|
| JENSEN - archiv 2 | |
|
+45Husitka str8tking Janka lentilka cleo lajda Ewis Dzowika4 Wanis wiktoriano janicag Ellen bareness calla lenkka rajona Fazulina Violet keksiiq Kacena222 Faith FeeBee evetka sonca12 Weronička dzajnisko GoreGasm Chrystelle Soniq janka410 Silvia Anwiel SNlois CrazyD SkreechTina Ettie Zizi Madlen LenkaX22 bookika dion-fortune Kristine Sarinka Samabel Kaja 49 posters | |
Autor | Správa |
---|
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 20:34 | |
| Tak s tím musím jen souhlasit, Jensen (jak už tu bylo hodněkrát napsáno), je prostě dokonalý od hlavy až k patě. on se prostě ani nedá slovy popsat, on se musí vidět... ale nejlépe naživo, ačkoli to se nám asi nepoštěstí já ho opravdu zbožňuju, ale zase na druhou stranu pořád podvědomě hledám někoho jako je on (no nejlépe jeho) a to bude menší problém nicméně ať tu neplácám jen o svých pocitech, které asi má většina z nás, někde na netu se objevila zpráva, že se Danneel ukázala na premiéře s nějakým jiným klukem/chlapem a že prý je to její nový přítel. jenže asi takhle - jen na stránce whosdatedwho.com je hodně takových "zaručených informací" - jednou se Jensen a Danneel rozešli, pak jsou zase spolu a kdo tomu má pak věřit. žárlivých fanynek mají J2 dost a dost, takže tu informaci berte s rezervou a to s hodně velkou, nebo ještě lépe - zapomeňte, že jste to četly:D každopádně Danneel je mi milionkrát sympatičtější než ta Joanna. a ta se nakonec taky pěkně vybarvila, alespoň co vím z doslechu. já mít někoho jako Jensen, udělám první poslední, jen abych si ho udržela. takže je-li šťastný s Danneel (které vůůůůůůůůbec nezávidím a samozřejmě si vůůůůůůbec nemyslím, že my bychom pro něj byly lepší partnerky, co říkáte ), tak je to pro mě to nejdůležitější ale upřímně k tomuto názoru jsem dospěla po trošku delší době, to víte - fantazie ta u mě pracuje v jeho případě na 100 procent a nejraději bych u něj viděla sebe (což samozřejmě vůůůůůbec není sobecké )jako popravdě já bych ho chtěla alespoň na jednu jedinou vteřinu vidět naživo, ty jeho oči a úsměv... byla by to asi nejkrásnější vteřina mého života (to už začíná znít divně, tak já končím, jen jsem se potřebovala trošičku vypovídat a pokud se vám to bude chtít číst, máte můj obdiv) | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 20:55 | |
| Sarinka - nemáš ze za co stydět, to je naprosto normální chtít je single. teda, tady mezi námi je to asi normální já si taky myslím, že s Danneel to asi nebude na dlouho, už jen ta vzdálenost co mezi nimi je apod. navíc při profesi Jensena i Jareda musí být těžké najít si nějakou slečnu, která by s nimi byla kvůli jejich osobnostem a ne penízkům, slávě atd. no ale uvidíme, hlavně ať je s někým šťastný. no Joanna údajně po rozchodu dávala médiím nějaké nehezké info o jejich milostném životě... a prý se to docela hodně řešilo. ale zase - nemůžu ručit za to, že je to pravda a jak říkám, ono dnes zjistit, co není jen drb... takže to může být taky styl "jedna paní povídala..." a hlavně! nerada bych u vás vyvolala nějaké špatné mínění o Joanně, to totiž určitě nemáte , ale můj názor je, že ona je ten typ, který je něčeho podobného schopný. nechci nikoho soudit podle vzhledu, to absolutně ne, ale tak přece jen tošičku mi k ní pasuje nějaká ta vypočítavost, intriky apod., takže jako taková ta "zhrzená ex-přítelkyně" se třeba chtěla pomstít (holt se na mě v něčem muselo projevit to sledování telenovel ) | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:11 | |
| Daneel je stejná kráva jako Johana takže asi tak... jo a k tomu pokoukání na Jensena když spí.beru beru na 100 procentoooooooooooo... jo a tu písničku just you nezpívá jeny ale nědo jiný | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| | | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:15 | |
| | |
| | | evetka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:25 | |
| ha tak jsem něco málo na rychlo přece jen našla, je to z téhle stránky - kód:
-
http://www.fanforum.com/f239/joanna-krupa-interview-need-find-62788287/ a dávám tu kousek od jedné nejspíš fanynky Jensena a myslím, že komentáře k tomuto netřba. tyhle smajlíky se perfektně hodí na Joannu - citácia :
- There is an interview with his former girlfriend, Joanna Krupa, where she talks about their sex life, I know it's sick and demented, but I would really love to read it.
| |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:30 | |
| Ahaaaa, takže takto, no tiež by mi k nej tie inkrigy sedeli a navyše s tou jej veľkou kolagénovou hubou... bože, niekedy fakt nechápem, ako si mohol Jensen začať s hentakými...to keď sa vedľa nej musel prebudiť ráno a ona bez make upu, to muselo byť na infarkt... niežeby to mal v mojom prípade iné.. Ona s ním tuším chodila vtedy, keď mal SN na WB premiéru, že...tak to by potom aj celkom sedelo, že si povedala, chlapec sa teraz stane slávny, poďme z toho čo najviac vytĺcť...mrochta jedna...aj tak je mi nesympatická.. Nooo s Daneeel vraj boli priatelia, než spolu začali chodiť, ona mi príde taká normálna, že s ním určite nechodí pre peniaze...ale tak obaja sú herci a času je málo, už len z toho dôvodu im to nevydrží.... Sandy tiež bola taká kvázi "herečka"...a Jared stále točí,takže zrejme aj u nich to bol práve ten dôvod... Evetka, no tak to je ale šupa riadna...idem si to prečítať... | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:36 | |
| | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 21:59 | |
| jak jsem tak hledala to interview, našla jsem tohle o Jensenovi - bože to je tak strašně krásné ale taky vlastně smutné, bobek otázka je, myslí-li si Jensen, že Danneel už je ta "right woman" - jinak se tedy dobrovolně hlásíme, že jo holky - citácia :
- His love stories, notably with a Playboy top model (the statuesque Joanna Krupa) never last long…And yet, the actor, who admits he doesn’t have a lot of time to meet people because of the marathon like shooting of the series, dreams of a stable relationship. “I really wish for the same kind of marriage as my parents’, he explains. “At a time where so many couples get divorced, they have managed to find a balance and I dream of living a union like theirs. My goal is to have a wife and kids and to never leave them. But I haven’t found the right woman…”
| |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:02 | |
| Wow to je úžasné tie jeho slová krásne juj tak mu to želám | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:05 | |
| A já mu přeju, aby se mu to povedlo....ale podle toho s kym zatim chodil, tak to zatim fakt nevypadá, že by se do toho nějak hrnul. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:09 | |
| jéééé .....taková krásná slova, to mu vážně přeju, aby se mu co nejdříve vyplnila | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:10 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:12 | |
| presne tak sarinka..maaas veru pravdu...veed to je uplne jasne,ved ked ma este nestretol,tak ziadna svadba nebude,no nie ..hmm..a ta predstava s deturencami a travnikom ... | |
| | | | Sarinka Diabolský admin
| | | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:34 | |
| | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:54 | |
| prosím vás, moc vás prosím - řekněte mi, že Jensen s tou... ok, Joannou, už nechodil v červenci 2005 teď jsem při hledání toho interview bohužel viděla fotky, co v té době nafotila pro playboy. jako nemám slov. jestli se tohle nazývá modeling... chudák Jensen, protože pochybuju, že by chtěl, aby z jeho (díkybohu tehdejší) přítelkyně všichni viděli všechno omg odvezte mě, nebo založte topic Joanna (i když to si ona nezaslouží), ale... - citácia :
- When asked which of her features she thinks men find most attractive, she talks about her eyes and her lips, which she describes, accurately, as “nice and plump.”
