| My Bloody Valentine 3-D | |
|
+41Lucy86 kaja666 Portable.Device EngieB Fay tauria Ava seamus Husitka Silvia all_feeling str8tking lajda janicag cleo wiktoriano Lirael Dzowika4 Fazulina SkreechTina Peter67 Weronička lenkka Faith Zizi Ettie sonca12 Samabel evetka dzajnisko Sarinka Kaja CrazyD bookika LenkaX22 dion-fortune Soniq SNlois Anwiel Chrystelle janka410 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 05.07.09 19:14 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 05.07.09 20:39 | |
| hah zlatý ale tak on to aj v gagoch na tretiu serku spn urobil potom, čo ho hodili to tú stenu tak len ukázal, že oka, tak možno aj tu ho nejako o niečo tresli tak im ukazoval, že žije | |
|
| |
EngieB Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 46 Bydlisko : Vzdušný zámek. Nálada : Fůůůrt pracovní... Registration date : 24.06.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 30.07.09 15:07 | |
| Chacha, MBV jsem viděla DVAKRÁT! A ne svojí vinou, kámoška, která není vůbec fanda Jensena, je fanda krumpáčů letících do xichtu Tož ale když nabídla auto, neváhala jsem a napodruhý jsem to viděla dokonce od začátku, což leccos vysvětlilo. Ale jako doporučuju jen 3D, příběh to nemá, Jensen je sežratelnej, ale takovej nijakej, až ke koncu dostane ten správnej výraz. | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 1:06 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 1:20 | |
| Souhlasim, ale bacha na použitá slova, myslím, že by se to dalo napsat i jinak... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 10:14 | |
| porty: lepšie si to nemohol napísať inak vďaka fay mám doma tú super duper kvalitku takže ďakujem krásne ešte raz a nedávno som to opäť pozerala, samozrejme iba jensenove scény a tak som sa roztápala kokossss. to je o niečom úplne inom v takej kvalite fakt som sa takmer roztopila. a tá scéna úplne na konci jensen vie strašne dobre pracovať s výrazmi tváre oki koniec môjho dnešného roplývania sa a sorry za slinatujúci príspevok nemohla som si pomôcť. tá kvalita je skrátka ppc!!!!!!!!!! | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 12:13 | |
| porty: myslíš ako si vyšiel z kina a nebol schopný rozprávať?? popri našom OMG to bola fakt sranda, hehe ale inak naprosto súhlasím, pár dobrých scén, veľký mega-turbo Jensen, ale inak.. | |
|
| |
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 13:08 | |
| - Anwiel napísal:
- Souhlasim, ale bacha na použitá slova, myslím, že by se to dalo napsat i jinak...
dalo, máš úplnou pravdu film byl naprosto neuvěřitelná, filmově nezvládnutá, céčkem zavánějcí, prvoplánová ... sračka ( autocenzura zapnuta. Autora napadlo slovo na p, potom další tři slova na p a ještě jedno na k, pod kterým se ve francoužštině označuje slovo hrnec, mohl použít variantu *hrncoidní po francouzsku* ale bohužel by příspěvek ztratil význam, nápaditost a vlastně všechno proč ho autor psal. Autor doufá že pokud někoho urazil, tak ona osoba to vezme s humorem, umění a média jsou plná silných slov a i seriál supernatural používá takt slovíčka "son of a bitch" zhruba dvakrát do pěti minut. Nedělejme z toho tedy mateřskou školku. Přece nás nerozhodí nějaká sračka,...hehe )to žena: Ano přesně to myslím. Při první návštěvě jsem po odchodu z kina nekomunikoval, pouze v mé hlavě křičel můj filmový vkus a opakovaně se sebevraždil vidličkou. Na druhou projekci jsem se musel opít ( a pomatuju že si mi zdatně sekundovala) ale i tak jsem v půlce filmu musel odejít (utéct) na vzduch. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 31.07.09 13:13 | |
| porty: hlboká poklona, veď ty vieš začo... ja som teda bola na tom tretí krát a myslím, že sme pobavili celé kino (mexická vlna, presťahovanie sa do prvej rady a potlesk!!! POTLESK!!! oh, ano).. úprimne ti poviem, že si druhú polovicu filmu nepamätám (nasledujúce aktivity sú "TOP SECRET" ), ale som rada, že tam nemal nikto spomínaný krompáč, lebo by mi skončil v hlave.. | |
|
| |
| |
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 04.08.09 19:41 | |
| AAACH... ja tomu nemôžem uveriť!! myslela som si, že naše kino nie je schopné vysielať my bloody valentine, ale mýlila som sa a som rada! včera večer sme sa poflakovali vonku a zbadali sme program kina na august a nemohla som veriť mojim očiam... krvavý valentín - 27.(?)-28.-29.(?) august (už si to presne nepamätám - bola noc ) som taká šťastná už sme sa všetci dohodli a tak uvidím my bloody valetine (ak nepôjdu zlomím im všetky kosti v tele ) a len tak mimochodom: je to veľmi strašidelné?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 04.08.09 19:59 | |
| kaja: ako pre koho ja osobne som nebála vôbec | |
|
| |
Lucy86 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 36 Age : 38 Bydlisko : Nitra Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=) Registration date : 14.03.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 05.08.09 18:23 | |
| No uprimne povedane videla som uz aj hororovejsie filmy...a keby tam nehra Jensen tak by som to pravdepodobne niekde v stvrine filmu aj prestala pozerat...tak ale videla som to len doma a ta 3D atmosfera je urcite o niecom inom... | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.08.09 18:10 | |
| Představovala jsem si to trošku jinak. Ne, že bude ten vrah Jensen, spíš bych brala toho šerifa. Ale když už to musel být J tak měl v tom dole zahynout a ne takový otevřený konec, že by mohlo být klidně pokračování a on mohl vraždit zase na nějakém jiném místě a ani o tom neví. Asi kdyby tam fakt nehrál J tak se na to nedívám. To už radši miluju SN. Na to se můžu dívat pořád. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 29.08.09 10:36 | |
| včera som to videla konečne aj ja horor, no... bolo tam zopár krvavých scén, ale na tie som nepozerala (nahodila som blood face - finta spočítava v tom, že pozriem niekde dolu a zakryjem si oči. všetko ), ale inak to ani nebol horor. na tie rozporcírované telá som nemala problém sa pozerať, len na to ako ich harry/tom/jensen zabíja som sa pozerať nemohla. potom ma všetko bolí no ale teraz k jensenovi. bol tam zlatý a vždy keď vyšiel na plátno, kamarát vedľa povedal: aha, tvoj krásavec je tu a zakaždým keď sa niekto skrýval alebo utekal povedal: teraz keby si prdol alebo teraz by si už naozaj mohol prdnúť. čiže sme sa smiali prakticky celý film ale tvorcom musím nechať, že celý čas sme nevedeli kto vraždí, či axel alebo tom. ja osobne som dúfala v axela, ale akosi mi to nevyšlo a na konci ako jensen rozbíjal tie žiarovky, bol naozaj very hot len ten okamih mi trošku pokazil komentár: bola by sranda, keby sa netrafil a potom druhý: keby mu úlomok spadol do oka, to by bola sranda. takže som sa smiala celý film bol to srandovný film | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 30.08.09 21:37 | |
| Som našla foto , kde sú všetky hl. postavy z MBV edit: tá blondína ako sa k Jensovi tisne ruky preč | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 30.08.09 22:28 | |
| jeeej túto fotku som ešte nevidela. Je to zlaté takéto spoločné fotos Vďaka Soniq. Tá bloncka to náhodou nie je tá z tej motelovej izby? To by vysvetľovalo prečo má takú hrubú bundu | |
|
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 24.11.09 18:29 | |
| čaute, nevíte náhodou o fungujícím linky, kde bych mohla tenhle film stáhnout? :-) děkuji | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 11.02.12 16:48 | |
| Sice jen ve 2D, ale nemůžem mít všechno Dnes v 0:05 na CT1 Kdo asi bude tím vrahem | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 11.02.12 22:41 | |
| bohdy: tento film stojí za prd i v originále (i když nad Jensenem já budu slintat asi všude ) a ty to chceš risknout ještě nadabované jsi sebevrah | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 11.02.12 23:00 | |
| Nemix, asi zapomínáš, že na ten film jsme koukaly spolu Takže vím, jaký je. A já nepíšu, že se na to budu koukat | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 11.02.12 23:02 | |
| | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 13.05.12 12:18 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D | |