| JENSEN - archiv 2 | |
|
+45Husitka str8tking Janka lentilka cleo lajda Ewis Dzowika4 Wanis wiktoriano janicag Ellen bareness calla lenkka rajona Fazulina Violet keksiiq Kacena222 Faith FeeBee evetka sonca12 Weronička dzajnisko GoreGasm Chrystelle Soniq janka410 Silvia Anwiel SNlois CrazyD SkreechTina Ettie Zizi Madlen LenkaX22 bookika dion-fortune Kristine Sarinka Samabel Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 21.10.08 17:40 | |
| to je krásna foto. Ale krajšia by bola keby tam bol aj Jared ked boli takto na rôznych akciach, to sa mi vôbec nepáči ale zato fotky majú obaja super len keby boli spolu | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 22.10.08 12:13 | |
| ja chcem tiež nejakú ich spoločnú konečne ale zase berem, že išiel na oslavu kamarátovi a tak...veď s Jaredom sú spolu stále, pracujú spolu, bývajú spolu...sa nečudujem, že chce byť aj s ostatnými priateľmi veď keby boli stále spolu, ešte by si začali liezť na nervy a to predsa nechceme | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 14:46 | |
| Musím sem dát konečně zase jednu z letoška, po všech těch starších. Asi jste ji už všichni viděli, ale možná se najde někdo, kdo ještě ne. Tady na foru se ještě asi neobjevila, pokud se dobře pamatuji. Sydney, Australia 2008:
Naposledy upravil Chrystelle dňa 23.10.08 14:48, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 14:48 | |
| Ježiš marjá, ty mě chceš dneska zabít.... fotky z Austrálie mám do detailu prohlídnutý, ale tahle mi unikla, božíčku... nááádhera. Miluju tu košili... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 14:49 | |
| Juj, tak vidím, že přinejmenším kvůli tobě se vyplatilo ji sem hodit. To mám radost. | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 15:03 | |
| No, že váháš a i kdyby, na to se dá dívat pořád dokola a dokola a dokolaaaaaaaaa aaaaaach... Uznávám, že občas i můj příspěvek nemá téměř žádnou vypovídací hodnotu:-))). | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 15:23 | |
| Nerob si starosti Fazulina...ani moj velmi nema... Odchadzam slintat Tie ocicka..ten usmev...hahaha, diky Chrys, ta fotka je balzam na dusu v tento uprsany den!! | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 17:17 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 18:30 | |
| Boze Jensen je tam nadherny a tie oci ako by hladeli na mna a ta kosela no proste super! :shame: | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 23.10.08 18:55 | |
| no vidno,ze som tu dllllho nebola..kopa novych fotiek...ale vsetky krasnucke... ...velmi sa mi paci ta od Zizi...kde je Jensen na tej mini motorke.. atie jeho ocicka..som mimo... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 25.10.08 13:08 | |
| k tej fotke z párty, no zlatý tam je osobne by som asi tiež radšej videla s jaredom, ale tak jens aj steve sú veľkí kamoši a ja si myslím, že je správne, že jensen šiel na tú oslavu. veď tak len preto, že má teraz jareda, by nemal zabúdať na ostatných svojich kamošov a taká oslava narodenín či čo to bolo, je dosť dôležitá, si myslím. no a vyzerá to, že triezvi teda tiež neboli ale daneel! tú by som asi fakt nespoznala.... k tej fotke z Austrálie, no wow strašne krásny pohľad. on má tak úžasne intenzívnu farbu očí, že ja mám vždy pocit, akoby ma hypnotizoval, keď sa do nich pozerám. | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 11:02 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 11:15 | |
| Jestli je to vážně ona, tak my s jankou máme na ty fotky stejný názor. Co stisk ruky, objetí... cokoliv. Neříkejte, že by to Jensen takhle bez ničeho vydržel. Vypadá tam s tím batůžkem moc dobře. Košile mu sekne. I ten výraz ve tváři je ... proč na nich není sám. :shame: | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 11:20 | |
| Jensen je tam krásny ,ale tá tajtrlíčka mi tam neskutočne vadí ja chcem ,aby bol šťastný ,ale nie s hentakou áááááá ja neviem, prečo síce ju nepoznám ,ale neznášam ju pripadá mi taká mrcha alebo neviem proste niečo zlé z nej vyžaruje ... nie ako Jaredova bývalá tá mi pripadala super ,ale táto Jensova ,bože ja by som tieto fotky ani kukat nemala lebo okamžite žiarlim ..inak Chrys díík za ňu síce ma vytočila ,ale pohlad na Jensa je super | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 11:39 | |
