Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Znovu volný (slohovka)

Goto down 
+8
Ettie
SNlois
Soniq
Samabel
keksiiq
dion-fortune
SkreechTina
Madlen
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Znovu volný (slohovka)   Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty02.06.08 15:43

Anwiel: to je mi líto 701 ale podle mě skvělý nápad takto zpracovat Bedtime stories! Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 312566 Škoda jen, že učitelka nedokáže toto ocenit... Možná se pak bála čítat si před spaním pohádky aby ji pak v bytě nehodili zlé pohádkové bytosti lol! lol!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Znovu volný (slohovka)   Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty02.06.08 15:52

já sem se chtěla tak rozepsat, jak tam babička bodá do toho chlapa a krev stříká, ale pak sem jenom napsala, že ho ubodala a to je moc morbidní? Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 999804 Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 999804
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Znovu volný (slohovka)   Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty02.06.08 16:35

Já to taky nechápu.... když chtěla moderní pohádku, tak na co si sakra stěžovala? Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 999804 Vždyť i v pohádkách se zabíjí... a když chtěla ještě moderní...
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Znovu volný (slohovka)   Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty06.01.09 14:08

Madlen ta slohovka je vynikajuca. Učitelka ak ti nedala z ajedna tak neni normalna Suspect Suspect ak by som bola nezasvätena osoba tak poviem ze je to vynikajuce a pytala by som sa odkial si prisla na anpad a tak ale ako ta co vie o com to malo byt vravim hned ze to bolo vynikajuce Wink Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 104346 Moc sa mi to pacilo Wink Len tak dalej Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Znovu volný (slohovka)   Znovu volný (slohovka) - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Znovu volný (slohovka)
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Madlen-
Prejdi na: