| My Bloody Valentine 3-D | |
|
+41Lucy86 kaja666 Portable.Device EngieB Fay tauria Ava seamus Husitka Silvia all_feeling str8tking lajda janicag cleo wiktoriano Lirael Dzowika4 Fazulina SkreechTina Peter67 Weronička lenkka Faith Zizi Ettie sonca12 Samabel evetka dzajnisko Sarinka Kaja CrazyD bookika LenkaX22 dion-fortune Soniq SNlois Anwiel Chrystelle janka410 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 13.01.09 14:09 | |
| Wau vyzera to zaujimavo. Ako sa to musi všetko opakovať milujem taketo kratke filmiky ako sa rodi film. Dakujeeem. už sa mo c tetšim na ten film | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 13.01.09 16:36 | |
| krásne vidko a najkrajší bol jensen hneď v prvom zábere. ako mu krásne bolo vidieť tie ramená to tričko mu ich tak krásne obopínalo no to bolo niečo nádherné. a aj celé video bolo celkom zaujímavé. tiež mám rada, keď sa môžme pozrieť do zákulisia | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 14.01.09 16:20 | |
| inak youtube robi peknu reklamu na tento film neviem ako vam,ale ked si zapnem youtube,tak na pravo je vacsinou to reklamne video co davaju | |
|
| |
lajda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 19 Age : 35 Bydlisko : Poříčí u Litomyšle Nálada : It sucks out loud Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 15.01.09 20:12 | |
| V Pardubicích dnes otevřeli nové multikino s 3D sálem a hádejte, co tam budou mimo jiné dávat. No správně My Bloody Valentine. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 15.01.09 20:38 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 15.01.09 20:42 | |
| Tak to nie je možné. U nás na Slovensku je 3D kino? Sprostá otázka? Sorry ale neviem. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 15.01.09 20:46 | |
| v BA je určite inde neviem... rozmýšľam, že aj my asi máme ale nie som istá edit: aj my máme 3D kino práve pozerám, že dávajú nejakú rozprávku 3D. o bloody valentine ale zatiaľ nikde ani chýru ani slychu, ale tak možno ho dajú. kriste kiežby | |
|
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 16.01.09 15:33 | |
| Multiplexy tu v Bratislave premietaju 3D filmy. Uz som sa informovala. Dnes idem do Auparku do kina, tak sa mozem popytat. Mozem sa spytat, kedy je naplanovana premiera u nas? Bude to 19.2. ako v Madarsku? Alebo snad skor? Dik. BTW, photobucket je cely vo farbach MBV ))))) | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 16.01.09 15:59 | |
| V maďarsku bude premiéra 26.2. a spitaj sa please že tu to kedy bude. Dík | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 19.01.09 8:39 | |
| Bohuzial, v Palace cinemas som nevidela MBV 3D ani F13 na programe vo februari ani v marci.
Ale Watchmen prijde do kin ako prvy marcovy film, ak to potesi.
Co sa tyka MBV 3D a F13, baba za pokladnou mi ukazala plan premier a pozerala som februar a marec, no a nic som nenasla. Ona mi povedala, ze tieto 3D filmy sa u nich zacinaju premietat len teraz a ze ta 3D rozpravka je taky pokus, ze mozno neskor taketo filmy nakupia.
Takze treba dufat, ze MBV sa mozno dostane do kin v Aprili, alebo ho zakupia na poslednu chvilu skor, to ize aj s F13.
Alebo treba ist do kina vo Viedni.
PS: Neviem, ci viete, ale prave som sa dozvedela, ze tituly na 3D verzii filmu nie su mozne. Takze bud budu kina premietat kompled predabovanu 3D verziu, alebo 2D verziu s titulkami......to je blbe, co? | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 19.01.09 16:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 19.01.09 17:04 | |
| akože to fakt? title sa k tomu nedajú spraviť? no neviem, ale možno to pustia aj v originále ja som bola na 3D troch pátračov a bola som aj v GB na 3D premietaní dokumentu o vzniku zeme, takže som sa s týmto už stretla... ono existujú 3D okuliare napr na pc, pretože je pár 3D "hier", takže to viem, že je... ale či sú aj filmy robené takto, to už neviem... all_feeling vďaka za informácie ja sa pôjdem tiež popýtať u nás či neuvažujú o tomto filme... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 19.01.09 18:03 | |
| To mi nejako nedošlo, že sa na to nedajú spraviť titulky Ale tak neva, pokiaľ by šlo o Jensena, tak by som sa ten film išla aj za cenu, že by som nepochopila o čom točia. Pretože pochybujem, že by to u nás na Slovensku kvôli nám predabovali a pustili No ale kto vie. Možno keď bude mať MBV dostatočné ohlasy vo svete, tak sa to dostane aj k nám a síce netúžim počuť nejakého Kobielskeho (alebo niekoho iného, kto to pokazí) v kine, ale najradšej Jensenov originálny hlas, tak zas na druhej strane rada by som si to pozrela hoci aj s dabingom. Ale ako vravím, ja to chcem hlavne vidieť | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.01.09 13:24 | |
| Tak mne to dnes nedalo a zažrala som sa vášnivo do skúmania My Bloody Valentine 3D Na hlavnej stránke k tomuto filmu mi predsa len vzrástla nádej, že sa tento film dostane aj k nám a to nie len do 3D kín, pretože je tam napísané, citujem: "My Bloody Valentine 3D - get your heart broken. NOW PLAYING IN 2D AND 3D THEATERS EVERYWHERE" Takže nádej žije na tej stránke je kopa vecičiek. Napr. trailery, alebo v downloade sú aj wally a tak. - kód:
-
http://mybloodyvalentinein3d.com/
A ešte vám sem prihodím jednu fotku Jensena (bože toľko krásnej zelenej farby a tie očičká) | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.01.09 13:46 | |
| Zizi tak tá fotka je nádherná neviem sa vinadívať a Jensen tam zase vyzera uplne ako Dean. no a nádej umiera posledná tak stále môžeme dúfať že sa film dostane do slovenských kín. poprípade aj do toho zapadákova kde bývam ja aby som ho tiež mohla vidieť | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.01.09 14:49 | |
| ja mám s 3D tiež skúsenosti bola som už na mnohých dokumentoch a tak ,ale tiež som nepočula o tom , že by dávali tie špeci okuliare aj k dvd ale tak ( bolo by to úplne super ) kurna.. sakra ..do riti.. ja sa na to možem akurát tak *****!!!!!!!!!jakože ja som bez tituliek nahraná kludne si to pozrem aj bez 3D aj s dabingom ( samozrejme , ktorý 100% bude hrozný) je mi to jedno len nech to vidím | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.01.09 18:41 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 19:40 | |
| my bloody valentine 3D - kód:
-
http://www.megavideo.com/?v=ZUDH7Z2Z kvalita je sice otrasna ale je vidiet jensena v tielku ako ho zasivaju ten film je celkom dobry:D objavili sa uz aj torrenty na mininove - kód:
-
http://www.megavideo.com/?v=ZUDH7Z2Z | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 20:44 | |
| čože? to už je? OMFG! tak toto je šok, že wow idem hneď sťahovať vďaka za info bookika | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 22:56 | |
| Práve som to dopozerala a Toto som teda nečakala... Ja horory moc nemusím, ale tento je celkom good a ten koniec.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 23:05 | |
| mne sa práveže horor nepáčil.... neviem, ale zase som zaspávala... no cleo má pravdu v tom, že ten koniec bol super. to sa musí nechať, že to stálo za to... ale to predtým... no ak by tam nebol jensen tak už spím neviem, prečo mňa vždy horory uspávajú každopádne nápad to bol celkom dobrý a jensen ako obyčajne to zahral úžasne scéna, kde ho zašívali, no už sa teším až to bude v kine alebo lepšej kvalite, lebo toto bol hrozný obraz film sa každopádne dal pozerať- lepší ako devour takže zase až tak zlé to nebolo, ale dúfam, že piatok 13. bude strašidelnejší | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 23:11 | |
| Mne sa práve preto páčil, že nebol až taký strašidelný Inak by som to nepozerala... ale tiež ma chvíľami uspával... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 22.01.09 23:19 | |
| mne sa ešte ten začiatok páčil, tie titulky novín, to bolo ešte celkom pekne spravené... ale tak ja už sa chcem aj báť a musím povedať, že pri tomto horore ma ani len jedinýkrát nemyklo ako best fakt... ale tak bolo pár prekvapení... zase ja som dosť náročný divák a len tak hocičo ma nevydesí... uvidím, keď to pozriem v lepšej kvalite možno ma to viac chytí... len ma naštvalo, - Spoiler:
že zase bol jensen ten zlý to som nechcela, ale tak čo už.... - Spoiler:
aspoň, že to prežil | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D | |
| |
|
| |
| My Bloody Valentine 3-D | |
|