Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???

Goto down 
+16
Kaja
sonca12
Soniq
Faith
Anwiel
Kacena222
Fazulina
SNlois
Blanka
beruss
Chrystelle
Night Angel
Samabel
dion-fortune
Sarinka
janka410
20 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty09.06.08 19:03

Kacena ako inak Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
teraz som pozrela 1x01 a okrem toho, ze som zistila, ze obaja boli strasne zlati a strasne som sa pritom nasmiala,lebo to bol nezvyk (sa mi zdalo, z maju ovela tensie hlasy), tak som si vsimala aj tu Jessicu... co ja viem no... boli s Sammym zlati Very Happy ale viac sa mi k nemu hodi ta Sarah
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...................   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty09.06.08 21:48

Takže kedže u mna musíte brať ohľad že môžem zrovnať len 1 seriu tak

len z prvej serii.

Takže k Deanovi : Wink mne bola sympatická ta z epizody FAITH, ktorá

bohužiaľ mala to ochorenie a zostavalo jej len pár mesiacov. A podľa mna
by sa k sebe aj hodili. Wink

A k Samovi Jessica No no čo už.

Iba z prvej serii ked uvidím celu druhu tak to potom zhodnotim spolu a po

tretej tiež Laughing
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 15:13

Faith:no veeed aj ja myslím Sarah Very Happy Very Happy Very Happy to je taa holka s tej epky 1x19 - s tým obrazom,čo som spomínalaa lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 19:16

No aj Leila bola sympatická a aj Deanovi sa hneď zapáčila ,ale ja stále trvám na Lise 601
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 19:26

Soniq: aj mne sa k nemu najviac hodi Lisa Very Happy

Leila mi prisla praveze stara Very Happy ale inak s k nemu hodila... no a u Sama mi vedie tiez Sara Very Happy i ked podla mna aj Madison a Jess boli celkom fajn k Samovi, no Cassie sa mi k Deanovi vobedz nehodila ani ta baba v WIAWSNB co bola akoze jeho dream girl, Carmen sa tusim volala, tak ani ta mi k nemu velmi nesla... myslim, ze Sam obstal lepsie, co sa bab tyka... no k Deanovi by som ozaj dala asi Lisu Smile i ked vyzorovo velmi k sebe nejdu... v serialy im to strasne taklo spolu
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 19:35

no aj mne sa zdala Leila taká stará neviem čím to bolo ,ale taká čo ja viem ..no presne k Deanovi sa mi ta černoška alebo čo to bola tá Cassie sa k nemu absolutne nehodila to som zostala taká prekvapená,že takú vybrali a Carmen tá tiež nie,ale bola pekná a ešte na Taru som si spomenula Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ..............   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 21:55

A baby LISA? viete k nej niečo viac povedať? ako vyzerá?z akej epizody

je? Wink teda možno ju poznám ale

603 chápete 1 epizoda (už sa mi to nechce vysvetľovať) Laughing
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty10.06.08 22:00

Kaja, no nevím nevím. V tvém případě bych si tipla, že ji neznáš. Laughing Je totiž z dílu 3x02 a ty jsi myslím teprve u druhé série, že? Wink Ona se blbě popisuje, to bude lepší, když si počkáš až tu epizodu uvidíš a budeš si moct na Lisu vytvořit vlastní názor. Wink
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 7:58

Faith napísal:

Sonca dam ti lepsiu holku pre Deana. mna Very Happy Very Happy Very Happy to bol zart Laughing Laughing Laughing

Mno, mě se líbí tenhle názor, tak nějak se ztotožňuje i s tím mým. Pro Deana v seriálu zatím žádná vhodná nebyla, tak zbývám jen já:-))).

Jinak ono to vyplývá z děje, Dean je takový samotář, těžko si bude hledat životní partnerku, která by s ním vydržela (já jo:-))). Sam je více citově založený, dokázal by kvůli ženě opustit lovení, ale Dean asi ne. Řekla bych, že kdyby se už nějaká našla, muselo by to být fakt něco. No ale co si budem vykládat, raději ať se žádná nenajde, aby nám neskončil seriál:-).
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 13:52

Si to presne uhádla tak nech si radšej nikoho nehladajú teraz aj tak majú iné starosti Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 199226
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 15:07

veru veru Very Happy najlepšie by bolo keby si ani jeden z nich žiadnu nenašiel!! Very Happy
kdo by sa na ne len dokázal pozerať?? Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 99937 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 99937 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 99937 mne tam postačia len oni dvaaja..a nech sa tam žiadna ináá osoba nehrnie a basta!! Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745
ale keby sa aj "nahodou" nejaka našla, tak dufam,že to nebue žaaadna pipka Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 pretože oni si zaslúšia len milu, velmi dobru a ochotnu partnerku,ktorá bue tolerovať ich prácu - a to sme predsa aj my!! Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 328356

Soniq: to máš teda pravdu, teraz majú určite iné starosti,ako si niekoho hladať Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 71416
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 15:16

jej,tak Leila aj mne pripadala strasne stara k Deanovi a Cassie sa mi k nemu vobec ale vobec nehodila Rolling Eyes a k Samovi sa mi nehodila Madison...
Fazulina tak to som rada Very Happy ja by som s nim isto tiez vydrzala. ja by som mu asi tolerovala vsetko Very Happy ale aj ja dufam, ze nenajdu do oknca serialu nejaku zensku,lebo,sice ich mam oboch rada a priala by som im to, no nadruhej strane by som z toho bola trosku sklesla Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 20:31

Kacena222 napísal:
ale keby sa aj "nahodou" nejaka našla, tak dufam,že to nebue žaaadna pipka Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 pretože oni si zaslúšia len milu, velmi dobru a ochotnu partnerku,ktorá bue tolerovať ich prácu - a to sme predsa aj my!! Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 328356

přesně tak!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty11.06.08 21:15

citácia :
Soniq: to máš teda pravdu, teraz majú určite iné starosti,ako si niekoho hladať Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 71416
no ved veru tak Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 199226
a s tým úplne súhlasím s tým čo napísala Kacenka Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 177401
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty12.06.08 11:14

Anwiel: veď ja vieem..Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ...............   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty12.06.08 20:58

JaneChrys: Dakujem veľmi pekne Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 469569 , teda už viem VDAKA tebe že som ju vidieť nemohla a ano presne tak som videla ako si i povedala. Takže sa už teším Markíza sa rozbehla mne sa už o chvílu dostahuje SN 3
seria už len pár % a raz si to určite teda aj tu babu pozriem. Wink A hned aj napíšem svoj názor na nu. Laughing
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty07.07.08 20:51

Mne nedá, aby som to nespomenula. Mám už dlhšie takú predstavu o vhodnej ženskej postave do SN. Samozrejme, až sa Dean vráti do hry. Bola by to lovkyňa, žiadna sladká blondína, ale rozumné a zaujímavé dievča. A bolo by veľmi zaujímavé, keby sa zapáčila obom bratom. Bola by to dobrá skúška bratských vzťahov a aj napätie pre nás divákov.
Nejak mi tá predstava nejde z hlavy.
Návrat hore Goto down
sonca12
Žltočočko
Žltočočko
sonca12

Počet príspevkov : 792
Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty07.07.08 20:54

Ellen duuufam ze takych predstav mmas v hlave viac Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 316745 ...
pretoze toto je riadne certovsky Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 707500 naapad Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 707500
ale fakt by to bolo zaujimave ktory z nich by sa jej vzdal Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty07.07.08 21:05

No, to by bolo ťažké. Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804 Navyše keď Sam od smrti Jessicy nemal vážnu známosť. A keby to u oboch bolo vážne, tak to by bol problém. Ale mali by sme o zábavu postarané. A podpichovanie medzi bratmi by asi nabralo obrátky. Wink
Návrat hore Goto down
sonca12
Žltočočko
Žltočočko
sonca12

Počet príspevkov : 792
Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty07.07.08 21:12

alebo by sa prestali bavit...vzikol medzi nimi boj alebo co....aaa mozno keby prisla az po Deanovom navrate by sa jej Sammy vzdal aby bol Dean stastnyy a taak chapete nie?? Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 999804

alebo by isli do trojki no Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 49896 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 49896 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 49896
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty07.07.08 21:16

Ale fuj! Trojka?? 703
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty21.07.09 7:46

Ako poznám Deana, určite by sprvu nebol proti (3x01 Razz ) ale nakoľko by tam bol aj Sam, tak by tento nápad asi zavrhol Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty21.07.09 8:11

no takže ja si pre Sama predstavujem ženu ktora bude normalna nebude vediet o nicom a da mu domov aby na to vsetko zabudol:D
no a pre deana? taku živocisnu blaznivu ktora sa napokon tak ako bysom to povedala upokoji Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 934194 Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty21.07.09 12:14

Hmmm ťažká otázka.
Sam - o Jess toho veľa nevieme. Vieme, že ju miloval a nedokázal sa z jej straty spamätať - takže asi mala čosi, čo sme my nemali možnosť postrehnúť. Tá Sarah bola celkom sympatická, ale neviem ako by sa to vyvíjalo. Proste konečné slovo ak si musím niekoho zvoliť by asi bola Sarah, ale neivem.
Dean - Dean je náš milovaný záletník, sukničkách, Cassanova - nazvime si to ako chceme. Ale zo všetkých žien, ktoré mal si ho dokážem na celý život predstaviť asi len s Lisou. Vtedy keď premýšľal o Benovi ako o synovi a to ako sa s ňou lúčil - neviem nejako by som si ich vedela predstaviť aj po rokoch. Casey nie - bola mi nesympatická. Taká hysterka mi k nemu nesedí a ten ich vzťah bol len o hádaní a následnom udobrovaní - to asi Deanovi vyhovovalo, ale nič viac v tom nebolo, aj keď Dean o nej jedinej povedal, že ju miluje. Ono je to ťažké rozhodnúť.
Viete niekedy proste môže celý svet hovoriť akú chybu robíte ak chcete byť s niekým koho vy milujete a aj tak váš názor, že je to správne nezmenia. A možno si časom všetci pri vašom šťastí uvedomia, že sa veľmi mýlili a konečne vám to spoločné šťastie začnú priať.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???   Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ??? - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

Nejlepší partnerky pro Sama a Deana ???
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Jedlo od A po Z (iba pre Deana)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: