| Proč zrovna Supernatural? | |
|
+26Ewis Lirael Dzowika4 calla Pa001 FeeBee 333 SNAdeline Zizi Kaja Kristine sisel keksiiq veronika aryana7 funny bookika Madlen Chrystelle dion-fortune Kika Sarinka Silvia janka410 Night Angel Samabel 30 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Proč zrovna Supernatural? 05.12.07 17:40 | |
| No ukažte se ... Co všechno nám dává SN na rozdíl od ostatních seriálů? V čem všem vám sledování seriálu pomáhá? Co je na tom vlastně tak dobrého. Vím, možná budete považovat tohle téma za zbytečné, ale když si tady náš seriál pořádně vychválíme, třeba zlákáme ke sledování i nějaké "nevinné duše" :sunny: Já v něm třeba najdu to, co mi u ostatních seriálů chybí. Taky důraz na vybírání nejrozmanitějších legend a povídaček z folklóru. (kdyby se seriál věnoval boji pouze s jedním druhem kreatur, tžko říct, jestli by to bylo tak zajímavé) Líbí se mi vývoj hlavních postav ( i když někdy je to na infart ) a bylo by opravdu neodpustitelné, kdybych zapomněla zmínit vztah bratrů. Pak samozřejmě Mr.Kripke................... to, že pracuje na tomhle seriálu a ne na jiném... málo seriálů má šéfíka, který si svou práci opravdu užívá A ráda se občas bojím .... trocha toho strachu neuškodí... zvlášť když se na hlavní hrdiny tak krááásně kouká. :shame: Tak do toho, pište a urobte něco, ať rozšíříme fanouškovskou základnu! | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 05.12.07 18:00 | |
| U mě vedou emoce. Bez nich by to nebylo ono a je jich tam čím dál víc. Taky mám ráda kombinaci hororovejch scén s Deanovými hláškami. SN je prostě úplně jinej seriál než na jaký jsem dřív narazila. Má tolik možností na rozvíjení děje, že si myslim, že ještě dlouho bude hodně oblíbenej. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 05.12.07 18:13 | |
| Proč SN a žádnej jinej? U mě je to jasné. Mám moc ráda napínavé,hororové,tajemné příběhy A tady je od všeho něco No ale to hlavní je ten nádhernej vztah bratrů,kterej je čím dál lepší (a to jsem si myslela že to ani lepší už být nemůže) To co se mnou dělají ty jejich nádherný rozhovory, nebo jen stačí ty jejich pohledy já mám vždycky dost No a samozřejmě Jensen a Jared - to nemusím určitě ani zmiňovat A pak ještě Mr.Kripke,kterej pro tenhle seriál žije a dělá ho pro nás fanoušky tak úžasným,že se z nás stali úplný závisláci - no že mám pravdu holky? | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: post reply. 05.12.07 20:49 | |
| U mňa Supernatural jednoznačne vedie kvôli vzájomnej pomoci a vzťahu dvoch bratov ,ktorý navzdory všetkému zlu,ktoré ich obklopuje držia spolu. Všetky tie príšery,duchovia a zloduchovia sú skvelým doplnkom občas naozaj desivej atmosféry. Supernatural je proste BEST SERIAL | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 06.12.07 0:35 | |
| Tu nie je čo riešiť. SN má s sebe nezameniteľné čaro a skvelý potenciál. Ako už bolo snáď stokrát povedané, je to jeden z mála seriálov, ktorý vás dokáže rozplakať a rozosmiať zároveň. Navyše mám slabosť pre televíznych bratov a skoro som sa roztopila, pri každej bratskej scéne, kedy si Sam a Dean dokazovali, ako veľmi sa majú radi a sú ochotní jeden pre druhého aj obetovať život, čo sme, samozrejme, tiež nespočetné krát videli. Taktiež náš milovaný devil-evil Edžo Kripke je skvelý človek, ktorý do seriálu vkladá srdce a kúsok zo seba...žiadny tvorca neplní želania fanúšikov ako on a za to ho veľmi lubenkám No a napokon snáď najvýraznejším faktor, ktorý SN robí svojským, sú skvelé výkony Jareda a Jensena a to, že bratskú lásku nemusia ani hrať, pretože ju naozaj cítia, achhh, musím sa ísť schladiť SN RULEZ 4EVER, pretože skutočne len hŕstka seriálov s takouto mystery tématikou to dotiahla takto ďaleko.... | |
|
| |
Kika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Bydlisko : Galanta Registration date : 02.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 06.12.07 16:31 | |
| No čo už mám napísať? Všetko to je tu už napísané :sunny: So všetkým súhlasím | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 07.12.07 6:29 | |
| no konecne je tu jeden serial, v ktorom mozem najst vsetko co hladam. ja totiz akoze totalne milujem sci-fi a mysteriozne vsetko co sa da. od knih az po serialy (a nesmejte sa mi, ale aj komiksy a rozpravky na tej baze, ako mutant x alebo spiderman-xoxo jetix ci cartoonnetwork do toho!!!) no a potom mam strasne rada horory ako nezvratny osud a pod., no a ako (ne)normalne dievca mam rada citove sceny, preto som ficala na telenovelach a preto teraz ficim na grey's anatomy, no a jasnacka to herecke obsadenie....tiez sa rada zasmejem ako asi kazdy no a mam rada aj taketo na nieco ako patranie po zloduchovi a nahanacky a boj a tak-takze to je dovod mojej zavislosti na NCIS ci Kobre11... no kazdy z tychto aspektov mi dokazal ukazat iba jednu cast toho pocom som tuzila. niektore serialy mi toho dali viac naraz ako napr. carodejnice, ale tam chyba prave ten hororovy prvok. Sn ma ako prvy serial ever vseko. je to akoby sa mi konecne splnil sen, o ktorom som bola presvedcena je ze skratka nesplnitelny. no a ako bonus je tam este nas Kripke. no seriozne kolki nam spravili vianocnu epizodu iba preto, ze sme ju chceli? (sorry teda este stale chceme, vsakze?) no pod. no ja skratka nemam co dodat. nech uz sa vam paci na serialoch alebo filmoch cokolvek, na 99% to najdete v sn a to este budete prekvapeny kolko dalsich uzasnych veci tam bude. mozno niekedy ten obsah pre ludi neznie az tak lakavo. no bratia nahanajuci nadprirodzne veci, ale sn je skratka o mnohom dalsom co je skryte pod pokrievkou a iba netrpezlivo caka na to, kedy ju nadvihnete, aby sa vam mohlo ukazat v plnej krase. pozrite si ludkovia jednu epizodu a pochopite. uz to skratka nebudete vediet prestat sledovat a stanete sa jednym z nas...zavislakoch baziacich po novych epizodach. takze smelo do toho ludkovia, slubujem, ze nebudete lutovat. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 10.12.07 22:02 | |
| Já si neustále kladu otázku, čímto, že mě tento seriál tak neuvěřitelně dostal. Seriály miluji odjakživa, každý mě zaujal něčím jiným, každý jsem měla jinak oblíbený. Ale v každém "něco" chybělo. Prostě jsem se na seriál podívala a když skončil, začala jsem sledovat další. Ale když jsem začala sledovat SN, zjistila jsem, že mu nechybí vůbec nic. Bylo tam úplně všechno, co očekávám od dokonalého seriálu. Do té doby jsem si myslela, že snad takový ani nemůže existovat, ale díky milovanému Kripkemu, jsem se dočkala! V Supernaturalu jsem našla dokonce víc, než jsem čekala. Ten úžasný vztah mezi bratry, to je přesně to, co mě vždycky přibije do křesla a hltám každou vteřinu. To je něco, co jsem dosud v žádném jiném seriálu nenašla a co mě neuvěřitelně naplňuje. Ale ona je toho spousta, co je na SN úžasného, to se snad ani nedá všechno vypsat. Jedno k druhému a je to naprostá bomba. Napětí v každém díle, ten styl, jakým kluci řeší všechny ty případy, to neštěstí, jaké postihlo jejich rodinu a způsob, jakým se s tím každý z nich vypořádává....to prostě nemá konkurenci. Já si nemůžu stěžovat na nic. Některé díly mě zaujali více, některé "méně", ale žádný mě nezklamal, miluji je všechny. Užívám si hlavně ty emoce, kterými je tenhle seriál nabitý čím dál tím víc. Samozřejmě, jak už zde psala Sarinka, největší zásluhu na tom všem mají hlavní představitelé Jensen a Jared, kteří to hrají tak skvělým a věrohodným způsobem, že to ani nejde jinak, než si Deana a Sammyho naprosto zamilovat. Pro mě má SN obrovský přínos i v tom, že jsem se díky němu konečně začala učit anglicky. S bráškama mi to jde prostě jedna radost. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 18.12.07 20:35 | |
| To je zajímavá otázka, páč já seriály normálně nesleduju, jedině SN. Nejprve mě jednoznačně zaujal, když jsem si četla v rozhlase, že jde o nějaký hororový seriál a já mám horory moc ráda. Nejprve jsem viděla pár dílů, protože to dávali pozdě a já si kolikrát zapomněla nastavit nahrávání. Jenže s každou další epkou se ze mě stával čím dál větší závislák. Až to vyvrcholilo tím, že jsem od druhé poloviny série nepropásla jediný díl. Dostal mě vztah bratrů, který se postupem dílů víc a víc vyvíjel. Jejich Žlutooký nepřítel a hledání otce. Strašně se mi líbí námět a provedení. S každým dílem se nějaké otázky objasnili a plno jich se jich zase objevilo. Prostě skvělý seriál a já jsem moc ráda, že jsem si ho nenechala ujít!!!
Naposledy upravil Madlen dňa 20.04.08 16:03, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 16.01.08 21:06 | |
| Hlavne ten krasny bratsky vztah pri ktorom sa budem valam po zemi alebo mi tecu potoky slz, samozrejme metallicar a skvela hudba. a trosku bububu nikdy nezaskodi | |
|
| |
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| |
| |
aryana7 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Registration date : 01.02.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 06.02.08 17:40 | |
| | |
|
| |
veronika Nevinná obeť
Počet príspevkov : 12 Age : 37 Bydlisko : Radoľa Nálada : optimistická Registration date : 22.02.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 07.03.08 0:13 | |
| Supernatural? Nedávno by som sa na niekoho pozerala o čom vlastne horoví. Teraz už viem o čom hovorí. Je tam akcia, humor, potvorky, ktoré chcú zničiť svet taký ako ho poznáme, pritom už tak či tak je z malej časti skazený. Čo tam ešte nájdeme? Každý to čo potrebuje. Tým čo sa tento seriál nepáči, tak nech sa nepozerá a nešíri o nom bludy. To je môj názor. Mám rada všetko, čo ma nádych hororu a nemusí tam pritom striekať krv na všetky strany . Úlohou je strach, ktorý sa musí šíriť pomaly a takým spôsobom, že ešte aj na druhý den sa rozbúši srdce, ked si na to spomeniem. Okrem toho sú tam aj ponaučenia ako sa zbaviť démonv, divných tvorov, ktoré nievieme zaradiť do spoločnosti a mnoho iných vecí. Stačí si to len pozrieť. | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 13.03.08 14:47 | |
| Skvelá téma:) Mňa si seriál získal hlavne vzťahom Deana a Sama..Vždy ked sa niečo stane a jeden sa bojí o druhého to ma vždy dostane.Vela krát si pri tom poplačem Samozrejme ja mám rada ich doťahovačky a hlášky pri tých niekedy umieram ,aký sú zlatý.Mám rada aj také tie napinavé scénky a vždy ked to skončí na pokračko idem umreť ...Vela krát sa mi stalo,že som skoro sklabovala ako som sa zlakla .. Proste pre mňa sú number one | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 13.03.08 19:28 | |
| je tak trochen viac akcny, je mysteriozny, je tak trochen strasidelny, a mam rad taketo veci, nadprirodzeno a tak... | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 14.03.08 19:24 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 14.03.08 22:21 | |
| Ja som sa tu asi ani nikdy nevyjadrila.Alebo aj ano ale mám sklerozu. Prečo práve Supernatural?Pretože tento serial som si nevybrala ja ale vybral si ma on sám ako skoro každého jedného tu na stránke.A neodkopla som ho kôli tomu ,že s ku mne hodi,pači sa mi a som ním ohromená.Má všetko čo mať má.A nedokážem bez neho žiť. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 05.04.08 21:39 | |
| Prečo? Preboha, veď každý kto sleduje supernatural už nejaký ten čas, tak vie prečo U mňa: 1) je to sci-fi - vážne dobré sci-fi 2) vzťah bratov 3) temný dej 4) Deanove hlášky 5) príbeh plný rôznych mystických vecí, legiend a návodov ako zabiť beštiu, keď ťa napadne v temnej uličke Proste je to seriál, ktorý keď si pozriete, tak 50 minút zadržiavate dych, zdvíha sa vám adrenalín, srdce vám búcha - samozrejme so strachu o hlavné postavy a na konci ešte 5 minút po záverečných titulkoch rozdýchavate predchádzajúce udalosti, a to je ten správny pocit zo seriálu. | |
|
| |
SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 24.05.08 23:19 | |
| | |
|
| |
333 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 7 Age : 37 Registration date : 17.05.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 25.05.08 19:58 | |
| tak idem sa pripojit... vlastne sa to tu setko opakuje, ale skusim to zhrnut aj ja...v podstate uz len nazov serialu je pre mna pritazlivy kedze uz od detstva som inklinovala k tajomnu, mysterii, duchom a pod...(sama mam realne prihody zo zivota z ktorych mi ide mraz po krku )...jednoducho sa rada bojim.. a v prvom rade som filmovy maniak a kazdy dobry film alebo serial beriem za kulturny a emocny zazitok...potom samozrejme hororove a mysteriozne sceny, graficke prevedenia, rodinne puto dvoch sexi bratov ktory maju iba seba,vedia sa obetovat az toho druheho ma za kazdym chyti za srdce...ach jaaj... )) super auto, super hudba, drsnak dean no a to ze tento styl serialu moze stale vytiahnut nejake to eso z rukavov..moznosti pribehov, duchov, a podobnych priser..a hlavne dalsi vyvoj a pouzitie samovych schopnosti..atd atd... mohla by som pisat do aleluji...jednoducho SN je superduper | |
|
| |
FeeBee Nevinná obeť
Počet príspevkov : 30 Registration date : 25.05.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 27.05.08 11:43 | |
| mno...tak co dodat...všechno už tady bylo víceméně řečeno...takže bych to shrnula do jediné věty: Díííky Kripke!! | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 27.05.08 16:11 | |
| Proč zrovna supernatural? Nejdřív to bylo protože v televizi nedali nic obstojného a toto jediné ušlo... ne dělám si srandu. Jak už tady bylo řečené mockrát, tak je spousta seriálů, ale jen jeden kde je všechno. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 13.07.08 11:49 | |
| preco supernatural??ani neviem..este stale nad tym rozmyslam...ale najma kvoli vztahu Sama a Deana...ja taky s bratom nemam tak iba ticho zavidim... :cry: :cry: ale strasne sa mi paci to ako su zladene prvky hororu, mysterie a najme humoru...ked som citala že je to hororový serial nemohla som tomu uverit...aj ked som to pozrela stale som tohu neverila..Horor??a kde?? ta troska krvi??ale to predsa k serialom patri...ale moj oco to nevie pochopit... a to som este nespomenula hercov...amen tma so mnou ked zapnem vecer telku..už nevnimam nic iba tych dvoch... | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 26.10.08 2:09 | |
| Proč? Ty z těch nejpodstatnějších důvodů jsou velice pěkně vyjádřeny zde. Nejdůležitější je začátek a konec článku. Prostředek není tolik podstatný. Opravdu úžasné čtení. Plesám. - kód:
-
http://www.sfuniverse.com/2008/10/25/supernatural-fan-promotion-ratings-and-charitable-deeds/#more-3578 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? | |
| |
|
| |
| Proč zrovna Supernatural? | |
|