Jejda, ja sa snáď začnem červenať..neviem, čo povedať, snáď len ďakujem Pri preklade používam svoju slovnú zásobu, resp. môj spôsob vyjadrovania, asi by som si mala dať pozor na to, čo hovorím a kam to píšem.. ešte vás skazím všetkých..
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
tvoj spôsob vyjadrovania úplne vyhovuje inak by sme ti to tu nepísali vážne, titulky od teba sú úplne niečo iné ako české - oveľa oveľa lepšie už to tu niekto vyššie písal, že pri iných sa človek musel niekedy pozastaviť, že to čo za blbosť ale pri tvojich nie a to isté by som ti napísala aj keby som ti nesekundovala
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
to odkiaľ vieš, že som pod nátlakom?? je to jeden diabolský admin, je to ženská a jej meno sa začína na S...ježiši, dúfam, že som toho moc neprezradila lebo potom je so mnou koniec ale nie vážne, tvoje titulken sú super
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
ja viem, že je Lucka, len to aby pochopil celý národ, kto ma utláča
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
aha no tak to jasné...no ale my jsmě přeci ti chytří tady na foru takže to evidentně nebylo pro nás že no dobře už em zticha...nebudu tu dělat srandu na našem moderátorovi ještě dostanu kopanec
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
SNlois: uááááááááá si rob srandu :shame: to bolo písané v ťažkých neskorých hodinách, tak to ber z rezervou toto je hrozné bookika & kristine: som rada, že som ten Sarinkin super preklad nezmrvila
SNlois Winchester