| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|
+41str8tking Marion0889 kaja666 Klenotka janicag Ellen Ewis Dzowika4 lenkka wiktoriano Lex calla Faith Kacena222 sonca12 Pa001 SkreechTina SNAdeline Maria jenny Weronička dzajnisko Soniq CrazyD Madlen sisel Anwiel bookika Kaja Kristine Zizi Samabel dion-fortune Silvia LenkaX22 Ettie SNlois Chrystelle keksiiq janka410 Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 23.03.09 23:11 | |
| Jejky, už jsem tam.. teda tady... paráda. Díky všem za krásné přijetí do Evil!Sam Fan Clubu. No já ho prostě žeru... to jak hází ty svoje přidrzlé úšklebky na všechny kolem sebe... juj | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 23.03.09 23:13 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 13:37 | |
| lol, musim povedat, ze prvykrat aj v mojom zivote Sarinka PS: nasiel som jeden svoj starsi prispevok... rec bola o tom, ze v klube Evil!Sama nemate ziadneho muzskeho clena.. a ja som odpovedal - kód:
-
tam sa ani neda mat muzskeho clena. teda nie takeho ktory je normalne orientovany kto by to bol povedal... no co uz zmylil som sa | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 18:05 | |
| jasne ja to chapem... teraz predtym asi nie, teda uz neviem naco som vtedy myslel... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 20:04 | |
| jéééj vítam nových členov pozerám, že ja chalani sa pridali, no WOW ramon: ja som vedela, že teba tu skôr či neskôr nájdem no a len tak mimochodom mne by sa teda páčilo ak by mal Sammy ešte nejaké brutus riadne schopnosti a porazil by lucifera, ale za cenu toho, že by prepadol svojej démonskej stránke a stal sa akoby luciferom 2, no a v tom by spočívalo to proroctvo o deanovi, že len on jediný to dokáže zastaviť, teda jedine on dokáže zastaviť Sama ale inak som normálna | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 20:28 | |
| no ja som vzdy stal za Samom, vyznie to sice divne takto od chlapca... ale tak vzdy mi bol nejako blizsi.. viete ked si najdete niekoho vo filme, s kym sa stotoznujete, tak v tomto pripade je to Sam. Ked mame 2 typy cloveka c tomto seriali, jeden je Sam a druhy je Dean, tak charakterovo sa stotoznujem skor so Samom ako s Deanom... a Evil!Sam je len jeho dalsia cast... ale je to perfektna cast, a myslim ze si s Evil!samom uzijeme este vela srandy... uz som zvedavy kedy znova ukaze svoje schopnosti... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 20:32 | |
| ja si tiež myslím, že s evil samom ešte bude sranda, ale aj slzy a trieskanie si hlavy o stôl a hlavne si myslím, že evil sammy prinesie aj torturing deana a ja budem zase raz samozrejme budem k tomu ešte aj revať, takže budem zase raz vyzerať ako totálne psycho, ale tak neva | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 22:10 | |
| že 20krát tak to šmykaj ešte pozerať lebo mi ani len nešliapeš na päty ja som pozrela BUABS asi tak 120krát | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 22:18 | |
| no ja som uz aj zabudla počítat koľko krát som to videla ale do sto by to uz mozno aj bolo. ved tak by to malo by uz kazdého správneho člena fan clubu Evil Sama alebo Torturing Deana no a tuez tu vítam prvých muzských členov a k tej téme. z evil Samom určite bude ešte dost srandy ved kam to asi smeruje tým čo teraz Sam robi | |
|
| |
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 24.03.09 23:43 | |
| Tak tenhle dílek mám taky několikrát za sebou a nemám slov. Vždycky mě dostane ta scéna s Jo, jak ji tam obletuje a dělá na ni to svoje bububu... a ještě u toho vypadá tak hříšně. Ještě se mi děsně líbí, jak se Dean a Bobby snaží z něho toho ďáblíka vyhnat a on se u toho jen skvěle baví a ještě se tam pěkně rozřechtá. Aby jim následně mohl upravit fasádu alá Evil Sam. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.03.09 8:14 | |
| no ako u mňa vedie ten jeho evil smiech v tejto epke. to bolo proste niečo neskutočné ako sa tam začal smiať a samozrejme to s jo bolo super aj to ako ho vymietali a mne páčilo aj ako mu dal bobby vypiť tú svätenú vodu a on sa tak zvalil na zem a tá para mu vychádzala z úst.... akože to bolo cool no a samozrejme, keď postrelil deana a keď ho mlátil to bol zase v akcii aj môj milovaný torturing dean | |
|
| |
str8tking Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.03.09 13:53 | |
| veru v tomto diely boli super tie brothers momenty. sammy vlastne nebol sammy, ale dean ho aj tak nechcel zraniť... ako tam tú zbraň v tom sklade odložil a potom ten výraz tváre sammyho, keď ho postrelil, no wow a ohromne sa mi páčilo ako mu tam strčil ten prst do rany po guľke ten trpiteľský deanov výraz a sammy s tým úškrnom na tvári... akože oh my a ohromne sa mi páčilo aj to, ako potom, čo už toho démona vymietli, tak ako mu dean strelil a pri tom, to vôbec nebolo v scenári, takže to bola improvizácia jensena a ten prekvapený výraz sama nemá chybu | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.03.09 15:51 | |
| hej tak toto bola úplne fantastická epka a ako to tu opisujete dostávam chut znovu si ju pustit. evil Sammy bol fakt úzasný a tá scena ked mlátil Deana a strkal mu prst do rany no ja som s toho vzdy úplne a ešte čo mu pritom hovoril a ten ton ale ze mu Dean na konci pôvodne nemal vrazit tak to som netušila. no tak preta sa tak Jared tváril ze to ani Jared nečakal ten výraz po tom čo mu vrazil bol skrátka úzasný a bo to taký rozdiel od toho ako sa tváril chvilu predtým | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.03.09 15:54 | |
| | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.03.09 21:34 | |
| Ještě mě chytla ta scéna v tom motelovém pokoji, jak chce Sammy aby ho Dean zastřelil a on že ne a že raději by zemřel a odloží tu zbraň. Sammy po ní chňapne a odpoví mu něco v tom smyslu, že on bude žít... jen bude litovat toho, že ho nazabil a jednu mu ubalí. A Deanovi tím způsobí malé kóma. Scéna ve skladišti je taky dobrá... Hlavně to Deanovo... mohl si mě už tolikrát zabít! A Sam jen na to, jasně ale nebyla by to taková zábava, že? Jinak souhlasím... evil Sammy je více než sexy. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 30.03.09 14:49 | |
| Přesně, Marion! To jak po něm v tom pokoji chtěl, aby ho zabil, to byla skvělá scéna. A pak v tom skladišti taky...hlavně ten styl, jakým Sam/Jared mluvil. On když je evil, tak k tomu perfektně přizpůsobí nejen výrazy, ale i hlas (o smíchu ani nemluvím ). A jak mu tam tak drze vykládal o tom, že ho chtěl jen vyzkoušet, jestli by byl schopný svého bratříčka zabít, to byl nářez. Já bych strašně moc chtěla, aby byl ještě někdy posedlý démonem, ale toho už se asi nikdy nedočkáme. To je taková škoda! Protože to bylo právě senzační, že to vlastně nebyl Sammy, ale přitom byl. Takže se choval k Deanovi bezcitně, ale přesto ho Dean nebyl schopný zranit, protože věděl, že jen stačí, aby ho vymítil a bude Sammy zpátky. Takový torturing, jako byl v 2x14, prostě miluju. Teď, když už bude Sammy evil sám o sobě, žádná možnost vymítání, už to bude o něčem jiném, protože to už prostě bude on a jsem zvědavá, jak se z té "proměny" zase dostane zpátky, aby byl zase takový Sammy jako dřív. Nebo aspoň trochu. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.07.09 21:15 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.07.09 21:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|