Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!

Goto down 
+41
str8tking
Marion0889
kaja666
Klenotka
janicag
Ellen
Ewis
Dzowika4
lenkka
wiktoriano
Lex
calla
Faith
Kacena222
sonca12
Pa001
SkreechTina
SNAdeline
Maria
jenny
Weronička
dzajnisko
Soniq
CrazyD
Madlen
sisel
Anwiel
bookika
Kaja
Kristine
Zizi
Samabel
dion-fortune
Silvia
LenkaX22
Ettie
SNlois
Chrystelle
keksiiq
janka410
Sarinka
45 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Next
AutorSpráva
Marion0889
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Marion0889

Počet príspevkov : 157
Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu...
Registration date : 09.03.2009

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty23.03.09 23:11

Jejky, už jsem tam.. teda tady... paráda. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 170639 Díky všem za krásné přijetí do Evil!Sam Fan Clubu. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 103511
No já ho prostě žeru... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869 to jak hází ty svoje přidrzlé úšklebky na všechny kolem sebe... juj Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 258431 702
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty23.03.09 23:13

Už som vás, chalani, oboch pridala.. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389 Twisted Evil Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

Počet príspevkov : 2698
Nálada : Som doma :D:D konečne
Registration date : 21.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty23.03.09 23:16

háááááh tak to je super. patrím do klubu pre určitú skupinu. To je po prvý krát v mojom živote. 603 603
sarinka thanx 702
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 13:37

lol, musim povedat, ze prvykrat aj v mojom zivote Smile
Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 92299 Sarinka

PS: nasiel som jeden svoj starsi prispevok...
rec bola o tom, ze v klube Evil!Sama nemate ziadneho muzskeho clena.. a ja som odpovedal
kód:
tam sa ani neda mat muzskeho clena. teda nie takeho ktory je normalne orientovany

kto by to bol povedal... no co uz zmylil som sa 603
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 18:03

sisel, tento fanklub nie je len o tom, ako evil!Sam vyzerá alebo čo, ale proste celkovo je o tom jeho používaní schopností a evil stránky, čiže kľudne tu chalani môžu byť, nemáte sa za čo hanbiť... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389 Wink
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 18:05

jasne ja to chapem... teraz Laughing predtym asi nie, teda uz neviem naco som vtedy myslel...
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 18:10

No ani sa ti nečudujem, prečo si si to myslel... veď vieme svoje... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 934194 lol! my nič, my muzikantky... Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 20:04

jéééj vítam nových členov Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 23107 pozerám, že ja chalani sa pridali, no WOW Shocked

ramon: ja som vedela, že teba tu skôr či neskôr nájdem Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 99937

no a len tak mimochodom mne by sa teda páčilo ak by mal Sammy ešte nejaké brutus riadne schopnosti a porazil by lucifera, ale za cenu toho, že by prepadol svojej démonskej stránke a stal sa akoby luciferom 2, no a v tom by spočívalo to proroctvo o deanovi, že len on jediný to dokáže zastaviť, teda jedine on dokáže zastaviť Sama Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389 ale inak som normálna Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 316745
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 20:20

Jupí, koukam, že se náš klub tak hezky rozrůstá!!! Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 20:28

no ja som vzdy stal za Samom, vyznie to sice divne takto od chlapca...
ale tak vzdy mi bol nejako blizsi.. viete ked si najdete niekoho vo filme, s kym sa stotoznujete, tak v tomto pripade je to Sam. Ked mame 2 typy cloveka c tomto seriali, jeden je Sam a druhy je Dean, tak charakterovo sa stotoznujem skor so Samom ako s Deanom...
a Evil!Sam je len jeho dalsia cast... ale je to perfektna cast, a myslim ze si s Evil!samom uzijeme este vela srandy... uz som zvedavy kedy znova ukaze svoje schopnosti...
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 20:32

ja si tiež myslím, že s evil samom ešte bude sranda, ale aj slzy a trieskanie si hlavy o stôl Laughing a hlavne si myslím, že evil sammy prinesie aj torturing deana a ja budem zase raz 702 samozrejme budem k tomu ešte aj revať, takže budem zase raz vyzerať ako totálne psycho, ale tak neva Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 934194
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 21:40

No čo sa mňa týka tak ja mám evil!sama rád a diel 214 mám pozretý asi 20 krát keď nie viac. 603 603 Inač dion dík za privítanie I love you
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 22:10

že 20krát Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 99937 tak to šmykaj ešte pozerať lebo mi ani len nešliapeš na päty Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 99937 ja som pozrela BUABS asi tak 120krát Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 22:18

no ja som uz aj zabudla počítat koľko krát som to videla Twisted Evil ale do sto by to uz mozno aj bolo. ved tak by to malo by uz kazdého správneho člena fan clubu Evil Sama alebo Torturing Deana Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 99937
no a tuez tu vítam prvých muzských členov Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 23107
a k tej téme. z evil Samom určite bude ešte dost srandy ved kam to asi smeruje tým čo teraz Sam robi Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Marion0889
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Marion0889

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty24.03.09 23:43

Tak tenhle dílek mám taky několikrát za sebou a nemám slov. Very Happy Vždycky mě dostane ta scéna s Jo, jak ji tam obletuje a dělá na ni to svoje bububu... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 316745 a ještě u toho vypadá tak hříšně. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869
Ještě se mi děsně líbí, jak se Dean a Bobby snaží z něho toho ďáblíka vyhnat a on se u toho jen skvěle baví a ještě se tam pěkně rozřechtá. lol! Aby jim následně mohl upravit fasádu alá Evil Sam. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 8:14

no ako u mňa vedie ten jeho evil smiech v tejto epke. to bolo proste niečo neskutočné ako sa tam začal smiať Laughing a samozrejme to s jo bolo super 702 aj to ako ho vymietali 702 a mne páčilo aj ako mu dal bobby vypiť tú svätenú vodu a on sa tak zvalil na zem a tá para mu vychádzala z úst.... akože to bolo cool Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869 no a samozrejme, keď postrelil deana a keď ho mlátil Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869 to bol zase v akcii aj môj milovaný torturing dean drool
Návrat hore Goto down
str8tking
Winchester
Winchester
str8tking

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 10:15

No vtedy eď ho mučil bola haluz. A ten výraz tváre čo tam nahodil pri tom. Len sa stále musím smiať, že vlastne ho posadla žena démon ale čo už. To je teda vyjadrovanie sa 603
Vtedy keď sú v tom sklade sa mi tiež veľmi páči. A keď dean ho nechcepostreliť. ách ách. Cool Cool
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 13:53

veru v tomto diely boli super tie brothers momenty. sammy vlastne nebol sammy, ale dean ho aj tak nechcel zraniť... ako tam tú zbraň v tom sklade odložil 702 a potom ten výraz tváre sammyho, keď ho postrelil, no wow drool a ohromne sa mi páčilo ako mu tam strčil ten prst do rany po guľke Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 998745 ten trpiteľský deanov výraz a sammy s tým úškrnom na tvári... akože oh my Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 a ohromne sa mi páčilo aj to, ako potom, čo už toho démona vymietli, tak ako mu dean strelil a pri tom, to vôbec nebolo v scenári, takže to bola improvizácia jensena a ten prekvapený výraz sama nemá chybu Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 15:51

hej tak toto bola úplne fantastická epka a ako to tu opisujete dostávam chut znovu si ju pustit. evil Sammy bol fakt úzasný 702 a tá scena ked mlátil Deana a strkal mu prst do rany no ja som s toho vzdy úplne 702 a ešte čo mu pritom hovoril a ten ton Twisted Evil ale ze mu Dean na konci pôvodne nemal vrazit Shocked tak to som netušila. no tak preta sa tak Jared tváril ze to ani Jared nečakal Laughing ten výraz po tom čo mu vrazil bol skrátka úzasný a bo to taký rozdiel od toho ako sa tváril chvilu predtým
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 15:54

Aaa, vítám nové mužské členy našeho klubu. Twisted Evil Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 23107 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500 Jen co zvládnu přečíst vaši debatu Shocked Laughing , určitě taky přispěji se svou troškou do mlýna..... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 934194 Laughing

btw, já raději ani nepíšu, kolikrát jsem viděla 2x14. 603 Aspoň tedy některé scény z ní..... 603 Laughing
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 16:30

och, ani nehovorte o 2x14... táto epka patrí medzi moje najobľúbenejšie a keď o nej toľko hovoríte tak mám chuť si ju pozrieť, ale nemôžem, lebo dvd sú požičané a z pc mi to vymazala mama Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 202744 ale sam je tam fakt úúúúžasný. tie jeho pohľady a smiech Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869
Návrat hore Goto down
Marion0889
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Marion0889

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.03.09 21:34

Ještě mě chytla ta scéna v tom motelovém pokoji, jak chce Sammy aby ho Dean zastřelil a on že ne Twisted Evil a že raději by zemřel a odloží tu zbraň. Sammy po ní chňapne Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389 a odpoví mu něco v tom smyslu, že on bude žít... jen bude litovat toho, že ho nazabil a jednu mu ubalí. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 49896 A Deanovi tím způsobí malé kóma. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 316745
Scéna ve skladišti je taky dobrá... Very Happy Hlavně to Deanovo... mohl si mě už tolikrát zabít! A Sam jen na to, jasně ale nebyla by to taková zábava, že? Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500 Jinak souhlasím... evil Sammy je více než sexy. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty30.03.09 14:49

Přesně, Marion! Twisted Evil To jak po něm v tom pokoji chtěl, aby ho zabil, to byla skvělá scéna. 702 A pak v tom skladišti taky...hlavně ten styl, jakým Sam/Jared mluvil. On když je evil, tak k tomu perfektně přizpůsobí nejen výrazy, ale i hlas (o smíchu ani nemluvím Twisted Evil Laughing ). A jak mu tam tak drze vykládal o tom, že ho chtěl jen vyzkoušet, jestli by byl schopný svého bratříčka zabít, to byl nářez. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 319161 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389

Já bych strašně moc chtěla, aby byl ještě někdy posedlý démonem, ale toho už se asi nikdy nedočkáme. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 568939 To je taková škoda! Protože to bylo právě senzační, že to vlastně nebyl Sammy, ale přitom byl. Takže se choval k Deanovi bezcitně, ale přesto ho Dean nebyl schopný zranit, protože věděl, že jen stačí, aby ho vymítil a bude Sammy zpátky. Takový torturing, jako byl v 2x14, prostě miluju. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500 603 Laughing Teď, když už bude Sammy evil sám o sobě, žádná možnost vymítání, už to bude o něčem jiném, protože to už prostě bude on a jsem zvědavá, jak se z té "proměny" zase dostane zpátky, aby byl zase takový Sammy jako dřív. Nebo aspoň trochu. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 199226 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 199226
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.07.09 21:15

páni, je tu nejako nepríjemne dlho ticho Evil or Very Mad
neviem ako vy, ale keď sme si dali na meete dve epky s evil!Samom, mňa to znova dostalo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 2x14 to je už samo o sebe dosť, a ešte Yellow fever Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Th_49569_bscap0060_122_182lo

on vie tak úžasne nakrčiť nos Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 430869 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 284389 a tá povolená kravata Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty25.07.09 21:17

No přesně ta kravata....! Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Já si nemůžu pomoct, ale na mě tady v té scéně působí neskutečně sexy. 603 Asi je to tím oblekem a ještě do toho evil.... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 998745
Musím říct, že jsem se ho tady i skoro bála. 602 Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 29 Empty

Návrat hore Goto down

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 29 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31  Next
 Similar topics
-
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: