| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 9:02 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 9:55 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 10:59 | |
| ja myslim, ze uz mu ani tie macacie zivoty nevystacia ake budeme takto pokracovat, ale tak ved my ho z toho aj tak vzdy nejako vysekame, nie? no a som zvedava co dnes samabel napise a samozrejme sa tesim aj na SNlois vo stvrtok to asi ani nezaspim, kedze viete co je na druhy den, som zvedava kolky bdu ponocovat so mnou | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 11:41 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 12:40 | |
| Dobré pokračování, moc dobré Už se těším na další část!!! Doufám, že to Dean alespoň trošku přežije | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 14:30 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 15:29 | |
| Hodiny odbily celou, ale nic se nestalo...Sam roztržitě pohlédl na svoje hodinky a zjistil, že hodiny na stěně sice ukazují 10 hodin, ale nejspíš dopoledne...to znamenalo, že mají ještě dvanáct cenných hodin času. Nevěděl, jak by za dvanáct hodin mohli s jejich problémem pohnout, ale v situaci, ve které se nacházel mu to bylo jedno. Potřásl hlavou a obrátil pohled k bratrovi. "Deane, no tak, prosím. " Jeho sourozence slabě zasténal a chytil se za hrudník. Sam se rozhodoval nad jednou z nejtěžších rozhodnutí svého života - buď se pokusí Deana prohlédnout a zjistit, jak hrozně na tom jeho žebra infekce jsou nebo opět nasednout do auta a vydat se střemhlavou jízdou k nejbližší nemocnici. Pokud by se pokusil Deana pečlivěji prohmatat, mohl mu pomoci a bolest mu ulehčit, mohl mu způsobit ještě větší dýchací potíže a nebo mu v tom nejhoším případě mohl bratr vykrvácet v náručí. "Já... Deane, odpušť, já tě tdy nemůžu nechat. Já sebojím, že to nezvládnu. Musíme vyhledat doktora." Tělo zraněného se znovu semklo v křečovitých bolestech. Najednou jako by se Dean na chvíli probral z boje, který vedl se svým tělem a jeho oči se zadívaly přímo do Samových. "Pomoz mi." zašeptal téměř neslyšně. "Najdi... Pomoc mi." Samovise do očí vehnaly slzy. "Sám na to nestačím." vyhrkl zoufale. Teď už věděl že jediná šance, kterou jeho bratr měl, byl lékař. Už mu bylo jedno, jestli je někdo zatkne, bylo mu jedno, jestli je Barbara najde. Buď budou žít oba a nebo ani jeden z nich. Když tak přemýšlel o jejich osudu, byl vrtkavý tak jako tak. "Už nic zkazit nemůžu." řekl odhodlaně a běžel otevřít dveře vozidla. Bratra tentokrát usadil na zadní sedadlo. "Třeba to nebude tak zlé....taky bychom přece jednou mohli mít šťastnou chvilku. Bože, dej ať je to dneska." Sešlápl plyn co nejvíce to šlo a 180kilometrovou rychlostí se řítil k nemocnici. no tady zase kousek.....snad to tak jde.... radši už jsem to nechtěla natahovat, páč mě napadaly samé....děsivé věci....ale někdo se toho zase určo ujme a všem nám zase ukáže
Naposledy upravil dňa 30.01.08 18:11, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 29.01.08 22:35 | |
| no je to dobry az na to, ze oni uz nemaju impalu vymenila som im totiz auta, sorac, ale to nieko pred tym napisal, ze impalu by sledovali, ale inak je to ozaj skvele a este si sa aj krotila ako pozeram, no to deanove prosim pomoz mi.....ach jaj normalne som myslela, ze sa rozplacem | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 14:24 | |
| Ouha, to je zase super pokračování! Jestli vydržíte tak hodinku, tak vám sem šoupnu svůj kousek pokračování. Nejpozději do hodiny a půl by tu mělo být. Mám pokračovat asi jakože Impalu nemají, co? Edit: Už jdu na přepsání. Nějak neúmyslně je to docela dlouhý.... | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 16:59 | |
