| 03x15 Time Is On My Side | |
|
+19SkreechTina dzajnisko ivan2321 Soniq keksiiq Weronička sisel evetka janka410 Samabel Sarinka Ettie Anwiel Madlen Kristine Chrystelle dion-fortune SNlois bookika 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 5:54 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 7:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 7:43 | |
| no ja sa pridavam k babam, tato epizoda proste nemala chybu ja som bola celu cas s hubou dokoran, co som nestihala registrovat, co sa to dopekla deje. najviac ma asi dostali tie ich ocicka pocas celej epizody. proste pri kazdej scene mali tak krasny pohlad..... najma ked boli spolu a rozpravali sa tak tie ocicka so slzickami... no aj na zaciatku, ked tam ten demon nechcel vyzradit, kto drzi kontrakt a na deana sa len usmieval, ze si nanho pocka tak ja som z toho ako sa dean otocil a ten jeho smutny vyraz.......... alebo ked neziskal colt a volal samovi, ze i am so screwed. ja som myslela, ze zomriem a to s tym doktorom bolo pekne nechutne...... bleee. ale presne ako SNlois opisovala ten moment, kde doktor deanovi ponukne ten liek na nesmrtelnost a Sam chce, aby ho vzal....... to bolo tak dojemne to bolo vidiet, ze uz sa chytaju ozaj vsetkeho. dean bol uzasny aj ako sa rozpraval s tym cernochom a on mu zacal hovorit o pekle a tie zabery na deanove oci........ no a sammymu to strasne seklo v tejto epke. ked tam zachranil tu babu a stale jej len vravel i'm sorry. no koniec... ale ked mu chceli vyrezat oci, to akoze WTF??? vsak tie jeho krasne nadherne ocicka mu chceli vziat, no to by som asi neprezila, nastastie sa tam objavil dean ako obycajne a zbavil svet dalsieho dobreho doktora. to ako sa to vyvinulo s belou.... no paaaani. jej otec bol teda pekny sviniar, len tam som nepochopila v tom flashbacku, ze ci ju isiel znasilnit albo zbit... no ale neva, podstatne bolo, ze ju dean nezabil, ale aj tak je mrtva. no to deanovo see you in hell ma odrovnalo. to ako nie.... on do ziadneho pekla nepojde.... samozrejme vtipne to bolo tiez. to s tym jedlom nemalo chybu fakt som sa neskutocne nasmiala ako dean stale opakoval, ze I'm eating a potom ako ho akoze naplo, no vzapeti pokracoval v jedeni.... proste no comment pocas celej teto epizody som bola zase v tranze. to slo od cez ku navyse vsetky tie odhalenia no asponze chalani uz vedia, ze lilith drzi kontrakt no a ja si to musim ist pustit znovu, lebo sa mi neda pokracovat.... tato epka bola zase jednou z tych NAJ. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 8:02 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 8:51 | |
| Jako, já nemám slov. Jak vidím, zase jste se hezky rozjely s komentářích. Já bohužel ještě nemám tolik času, tak později...ale co mě tedy dostalo, byla ta část, jak se loučili. Ten Eric fakt od mě mně opisuje, to není možný. Přesně takhle jsem to napsala ve své povídce, když se bráškové museli rozdělit, nevím, jestli se pamatujete. Ale fakt naprosto stejná slova a i ty jejich výrazy jsem měla před očima přesně takhle. No bomba, fakt. Měla bych zase něco napsat a určitě se toho dočkáme ve čtvrté sérii. Sorry, ale musela jsem to ze sebe dostat. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 8:59 | |
| akože to bolo perfektné!!!! ja som nestačila reagovať na to, čo sa tam všetko dialo...to išlo z jednej infarktovky do druhej teda Eric nám ale dáva zabrať ale samozrejme mne sa to páči ten začiatok...pri to vymietaní ked začali hádzať na seba tie pohlady a presna ako napísala Dionka, tá smutná tvárička čo mal Dean ked mu ten démon povedal, že si na neho počká a ked sa ho pýtal, kto drží kontrakt a ten démon len: "Your mother"... ja som zostala len pozerať že ČO?? až potom mi došlo ako to myslel ( to viete, čo už bolo teórií o Mary ) no nič no... a potom to Deanovo I´m eating ja som nemohla...ale aj tak mi bolo jasné, že jesť neprestane ale tie ksichty čo pri tom hádzal nemali chybu... no a za chvílu už tam zase nejaké reči, že Dean ide za Belou ale že Sammy zostáva to som zase revala jak malá