| no neviem, ale mne sa celkom páčia na tej fotke viem, že každá by sa najradšej videla po jeho boku, ale na mňa tieto fotky pôsobia dosť úprimne... ja keď s niekým randím, tiež sa ho nevyhnutne nedržím za ruku, keď sme von ani nič podobné a ani mojich rodičov si neviem predstaviť ako sa niekde prechádzajú za ručičky.... proste si myslím, že jensen nie je práve typ, ktorý by sa hádzal niekomu okolo krku na verejnosti... akože ja ani daneel nejako super extra nemusím, ale z tých jeho frajeriek, sa mi daneel pozdáva najviac a ja im to prajem... pokiaľ budú spolu šťastní, tak prečo nie? neviem, ale mne na tej fotke príde ozaj šťastný... taký uvoľnený a ten úsmev, čo má na tvári... možno je pravda, že nevyzerajú tak zamilovane ako jared a sandy, ale ani jaredovi to predsa nevyšlo... možno je to takto lepšie a jens bude konečne šťastný... ja mu prajem len to najlepšie a táto fotka je náhodou celkom zlatá | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 12:01 | |
| Já nevím... můj postoj k tomu je, že já jim do toho vážně nechci nějak moc kecat, protože vážně nevím, jak to ve skutečnosti je. Pravda, působí uvolněně. To z těch fotek je patrné hodně. Když vezmu ty jeho minulé přítelkyně, tak Daneel mi z nich přijde jako dobrá varianta. Ono taky... vybírat někomu osobu, s kterou by měl chodit. Jediný člověk, který by se měl zajímat o to, jak moc je spokojený je stejně on sám. Zase když vezmu dřívější fotky, tak mi právě přijde, že by ty své přítelkyně nějak moc stranou nedržel. Prostě tam tak nějak byly. U Daneel mi to přijde jiné a možná to nás mate. Já už zkrátka o tom točit nebudu... když vypadá dobře a spokojeně. Měli bychom držet s ním, ať už se rozhoduje pro cokoliv. | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 12:19 | |
| Mne tam prídu zlatý. Jensen v tej šiltovečke vyzerá chutne Ak s nou bude Jensen štastný tak som štastná aj ja. Tá druhá fotka je krásna. Naozaj je tam taký uvoľnený. Mohli ho odfotit samého v tom krásnom tričku Dakujem Chrys | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 12:44 | |
| Inak ta Daneel hra v najnovšej časti How i meet your mother...a čo ja viem prišla mi celkom ok... Ale na tej fotke s Jensenom ma niake mastne vlasy | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 13:33 | |
| Uuuuha unikli mi dôležité infošky zo života môjho drahého Takže ak to správne chápem rieši sa tu či tá Daneel je Jensenova priateľka. No neviem čo si o nej mám myslieť. Nesúdim, pretože ju nepoznám a na týchto fotkách je vidieť, že Jensen sa v jej spoločnosti cíti príjemne. Je taký zlatý a ako ste písali aj uvoľnený. Nemôžem si pomôcť, ale zaujímalo by ma, čo také pútavé mu rozprávala, keď ju tak pozorne počúval. Jedno s tých fotiek však viem zistiť s istotou - on je na nich zlatučký. Tá fľaška, košeľa, šiltovka a k tomu ako bonus jeho krásny úsmev a zasnený pohľad. Ak spolu niečo majú, tak OK - ak má byť šťastný, tak mu to prajem a trošku zelenám závisťou | |
|
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 13:41 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 13:54 | |
| Wau jensen ma pritelku? . No vsak co ma byt cely život sam? ak je šťastny tak mu to prajem Dufam že sa znova nesklame! | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 14:10 | |
| Chrys tiež to neriešim, pretože z tých fotiek sa skutočne nedá nič poriadneho vyčítať. Je tam proste zlatý a milý a usmieva sa a kľudne by to môže byť len dobrá napr. kamoška, alebo ako ty vravíš takto by sa mohol tváriť aj pri svojej sestre. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 26.10.08 15:43 | |
| Tak toto - kód:
-
http://andreas-at-lj.net/scary/index.html ide hneď do založiek, ja z neho nemôžem. Vždy keď budem mať zlu naladu toto si pustim | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 | |
| |
|
| |
| JENSEN - archiv 2 | |
|