| My Bloody Valentine 3-D | |
|
+41Lucy86 kaja666 Portable.Device EngieB Fay tauria Ava seamus Husitka Silvia all_feeling str8tking lajda janicag cleo wiktoriano Lirael Dzowika4 Fazulina SkreechTina Peter67 Weronička lenkka Faith Zizi Ettie sonca12 Samabel evetka dzajnisko Sarinka Kaja CrazyD bookika LenkaX22 dion-fortune Soniq SNlois Anwiel Chrystelle janka410 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 06.05.09 15:53 | |
| - citácia :
- Jeden chalan čo sedel v zadnom rade vykríkol - chytil som ju
Tak s týmto si ma dorazila. No bola blízko ale až tak nie. No a začiatok. The best momont filmu je - Spoiler:
Keď po nich hodí krompáč a ľuďom v sále to akože odreže hlavu.
No ja som nestihol reagovať a skoro mi zabehli pukance. A jeedna žena sedela predomnou asi 3 rady a za ním kto sedel sa krásne kúpal v pukanciach lebo šikuľa to celé hodila dozadu. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 06.05.09 16:00 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 06.05.09 16:34 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 06.05.09 20:07 | |
| Dobrá recenzia: - kód:
-
http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=31859&nazov=Krvavý%20Valentín%203D ja sa priznám, že som to ešte nevidela, a ani nechcem, nebite ma, ale do kina ma na toto nikto nedostane.. Jensen má holt smolu na pakoviny, stačil mi Devour, to bolo niečo hrozné...ani Piatok trinásteho som nevidela ešte a tiež ma to voľajako neláka, ale skôr si to pozriem ako Valentína... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 09.05.09 18:03 | |
| no musím sa vyjadriť akože moja prvá reakcia po tom, čo som tento film videla doma v pc bola: nudaaaaaaaaaaaaaaaaa. kvalitovo asi to isté, čo Piatok 13., horor ako každý iný. no potom, čo som to videla v 3D musím povedať, že tento film sa proste MUSÍ vidieť 3D, aby sa dal spravodlivo ohodnotiť. nie je to film robený pre 2D dimenziu. akože strašne sa mi páčil v 3D. niektoré veci mohli byť lepšie a stále to nie je môj obľúbený film ani nič, ale to 3D tomu ozaj veľa dalo. hlavne tie vraždy vyzerali oveľa lepšie a jensen 3D no ako pred sebou ho máte ako na vás pozerá, takmer sa ho môžete dotknúť... no akože oveľa reálnejšie vyzeral v 3D smola bola, že som v kine chytila ďalšiu krízu nedostatku spánku, takže som asi 20 minút bola mimo, ale aj tak som si to užívala proste jensen bol fakt totálne bombastický. po pozretí MBV 3D môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že je predsa len o niečo lepší než piatok 13. inak bola v kine strašná sranda, hlavne ako si ramon s elenou robili srandu a "hádali" kto je vrah "to bude určite ten černoch", "nie ten policajt", "podľa mňa to bude ten starý", "tá baba to byť nemôže, však?" no ako konečná.... nebudem komentovať dej, nechcem spoilerovať a tiež som sa k deju vyjadrila už predtým, ale ozaj sa mi 3D efekty páčili. bolo to iné takto pozerať film. vrelo odporúčam | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 15:14 | |
| - tauria napísal:
- Tak jsem včera na premiéře a WOW !!!!!!!!!!! Jako mazec a ještě dneska to vstřebávám!!!!!!!!! Film byl naprosto perfektní a ještě 3D...no jako není k tomu moc slov, každý se na to musí podívat sám a udělat si obrázek, ale v mém případě jsem byla nad míru spokojena.... Jensen, i přes kritiku některých, podle mě podal skvělý herecký výkon Hlavně co se týkalo vžití se do dvou rolí. I jako schyzofrenik a feťák to byl nejsympatičtější osoba filmu....
- Spoiler:
vlastně moc osob tam nebylo...všechny je zabil Kdybych bodovala, dávám 11bodů z 10 Naprosto souhlasím. A nemyslím si, že někdo pomlouval Jensenův výkon, občas to bylo to jediné, co recenzenti chválili. Ale musím tě trochu opravit. Lidi si to sice často pletou, - Spoiler:
ale Tom (Jensenova postava) nebyl schizofrenik, ale mnohačetná osobnost, přičemž jedna jeho osobnost byla normální a druhá měla vražedné sklony.
Nechci vypadat jako rýpal. Dělám to jen proto, že mám přítelkyni, která je taky mnohačetná osobnost, a strašně se jí dotýká, když si někdo myslí, že je schizofrenik. Dokonce i její rodina ji na chvíli šoupla do blázince, protože měli strach, že by mohla být nebezpečná. Jenže člověk s mnohačetnou osobností má v sobě prostě jen víc lidí, a ani jeden z nich nemusí mít žádné násilné sklony. Může, ale nemusí. Opravdu se omlouvám, ale prostě jsem měla potřebu to kvůli ní vysvětlit. A naprosto upřímně nevím, kde jsi přišla na to, že byl feťák??? - str8tking napísal:
- To ako teraz myslíš vážne? To v Blave tak prísne kontroľujú. By som jej povedal, že nech sa strčí. Bože tých pár mesiacov čo na ňom zmení? NIČ. Bože ľudia sú taký sprostý. Aj ja som mal "len" 17 keď som to videl a čo už.
Normálne chceli aj opičák? - Samabel napísal:
- U nás taky příliš nenadělají s tou věkovou hranicí... si pamatuju, když jsem šla na Blade ...bylo to od 18ti a mně bylo 15
Mně se teda holka taky zeptala, jestli mi bylo 18, asi si nevšimla šedivých pramenů ve vlasech. A taky jsem musela ukázat občanku, a když viděla, že je mi 32, tak si občanku prohlížela, jak kdyby byla kradená. Ale už jsem si zvykla a asi mi to brzy začne lichotit. - Fazulina napísal:
- Tak jsem šla na ten film taky, lákalo mě vidět Jensena v 3D, což mě nezklamalo, byl tam úžasnej, ale ten film je proboha strašnej. Jak mohl někdo napsat, že měl propracovaný děj? To byla s prominutím děsná slátanina. Pátek 13. je naproti tomu o třídu výše, musím uznat. Nicméně tento film stál opravdu jen na 3D efektech a krásným chlapovi. Nesmysly tam byly a nejvíc mě dojalo, jak na konci:
- Spoiler:
Tom (Jensen) drží Axela (šerifa) pod krkem a snaží se ho zabít, nejmíň půl minuty a kde je jeho žena (šerifova), která stojí asi metr od nich a má v ruce pistoli? Mohla ho snad 100x zsatřelit, ale to samozřejmě nemohla, protože museli nechat vraha přežít... trapas.
Ale z čistě Jensenovského hlediska jsem si to užila, nehrát tam on a nebýt to 3D, tak se hodně nudím....
Ale potěšilo mě, že udělali v Palace Cinemas ten 3D sál, akorát těch 3D filmů je jaksi pomálu.... Neřekla bych, že to mělo propracovaný děj, ale rozhodně to byl lehce nadprůměrný horor, a 3D z něj udělal dost dobrý horor. A už vůbec si nemyslím, že byl postavený jen na 3D a na Jensenovi. Třeba speciální efekty ve filmu byly hodně dobré, mrtvoly působily velice reálně, a to nejen kvůli 3D. A k té části ve spoileru: - Spoiler:
Vzhledem k tomu, že Tom byl její první a velká láska, tak mně to připadá dost normální, že to nedokázala. A navíc, ona to není taková sranda na někoho jen tak vystřelit, ale to už to asi rozebírám až moc.
- Zizi napísal:
- Dion: Ja som tiež bola prekvapená, keď som sa dozvedela kto je vrah. Tiež tvrdím, že sú to B-čkové horory a návštevnosť budú mať tak max. kvôli obsadeniu. Napr pri F13 som sa zľakla len raz a to vtedy keď na Cleya vybehol ten pes - inak vraždy 0 bodov.
Čo sa týka tých nahých ženských, tak tiež nechápem prečo to tam pchajú - niekto to raz použil a stal sa z toho dosť trápny zvyk. Veď exnúť mohla aj oblečená Inak jj chudák Jens, že musí v takých veciach hrať, ale na druhej strane dostal sa až na plátna v zapadákove akým je Slovensko, takže to je zas aj dosť úspech No, to by v nich ale musel hrát někdo známý, ne? A ne Jensen, který je známý jen jeho fanouškům a fanouškům SN. Jo, už tě vidím, jak se oblíkáš, když máš v patách vraha. Tak tohle mi přišlo taky docela logický. Ne že bych nahotinky potřebovala, zvlášť ty uměle vylepšený, ale nevadilo mi to. Tak nevím, jestli chudák. Vypadá to, že on je v těhle filmech spokojený. Kdyby měl zájem o něco většího, tak už by se podle mě aspoň do něčeho dostal, protože s ním spolupracovalo dost lidí, kteří už znají jeho talent a vědí, že není jen další hezká tvářička, a mohli ho doporučit do něčeho většího. A taky si myslím, že nic jiného brát nemůže kvůli SN, protože by neměl dostatek času. Snad mu vyjde Captain America, pokud je něco na těch povídačkách. - Fazulina napísal:
- Ale všimli jste si, jak byl Jensen v MBV vždycky skvěle oblečenej? Mě se strašne tento styl líbí, moc mu to slušelo, ta mikina s kapucí a na tom ten tříčtvrteční kabát, fakt super. Umí se oblíct.
No, ta nahá ženská byla jak pěst na oko, prostě blbina no, ale zase jsme si užili Jensena.... Škoda, že ne všude to hrají ve 3D, protože to bylo fakt super. Člověk se ho mohl téměř dotknout:-))). Spíš ho uměli oblíct kostyméři. Jojo, ty jeho oči, rty, úsměv a ramena tak blízko, to bylo moc moc pěkný. A mně v MBV teda dostala jiná scéna. - Spoiler:
Ne že by mi bylo úplně příjemně, když proti mně letěl krumpáč apod., ale pořád jsem si uvědomovala, že to není reálný a neuhýbala se. Ale když proti mně vylítla ta kulka, tak to jsem byla fakt ráda, že se nakonec změnil úhel kamery. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 16:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 16:34 | |
| hmm zaujímavé názory a ja si zase ako obyčajne dovolím v pár veciach nesúhlasiť podľa mňa to vôbec nebol nadpriemerný horor čo tomu filmu ako tak pomohlo boli tie efekty, to je tak asi všetko a presne ten jensen. inak ma to nejako extra nechytilo. ešte príbeh by ako tak ušiel, ale to spracovanie... no ach jaj. díki za objasnenie toho schizofrenika a mnohonásobnej osobnosti ja som si myslela, že bol schizáč nás sa tuším vtedy blave iba pýtala, nie? ale občiansky nechcela známy ako známy... väčšinou v hororoch hrajú tie seriálové hviezdy, ktoré ako-tak známe sú mňa dostali scény ako keď odpľul si do publika na začiatku ten chalan alebo tak keď nás ofrkali vnútornosti... a tie vraždy boli niektoré celkom super. čo sa tej nahej ženskej týka, tak nemohol ju napadnúť, keď bola oblečená, že nie? ale práve vtedy, keď by sa fakt nikto obliekaním neobťažoval. a teraz budem ozaj blbá, ale už mohla aspoň do pŕs trocha investovať, lebo no... okey končím | |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 17:07 | |
| - Fay napísal:
- ona ale vybehla ked isla po tom chlapovi naha, nee?
To taky, to teda bylo divný, to uznávám. dion: Pro Tebe ne, pro mě ano. Já mluvila jako obvykle jen za sebe. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 17:15 | |
| husitka: aj ja som predsa písala len za seba zatiaľ nie som mnoho násobná osobnosť btw videli ste vystrihnuté scény? mne ich cleo poslala a WOW. jensen ja tam dobre sexy niektorí boli celkom cool a kokso ako tam hádže tie tabletky do seba.... juuuj | |
|
| |
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 17:18 | |
| dion: Škoda, mohly bychom diskutovat víc. Bohužel neviděla. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 17:26 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 17:53 | |
| dion: Já nejspíš ano, ale nevím, jak jiní. To by bylo super, dík. | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 18:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 18:16 | |
| okey tak našla som tie scény: My Bloody Valentine - Deleted Scene 1/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=ePIvkPMQxOY My Bloody Valentine - Deleted Scene 2/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=wCypKoJ-fKE&feature=related My Bloody Valentine - Deleted Scene 3/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=qvB2Bcy-2r4&feature=related My Bloody Valentine - Deleted Scene 4/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=6r-yEAKNFiE&feature=related My Bloody Valentine - Deleted Scene 6/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=KCAobxvigmE&feature=related My Bloody Valentine - Deleted Scene 7/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=es2ARt_NtwQ&feature=related My Bloody Valentine - Deleted Scene 8/8 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=MVbQqvnxjOQ&feature=related 5 som nenašla plus pridávam ešte tieto vidka: My Bloody Valentine - Gag Reel - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=bjL5IhvKbIk&feature=channel_page My Bloody Valentine - Alternative Ending - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=-m01STdR4Io&feature=channel_page My Bloody Valentine - Deep Inside (Behind the Scenes) - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Q_NG_48UAss&feature=channel_page enjoy husitka: no niektorých by asi trafilo | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 18:58 | |
| dionka ďakujem. A neviem či ste už videli gagy na film. Keď nie tak tu ich máte My Bloody Valentine 3D - Gag Reel - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=bjL5IhvKbIk&feature=related | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 18:59 | |
| ramon: však sú medzi tými videami, čo som ich sem hádzala btw nz | |
|
| |
str8tking Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 19:05 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 21:19 | |
| Tak jsem zkoukla ta videa. Koukám, že zřejmě nevěděli, kdy přestat točit, když byl před kamerou Jensen. A pak mají tolik vynechaných scén s ním. Gag Reel byl zábavný, a opět se mi potvrdilo, že Jensen svoje scény moc nekazí. A rozhodně umí moc pěkně říkat Shit. Díky za ně. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 28.05.09 22:15 | |
| Dion vďaka veľká za videjká. Videla som zatiaľ len gagy a teda poviem vám, že Jensen pri tom "It´s realy closed" ma zabilo a to ako sa netrafil do úst s tou tabletkou no bože držte ma, tento chlap ma raz prizabije smiechom Inak stiahla som si z YT tie videá od dion, tak ak by mal niekto záujem sú spakované a upnuté tu - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/173990/MBV.rar | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 29.05.09 18:31 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 15.06.09 18:19 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 18.06.09 9:56 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D 20.06.09 0:37 | |
| nový článok o mbv, obsahuje aj fotky jensena Exclusive Interview With MY BLOODY VALENTINE 3D Director Patrick Lussier - kód:
-
http://retroslashers.net/blog/exclusive-interview-with-my-bloody-valentine-3d-director-patrick-lussier/ super pohybujúci sa plagát - citácia :
- "...Jaime, Jensen, Kerr and Kevin all were so passionate about the film and their roles within it. Each of them would feed off the other and would come up with new touches for their characters that constantly made the film better and better. We really couldn’t have been luckier to have the cast we had.”
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: My Bloody Valentine 3-D | |
| |
|
| |
| My Bloody Valentine 3-D | |
|