| Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? | |
|
+16Kaja sonca12 Soniq Faith Anwiel Kacena222 Fazulina SNlois Blanka beruss Chrystelle Night Angel Samabel dion-fortune Sarinka janka410 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 0:29 | |
| Tak mě napadlo nové téma na prodiskutování Která z ženských postav by se vám nejvíc hodila k Samymmu a k Deanovi . Jestli Jess byla podle vás pro Sammyho nejlepší jestli Cassie pro Deana Popřemýšlejte a sem s vašima návrhama | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 0:40 | |
| Ha a ja teraz odpoviem prvá. Samovi sa podľa mňa najviac hodila Sarah (01x19). Bola strašne zlatá a taká zaujímavejšia. Spočiatku som myslela, že to bude Jessica, ale čo ja viem... Ten románik s Madison bol rýchly a nejako som im to "nezhltla". Deanovi sedela najviac Cassie. Akože nechápem tú Carmen ako vysnené dievča. Inak vedela by som si predstaviť Deana aj s Belou. V 03x06 boli strašne zlatí, keď sa doberali. Keď tento seriál niekedy skončí, nedaj bože, že sa tak stane, keď budem ešte medzi živými ....myslím, že chlapci aj tak skončia s inými žienkami, vždy to tak je, alebo zostanú na ocot... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 1:58 | |
| ja suhlasim s tym, ze k samovi sa najviac hodila sarah, ale mne sa casie s deanom az tak nepacila. deana by som si naopak vedela predstavit s lisou z kids are aliright, ale tiez si nemyslim, ze by sme ich vyvolene uz spoznali a podla mna ich kripke necha na ocot, aby sme mali o com snivat.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 21:29 | |
| Tak to by bylo samozřejmě nejlepší, aby je Kripke nechal samotné,že? No ale když teda vezmu ty, co už seriálem prošly, tak teda k Deanovi rozhodně NE Cassie Mě třeba zrovna Carmen se mi k němu docela hodila, nebo pak Layla (1x12 Faith) No a k Sammymu by se mi asi nejvíc líbila Ava (taková,jaká byla v 2x10) Ale vůbec nechápu,proč jsem tohle téma nakousla když je s ženskýma nechci ani náhodou vidět Jo holt, mají to prostě hoši s náma těžké | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 21:43 | |
| ale janko, ty jim taky nic nedopřeješ já se k těm ženským vyjadřovat nebudu....... když mezi nima budou proplouvat a sem tam si získají jejich pozornost.....chtě nechtě....bod pro ně a když mi nějaká ta holka není sympatická....modlím se, aby kolem nich jen prošla | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 21:49 | |
| - Sarinka napísal:
- Keď tento seriál niekedy skončí, nedaj bože, že sa tak stane, keď budem ešte medzi živými
To jako myslíš, že by Sam a Dean ještě ve stovce lovili démony? Jinak se mi k Samovi celkem i líbila Madison (ale vadí mi na ní, že má jedno oko větší a výš než to druhé takže radši někoho jinýho) i Jess byla celkem dobrá ale taky se mi Sarah líbila. U Deana? Bela by k němu byla jak na míru a taky bych si ho dovedla představit s tou Lisou (ale naštvali mě že ten kluk není jeho i když to bylo jasný už od začátku tak mě s tím nakonec naštvali). Ale i ta Carmen nebyla špatná (teď která je pro koho asi nejlepší) | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 21:51 | |
| Dobře Samabel, jsem pro- ať všechny kolem nich jen prochází,jo? Ale ne,je mi jasné, že prostě nějaká ta love story tam občas musí být a tak to holt nějak přetrpím - samozřejmě když víme, že jeto jen zápletka v jedné epizodě,že? | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 21:54 | |
| Janka410: jasný, pro všema deseti! Néééééé, prosím nééééé, hlavně né Belu..... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 05.12.07 22:01 | |
| BELLA Né, to prosím né Tak ta ani náhodou -ta mi fakt ani trošičku k srdci nepřirostla. Já nevím jestli je to tou herečkou,ale ta se mi prostě na Bellu absolutně nehodí | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 06.12.07 0:19 | |
