| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 21.02.08 19:37 | |
| NO, taky si říkám, že by NĚKDO mohl pokračovat Nebo mě to donutí brzo něco vymyslet | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 21.02.08 20:46 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 21.02.08 20:48 | |
| No jasně, Samabel opět vyhrožuje... je ve svém živlu. Tak to jsem teda moc zvědavá | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 21.02.08 20:49 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 21.02.08 20:53 | |
| Oki, tak to se už moc těším. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 15:57 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:01 | |
| tak fajn.....tady teda pokus o pokračování Sam se pokoušel vyčistit si hlavu a zjistit, kde se vlastně nachází. Všechno bylo zamlžené. Když si uvědomil, proč leží na zemi, okamžitě vyskočil na nohy a celý svět se zakymácel, jak se pokoušel získat rovnováhu na neposlušných končetinách. Uviděl Joshe, který se pomalu přibližoval k Barbaře a hypnotizoval ji pohledem. Sam se v rychlosti rozhlédl kolem a vedle bratra, ležícího bezmocně na zemi v bezvědomí, spatřil knížku potřísněnou krví. Opět se podíval ostražitě na Barbaru, ale ta se stále zdála býti plně soustředěná na Joshe. Mladý Winchester se sběsile tlukoucím srdcem pohlédl na Deana. Tolik se potřeboval předvedčit, že je v pořádku. Ne, nemohl, nebyl čas. Věděl, že pokud na Barbaru nepoužije zaříkání, všichni zemřou. Starost o bratra musela ustoupit do pozadí. Obešel Deana a sebral knihu ze země. Nadechl se a začal číst.
"Dívej se na mě. Na mě, pouze na mě, nikdo jiný tě nezajímá, nikomu jinému neublížíš. Mé zabití bude poslední, které ve svém životě učiníš a potom tě spálí peklo, stejně jako mě." Josh si dával záležet, aby zněl jeho hlas jasně a poutavě a nespouštěl z Barbary oči. Potil se. Víčka měl ztěžklá námahou, ruce se mu třásly, ale věděl, že nesmí povolit. Stačí vydržet jen několik dalších vteřin a pak všechny starosti odplavou pryč, stejně jako jeho život.
Sam dočetl poslední větu zaříkadla a v místnosti se najednou rozlehlo ticho. Všechny svíčky, které Barbara zapálila zhasly. Štíhlá žena se chytila za krk a odpoutala svůj pohled z Joshovy tváře. Najednou si znovu byla vědoma sebe sama a mohla své tělo ovládat. "Neee." zašeptala a podívala se na Sama, který prsty stále svíral knihu. "Tolik let jsem čekala. Nemůžeš mě připravit o jedinou věc, která pro mě kdy byla důležitá." Vztáhla k Samovi ruku a mladý muž byl odhozen ke stěně. Síla nárazu byla ohromující. Ze starých zaprášených vitrí se vysypaly skleněné tabule. Sam se pokoušel zvednout, ale nemohl se pohnout ani o milimetr. "Nedokážeš si ani představit, kolik krve jsem už prolila, kolik úsilí jsem směřovala k myšlence zachránit osobu, kterou miluji. Která mě naučila smířit se s podstatou sebe samé." pokračovala Barbara a dávivě se rozkašlala. Klesla na kolena. "Myslíš si, že tvoje pouto s bratrem je dostatečně silné? Myslíš si, že by za tebe položil život? Ano, já vím, že si to myslíš, ale co jste schopní obětovat za život toho druhého, to je pořád málo. Myslíte si, že jste ztratili všechno, na čem vám záleželo? Já přišla o mnohem víc. A aby sis mohl představit alespoň zlomek mého utrpení, mé bolesti, připravím tě o tu poslední věc, která dává tvému životu smysl. Na tomhle světě musí zůstat někdo, kdo se bude cítit jako já. Pomsta mého rodu se musí zasadit i do nevinných pokrevních linií. Svět se konečně musí naučit, co je to bolest a utrpení.
Samovi bylo jasné, že Barbara se zmítá v křečích, ať už zaříkání způsobilo cokoliv, jeho výsledek byl více než jasný. Smrt.
Žena vratkýma nohama v záchvatu vzteku a agónie přiskočila k Deanovi a přiložila mu ruku na hrudník. "Byl mrtvý už předtím a jak zemřu, bude mrtvý znovu. Nezabráníš tomu."
Najednou ucítila ostrou bolest v zádech. Otočila se a nevěřícně zírala na Joshe, který v rukou svíral pohrabáč a připravoval se k další ráně. Barbara měla v očích víraz nefalšovaného šílenství. Vykřikla, vší silou, kterou v sobě měla se vrhla na mladého muže a povalila ho na zem. Bezmyšlenkovitě začala máchat rukama a zarývala dlouhé nehty mladému muži do masa.hups, tak tolik k pokračování.......je trochu delší .....ale musím vám říct, že jsem teda z toho patřičně nervózní, protože se hrozně bojím, aby se líbilo." .......vážně, já jsem tak nervózní....... ...no lepší už to nebude, tak to prosím berte takhle. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:04 | |
| heh to mne sa teda velmi paci, hlavne to ako si to zase razila k deanovi no ale tak to vies my sme rovnaka krvna skupina boze ale ozaj super napisane | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:06 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:11 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:18 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:18 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:24 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 18:34 | |
| no jasne pozname sa samabel vies, ze mam opat ohromnu chut na pokracko, ale radsej sa krotim bo to vies, to by nemdopadlo dobre, ak by som sa ja do toho teraz pustila | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 19:03 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 20:20 | |
| Skvěle, ohromný pokráčko! Ještě aby se nelíbilo, je úžasný! Jsem zvědavá, kdo se toho ujme teď kom | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 20:23 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 20:55 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 22.02.08 21:07 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 24.02.08 23:02 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 25.02.08 14:36 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.02.08 20:01 | |
| heh uvažuju, že bych se dala do pokráčka, ale mám strach abyste mě s tím nevypískaly..... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 26.02.08 20:03 | |
| neboj ty to urcite zvladnes a ako vidis sme tu na mrtvom bode, takze kludne nieco napis. urcite ta nevypiskame | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.02.08 15:27 | |
| Tak přidávám svůj kousíček... no nevím nevím jak se vám bude líbit.... Sam doufal, že Barbara nestihla Deanovi přivodit zpět jeho dřívější zranění. Mýlil se. Dean sebou škubl, otevřel oči a zalapal po dechu. "Deane!" mladší sourozenec se k němu s hrůzou rozeběhl, když uviděl, jak skrz bratrovo triko prosakuje krev. Zachvátila ho panika. "Deane! Deane, ta mrcha tě přece nesmí dostat! No tak, zůstaň tu se mnou, bojuj s tím!" Dean zápasil o každé bolestivé nadechnutí. Celý se třásl. Sam se chtěl podívat na ránu, ze které tolik krvácí, odhrnul staršímu bratrovi triko. Rána byla asi pět centimetrů dlouhá a nevypadala vůbec dobře. Věděl, že by měl krvácení, co nejdřív zastavit, ale měl strach, že by mohl Deanovi ještě více ublížit. "Sa..." zasípal starší Winchester a pohnul se. Sam věděl, že ho volá. "Ano, Deane, tady jsem." stiskl mu ruku, aby bratr věděl, že je mu na blízku. "Sam..." znovu zašeptal a pootočil hlavu, aby mladšího sourozence viděl. Sama zamrazilo, když uviděl bratrův zastřený pohled. Skoro jako by ho Dean ani neviděl a díval se skrz něj. Dean zachrčel a z pusy mu začal stíkat na zem pramínek krve. "Néééé, Deane, to ne! Můj velký brácho, teď to nesmíš vzdát, teď ne!" Sam cítil, jak se mu po tvářích koulejí slzy, nevšímal si toho "Nesmíš zemřít!" *** Joshovi se podařilo Barbaru od sebe odhodit. Cítil, jak krvácí z četných škrábanců, které mu způsobila, ale nevšímal si toho. Měl teď jedinečnou příležitost ji dorazit. Démonka ležela opodál. Josh se k ní přiblížil, ale přece jen se poohlédl po bratrech. Zarazil se, když uviděl, Deana krvácet a Sama vedle něj bezmocně sedět. "Same!" zařval na něj a doufal, že ho vnímá "Musíš ho udržet při životě! Musíš! Až ona zemře, tak její moc a vše, co s ní způsobila pomine!" Musím si pohnout! Otočil se, ale mluvením poskyt Barbaře opět příležitost se postavit. Rychle dýchala a celá se třásla, přesto byla stále pevně odhodlaná tvrdě bojovat až do konce. Musím ještě vydržet. Už jen chvíli, něž Dean vydechne naposled. Pak už mu nebude pomoci, šeptala si. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|