Naposledy upravil evetka dňa 17.06.08 23:01, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 22:58 | |
| evetka, podle mě dobře věděl, s kým chodí. Myslím, že s ní chodil i roce 2006, podle fotek. | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 23:03 | |
| no jestli proti těm jejím fotečkám nic neměl, tak pak nic nenamítám. akorát je to, no, zvláštní. prostě Danneel mám opravdu radši, působí na mě sympaticky, ale co na mě záleží. hlavně, že Jensen ji má rád | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 23:09 | |
| Já osobně nechápu, jak mohl chodit s někým takovým. Prostě mi to k němu nesedí - on a "holka z playboye". Fak bych to něj neřekla. Nevím, kde k tomu vkusu přišel. Ta Daneel mi k němu sice sedí trochu víc, než Joanna, ale stejně mě pořád nijak ti dva nepřesvědčili o nějaké "nehynoucí lásce". Prostě doufám, že si jednou najde podobnou, jako byla Jaredova Sandy, která bude působit nenuceně a tak nějak k němu prostě bude sedět. Zatím mi k němu neseděla žádná. A není to proto, že bych schválně každou zavrhovala, protože se mi Jensen líbí. Já mám raději Jareda, takže zas tak zaslepená žárlivostí nejsem, jako dřív. | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 23:11 | |
| Přesně, když sem viděla Jareda a Sandy, tak sem si byla jistá, že se opravdu milujou a neni to jenom na chvilku a něco jako -teď zrovna nikoho nemm, tak si začnu s první, kterou potkam-. | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 23:20 | |
| Tiež mi nejde do hlavy ten jeho vzťah s ňou, ona namyslená štetka a on skôr taký tichší a rodinné založený typ, to snáď musel od začiatku vedieť, že ona si na deti a domček so záhradkou nepotrpí...bleeee, ešteže s ňou už nie je...ale tak ktovie, možno je Daneeel Jensenova amore, i keď nám sa to nezdá, bohvie, aká je a tak...u nej by som skôr povedala, že by sa aj usadila a tak.... | |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.06.08 23:29 | |
| mám přesně ten stejný názor, Chrystelle. už v některém z předchozích příspěvků jsem psala, že Jaredova Sandy alespoň na mě působila přirozeně a mile, prostě s Jaredem taková dvě sluníčka . ale Joanna... četla jsem, že když se společně s Jensenem fotili na nějaké akci od CW, tak se i tam Joanna chovala jako modelka a hledala správné světlo, pózu, místo... nevím, co k ní dodat. pravděpodobně jsem našla ten její rozhovor, o kterém jsme tu psaly, a je to vážně zvláštní holka. možná dřív mluví, než myslí. pokud myslí (nechci ji shazovat, protože ji neznám osobně, ale někdy mi některé její výroky připadají vážně na hlavu). osobně mám zase raději Jensena, ale Jared je opravdu hodně těsně za ním žárlení už mě naštěstí taky rychle přešlo, hlavně když jsem se bohužel utvrdila, že jsou pro nás oba dva vážně nedosažitelní. teď hlavně aby si oba kluci našli nějakou, se kterou budou šťastní. ale popravdě, kdyby si měl Jensen najít zase nějakou takovou Joannu, tak to už by snad nebyla žárlivost, ale vztek a podivování se nad jeho (ne)vkusem mj mám tu hodit odkaz na všechny ty její stránky v playboy s tím rozhovorem (+ k tomu fotky, které BOHUŽEL nepřehlédnete) nebo jen hodit těch pár vět o jensenovi? jak budete chtít | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 | |
| |
| | | | JENSEN - archiv 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |