Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

JARED - archiv 2

Goto down 
+35
bareness
Ewis
janicag
sonca12
Maria
calla
Zizi
lenkka
Wanis
Fazulina
Kacena222
Faith
Pa001
evetka
Anwiel
beruss
dzajnisko
SNlois
CrazyD
SkreechTina
Soniq
Silvia
LenkaX22
dion-fortune
Madlen
Ettie
Kristine
keksiiq
bookika
Sarinka
Weronička
Kaja
janka410
Samabel
Chrystelle
39 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
AutorSpráva
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:24

booze chudiatko JARED - archiv 2 - Stránka 11 199226 ja si tiez myslim,ze sa ho to spytaju... ako keby ho nemohli nechat na pokoji,ved aj tak to ma tazke JARED - archiv 2 - Stránka 11 199226 ..
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:25

No já nevím. Mně právě přijde docela dost divné, že se nedávno zasnoubí v Paříži, všude to "roztroubí" a najednou si pár dní na to uvědomí, že chtějí každý něco jiného?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Fakt mi to přijde jako další kachna. Jinak opravdu nevím, co si o tom jejich jednání myslet. Nebýt toho zasnoubení, tak to pochopím. Ale přece když se lidi zasnoubí, většinou se nerozejdou pár dní po tom, pokud k tomu není nějaký závažný důvod.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:25

Určite sa spýtajú, o tom niet pochýb... Rolling Eyes ale pochopila som to dobre, oni spolu stále chodia, len zrušili zásnuby, však?
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:27

Jestli se ho vážně zeptaj, tak to bude jako kdyby mu rejpali klackem otevřené ráně...
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:30

Cože? Já to pochopila tak, že se rozešli úplně, ne? Shocked
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:33

Ja som to zasa pochopila tak, že len zrušili zásnuby, no že sa nerozišli, bo tam Sandy hovorí, že sa stále ľúbia a tento nadpis: S & J are no longer engaged! Sa tam nespomína, že sa rozišli, tak neviem... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:35

No já právě nechápu jak to myslí. Mě přišlo,že se rozešli, ale jsou dál kamarádi .... prostě takové ty řeči jak se vždycky v téhle situaci říkají Twisted Evil
A já už něco takového četla snad 14 dnů zpět někde na forum SN.Tv,ale tenkrát to všichni brali jako pomluvu. Ale ted tam o tom taky dost píšou a z toho co jsem tam pochopila,tak mě přijde jako kdyby to byla pravda Sad
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:38

Sarinka, no tak to potom už vůbec nechápu. Rolling Eyes To mi přijde celkem nelogické, rušit zásnuby, ale zůstávat spolu. Shocked Vždyť zasnoubení můžou být lidi jak dlouho chtějí, nemusejí se hned brát. Takže nevím, proč to řeší takhle veřejně. Shocked Shocked Nebo to už copak měli naplánovanou svatbu někdy na teď nebo co? Shocked
Pokud se někdo zasnoubí, je to proto, že se plánují někdy v budoucnu vzít, že se mají rádi a chtějí být spolu napořád. A pokud zásnuby zruší, je to podle mě jako rozchod. Něco jiného by bylo, kdyby odložili svatbu. To se dělá běžně. Ale rušit zasnoubení, ale zároveň lidi ujišťovat, že se pořád milují.... Shocked Fakt v tom mám docela chaoz. JARED - archiv 2 - Stránka 11 404917 Potom tedy nechápu, proč všichni Jareda litují. Shocked Pokud jen zrušili zasnoubení, tak není přece konec světa, ne? Litovala bych ho jen tehdy, pokud by se opravdu rozešli. Jinak fakt nechápu, proč by měl být zdrcený. Shocked JARED - archiv 2 - Stránka 11 999804 JARED - archiv 2 - Stránka 11 999804

Naposledy upravil Chrystelle dňa 07.06.08 22:39, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:39

Ono tam vlastně neni napsáno, jestli se rozešli, nebo jenom zrušili zásnuby, ale doufam, že se nerozešli, protože tyhle dva se hodně milujou a je to na nich vidět....
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:41

No možno ozaj mali tú svadbu naplánovanú tak skôr a rozhodli sa počkať, prípadne sa rozhodli, že sa nebudú viazať, ale žeby sa sčista-jasna aj rozišli, to mi nejde do hlavy...celé mi to nejde do hlavy... JARED - archiv 2 - Stránka 11 999804 prečo bol okolo tých zásnub taký humbuk...a teraz toto...
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:46

No právě, Sarinka. Proto mi to celé nesedí. Rolling Eyes Buď je to kachna a nebo přitažené za vlasy. Rolling Eyes Protože pokud se nerozešli, tak nevím, co potom všichni řeší a proč by se ho na to nemohli ptát v tom Dallasu. Podle mě je člověk zdrcený jen z toho, když se dva rozejdou. Ale ne z toho, když se oba rozhodnou odložit svatbu...nebo zásnuby...nebo co vlastně.....ale dál spolu chodí. Jak říkám, zdá se mi to všechno divné a přitažené za vlasy. Ráda bych slyšela Jareda. Sorry, ale taky bych se ho na to zeptala. Twisted Evil Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:54

Máš pravdu, Chrys, asi aj ja... 603 viem, že mi do toho nič nie je, ale keď už s to raz prepiera na verejnosti, tak tomu chcem pochopiť, pretože vôbec nechápem, o čo tu ide...ak zrušili zásnuby, tak to sa stáva, ľudia si proste uvedomia, že majú ešte čas, nie je to koniec sveta..tak nejako dúfam, že je to zbytočne nafúknuté a že len odložili zásnuby a nerozišli sa, pretože sú ozaj zlatí spolu. Tiež si myslím, že to Jared aj sám vytiahne, aby sa tomu neskôr vyhol...
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:56

Já bejt v jeho kůži, tak to řeknu rovnou na rovinu, než se někdo začne vyptávat...
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 22:58

Mě to taky přijde celé nějaké divné. Jak to ta dotyčná mohla vědět a že by se na to Sandy hned ptala scratch A pak to zdůvodnění, že to raději zveřejnit ted, než aby se na to ptali lidi na Conu v Dallasu ..... o to víc by se na to ted ptali,ne? Evil or Very Mad Je to fakt divný
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:00

Sarinka, já doufám, že to vůbec není pravda a že je všechno naprosto ok. Pokud ten mail psala opravdu Sandra a měla potřebu něco takhle vysvětlovat, aby Jareda ušetřila v Dallasu, tak by to sedělo na ten rozchod. Protože jinak opravdu nevím, proč by mu měly ty otázky nějak moc ublížit. Shocked Je sice pravda, že je to jejich věc a je to nepříjemné, ale pokud už se něco takového proflákne na veřejnost, musí počítat s tím, že fanoušci budou chtít mít jasno. Opravdu nechápu, co je vedlo najednou k tomu, aby rušili zásnuby atd. Podle mě by se muselo stát něco vážného. Nevěřím, že by se z čista jasna rozhodli, že se prostě brát nebudou a hotovo. Že mají čas. To by si museli uvědomit už v té Paříži. Není to zase tak velký časový rozdíl. Pokud takhle rychle najednou mění rozhodnutí, po všech těch letech, tak k tomu musí být podle mě jiný důvod.
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:04

V tých klebetách vraj bolo, že sa rozišli úplne a vraj ju Jared podviedol...ale tomu proste neverím... No prečo by to robil, veď bol aký šťastný, sám ju požiadal o ruku a potom by ju podviedol...blbosť strašná...no..tak nejak tuším, že Jared niečo povie...ja by som teda aspoň chcela vedieť, či sú stále spolu alebo či nie...aj keď mi do toho vážne je prd.. 603
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:11

Ta holčina tam hodila Update 704
Já fakt nevím ....Sandy tam o něm tak pěkně mluví JARED - archiv 2 - Stránka 11 430869 mě se vážně tomu nechce věřit
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:13

Podvesli ji? Ani náhodou, nesnášim tyhle drby. Podle mě je je všechno hrozně nafouklé....Kachny se šířej rychle....
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:16

Oni jej chcú posielať pohľadnice, to sa mi zdá trocha pritiahnuté za vlasy.. 603

Things You Should Write About:
• Sandy’s awesome turn as the Crossroads Demon.
• How she made your experience at [insert convention here] better by being super sweet.
• How badly you wish you could move like that.
• How her role as the "pop girl" totally changed your life.
• And as Timberlake's sexetary, too. HI JUSTIN.
• How you even watched that awful Pussycat Dolls show for her.
• How jealous you are that she got to be near Scott Foley when she worked on Felicity. (Okay, maybe that’s just me… shut up.)
• How cute she was in The O.C., even though that groundhog costume must’ve been awkward.
• How cool it is in general that she got to be on the three sweetest shows of the last five years: The O.C., Veronica Mars, aaaaaand Supernatural.
• Um, the weather, the Yankees, Britney’s latest antics, your mom, chicken soup, puppies, your new hairdo, Chad Michael Murray, Russian literature, nail polish, etc. (Not really. You don’t want to bore her with your boring life of boringness.)

Hmmm, no dobre teda... confused
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty07.06.08 23:24

och som v šoku No No No
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty08.06.08 0:34

Ale no fuj, to je riadne prestrelené kačica nábojmi dum-dum....Síce Jareda nejak extra super osobne nepoznám, ale zo všetkývh tých rozhovorov a pod vecí (ak by sme sa do toho opreli aj z hladiska reci tela a mimiky) neverim, že by Jared bol až taký, že by svoju holku podviedol a že by sa choval, akoby mu sláva nejako udierala do hlavy...Celé to haló aj s tým uverejňovaním, nechce sa mi veriť, že by práve ONA niekomu len tak napísala Suspect To sa mi už zdá divné.....Ak by náhodou bola pravda, že sa odložila svadba, stáva sa všeličo....aj keby sa zrušili zásnuby, ale ako hovorila Chrys, to je už o niečo vážnejšie a musí to byť pekelne riadny dôvod na zrušenie.....Zatiaľ ma táto info nejako nevykoľajila, skôr ho chudáka ľutujem z toho pohľadu, že ho fanúšičky budú otravovať na Con-e niečim, čo sa len tak na verejnosti nepreberá, ešte k tomu pre takým davom ľudí...... No No
Sarinka: Prepáč mi to, ale nepochopila som to s tými pohľadnicami a tými vymenovanými bodmi tam confused
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty08.06.08 12:22

neostáva iné len počkať a uvidíme,ale to s tým,žeby Jared podviedol Sandy silne pochybujem,chodili spolu už dlho,navyše tie ich zamilované pohľady a tak top nebolo hranie,možno je to všetko len "kačica",ako bolo to vtedy keď brazílsky či aký web napísal,že Jared odchádza zo Sn.U nás sa hovorí porekadlo "dočkaj času ako hus klasu" takže vyčkáme a uvidíme ako sa to vyvrbí.Ale ak by to bola pravda je mi oboch veľmi ľúto,pretože myslím,že sú spolu naozaj veľmi zlatí a pristane im to spolu. No No No
A musím sa pridať k SkreechTine ani ja som tomu nejak nepochopila...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty08.06.08 12:40

Jéé, co to tady čtu affraid
no to snad ne JARED - archiv 2 - Stránka 11 579569 ... doufám, že je to vážně jen víření vod a není to pravda... že by se rozešli??? JARED - archiv 2 - Stránka 11 579569
A vůbec nevěřím, že by jí Jared podvedl... to je vážně blbost, aby jí žádal o ruku a pak najednou něco takového Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Pa001
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach

Počet príspevkov : 192
Nálada : Jak kdy, jak kde.
Registration date : 20.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty08.06.08 13:16

Taky si myslím, že je to řádná hovadina Evil or Very Mad . Počkáme si a uvidíme, jak se to vysvětlí.
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty08.06.08 13:18

Shocked affraid affraid affraid ale noooooooooooo...snad to fakt je len nieco..ze jeden povedal...ale tak..aj tak chudak...za prve ak to nie je pravda a niekto sa ho na to spyta...tak chudak...a este ak to je pravda Sad a sa ho spytaju dnes...tak to video radsi ani nechcem vidiet JARED - archiv 2 - Stránka 11 579569
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 11 Empty

Návrat hore Goto down

JARED - archiv 2
Návrat hore 
Strana 11 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» JARED - archiv 1
» JARED
» One Day with Jared and Jensen

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jared Padalecki-
Prejdi na: