Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???

Goto down 
+16
Kaja
sonca12
Soniq
Faith
Anwiel
Kacena222
Fazulina
SNlois
Blanka
beruss
Chrystelle
Night Angel
Samabel
dion-fortune
Sarinka
janka410
20 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá
Registration date : 01.12.2007

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty
OdoslaťPredmet: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 0:29

Tak mě napadlo nové téma na prodiskutování Wink
Která z ženských postav by se vám nejvíc hodila k Samymmu a k Deanovi Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 999804 . Jestli Jess byla podle vás pro Sammyho nejlepší Shocked jestli Cassie pro Deana No Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 202744
Popřemýšlejte a sem s vašima návrhama Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 0:40

Ha a ja teraz odpoviem prvá. Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 949816 Samovi sa podľa mňa najviac hodila Sarah (01x19). Bola strašne zlatá a taká zaujímavejšia. Spočiatku som myslela, že to bude Jessica, ale čo ja viem... Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 999804 Ten románik s Madison bol rýchly a nejako som im to "nezhltla". Deanovi sedela najviac Cassie. Akože nechápem tú Carmen ako vysnené dievča. Inak vedela by som si predstaviť Deana aj s Belou. V 03x06 boli strašne zlatí, keď sa doberali. Keď tento seriál niekedy skončí, nedaj bože, že sa tak stane, keď budem ešte medzi živými Twisted Evil ....myslím, že chlapci aj tak skončia s inými žienkami, vždy to tak je, alebo zostanú na ocot... Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 1:58

ja suhlasim s tym, ze k samovi sa najviac hodila sarah, ale mne sa casie s deanom az tak nepacila. deana by som si naopak vedela predstavit s lisou z kids are aliright, ale tiez si nemyslim, ze by sme ich vyvolene uz spoznali a podla mna ich kripke necha na ocot, aby sme mali o com snivat....Very Happy
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 21:29

Tak to by bylo samozřejmě nejlepší, aby je Kripke nechal samotné,že? Wink No ale když teda vezmu ty, co už seriálem prošly, tak teda k Deanovi rozhodně NE Cassie Evil or Very Mad Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 707500 Mě třeba zrovna Carmen se mi k němu docela hodila, nebo pak Layla (1x12 Faith)
No a k Sammymu by se mi asi nejvíc líbila Ava (taková,jaká byla v 2x10)

Ale vůbec nechápu,proč jsem tohle téma nakousla Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 999804 když je s ženskýma nechci ani náhodou vidět No Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 202744 Jo holt, mají to prostě hoši s náma těžké Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 312566
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 21:43

ale janko, ty jim taky nic nedopřeješ Laughing
já se k těm ženským vyjadřovat nebudu....... když mezi nima budou proplouvat a sem tam si získají jejich pozornost.....chtě nechtě....bod pro ně
a když mi nějaká ta holka není sympatická....modlím se, aby kolem nich jen prošla Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 618406
Návrat hore Goto down
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 21:49

Sarinka napísal:
Keď tento seriál niekedy skončí, nedaj bože, že sa tak stane, keď budem ešte medzi živými Twisted Evil

To jako myslíš, že by Sam a Dean ještě ve stovce lovili démony?

Jinak se mi k Samovi celkem i líbila Madison (ale vadí mi na ní, že má jedno oko větší a výš než to druhé takže radši někoho jinýho) i Jess byla celkem dobrá ale taky se mi Sarah líbila.

U Deana? Bela by k němu byla jak na míru a taky bych si ho dovedla představit s tou Lisou (ale naštvali mě že ten kluk není jeho i když to bylo jasný už od začátku tak mě s tím nakonec naštvali). Ale i ta Carmen nebyla špatná

(teď která je pro koho asi nejlepší)
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 21:51

Dobře Samabel, jsem pro- ať všechny kolem nich jen prochází,jo? Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 377283
Ale ne,je mi jasné, že prostě nějaká ta love story tam občas musí být a tak to holt nějak přetrpím - samozřejmě když víme, že jeto jen zápletka v jedné epizodě,že? Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 886945
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 21:54

Janka410: jasný, pro všema deseti!

Néééééé, prosím nééééé, hlavně né Belu..... Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 80513
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty05.12.07 22:01

BELLA affraid Né, to prosím né Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 202744 Tak ta ani náhodou -ta mi fakt ani trošičku k srdci nepřirostla.
Já nevím jestli je to tou herečkou,ale ta se mi prostě na Bellu absolutně nehodí Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty06.12.07 0:19

Ale dievčence, Bella nie je taká hrozná, ten jej akcent možno hej, i keď miestami aj dosť smiešny, no fakt musíte priznať, že sa k sebe povahovo Dean a Bela hodia... Wink
Night angel: jasnééé, už o paličkách a bubú po démonoch hádzať zuby... Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 316745
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty06.12.07 2:15

no mne sa bela tiez celkom pozdava az na ten akcent a pripustam, ze sa k deanovi aj trocha hodi a logicky usudzujem, ze ak ho s niekym nechaju tak to bude pravdepodobne ona, lebo je jednou z dlhodobejsich postav a aj to medzi nimi tak trosicku iskri no nemozme predstierat, ze nie, ale tak ja ju s deanom nechcem. v serialy sa mi paci-podla mna celkom dobre ozivuje dej, ale tak deanova manzelka???to radsej nie, dakujem.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty21.12.07 20:07

Né, že bych klukům nepřála Laughing , ale nějaký ten románek ať si klidně dopřejí, ovšem žádné trvalejší závazky. Evil or Very Mad To prostě nee. Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 583517 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 707500 lol!
Víc k tomu nemám co dodat, protože já si je zásadně nepředstavuji jako spokojené (a tuctové) živitele rodiny, ale věčně na cestách, bok po boku a zachraňujíc lidské životy. Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 949816 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 312566 No jo, já vím, jsem hrozná. Ale co už, nic s tím nenadělám. :oops: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 886945
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty21.12.07 20:09

Janna: vítj v klubu....smýšlíme o téhle maličkosti úplně stejně lol!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty21.12.07 20:13

ono nas je viac kto ich chce pekne samych len z tymi kratkymi romanikmi na spestrenie zivota Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 572728 ale tak ved je jasne ze k nim sa zenska skratka nehodi-oni dvaja dokopy su dokonaly par a malo by to tak aj ostat
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty21.12.07 20:14

Tahle maličkost je ovšem hodně důležitá a jsem ráda,že na to tady máme stejnej názor lol!
Návrat hore Goto down
beruss
Pocestný duch
Pocestný duch
beruss

Počet príspevkov : 117
Nálada : :-))
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty17.01.08 22:03

citácia :
Question: Do you know if anything will ever happen between Dean and Bela on Supernatural before we run out of new episodes? — Katrina
Ausiello: If by "anything" you mean "knockin' boots," the answer, per series creator Eric Kripke, is no. " Sorry, no Dean-Bela hookups. They hate each other too much. If anything, Bela becomes more antagonistic."

To se my líbí Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty17.01.08 22:13

Beruss, tak to mě taky! Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 170639 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 707500 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 886945
Návrat hore Goto down
Blanka
Pocestný duch
Pocestný duch
Blanka

Počet príspevkov : 135
Nálada : Stále skvelá
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty18.01.08 9:48

Mne sa to vaše myslenie lúbi, dobre sa to číta Very Happy Very Happy takže len tak ďalej s myslením lol! lol!
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty18.01.08 16:34

Jo, tak přesně takhle nějak jsem si ten "vztah" mezi nimi představovala Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ....... a hlavně doufám, že Dean bude mít čím dál menší zábrany jí to parádně nandat a bude vědět, jak jí setřít peprnými hláškami Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 132752 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 132752 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 676501 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 812801
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty20.01.08 17:37

jo to já taky pač v red sky at morning ho teda stírala dost hodně..až nezvykle na Deana Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 99937 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 99937 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 99937 takže ten koment se mi fakt líbí Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 284389 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 284389
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty20.01.08 18:21

jo 3x06.....tam se mi to teda nelíbilo, jak se jim vecpala do života............ pár facek by to chtělo .... ať jí ta tvářička pořádně opuchne a nebude moc chodit mezi lidi lol! lol!
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty20.01.08 18:36

hehe ty si teda přející člověk... Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 99937 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 99937 no co jinýho u Bely že?? to ani jinak nejde..
btw: sakra já mám dělat referát a kecám tu s váma..to je hrozný normálně toto.... Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 449740 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 11674
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty20.01.08 18:40

juj, já radši abych se taky koukla, jestli nemám něco jako referát mít Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 377283
nééééééé určitě nééééééééé lol!
přející človíček lol! .....tak řekněte my, co jinýho s ní Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 132752 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 132752
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty09.06.08 8:31

Tak konečně můžu přijít taky s troškou do mlýna, když už jsem viděla všechno:-). Kdybych si měla vybrat, k Samovi by se mi líbila ta slečna (Sarah?), co prodávala starožitnosti, byla moc sympatická.

K Deanovi, já vám nevím... podle mě tam nebyla žádná, která by se mi k němu líbila (asi jsem taky nepřejícná, chci ho jen pro sebe:-)))... Rozhodně ne ta jeho bývalá, co jí řekl o jejich lovení (nemůžu si vzpomenout na jméno), ta mi byla strašně nesympatická. To už asi raději ta se synem Benem, ta byla celkem fajn.
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty09.06.08 11:24

Fazulina: veru veru, musím s tebou len suuhlasiť 703 703 703

aj mne by sa k Sammymu pačila Sarah Smile len škoda, že s Jesikou im to nevyšlo Sad bol z nich pekny parik Smile

a čo sa týka Deana Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 949816 tak k nemu sa mi fakt nehodila zatial žiadnaa Smile
a ta brčňa z tej prvej seeerie mi bola tieež hoodne nesympatickaa...Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? 555452 ved sa k nemu vobec nehodilaa...ani typovo a ani inaak Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? Empty

Návrat hore Goto down

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Jedlo od A po Z (iba pre Deana)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: