to nešlo. Ne bez Deana. Je to dlouhá cesta a ..." vysvětloval Sam, ale Barbara ho nehodlala poslouchat.
"Je mi jedno, jak daleko je! Je mi jedno, jak těžké je, ho získat! Měl jsi mi ho přinést sem a to dneska! Myslíš, že si se mnou můžeš jen tak zahrávat?!" Barbara ho podruhé uděřila a Samovi bylo jasné, že pokud rychle něco nevymyslí, všechno je ztraceno.
"Dej mi víc času a já ten klíč donesu. Stejně nemáš jinou možnost, jestli ho chceš." Sam doufal, že jeho hlas zní přesvědčivě a silně, protože se tak v té chvíli vůbec necítil.
"Takže ty říkáš, že já nemám jinou možnost?" Zasmála se.
"Ne, nemáš. Vím, že ten klíč potřebuješ a uděláš cokoliv, aby jsi ho získala. A ty zase víš, že ti ten klíč nemůže přinést nikdo jiný, než já." Sam nabýval ztracenou sebejistotu. "Nech mě s Deanem odejít a slibuji ti, že do týdne ti ten klíč přinesu."
Barbara se rozesmála a Samovi šel z toho smíchu mráz po zádech.
"Pěkně sis to vymyslel. Bohužel tě musím zklamat. Na tohle nikdy nepřistoupím."
"Pak nedostaneš ten klíč." prohlásil pevně Sam. Barbara si pohrávala s přívěškem, co měla na krku a zmyšleně se na Sama podívala.
"Dobrá. Máš pravdu, že jsi jediný, kdo může získat a přinést mi ten klíč. Dám ti tedy ještě poslední možnost. Ale Dean zůstane tady jako moje pojistka."
"Dean půjde se mnou. V žádném případě ho tady nenechám. Buď půjde se mnou nebo se nemáme o čem bavit." nekompromisně řekl Sam. "A můžeš mě vydírat jak chceš. Jestli se Deanovi něco stane, žádným způsobem mě nedonutíš, abych ti ten klíč vydal."
Barbara se upřeně dívala na Sama a v očích mu viděla odhodlání, že neustoupí ani o píď. Musela se rozhodnout. Věděla, že opravdu jen on může získat klíč a ten jí pak předat. V sázce bylo příliš mnoho a jí se vůbec nelíbilo, že nejde vše podle plánu a Sam si klade požadavky.
"Tak dobře. Dávám ti tři dny." rozhodla se Barbara. "A vem si tedy s sebou i toho ubožáka, stejně s ním není taková zábava, jak jsem čekala." pohrdavě se ušklíbla. "Pokud do tří dnů nebudu mít klíč v rukou, jako první zemře Dean a po něm půjdou ostatní. Věř mi, že já si vás najdu kdekoliv." přejela pohledem Sama i Deana a odcházela z místnosti. Najednou byl Sam volný a tak se okamžitě vrhnul k Deanovi, aby zjistil, jak na tom je. Při pohledu na jeho bezvládné tělo se mu svíralo srdce, ale snažil se zachovat chladnou hlavu a nepanikařit. "Deane vydrž, hned tě vezmu do nemocnice, jen vydrž." promlouval tiše a nálehavě k bratrovi a v hlavě mu zněl zvuk podpatků, který se nesl chodbou a zvolna utichal. "Tři dny. Jen tři dny na to, aby se nám podařilo něco vymyslet. Musíš mi teď pomoct brácho." pomyslel si Sam.

Tak nějak se mi to ještě nechtělo hnát do finále. Takže jsem to ještě krapet zamýchala..... :oops: Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 886945
Ježiš a koukám, že jsem to přepískla i s délkou!! Až jsem to sem vložila, tak mě po prásklo do očí. affraid Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 377283

Naposledy upravil dňa 30.12.07 12:59, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty28.12.07 19:40

Ja s vami normálne nestíham držať krok. Vždy, kým si prečítam všetky príspevky, objavia sa ďalšie a potom ďalšie a potom ďalšie a ani nestihnem nič napísať a musím ísť preč... Very Happy V poviedke som sa akosi stratila niekde pri Deanovom odpadávaní a ostatné, ktoré sú vo fancition som si ešte ani nestihla prečítať... study Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 733500
Edit: tak som sa konečne dostala k tomu, aby som si prečítala a musím povedať, že je to úplne skvelé.... Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816 Ako sa to celé rozbehlo... affraid Pokiaľ chcete predísť tomu, aby vás niekto predbehol počas vášho písania a vaše písanie teda vyjde nadarmo, spravte to tak, že napíšte, že pokračovanie už píšete alebo sa ho chystáte práve teraz napísať. Potom len editujte ten istý príspevok a napíšte tam znenie vášho pokračovania.. Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

Počet príspevkov : 289
Registration date : 15.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty30.12.07 10:28

co baby uz nepisete, nenapinajte tolko chcem vediet jak to dopadne,prosim Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 769418 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 260605 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 71416 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 258431
Návrat hore Goto down
http://www.hcslovan.sk/
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty30.12.07 17:09

hlky vy ste masteři...pošlete to najednou pak Kripkymu..třeba se ještě dočkáme nějaké epizody od fanoušků..ale já vím sem blázen..mě to ale neva lol! lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty30.12.07 19:00

SNlois a jana7413, co takhle kdybyste sem taky hodily nějaké pokračování s vaší "dílny"? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 284389 Ať nám to tady nevázne. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty30.12.07 19:06

Janna: to sranduješ že lol! lol! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745 dobre zasmiali sme sa teraz važne Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty30.12.07 20:25

ne tohle je na mě moc..jani7413 už neodpovídej nebo dostanu infarkt Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 99937 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 99937

Nebo Jani bude bude...udělám ho jen nevim kdy..možná i něco jakože až tak nenapojovatelné..já mám hroznou přredstavivost a nedržim se tématu..ten moj sloh ve škole to je vždycky sci-fi Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 328356 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 15:44

Tak už jsem se těšila na to, jak ten příběh zas trochu rozmotáte a any by se pořád hádaly Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 87642 ..... jak to teda bude?
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 20:01

Tak jsem teda něco napsala a doufám,že mě za to nebudete proklínat. Tak tady máte zase kousek dalšího děje lol! :shame:

„Deane prober se, slyšíš mě.“ Sam klečel vedle nehybného Deana a pokoušel se ho probrat. Ruce se mu třásly když se snažil na krku nahmatat tep. Hned si však oddychl, když se mu to podařilo. „No tak brácho, prosím,jen zhluboka dýchej, to bude dobrý, uvidíš.“
Chvíli to trvalo ,ale nakonec se Dean začal hýbat. Otevřel oči a když viděl Sammyho klečet vedle něj, usmál se na něj. Pak si však vzpomněl na Barbaru a začal se hned rozhlížet kolem. „Sammy co se stalo, kde je?“ ptal se a pokoušel se postavit. Musel si však znovu sednout,jak se mu zatočila hlava a bolest z mučení ještě cítil v celém těle.
„Deana musím tě vzít do nemocnice ať se na tebe doktor podívá“ . „Ne Sammy, jsem v pořádku. Žádná nemocnice. Jen se mi točí hlava,ale to bude za chvilku dobrý,uvidíš. Teď chci slyšet co se stalo, jak to, že jsme volní a kde je Barbara.“
„Řeknu ti to v autě cestou zpět do motelu.Musíme něco zařídit a budu potřebovat tvoji pomoc“ Sam pomohl Deanovi vstát a pomalu se vydali na cestu z baráku k jejich autu. Deanovi se pořád točila hlava a tak se chvílema musel opírat o Sama. Když dorazili k Impale, bez řečí podal Dean bratrovi klíče od auta a sám si sedl na sedadlo spolujezdce.
V autě pak Sam řekl Deanovi vše o knize, kterou Barbara chtěla. Dean koukal na Sama a nemohl uvěřit,že tohle všechno před ním tajil. „Sama, proč jsi mi nic o té knize neřekl. A kde máš ten klíč? Co je to vlastně za klíč,proč je pro Barbaru tak důležitý?“
Sam koukl před sebe na cestu a nevěděl jak má Deanovi říct pravdu o klíči. „Deana, Barbara nás pustila jenom proto,že jsem ji slíbil ten klíč donést. Ale máme jeden problém, já totiž ten klíč nemám.A ani nevím,kde je. Já našel jen tu knihu a ten klíč u ní nebyl. Doufal jsem,že Barbara neví, že je k té knize potřeba ještě i ten klíč. Bohužel to ví a do tří dnů ji ten klíč musím donést.Já ale vážně nevím, kde ho hledat“
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 20:33

