| Proč zrovna Supernatural? | |
|
+26Ewis Lirael Dzowika4 calla Pa001 FeeBee 333 SNAdeline Zizi Kaja Kristine sisel keksiiq veronika aryana7 funny bookika Madlen Chrystelle dion-fortune Kika Sarinka Silvia janka410 Night Angel Samabel 30 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 26.10.08 9:06 | |
| no tak toto sa vážne krásne číta. svätá pravda, svätá pravda, čo tam popísali, no veľmi pekné to bolo. ako opisovali ich vzťah a všetky tie charity a celkovo fans a ich kampane... no proste WOW. supernatural je skrátka the BEST! | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 02.11.08 23:09 | |
| Tak ono by se na začátku hodilo říct, že SN není můj nejoblíbenější seriál, ale šplhá v soukromém žebříčku pořád výš To je vlastně taky jeden z důvodů proč ho mám ráda - sérii od série je pořád lepší a lepší (vetšina seriálů to má spíš naopak, že). Pak je to spousta drobností dohromady - mám ráda horory a urban legends, soundtrack a samozřejmě hlavní hrdinové | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
inga Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 35 Bydlisko : Vranov/Trnava Registration date : 10.02.2009
| Predmet: SN 11.02.09 23:55 | |
| | |
|
| |
Dana Nevinná obeť
Počet príspevkov : 4 Age : 29 Nálada : väčšinou v pohode Registration date : 11.10.2009
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 12.10.09 20:57 | |
| Vždy ma zaujímali démoni a duchovia.Ako tu spomínali ta súrodenecká láska, úžasný herci a pointa príbehu ..... To sa nedá opísať prečo! ...jednoducho lebo je to the best !!!! | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 13.10.09 9:52 | |
| Kedze ma rad mysteriozne a horrove film . Perfekne hudba. Ci dobre stvarneny bratsky vztach . Tak isto napatie ,ci humor. Jednodcho tento serial sa mi paci od prveho dielu. | |
|
| |
Nexir Nevinná obeť
Počet príspevkov : 5 Bydlisko : ČR Registration date : 28.08.2012
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? 30.09.12 20:06 | |
| Já?? Vlastně ani nevím :DD Jak jsem už zmiňovala, velkou zásluhu na tom měl můj otec a celkově to, zjistit na co on ve volném čase kouká, ale pak se to tak nějak zhouplo a stal se ze mě závislák :DD Proč? Je to fantasy, je to akční, ano, sem - tam i hororové, jejich výběr songů je prostě úžasný má to poměrně velký fandom a nadávkami ani násilím se nešetří. Na herce se skvěle kouká, jejich výkony jsou neuvěřitelné - vlastně jsem se divila, že s tím co předváděli je neznám i odjinud, a když jsem pak zjistila že Jensen hrál i v telenovele, zase jsem si jednou s chutí zanadávala na američany... Do třetí série to byl další seriál na odreagování, když se ale objevili démoni, andělé (hlavně Castiel) a konečně nějaká dějová linie, nestrávila jsem pak už večer bez toho, aniž bych se podívala aspoň na jeden díl. Prostě, Supernatural je number ONE mezi všemi seriály, co jsem kdy viděla^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Proč zrovna Supernatural? | |
| |
|
| |
| Proč zrovna Supernatural? | |
|