| 03x13 Ghostfacers | |
|
+19sisel dzajnisko keksiiq janka410 Janka Ettie SNlois Chrystelle Madlen Weronička Soniq SkreechTina Anwiel LenkaX22 Kristine Sarinka Samabel dion-fortune bookika 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 18:18 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 18:21 | |
| Konečně mám čas taky "něco málo" napsat. Jen nevím, kde začít. Tak začnu celkovým dojmem... díl byl dobrý, jen mě jako první naštvalo to, že se bráškové objevili pořádně až někdy ve 12 minutě. Už z toho mi bylo jasné, že si jich tam moc neužijeme a taky že jo. To mi na téhle epce nejvíc vadilo. Žádné bratrské momenty a kluky jsme viděli opravdu poskromnu. No ale beru to, že v každém díle hold kvanta těch momentů, co tak na SN miluju, být nemůžou. Další co mi vadilo bylo to, že ty kamery pořád tak lítaly a mě z toho za chvilku skoro bolely oči. Ani nezmiňuji to, že většinou opravdu točili to, co neměli a to málo z kluků, co tam bylo, vůbec do záběru nechytli. Hned bych jim přes ty pracky dala, ať se naučí, jak točit. Ale když tohle pominu, tak ta epka fakt stála za to. Jak já jsem se nachlámala, to je neskutečný. Ed a Harry jsou prostě tak skvělí týpci, že já z nich nemůžu. Ti herci to hrají úžasně a smálala jsem se téměř pokaždé, co byli v záběru...protože ty jejich "profesionální výrazy" a hned v zápětí se strachy málem po***... Ta jejich zpomalená chůze na začátku, zatímco za nimi projížděli auta normální rychlostí, to nemělo chybu. A samozřejmě krysa, to už jsem se málem zadusila smíchy..... Ono vůbec ty jejich komentáře...jak tam Eda a Corbetta překvapili bráchové a Ed hned jak je poznal, tak si začal vyskakovat. A když jim řekl, že tam byli první, tak jsem vybuchla smíchy z Deanovy reakce: "They were here first."....a ten pohled na Sama + to jeho uchechtnutí a hned po něm vystartoval.... "where's your partner?" Tahle scéna byla suprová. Jensen je takhle fakt neodolatelný, jak to dokáže zahrát. A pak se mi ještě hrozně líbilo, když se tam dohadovali a najednou zmizela ta Maggie, tak to Deanovo "Wait a minute." To se mi prostě hrozně líbí, jak to říká. No a jak ho tam pak uviděla najednou v té kameře, tak jsem se úplně lekla a hned nato byla moje rakce , jak mu to v tom nočním vidění seklo....takhle bych se nechala vystrašit třeba milionkrát... Jo a teď jsem si ještě vzpomněla na to, jak šli hledat do sklepa toho Sama a Dean volal na Eda a Harryho ohledně toho kruhu se soli a že si mají stoupnout dovnitř a ti blbci prý "Do tvé tašky?". Já prostě nemám slov. Tam bylo těch momentů zase tolik, že bych tady mohla popsat ještě tisíc řádků, tak raději končím. Jen ještě musím zmínit taky to Deanovo volání "Sam! Sammy!" To je hudba pro moje uši..... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 18:39 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 18:48 | |
| No jo, jsem to zase nějak nezvládla s tou délkou příspěvku,trochu se mi utrhla ruka.... Jo a s tou čapkou, to bylo něo. Jsem si říkala "Chudák, taková potupa". Ale jak jste tady psaly, že to mohla být chyba, že ji pak neměl, to si nemyslím. On totiž jak ho šel ten duch zapichovat, tak už bylo vidět, že mu ta čapka padá, ten duch o ni zavadil a Samovi se dostala nad čelo. Takže myslím, že než k němu Dean došel, tak si ji Sam shodil....stačilo jen trochu zatřepat hlavou. Asi si chtěl chudáček ponechat aspoň před bráchou trochu té důstojnosti. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 18:52 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 19:12 | |
| Tiež som čakala, že čo mu spraví a dosť mu aj trvalo, kým mu ju nasadil a ja len, že čo mu to tam robí... btw, tie krvavé monokle pod očami, to ho asi mlátil alebo čo, nie..toto ma najviac točí, že sme takéto veci nevideli a namiesto toho tam bolo pobehovanie a prekrikovanie.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 19:19 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 19:38 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 20:35 | |
| | |
|
| |
Janka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 39 Age : 40 Nálada : absolutantne skvelááááá :o) Registration date : 26.04.2008
| Predmet: 3x13 26.04.08 22:36 | |
| Ahojte pisem sem prvy krat a chcem sa Vam podakovat za skvele veci ktore sem davate a pisete strasne rada si citam vase postrehy dobre sa natom bavim(myslim to v dobrom) a samozrejme som rada ze sem davate aj odkazy na stiahnutie dielov takze len tak dalej k najnovsiemu dielu....pripajam sa k vseobecnej mienke, ze sme uz videli aj lepsie diely ale bolo to super takze nam prajem veeela trpezlivosti pri cakani dalsich dielov | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 26.04.08 23:05 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 34 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 27.04.08 1:09 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 27.04.08 9:04 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 18:00 | |
| tak by som povedala, že to bola taká časť, ktorá ma ani nesklamala, ale ani som nejak neujúkala (niežeby som niekedy pred telkou ujúkala...teda...aspoň sa na nič také nepämatám )...ale aj keby to mala byť tá najhoršia časť zo všetkých, úplne mi stačilo počuť Deana a jeho: "Sam. SAMMY!" súhlasím s Jannkou, to je proste lahoda pre uši | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 18:07 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 18:33 | |
| mne ho tiez bolo velmi luto bookika mne sa tiez presne ta ista scena s nim pacila,tak ako sa tam hrabal v tom aute a tesil sa na vecer, bol velmi zlaty .. Janka ja ta tu tiez vitam ..vitaj medzi nami | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 19:52 | |
| mne sa na tejto epke pacilo prvych 10 minut a poslednych 5 minut... ono sa este len zacala, Ed a Harry v smokingu, to sa mi velmi smeisne nezdalo, potom tie zostrihy a zhruba po tu 10-15 minutu, som sa smial na plne hrdlo, a potom akoby som uz len cakal na koniec. boli tam este "svetle" momenty, napr. ked sa prvy krat objavili , potom ked akoze boli fizli, a potom este ked Dean hovoril Edovi, ze ma spravit kruh zo soli co ma v taske... a Ed sa na to spytal ze ci ma vojst do tasky musim sa priznat, ze som od tejto epky ocakaval viac. chybal mi tam Deanov humor.... a celkovo sa mi Ed&Harry zdaali uz trosku trapni, no neviem teda. mozno aj trosku zacinam chapat preco mala tato epka tk nizku sledovanost... ...po tejto vete si uz asi pri vas mozem cakam od vas tuto reakciu a este ma napadla taka chybicka na zaver, kedze sa v elektrotechnike trosku vyznam(je to moj studijny odbor), mozem povedat, ze to co spravil Dean nie je mozne, teda nie je mozne vymazat HDD s tym co sme videli, ak to chapem tak, ze ked smatral v taske, aby to zapol, spravilo by to tzv blik, cize proste spravilo by to magneticke pole zhruba na 1s, vtedy by to vymazalo data | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 19:58 | |
| sisel: ale nie neukamenujeme ta kazdy ma pravo prejavit nazor. ale k tomu zaveru, ved co sa stane s magnetom, ked ho prilozis ku kazete???? akoze ja nie som prave fyzik a tiez som na to pozerala, ze ale tak kamoska mi povedala,ze to mozne je, kedze ona sa do tho dost rozumie, tak neviem podla mna by to mohlo by mozne.... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 20:02 | |
| Jo, určitě tě za tvůj názor neukamenujeme... já docela chápu, že právě z těch něterých důvodů, které zmiňuješ je pro někho tahle epka...řekněme...zvláštní a divná | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 20:22 | |
| - dion-fortune napísal:
- ale k tomu zaveru, ved co sa stane s magnetom, ked ho prilozis ku kazete???? akoze ja nie som prave fyzik a tiez som na to pozerala, ze ale tak kamoska mi povedala,ze to mozne je, kedze ona sa do tho dost rozumie, tak neviem podla mna by to mohlo by mozne....
no vysvetlim blizsie: 1. nebol to normalny magnet, lebo samozrejme, ten ked vezmes k disku tak uvidis ako rychlo ti pojdu data z disku, lenze obycajny magnet nema take silne magneticke pole aby dokazal vycistit disk na taku vzdialenost, a aj taky velky trvaly magnet by mal trosku problemy na taku dialku mazat data. a keby uz mal taku silu, aby to na taku vzdialenost dokazal, tak by vymazal disky uz ked sa Dean s nim priblizil k PC, takze by vlastne ani nemali moznost vidiet video, ktore im pustali. a ked mas trvaly magnet, nie je ziadna moznost ho vypnut alebo zapnut, cize smatranie v taske by bolo zbytocne 2. kedze sa mi dany predmet zdal skor ako transformator(resp. ako cievka s jadrom) s prispajkovanymi kondenzatormi, skor sa priklanam k tomu ze to bol elektromagnet. no a ako som uz spominal, ten by spavil blik. a pre blizsie info- taky elektromagnet potrebuje napajanie. aby spravil take silne elektromagneticke pole, musel by byt pripojeny na dost silyn zdroj napatia. kondenzatory sice dokazu akumulovat naboj)dokazu sa "nabit", ale tie co tam mali, neboli dostatocne velke aby dokazali naakumulovat taky velky naboj. a ako som uz spominal, vtedy ked Dean smatral v taske, zrejme ho zapinal. a spominany kratky moment silneho pola by bol uz vtedy, nie az ked elektromagnet vybral Ed z tasky. tot moj nazor | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 20:25 | |
| tak ja som sa teraz stratila v tom mnozstve fyziky ale jeden z vas ma urcite pravdu ja to proste neriesim pointa bola, ze mal vymazat data a to sa aj stalo rovnako ako fresh blood a scena na konci s gordonom | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 28.04.08 20:26 | |
| Napíš toto Kripkemu, čo by povedal, asi niečo v zmysle ako na fangorii "haha, mistake"... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 29.04.08 19:03 | |
| sisel: ale ak by tam hodil vodic s premenlivym prudom, tak by sa v cievke zacal indukovat prud, ktory by sa neustale menil, nie? no a ak by mal v obovode aj kondenzator..... my sme predsa nevidel cele to cudo, ktore sa odtial vybralo. pokial slo ozaj o elektormagnet, tak to potommohlo funhgovat nie? ono to co ho tam dean zapol, tak len to bola asi chyba, ze uz vtedy sa to malo zacat rusit tie disky naokolo, ale aj tak..... podla mna to je chyba len mala, ved tak nie sme vsetci fyzici a mne bohate staci vediet, ze magnety dokazu vymazat data a oni povedali, ze slo o magnet, takze taky detail, ze to bol prilis maly magnet alebo prilis daleko od pc neriesim ale tak som rada, ze si nam to takto krasne objasnil | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 29.04.08 19:53 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers 29.04.08 19:56 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x13 Ghostfacers | |
| |
|
| |
| 03x13 Ghostfacers | |
|