pri tom a ked už odchádzal tie ich puppy eyes ma totálne dorazili a presne ked Dean zastavil v tých dverách a otočil sa....to som už len spolu s ním povedal "Be careful" chudák Sammy...už sa naozaj chytá hocičoho a ked ho nakonci prehováral, aby to urobili a Dean stále že nie a nie och God!!! a Bela to som bola vážne v šoku toto som veru nečakala a v tom hotely, ked po nej Dean strelil to bolo úžasné a nakoniec ju nezabil a to jeho uvidíme sa v pekle!! akože WTF??? žiadne peklo sa nekoná!!! a scény s doktorom (chýba tu šabliaci smajl )..to bolo strašne nechutné...a ked išiel Sammymu vybrať to oko no našťastia sa ukázal veľký brat no proste bolo to úžasné, skvelé, velkolepé, brilantné a veľa veľa podobných vecí Eric je náš King of Kings a ja ho | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 9:38 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 9:47 | |
| Toto je naprosto skvělá epizoda!!! Ten začátek byl docela drsný, už hned mi bylo jasné, že tohle bude jen tak tak předýchatelná část Jak se bráškové chtěli rozdělit. To jsem vduchu jen nadávala, že to snad nemyslí vážně! Loučení bylo strašně smutné No a od té doby, co Sam pokračoval v pátrání a Dean jel za Belou jsem seděla jako na hřebíkách. Nejhorší to bylo, jak byl Sammy u toho doktora a zachraňoval tu ženskou. To jeho I´m sorry bylo moc pěkné. Ten černoch ke kterému jel Dean mi byl po celou dobu strašně nesympatický No a pak Dean u Bely v pokoji! Strašně se mi líbilo, jak po ní vystřelil a bála jsem se, že ji fakt zastřelí, ale nakonec to přece jen neudělal (ne že by si to nezasloužila, ale špinit si s ní ruce nemusí zrovna on ) A jak Sammyho unesl ten doktor! To já mylela, že to bude moje konečná! Ale naštěstí přišel zachránce v podobě Deana A to jak mu nabízel pomoc a jak se musel chudák rozhodovat. Konečný rozhovor s Belou... mazec Strašně se mi taky líbil už zmiňovaný moment s tím jídlem. Dude, I´m eating... a ty jeho výrazy!! Tohle bude patřit určitě mezi moje oblíbené díly! Eric is | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 11:08 | |
| vsimli ste si taky malicky detail v hovore dana a bely? Bela:Because just maybe you can kill the bitchco ma toto znamenat ked len mozno dean vie zabit lillith, co bude potom so samom? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 11:29 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:02 | |
| hm takze ja musim povedat, ze mne sa aj pacilo ako sa dean zatvaril, ked si uvedomil, ze aj bela zapredala dusu a tie jeho ocicka tak zvlhi... co sa tyka toho, ze maybe you can kill that bitch, tak podtym nemusela mysliet nic prevratneho, proste len narazala na to, ze ona to nedokazala tak mozno on... navyse you mohlo byt myslene aj ako mnozne cislo ta anglina je v tomto velmi zradna.... mne sa ten cernoch tiez nepacil, akysi divny bol ale celkom ma rozosmial, ked tam stale na dean, ze sooooo a dean ako sa snazil stale ho nejako presvedcit a nic... no a potom len vytiahol tu flasku co sa tyka tej Mary, tak ludia cudujte sa svete, ale ja som bola v prvom momente, ze to nam urcite robi kripke naschval. on vie kolko sa o nej toci vsade, a ze aj taky nevinny zartik nas dokaze na presne 1.3 pikosekundy posadit na rit s ustami dokoran.... SNlois: no neviem o tom strapnovani, ale ja som tiez civela na obrazovku a len som si sama opakovala dokolo it's gonna be alright, it's gonna be alright... nothing to worry about... they will find a way how to save him.... nesepkala som to sice jemu, ale tiez ak by ma niekto v tom momente videl, tak si o mne asi iba jedno pomysli tiez musim povedat, ze protective!dean aj ked iba na chvilku ma zase uuuuuplne dostal no to vymietanie na zaciatku, to bolo nieco neuveritelne......... tie ich pohlady pri tom..... to je jedna z mojich NAJ NAJ NAJ scenok z celeho SN.... mne sa pacilo aj to samove shoul I? ked si nebol isty, ci ho teda poslat spat, a dean odvetil, ze send him somewhere, where he can't hurt anybody esle a potom ten jeho pohlad a ja som si len myslela, ze what the heck, vsak tam moze ublizit TEBE za chvilu a myslela som, ze asi dostanem infarkt z toho, ako rychlo mi srdce bilo...... eric sa ozaj prekonava v poslednej dobe | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:08 | |
| bože fuj...to bolo take ta krv a to ale inak to bolo proste...proste taka krasa az na ten koniec mne jej bolo tak luto...skoda,ze Bela je prec z hry...mozno by bola sranda keby sa potom s deanom stretli... len je skoda,ze je to predposledny diel 3.serky...cause je to fakt perfektne zrobene...a ak nebude dobra sledovanost tak si to niekto odskace Dean a Sammy boli proste perfektni ten zaciatok to ako Dean došiel za Belou a ten koniec ako s nim telefonovala joj a ako Sammy zachranil tu holku.. nadhera proste idem kuknut este raz | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:33 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:42 | |
| Toto bola proste ohromná epizóda... normálne som nestíhala..strašne sa mi páčila tá scénka, keď Dean chcel odísť za Belou a Sam chcel zostať a ako mu Dean povedal, že mu tu nevodolí zostať a Sam, že čo urobí, aby mu v tom zabránil...no a potom to Deanove "Dávaj si pozor, Sammy"....ježiš, to bolo proste nádherné.. To, že Bela zabila rodičov, teda nie priamo, ma akosi neprekvapilo, ale že uzavrela tiež dohodu.. a tá jej napokon vypršala...kokšo, až mi zimomriavky na konci nabehovali...takže Lilith je potom vážne niečo ako big boss, nie? A čo ma tiež dosť šokovalo, bol fakt, že potom Lilith zmenila tú dohodu, že bude voľná, ak zabije Sama...SAm je asi vážne pre Lilith dosť veľký konkurent, som zvedavá, keby sa tá jeho sila ukáže. Inak, dion súhlasím, keby som nevedela, že tú dohodu drží Lilith, tak by fakt, že ju má jeho mama, bol iný shock... Tiež to mohla Bela povedať skôr, mohli ísť proti Lilith spoločne, i keď je jasné, že ona si chcela zachrániť vlastnú kožu...na konci sa mi páčilo, ako povedala, že nech tú suku zabije..takže je jasné, že Bela sa už v štvrtej sérii určite neukáže, len by ma zaujímalo, či to Kripke takto plánoval, alebo to trocha pozmenil, keď zistil, že ju fans moc nemajú v láske.. Inak Billy Draco bol opäť raz famózny bad ass... a úplne som vedela, že Dean by jeho pomoc ako aj večnú mladosť nikdy neprijal...juj, kokšo, budúci týždeň bude husto hustý... Navyše bratia ešte stále nevedia, že Lilith je malé dievčatko...bože, už nech je piatok... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:50 | |
| sarinka: ved to, ze ja som tiez vedela, ze lilith drzi kontrakt a tak, ked on povedal, ze tvoja mama, mne napadlo, ze mary je lilith???? proste akoze totalny utrt som potom chytila a draco bol ozaj spicovy SNlois: no heh, my sme tu proste vsetky na jednej vlne a neboj ozaj vtom nie si sama. ja som vzdy tesne pri tebe inak mozno mi neuverite, ale mne raz napadlo, ze bela mohla uzvriet dohodu, ale to bolo len na maly moment a povazovala som to za strasnu blbost vtedy, takze toto bol fakt SOK. aj ked to s rodicmi som cakala.... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:55 | |
| dion-fortune: Taky mě napadlo Mary=Lilith????? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 12:59 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 13:10 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 13:13 | |
| To by mali riadne úchylnú mamu, možno aj pedofilku.. Inak ste si všimli, že v tejto epizóde neukázali ani vymietanie.. som z toho na nervy, že majú tak málo peňazí a potom prichádzame o rôzne veci, zasa žiadna hudba...dokopy žiadne efekty.. možno šetrili na season finale, tak som zvedavá.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 13:51 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 14:21 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 14:34 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 14:40 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 14:50 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side 09.05.08 15:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x15 Time Is On My Side | |
| |
|
| |
| 03x15 Time Is On My Side | |
|