| Ale dievčence, Bella nie je taká hrozná, ten jej akcent možno hej, i keď miestami aj dosť smiešny, no fakt musíte priznať, že sa k sebe povahovo Dean a Bela hodia... Night angel: jasnééé, už o paličkách a bubú po démonoch hádzať zuby... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 06.12.07 2:15 | |
| no mne sa bela tiez celkom pozdava az na ten akcent a pripustam, ze sa k deanovi aj trocha hodi a logicky usudzujem, ze ak ho s niekym nechaju tak to bude pravdepodobne ona, lebo je jednou z dlhodobejsich postav a aj to medzi nimi tak trosicku iskri no nemozme predstierat, ze nie, ale tak ja ju s deanom nechcem. v serialy sa mi paci-podla mna celkom dobre ozivuje dej, ale tak deanova manzelka???to radsej nie, dakujem. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 21.12.07 20:07 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 21.12.07 20:09 | |
| Janna: vítj v klubu....smýšlíme o téhle maličkosti úplně stejně | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 21.12.07 20:13 | |
| ono nas je viac kto ich chce pekne samych len z tymi kratkymi romanikmi na spestrenie zivota ale tak ved je jasne ze k nim sa zenska skratka nehodi-oni dvaja dokopy su dokonaly par a malo by to tak aj ostat | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 21.12.07 20:14 | |
| Tahle maličkost je ovšem hodně důležitá a jsem ráda,že na to tady máme stejnej názor | |
|
| |
beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 17.01.08 22:03 | |
| - citácia :
- Question: Do you know if anything will ever happen between Dean and Bela on Supernatural before we run out of new episodes? — Katrina
Ausiello: If by "anything" you mean "knockin' boots," the answer, per series creator Eric Kripke, is no. " Sorry, no Dean-Bela hookups. They hate each other too much. If anything, Bela becomes more antagonistic." To se my líbí | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 17.01.08 22:13 | |
| | |
|
| |
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 18.01.08 9:48 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 18.01.08 16:34 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 20.01.08 17:37 | |
| | |
|
| |
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 20.01.08 18:36 | |
| hehe ty si teda přející člověk... no co jinýho u Bely že?? to ani jinak nejde.. btw: sakra já mám dělat referát a kecám tu s váma..to je hrozný normálně toto.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 20.01.08 18:40 | |
| juj, já radši abych se taky koukla, jestli nemám něco jako referát mít nééééééé určitě nééééééééé přející človíček .....tak řekněte my, co jinýho s ní | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 09.06.08 8:31 | |
| Tak konečně můžu přijít taky s troškou do mlýna, když už jsem viděla všechno:-). Kdybych si měla vybrat, k Samovi by se mi líbila ta slečna (Sarah?), co prodávala starožitnosti, byla moc sympatická.
K Deanovi, já vám nevím... podle mě tam nebyla žádná, která by se mi k němu líbila (asi jsem taky nepřejícná, chci ho jen pro sebe:-)))... Rozhodně ne ta jeho bývalá, co jí řekl o jejich lovení (nemůžu si vzpomenout na jméno), ta mi byla strašně nesympatická. To už asi raději ta se synem Benem, ta byla celkem fajn. | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 09.06.08 11:24 | |
| Fazulina: veru veru, musím s tebou len suuhlasiť aj mne by sa k Sammymu pačila Sarah len škoda, že s Jesikou im to nevyšlo bol z nich pekny parik a čo sa týka Deana tak k nemu sa mi fakt nehodila zatial žiadnaa a ta brčňa z tej prvej seeerie mi bola tieež hoodne nesympatickaa... ved sa k nemu vobec nehodilaa...ani typovo a ani inaak | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? | |
| |
|
| |
| Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? | |
|