| "No tak, Deane, vydrž!" šeptal si sám pro sebe tiše Samy, když zpětným zrcádkem viděl, jak se Dean znovu třese a trhavě, nepravidelně se nadechuje. "Nemocnice je už kousek!" Deanovo sípání se proměnilo v kašel. To řidiče znepokojilo ještě víc a znovu se díval na zadní sedadlo. Deana kašel za chvilku přešel, ale když řidič uviděl, jak Deanovi vytéká z úst pramínek krve, dosáhlo jeho zděšení vrcholu. "To ne! Bojuj, Deane, sakra bojuj!" Ale Dean ho neslyšel, neslyšel vůbec nic. Znovu ho pohltila tma. Sam se donutil soustředit svůj pohled zpět na silnici před ním. Zaryl prsty do volantu. Je to moje vina! Proč jsem ho tak nezodpovědně opouště, jak jsem mohl jenom na chvíli zapomenout, že stále není úplně v pořádku. Měl jsem být s ním, zvlášť teď, obviňoval se v duchu. Křečovitě sešlápl pedál ještě víc a donutil kradené auto jet ještě větší rychlostí. Byl rád, že ví, kde je nemocnice. Všiml si ji, jak vjížděli do města. Alespoň jí nemusí hledat a ušetří drahocenný čas. *** "Jak vám mohl utéct! Byl jen sám a ještě k tomu zraněný a to dost vážně. Nemůžu uvěřit, že vás přemůže člověk, který je už jednou nohou v hrobě!" vřískala žena s nepřirozeně černýma očima. Před ní se krčili Nick a Lisa, oba byli k smrti vyděšení. "Najdeme ho, paní!" vyhrkl Nick třesoucím se hlasem. "Nesplnili jste můj požadavek, o to jde! Najít si ho můžu i sama! Zapomněli jste snad, co jste mi dlužni?!" "Ne, paní! Odpusť nám!" vykřikla Lisa a vrhla se k démončiným nohám. Ta ji hrubě odkopla, až zaskučela bolestí, a pohlédla na Nicka krutýma, nemilostrdnáma očima, ten zavřeštěl a začal se svíjet v bolestech. *** "Rychle! Potřebuju pomoc!" Sam se řítil na recepci "Mám v autě těžce zaněného!" okamžitě na sebe upoutal pozornost všech kolem sebe. A o pár sekund později už nemocniční personál odvážel na sál nehybné tělo Deana na sál. Starší lovec už sotva dýchal. Byl bledý strátou krve. Neustále krvácel, jak z těžce poraněného hrudníku, tak z pusy. Sam se celý třásl strachem o sourozence. A chodil sem a tam před dveřmi sálu, kde jeho bratr zápasil o život. Nesmí to být vážný. Musíš být v pořádku, Deane! Snad jsem ti tím neopatrným přemisťováním nezpůsobil nějaké vnitřní zranění.... Po neuvěřitelně dlouhé půl hodině vyšel ven jeden z doktorů. Sam se k němu ihned hrnul. "Jak to s ním vypadá! Bude v pořádku?" "Děláme, co je v našich silách...." "A...?" pobízel doktora k pokračování. "Zatím to s ním vypadá nadějně. Měl velké štěstí, že nedošlo k nějakému vnitřmínu zranění. Má zlomené dvě žebra, takovým způsobem, jaký jsem ještě za svoji lékařskou kariéru neviděl." zakroutil hlavou "Co se týče infekce, může ho ještě dost nepříjemně potrápit... ale určitě už není v ohrožení života." "Moc vám děkuju!" vydechl mladý lovec úlevně. "No to je sice pěkný, ale ty žebra už musí mít zlomený nejméně tři dny. Můžete mi vysvětlit, proč jste ho tu nedovezl dřív? Tím byste bratrovi ušetřil plno trápení." Sam si byl vědom, že má pravdu a sklopil pohled k zemi.Příště to nenechám zajít tak daleko, ať si Dean říká co chce, pojede hned do nemocnice. "No... ehm.... to je těžký vysvětlit." podrbal se na bradě. "Doufám, že si to propříště zapamatujete! Kdyby jste ho dovezl hned, žádná infekce by se neoběvila." Jejich rozhovor přerušil hluk, který nastal s přívozem dalšího pacienta. Kolem Sama se prořítila skupina doktorů, kteří vezli nehybné tělo muže, které bylo taky sama krev. "Omluvte mě." doktor odešel a Sama napadlo, že se možná šel na recepci reptat, co se stalo. A opravdu, po chvíli se vráti se zvláštním výrazem na tváři. "Ten muž, co ho tu vezli má s největší pravděpodobností stejná zranění jako váš bratr. Zvláštní, nemyslíte?" "To opravdu je." "A dívka, která volala sanitku, taky neví přesně, jak k tomu přišel." "Kdy se můj bratr probere?" snažil se mladší Winchester změnit téma rozhovoru. Jeho podezíravý tón se mu nelíbil. "Za dvě-tři hodinky." "Dobře. Děkuji." nemohl se zbavit pocitu, že ho doktor podezdřívá, že v tom má prsty. Má volné tři hodiny, než si bude moc promluvit s Deanem, tak do té doby musí něco zjistit. Musí najít Lisu, nepochyboval, že muž se stejným zraněním, jako jeho bratr, je Nick. Lisa tu určitě někde bude. Musí si s ní promluvit, tušil, že ona ví i něco o klíči. Možná mu dá nějakou stopu, podle které ho najde. Našel ji o patro níž. Scholená postavička v křesle, která usedavě plakala. "Liso." oslovil ji tiše. Bylo mu jí líto. Byl si jist, že ona a Nick se museli nějak nešťastně zaplést s Barbarou a teď se nemůžou z toho ven. Dokonce už k nim ani necítil zlost, což ho samotného překvapovalo, když věděl, že to byli oni, co mu skoro přizabili bratra, i když neůmyslně. On však na tom měl taky svůj podíl... Neslyšela ho. "Liso!" položil ji ruku na třesoucí se rameno. Trhla sebou a podívala se na něj. Oči měla zarudlé od pláče a značily se v nich strach, zoufalost a lítost, to se ale změnilo na bezednou hrůzu, když ho poznala. "Prosím ne.... neubližuj mi!"
Omlovám se za délku... snad vám to nebude moc vadit.... | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:09 | |
| Jo já vím, to že klíč je někdo... v jedné Samové vizi to bylo dítě, jestli se nepletu. Myslela jsem to tak, že se jí pokusí zeptat - jestli ona bude ovšem ochotná spolupracovat - jestli jim Barbara něco navíc neprozradila kolem toho, co hledá (ten klíč), když ji musejí pomáhat. Prostě že by mohli něco víc vědět něž bratři zatím ví. Že by se mu pak možná líp hledalo... Je to už jasnější?? To už je ale na tom kdo bude pokračovat. | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:28 | |
| Fíííha, tak to mě zase nedocvaklo! Mám to pozměnit?? Jak? | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:31 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:37 | |
| V klidu, já to beru (si přece jen Winchester ), to už bylo myslím docelá dávno napsaný a já už si to tak dobře zase nepamatuju, jak přesně to bylo.... Jestli se tady ještě ozve někdo další, že jsem to nějak zkonila, tak to přepíšu, jinak to nechám tak, ať se z toho za mě vymotá ten, co bude pokračovat To jsem hodná, že? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:43 | |
| ale inak samabel tusim tie samove vizie zmenila tak, ze mu ich "pricarovala" barbara a ze nie su pravdive, takze to s tym klucom sa este moze zmenit, nie? sorry, ale som v tom magor uz | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 17:57 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 18:00 | |
| Jak vidím, tak jsme se do toho pěkně zamotali všichni. Někdo psal, že ty dvě vize ohledně toho klíče a vraždy Deana, mu "nasadila" do hlavy Barbara. Takže ty vize nemusí být pravdivé... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 18:00 | |
| no ja netusim,asi by nam to mala vysvetlit ako to myslela juj ale sa nam to zamotalo rychlo to musime odmotat | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 18:04 | |
| no to ano, ale kazdy pavuk sa v tej jeho pavucinke vyzna, takze ziadne strachy ono sa to urcite daako vyriesi | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 30.01.08 18:04 | |
| juj....ty vize, co měl o tom, že zabije ty lidi v baráku a Deana....ty mu nasadila do hlavy Barbara... tu jak viděl jak Nick omráčil Deana, tu ne, ta je normální jups....sorry já jdu opravit Impalu na obyčejný autíčko | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|