| JENSEN - archiv 2 | |
|
+45Husitka str8tking Janka lentilka cleo lajda Ewis Dzowika4 Wanis wiktoriano janicag Ellen bareness calla lenkka rajona Fazulina Violet keksiiq Kacena222 Faith FeeBee evetka sonca12 Weronička dzajnisko GoreGasm Chrystelle Soniq janka410 Silvia Anwiel SNlois CrazyD SkreechTina Ettie Zizi Madlen LenkaX22 bookika dion-fortune Kristine Sarinka Samabel Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 03.06.08 21:16 | |
| sonca 12 : ----- ale tak myslim ze kazda baba keby mala tu prilezitost tak tiez nezostane iba pri "tancovani" ---- citujem Teda či mi veríte alebo nie teda nemusíte, ja by som zostala | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 03.06.08 22:50 | |
| Dzajnisko, preboha, vždy, keď sem vleziem, tak nemôžem z tvojich postov...to je niečo neskutočné a óda na Jensena Tak vy si tancujte s Jensenom a ja si beriem Jareda.. Ale fakt som zvedavá, kto to je..viete, treba mať prehľad o svojich nepriateľoch.. | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 12:58 | |
| dzajnisko jasne peklo prave zamrzlo .... citala som to a som od smiechu chytala krce ... a ten krici nazov "tancovanie" je v mnohych priiipadoch aj dost moc vystizno no nie ...Kaja hej hej kazda normalna baba a mame tu "smolu" ze sme tu vsetky normalne ...chudacik ved by skolaboval keby sme tam na neho ssetky nabehli | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 16:36 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 17:46 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 17:53 | |
| dzajnisko to by si mi poslala len rifle a koselu ??? ....ze nie si az taka zlaaa ....ved staci mi dat adresu a hned tam budem ....ved dve by mohol stiihat ...je to snad nejaky CHLAP ... | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 17:58 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:08 | |
| ooo veru nie tie ponozky si mozes nechat tie fakt nemusim mat a ehm toto : ,,- to kam sa zvrhla táto debata?" no neviem co myslis ty ale ja som myslela rozhovor .... | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:16 | |
| no tak vieš čo? Jensena by si chcela, ale jeho ponožky nie, hej? ( nie si sama ) no jasné rozhovor...hm, určite o celosvetovom hlade, hospodárskej kríze, prvej svetovej vojne, topení ľadovcov (ešte stále sa tomu niekto čuduje, keď viete o tom, že po Zemi behá Jensen??! ) alebo o inflácii, však? pochybujem, že by som sa k nejakej takejto téme dostala | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:22 | |
| dzajnisko vies...ked si predstavim vystavene ponozky Jensena nepride mi to velmi pritazlive ....a ked si predstavis ze ich na sebe uz nejaku tu dobu mal ... a k tym rozhovorom ...urcite by som nechcela vediet nic o 1 svetovej pretoze dejepis z duse nenavidim ....a ani tie ostatne veci ja by som mu vedela dat ovela liepsie a hlavne pre mna zaujimavejsie (myslim ze nie iba pre mna ) otazky....a potom aby sa nesedelo ako u "Suchanku" nejake to pitie aaaa..... | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:29 | |
| ok, keď som sa pozrela von oknom, tak som zistila, že je už skoro leto a ponožky sa už nenosia takže sa môžme radovať ale zase, keď by sme šli na tenis, tak tam treba tenisky a v nich je lepšie byť v ponožkách muhuhuhaha, ale keďže to nebude obyčajný tenis, tak mu ani tie netreba a k tým otázkam - ja som mala iba jednu otázku O (tú čo som uviedla nedávno ) a ostatné odpovede ma ani tak veľmi nezaujímajú vlastne, mňa nezaujíma odpoveď ani na tú moju otázku O, je mi úplne ukradnuté, či by Jensen súhlasil alebo nie ja by som aj tak (ako väčšina z nás) urobila po svojom a načo chľast, stačia zamknuté dvere a kľúčik skrytý nevedno kde | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:39 | |
| takze dalsie kricie slovo namiesto "tancovanie" je "Tenis" ???? to mi nedava zmysel ale nevadi mne nedava zmysel vela veci .... hej a ta "otazka O" je ta co si pisala po anglicky vsak ??? ....tak to by som tiez asi riesila ako ty ...proste "Dobrovolne nasilu" ..... ale keby nas dal potom na sud za zneuzitie tak neviem neviem .... | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:48 | |
| no, to nevadí, že si to nepochopila, určite nie si sama ono je to, ehm, totižto vyzliekací tenis chápeš, napríklad pri stave 15:0 si ten, čo má nulu musí niečo vyzliecť...atď. kriste, treba túto tému nejako zachrániť pred našimi (alebo iba mojimi?? ) úchyláckymi rečami, inak to nevidím Dobrovoľne nasilu je moje obľúbené slovné spojenie a ten súd? stále je príliš málo prípadov toho, že ženská znásilnila chlapa - takže už teraz je to na 70% vyhraté | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 18:55 | |
| DZIIIIFČA jak sa u nas povie ....ty si take cislo normalne si viem predstavit ako by sa musel Jensen na nas nasmiat keby nam rozumel ...a pocuj do kolko sa vlastne ten tvoj vyzliekaci tenis hra ???? ...a ake su pravdidla??? dufam ze pre nas by boli vyhodnejsie ako pre neho ... A to s tym sudom mas naozaj pravdu ,,stále je príliš málo prípadov toho, že ženská znásilnila chlapa" je to tak ...ale myslim ze prinajmensom 75% z tychto znasilnenii nie je ani udane pretoze sa to tym chlapom zapacilo a ece uchylacke reci su v genoch s toho si nic nerob | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:01 | |
| no pravidlá tenisu by som ti poslala asi radšej PM-kou ( samozrejme, že sú výhodnejšie pre nás ), lebo to by bolo už asi moc a potom nechcem vidieť útok Chrys na nás a na tento topic chudák Jensen, ani na súde by sa kvôli nám nedovolal pravdy | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:06 | |
| super este keby som vedela co ta PM-ka je ...a inak preco by na nas mala Chrys uutocit??? ....ved stale piseme LEN o Jensenovi nie je tak ??? ...on je taky uuuzasny ...ale ved chapes dzajnisko myslim si ze ovela skor by uverili nam ako jemu uz iba kvoli tomu ze sme dve osoby nezneho pohlavia ....ale aspon tajne dufam ze by patril do tej 75% skupiny co by to udanie nechali tak | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:13 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:19 | |
| ahaaa no vidim ....no tak ked budes mat cas tak mi tam posli tie pravidla ja budem len rada ....a mas pravdu nenormalne rozptyluje on je este vacsia zavislost ako drogy nemyslis ??? ved to ho raz pozries v SN a musis vidiet aj ostatne diely aj vsetky filmy co kedy natocil ;-) | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:23 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:30 | |
| presne presne to ked sa bal v tom lietadle ja som nemohla ....aj tie holky ked baliii ....no toho by sa naslo este privela:D!!!....ale mne sa na nom aj tak najviac paci to ako strasne ma rad Sammyho ako ho chrani atd .... keby som sa ja mala tak rada s bratmi tak je radost zit.... inak v tom ze je najvacsou droogou a ze nemas ty -a ani ja teda- zaujem o odvykacku je to najpravdivejsie co som "citala" ...jooj by som sa na neho mohla nonstop pozerat | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:36 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 19:49 | |
| jj, sorry, Chrys, ten Dean tam nebol zámerne, to bolo len na poukázanie tých jeho ksichtov :shame: už budeme slušné, neboj sonca: asi by sme mali ísť do kúta a kľaknúť si tam na polienko :shame: :shame: | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 20:08 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 04.06.08 20:23 | |
| Chrystelle naozaj prepac nebolo to umyselne trosku som teda sme sa nechali uniest...ja sa normalne teraz bojim sem pisat vyvolavas vo mne naozaj autoritu | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 | |
| |
|
| |
| JENSEN - archiv 2 | |
|