| JARED - archiv 2 | |
|
+35bareness Ewis janicag sonca12 Maria calla Zizi lenkka Wanis Fazulina Kacena222 Faith Pa001 evetka Anwiel beruss dzajnisko SNlois CrazyD SkreechTina Soniq Silvia LenkaX22 dion-fortune Madlen Ettie Kristine keksiiq bookika Sarinka Weronička Kaja janka410 Samabel Chrystelle 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:24 | |
| booze chudiatko ja si tiez myslim,ze sa ho to spytaju... ako keby ho nemohli nechat na pokoji,ved aj tak to ma tazke .. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:25 | |
| Určite sa spýtajú, o tom niet pochýb... ale pochopila som to dobre, oni spolu stále chodia, len zrušili zásnuby, však? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:27 | |
| Jestli se ho vážně zeptaj, tak to bude jako kdyby mu rejpali klackem otevřené ráně... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:30 | |
| Cože? Já to pochopila tak, že se rozešli úplně, ne? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:33 | |
| Ja som to zasa pochopila tak, že len zrušili zásnuby, no že sa nerozišli, bo tam Sandy hovorí, že sa stále ľúbia a tento nadpis: S & J are no longer engaged! Sa tam nespomína, že sa rozišli, tak neviem... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:35 | |
| No já právě nechápu jak to myslí. Mě přišlo,že se rozešli, ale jsou dál kamarádi .... prostě takové ty řeči jak se vždycky v téhle situaci říkají A já už něco takového četla snad 14 dnů zpět někde na forum SN.Tv,ale tenkrát to všichni brali jako pomluvu. Ale ted tam o tom taky dost píšou a z toho co jsem tam pochopila,tak mě přijde jako kdyby to byla pravda | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:38 | |
| Sarinka, no tak to potom už vůbec nechápu. To mi přijde celkem nelogické, rušit zásnuby, ale zůstávat spolu. Vždyť zasnoubení můžou být lidi jak dlouho chtějí, nemusejí se hned brát. Takže nevím, proč to řeší takhle veřejně. Nebo to už copak měli naplánovanou svatbu někdy na teď nebo co? Pokud se někdo zasnoubí, je to proto, že se plánují někdy v budoucnu vzít, že se mají rádi a chtějí být spolu napořád. A pokud zásnuby zruší, je to podle mě jako rozchod. Něco jiného by bylo, kdyby odložili svatbu. To se dělá běžně. Ale rušit zasnoubení, ale zároveň lidi ujišťovat, že se pořád milují.... Fakt v tom mám docela chaoz. Potom tedy nechápu, proč všichni Jareda litují. Pokud jen zrušili zasnoubení, tak není přece konec světa, ne? Litovala bych ho jen tehdy, pokud by se opravdu rozešli. Jinak fakt nechápu, proč by měl být zdrcený.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 07.06.08 22:39, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:39 | |
| Ono tam vlastně neni napsáno, jestli se rozešli, nebo jenom zrušili zásnuby, ale doufam, že se nerozešli, protože tyhle dva se hodně milujou a je to na nich vidět.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:41 | |
| No možno ozaj mali tú svadbu naplánovanú tak skôr a rozhodli sa počkať, prípadne sa rozhodli, že sa nebudú viazať, ale žeby sa sčista-jasna aj rozišli, to mi nejde do hlavy...celé mi to nejde do hlavy... prečo bol okolo tých zásnub taký humbuk...a teraz toto... | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:46 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:54 | |
| Máš pravdu, Chrys, asi aj ja... viem, že mi do toho nič nie je, ale keď už s to raz prepiera na verejnosti, tak tomu chcem pochopiť, pretože vôbec nechápem, o čo tu ide...ak zrušili zásnuby, tak to sa stáva, ľudia si proste uvedomia, že majú ešte čas, nie je to koniec sveta..tak nejako dúfam, že je to zbytočne nafúknuté a že len odložili zásnuby a nerozišli sa, pretože sú ozaj zlatí spolu. Tiež si myslím, že to Jared aj sám vytiahne, aby sa tomu neskôr vyhol... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:56 | |
| Já bejt v jeho kůži, tak to řeknu rovnou na rovinu, než se někdo začne vyptávat... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 22:58 | |
| Mě to taky přijde celé nějaké divné. Jak to ta dotyčná mohla vědět a že by se na to Sandy hned ptala A pak to zdůvodnění, že to raději zveřejnit ted, než aby se na to ptali lidi na Conu v Dallasu ..... o to víc by se na to ted ptali,ne? Je to fakt divný | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:00 | |
| Sarinka, já doufám, že to vůbec není pravda a že je všechno naprosto ok. Pokud ten mail psala opravdu Sandra a měla potřebu něco takhle vysvětlovat, aby Jareda ušetřila v Dallasu, tak by to sedělo na ten rozchod. Protože jinak opravdu nevím, proč by mu měly ty otázky nějak moc ublížit. Je sice pravda, že je to jejich věc a je to nepříjemné, ale pokud už se něco takového proflákne na veřejnost, musí počítat s tím, že fanoušci budou chtít mít jasno. Opravdu nechápu, co je vedlo najednou k tomu, aby rušili zásnuby atd. Podle mě by se muselo stát něco vážného. Nevěřím, že by se z čista jasna rozhodli, že se prostě brát nebudou a hotovo. Že mají čas. To by si museli uvědomit už v té Paříži. Není to zase tak velký časový rozdíl. Pokud takhle rychle najednou mění rozhodnutí, po všech těch letech, tak k tomu musí být podle mě jiný důvod. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:04 | |
| V tých klebetách vraj bolo, že sa rozišli úplne a vraj ju Jared podviedol...ale tomu proste neverím... prečo by to robil, veď bol aký šťastný, sám ju požiadal o ruku a potom by ju podviedol...blbosť strašná...no..tak nejak tuším, že Jared niečo povie...ja by som teda aspoň chcela vedieť, či sú stále spolu alebo či nie...aj keď mi do toho vážne je prd.. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:11 | |
| Ta holčina tam hodila Update Já fakt nevím ....Sandy tam o něm tak pěkně mluví mě se vážně tomu nechce věřit | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:13 | |
| Podvesli ji? Ani náhodou, nesnášim tyhle drby. Podle mě je je všechno hrozně nafouklé....Kachny se šířej rychle.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:16 | |
| Oni jej chcú posielať pohľadnice, to sa mi zdá trocha pritiahnuté za vlasy.. Things You Should Write About: • Sandy’s awesome turn as the Crossroads Demon. • How she made your experience at [insert convention here] better by being super sweet. • How badly you wish you could move like that. • How her role as the "pop girl" totally changed your life. • And as Timberlake's sexetary, too. HI JUSTIN. • How you even watched that awful Pussycat Dolls show for her. • How jealous you are that she got to be near Scott Foley when she worked on Felicity. (Okay, maybe that’s just me… shut up.) • How cute she was in The O.C., even though that groundhog costume must’ve been awkward. • How cool it is in general that she got to be on the three sweetest shows of the last five years: The O.C., Veronica Mars, aaaaaand Supernatural. • Um, the weather, the Yankees, Britney’s latest antics, your mom, chicken soup, puppies, your new hairdo, Chad Michael Murray, Russian literature, nail polish, etc. (Not really. You don’t want to bore her with your boring life of boringness.) Hmmm, no dobre teda... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 07.06.08 23:24 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 08.06.08 0:34 | |
| Ale no fuj, to je riadne prestrelené kačica nábojmi dum-dum....Síce Jareda nejak extra super osobne nepoznám, ale zo všetkývh tých rozhovorov a pod vecí (ak by sme sa do toho opreli aj z hladiska reci tela a mimiky) neverim, že by Jared bol až taký, že by svoju holku podviedol a že by sa choval, akoby mu sláva nejako udierala do hlavy...Celé to haló aj s tým uverejňovaním, nechce sa mi veriť, že by práve ONA niekomu len tak napísala To sa mi už zdá divné.....Ak by náhodou bola pravda, že sa odložila svadba, stáva sa všeličo....aj keby sa zrušili zásnuby, ale ako hovorila Chrys, to je už o niečo vážnejšie a musí to byť pekelne riadny dôvod na zrušenie.....Zatiaľ ma táto info nejako nevykoľajila, skôr ho chudáka ľutujem z toho pohľadu, že ho fanúšičky budú otravovať na Con-e niečim, čo sa len tak na verejnosti nepreberá, ešte k tomu pre takým davom ľudí...... Sarinka: Prepáč mi to, ale nepochopila som to s tými pohľadnicami a tými vymenovanými bodmi tam | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 08.06.08 12:40 | |
| Jéé, co to tady čtu no to snad ne ... doufám, že je to vážně jen víření vod a není to pravda... že by se rozešli??? A vůbec nevěřím, že by jí Jared podvedl... to je vážně blbost, aby jí žádal o ruku a pak najednou něco takového | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 08.06.08 13:16 | |
| Taky si myslím, že je to řádná hovadina . Počkáme si a uvidíme, jak se to vysvětlí. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 08.06.08 13:18 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 | |
| |
|
| |
| JARED - archiv 2 | |
|