hezkýýýý Jani fakt moc hezký..holky vy jste tak šikovnýýý.Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816.holky píšu pokračování...za 5 minut ho sem dám lol! neukemenujte mě lol!

Naposledy upravil dňa 31.12.07 20:45, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 20:41

OK můj první pokus...jen takové chvikové odlehčení na Silvestra: Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 975638

Ok, Ok to nějak zvládnem Sammy, uvidíš, už jsme se přece dostali i z větších sraček, tohle…tohle je jen další překážka na cestě… hodně velká překážka to nepopírám, ale….sakra brácho jak si jí to mohl slíbit když nevíš kde ta zatracená věc je? V Deanovi se zvedla taková vlna otázek a nenávisti k oné démonce, měl hlavu jako v ohni a jeho hrudník ještě pořádně bolel, že zapomněl i na to, že vlastně zprvu chtěl bratrovi zlepšit náladu. „A co to vůbec je? K čemu slouží? A proč mě sakra ta mrcha tak zřídila jen kvůli pitomý knize? Až jí dostanu znovu do rukou“…“Deane!“, Sam už to nevydržel, posledních několik hodin se bál o bratra tolik jako skoro ještě nikdy, čelil zatraceně mocné démonce, bez možnosti se podívat do těch vždy připravených a důvtipných očí bratrovy milé tváře a tedˇ mu nedokázal ani odpovědět….takovou lavinu otázek, a k tomu ještě od Deana vážně nečekal. Ani si neuvědomil, že po tom, co bratra okřikl, ztichl a v autě nastalo nepříjemné a trapné ticho…“Promiň brácho, omlouvám se, já jen byl to těžký den a no jak bych to řekl…nejsem teď zrovna ve svý nejlepší formě“ lišácký pohled, o který se Dean pokusil se díky bolesti změnil v jakousi křečovitou grimasu. To bratra obměkčilo, pořád však nevěděl co říct, a tak se jen zadíval na své nervózní ruce, kterými důkladně mnul vzuch mezi nimi. a omluvně dodal, „Byl jsem idiot když jsem ti to neřekl,ani vlastně nevím proč, vzpomínáš? Vždyť ty si byl ten první, kdo mi řekl, že démoni existují“ „Jo zkazil jsem mýmu malýmu bratříčkovi ukrutně vydařený vánoce“ ušklíbl se Dean….Chvilku jen jeli rovnou krajinou zalitou večerním sluncem a po dlouhé době se cítili, i přes události které se toho dne staly, volnější a otevřenější než kdykoli v posledních dnech….
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 21:33

Pěkný... konečně nějaký pokráčko Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816
Taky bych něco přidala, ale zrovna teď mě nic nenapadá....
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 21:33

pekneee Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 325299 dobre pokracovanie Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 258431 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 170639
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty31.12.07 22:05

díky holky Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 170639
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 2:10

hmm no krasa, zajtra by som mohla aj ja daco vypotit aj vobec vstanem Wink mam uz celkom dobru predstavu, ale tak teraz sa uz do toho nepustam, este to treba domysliet Very Happy
Návrat hore Goto down
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 9:22

už sa teším dion Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 15:08

hm neunika nam to lupnutie v deanovom tele? nemala to byt daaka zlomena kost alebo daco? boze ja som totalne mimo inspiracie, ale tak snad ma daco osvieti Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 15:28

SNlois, tvůj první pokus je skvělý! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 214863 Už se těším na tvoje další pokračování. bounce
df, já bych řekla, že Dean by měl mít přinejmenším zlomené žebro. Wink
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 17:38

Jop díky jani..jojo já to pochopila jako že mu prasklo několik žeber...a když vám praskne tak vás bolí celej hrudník...on bolí i tak když do vás šijou démoni nějaký kouzla..to nemělo být jako že ten celý hrudník.... lol!
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 20:50

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 316745
páni, tak to je super, že jsme se pohli z místa Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 949816 myslím, že to teď v tomhle tématu nechám pár dní na vás... s tím svým pokračováním mám teď tolik starostí Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 932600 , že se nemusíte bát, že vám tady do toho příspěvku hodím nějakou zákeřnost Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 284389
jen tak dál holky (páni, ten Dean se léčí až obdivuhodně rychle Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 707500 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 87642 )
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 20:53

Neboj Samabel,on určitě nebude vyléčenej hned - to je ten Deanův zastírací manévr- hraje si na hrdinu před Sammym lol!
Teda asi, záleží jak kdo ted napíše pokračování Wink Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 21:17

Ked konecne dorazili k motelu, Dean pomaly vystupil z auta a zacal kracat k ich izbe. Sam sa mu ihned pokusil pomoct, ale Dean ho odstrcil so slovami, ze to zladne aj sam. V izbe sa Dean vyvalil na postel a natiahol si ubolene telo. Potreboval si oddychnut, ale vedel, ze na to teraz nemaju cas. Sam nanho pozerne hladel a snazil sa zistit, ci sa jeho brat opat raz nehra na hrdinu, a ci by ho ozaj radsej nemal vziat do nemocnice. Dean si jeho pohladu vsimol a samozrejme nan patricne zareagoval.

"Bracho som v pohode. Naozaj sa citim fajn, tak na mna prestan civiet, ako by som sa mal kazdu chvilu zosypat, hej? Nemame vela casu, takze by si mal radsej zacat s vyskumom, pretoze ak ten kluc nenajdeme...No nedopadne to pre nas velmi dobre. Ja sa pokusim naplanovat variantu B a sice ak by naozaj doslo k najhorsiemu a my by sme ten klucik nenasli, ako sa Barbare a jej patylizacom ubranime."

"Fajn, mas pravdu cas bezi, takze sa pustim do toho prieskumu, ale Dean ak nieco maskujes, tak teraz na to nie je vhodna chvila. Potrebujem ta mat plne vykonneho, ja s tebou pocitam, takze ak ta nieco boli alebo nieco nie je v poriadku, vysyp to teraz."

Dean zavahal. Mal mu povedat pravdu? Pretoze uprimne vobec sa necitil dobre. Cele telo ho bolelo, hlava sa mu tocila, obraz mal stale miestami zahmlety, ale najhorsie na tom bol hrudnik. Dean si bol stopercente isty, ze ma zlomene prinajmensom jedno rebro. Znepokojoval ho fakt, ze mu to stazovalo dychanie, takze behat v takomto stave neprichadzalo do uvahy a Dean mal neblahe tusenie, ze beh sa na programe urcite vyskytne. Pozrel sa vsak na Sama a typicky sa rozhodol nepovedat mu pravdu. Potrebuje aby sa Sam uplne sustredil na vyskum a nie strachoval onho.

"Aaargh. Som OK, neboj sa." Zaklamal a venoval Sammymu jeden z jeho najlepsich usmevov.

Sam mu sice velmi neveril, ale teraz vazne nemal cas hadat sa s tvrdohlavym bratom, tak to nechal plavat.

no trochu som sa rozpisala a nejako som tam deanovi velmi bolesti nepridala, ale aspon som naznacila, ze este nie je po vsetkom. nezabite ma za to Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty01.01.08 21:22

Ja len taká drobnosť, edidujte si, prosím, príspevok, v ktorom ostatných informujete, že idete písať pokračovanie. To vymažte a tam ho napíšte. Vznikajú tak zvytočné double posts a spamy, vďakaaa... Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

Náš vlastný príbeh/epizóda
Návrat hore 
Strana 3 z 25Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next
 Similar topics
-
» 9x19 Alex Annie Alexis Ann

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural hry-
Prejdi na: