|
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters | |
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 17.07.08 21:09 | |
| nataca sa super....len ci stihnem pozriet vsetky serie... ale to je super....toho fuzateho som nevnimala... nataca | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.07.08 6:50 | |
| No tak ted jsem narazila na tohle ...teda musím říct,že to vypadá dost zajímavě Jako chápu dobře, že se znovu ukáže Meg Hendrickson - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/4975660.html#cutid1 | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.07.08 8:28 | |
| Hmm, to zní zajímavě, flashbacky a Mitch Pillegi v roli dědečka? ... Chudáček Dean, kolik asi byly 4 měsíce v pekelném čase? Jsem taaaaaak zvědavá. Předchozí tři série už znám zpaměti, moc se těším na nové příběhy... | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.07.08 12:34 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.07.08 14:35 | |
| Práve som si to čítala a som totálne že.... ale aj ... čierno-biela epizóda..waw...to mi pripomenulo 07x08 Charmed Noir...len nechápem, ako sa Henrickson vráti a Meg???!! Zmenený Sammy... evil!Sammy.... Btw, tunak je znenie, ako sa to presne objavilo na CW...inak to sú riadni mešugáči, počas epizódy tam šlahnú spoilery... In an upcoming time-traveling episode, meet Sam and Dean’s grandfather. The character is played by Mitch Pileggi (“Skinner” from X-Files), also see the boys' parents as teenagers.
Early next season, Sam and Dean will confront Dracula, Wolf Man, and the Mummy in an entirely black and white episode – a throw back to the old monster movie classics.
Halloween is finally scary again… Look for Supernatural’s first ever Halloween Special next season… and a look at the true-life, dark, occult origins of Halloween.
and Meg, Hendrickson, and ronald will be back | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 19.07.08 19:12 | |
| | |
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 19.07.08 19:14 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| | | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 19.07.08 20:05 | |
| no tá nová Ruby je celkom pekná akuráť sa na Ruby vôbec nehodí však je jej úplny opak dúfala som že ked Ruby už nebude v tele Katie tak si sa jej aspoň bude podobať ale oni vyberú uplne inú. ale na druhe strane som rada že sa Ruby vráti lebo je ešte pár vecí čo by som o nej chcela vedieť. len dúfam že ju táto herečka aspoň dobre zahrá | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 20.07.08 11:51 | |
| TOTO JE RUBY to musí byť nejaký fór alebo čo viete si predstaviť Ruby takto jaj bože ja chcem Katie naspäť toto je absolútne neférové ,keď si ju vážne človek obľúbi tak toto spravia som zvedavá čo to bude zač | |
| | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 20.07.08 13:55 | |
| | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 20.07.08 21:01 | |
| Panebože, Faith, co to zase od tebe čtu???! Chceš mě mít na svědomí nebo co? Já prostě žádnou romantiku nechci a to ani ve 4. ani v jiné sérii. A kdyby, tak jen něco kratičkého, nevinného... Jako, nechci jim upírat štěstí, ale prostě zastávám názor, že oni budou nejšťastnější jen spolu. Vždyť jak by se dokázali před těma ženskýma přetvařovat? Že nejsou žádné potvory, démoni, že nikdy nikoho nezabili??? To by prostě nešlo...a když jim to řeknou, můžou díky tomu třeba zemřít, protože oni jsou pořád v nebezpečí, takže s nimi i jejich případné manželky či přítelkyně. A pak by byli nešťastní ještě víc, kdyby zase ztrácely milované osoby. Tohle prostě neberu. Nepasuje mi to k nim. Podle mě nejde jen lusknout prsty a najednou žít v "normálním" světě, jako normální lidi. Oni prostě nepatří do takového života (nevím, jak to lépe formulovat, snad mě pochopíte) a Dean to několikrát sám říkal. Přinášelo by jim to jen další bolest a nebo jejich blízkým. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 20.07.08 23:06 | |
| Mne sa tá herečka zdá celkom sympatická, nechcem ju súdiť dopredu, uvidíme, ako sa tej roly chopí...aj Katie som spočiatku odsudzovala a potom som si uvedomovala, že som sa v nej sekla..takže jej tiež dám šancu.. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 9:23 | |
| Chrystelle oki,sak aj ja len chcem kratucky romanik ale na konci uz by to fakt nieco mohlo byt.... boze,ja uz ani neviem, ked ja ich mam tak rada, ze ja by som im zniesla aj modre z neba,keby sa dalo | |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 9:52 | |
| Faith, já bych jim také snesla modré z nebe a ještě raději bych jim naservírovala sebe. Ale to bych je asi spíš potrestala. Silvia, nemám tušení, jak to nakonec dopadne, protože Kripke už to má rozhodnuté od začátku, ale tají to jako blázen. Takže pochybuji, že už to nějak změní kvůli nám, tak jako to dělá v průběhu SN. Jen doufám, že ten konec nebude infarktový, že si prostě na konci nebudeme rvát vlasy. Jared říkal, že by si přál, aby na konci zemřel... proto jsem o tom kdysi přemýšlela a dospěla jsem k názoru, že by to tak možná bylo i lepší - tedy že by oba na konci zemřeli. Nebijte mě, sama si to vůbec nedokážu představit, asi bych to ani nepřežila, ale je fakt, že jak jsem psala předtím, podle mě je opravdu nečeká ten "normální život". A pokud by je celý život mělo pronásledovat zlo a jeden za druhého by se snažili položit život, časem by z toho možná zešíleli...to by nevydržel nikdo. Jared to tak sám říkal, že smrt je pro ně jediný únik a asi má pravdu. Jenže Američani si prý potrpí na happy endy, takže by si to asi Eric pěkně slíznul, za takový konec. Tak nevím, jak to nakonec bude. Vlastně ani sama nevím, jak bych si to přála. V rodinném kruhu s manželkami je vidět nechci...nejen kvůli mému heslu BEZ BAB , ale prostě mi to do toho seriálu nesedí, nebylo by to realistické. To zlo přece nemůže ze dne na den zmizet a oni jsou lovci. Někdo psal, že Eric (nebo američtí diváci, už přesně nevím) si představuje konec tak, že oba nastoupí do auta a odjedou vstříc svému dalším osudu - END. Já nevím, jestli bych to tak chtěla, možná ano...asi by to byl pro mě ten nejlepší možný konec. Prostě že bych si byla jistá, že jsou oba v pořádku, jsou spolu, žádné baby kolem sebe a jak to s nimi bude dál, to by si už každý domyslel podle sebe. Pořád by tady byla možnost, že najdou lásky svého života, jen bysme se na to už nedívali. To by mi asi opravdu nejvíc vyhovovalo. Prostě tak trochu otevřený konec, ale žádný infarkt. Ale jak znám Erica, takhle si to pro nás asi nakonec nepřichystá, protože on je samé překvapení. Nevím, jestli jste všichni viděli seriál Angel, hlavně úplný závěr.... tahle možnost mě taky napadla u SN a to bych tedy asi zešílela, skončit takhle můj milovaný seriál..... Ale asi pořád lepší, než je vidět na vlastní oči umírat...no nic, končím se spekulacemi nebo mi z toho zase začne přeskakovat. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 10:18 | |
| Chrystelle tak no... sak aj ja by som sa takto obetovala nuz a aky bol zaver v Angel?? ja som ten serial nikdy nesledovala ale tak uprimne povedane,mne by celkom vyhovoval zaver, keby obaja umreli.viem, ze je to prilis krute,ale mas pravdu, zlo len tak z nicho nic zrazu nezmizne... ale zasa... ktovie, co je po smrti ale tiez si to neviem predstavit, ze by boli niekde v rodinnom kruhu. vsak hold, Eric nam pripravi taky zaver, ze budeme len usta a oci otvarat a ten zaver, ze by nasadli do auta a ostatne by bolo na nas sa mi nepaci.ved ked skonci serial,tak ja neviem,co budem robit.asi sa zblaznim a s pocitom, ze by som nevedela, co s nimi vlastne bude by som nedokazala zit (ono by to sice preslo) ale ja dufam, ze to bude nejaky sakra konkretny koniec | |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 10:43 | |
| No aby nám ten sakra konkrétní konec nakonec nepřivodil ten obávaný infarkt. Z toho mám právě strach. Protože mně se SN dostal tak moc pod kůži, že si všechno hrozně moc zabírám. Aha, tak ty jsi Angela neviděla.... Tak já ti tady dám stručné info, raději do spoileru, kdyby ten seriál měl někdo rozkoukaný. Jako třeba Janka. - Spoiler:
To fakt nevím, jestli bych rozchodila takový konec u SN. Asi bych se pořád uklidňovala, že se nějak zachránili. Stejně tak to dělám i u toho Angela. | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 14:56 | |
| Tak jsem přemýšlela nad tím koncem a myslím, že smrt je asi opravdu nejlepší řešení. Nejen, že mám ráda smutné konce, ale i logicky bych řekla, že nasaují život tak často, že nic jiného ani není možné, ten boj nemůžou vydržet dlouho. Jednou nakonec jeden z nich umře a střídavě pořád uzavírat dohody nemůžou, takže to by asi bylo nejlepší. Prostě tragičtí hrdinové, ti mě vždycky brali... Myslím, že k ničemu jinému to nespěje a byl by to pěkný a důstojný závěr seriálu, který zatím prožívám nejvíc ze všech seriálů.
Konec, v němž vyráží v závěru vstříc dalšímu dobrodružství, to se mi moc nelíbí, protože to prostě vyvolává doměnky, co dalšího dělají, kde jsou a tak, prostě otevřené konce ne... To bych pořád musela myslet na to, proč nenatočí další sérii:-))).
No a Happyend, no nevím, co by v tomto seriálu bylo jako Happyend. Asi to, že neumřou:-), ale představit si, jak končí seriál dvojitou svatbou, to by bylo pěkně trapné. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 15:00 | |
| Fazulina suhlasim s tvojim nazorom. najma to, ze dvojita svadba na koniec by bola pekne trapna. a keby bol koniec otvoreny, tak by sa stale hladali nadeje, ze mozno Eric este zbiera napady a natoci dalsiu seriu pricom si myslim, ze v tom najlepsom treba prestat... a su hrdinovia,tak nech umru ako hrdinovia | |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 16:57 | |
| No já koukám, kolik lidí má na to stejný názor jako já. Já osobně přiznávám, že jestli opravdu zemřou, budu brečet snad měsíc a asi ani další rok se mnou nebude řeč. Člověk si to prostě nechce připustit, že by umřeli...ale když se nad tím zamyslíte, oni nejsou nesmrtelní (dokonce ani Angel ne a to už je co říct ) a riskují život tak často, že to opravdu spěje jen k tomu jedinému konci, bohužel. Ale jak říkal Jared, nejlepší je odejít v tom nejlepším, na "vrcholu slávy". A bych se přiznala....než je vidět po boku nějakých ženských, jako usedlé tatíky , raději je vidět mrtvé. Jéžiš, to jsem zase ze sebe něco vypustila! To zní hrozně!!! Ale asi je to fakt pravda, musím to přiznat. Prostě jejich osudem je boj se zlem, už jen proto, co se stalo Sammymu. Nevěřím, že by tomu někdy unikli.. A to, že by to skončilo otevřeně...já nevím, asi by mě to taky dralo a pořád bych chtěla další sérii. Ale zase nevím, jestli opravdi chci vidět, jak umřou a tentokrát na dobro. Já nevím, asi by to se mnou seklo. A taky přemýšlím, jak by to asi bylo, aby umřeli oba zaráz.... Prostě nepřipadá v úvahu, že by zůstal je jeden z nich!!!!!!!!!!!!!!!! Ale oba zemřít zároveň, to by musela být nějaká hodně přesvědčivá situace... A něco takového jako Butch Cassidy a Sundance Kid, to by mi přišlo asi jako kýč - moc okopírované.... Ježišmarja, mně už fakt přeskakuje, já si teď představila, jak by to bylo, kdyby umřeli! Kdo by je pohřbil? Kdo by se o ně postaral? Boby? A to by nám ani neukázali nebo jo? Ježišmarja, já končím s těmito úvahami, protože ať přemýšlím jak přemýšlím, nedokážu si představit, jak by to nakonec mohlo skončit. | |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 17:06 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 17:53 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 18:56 | |
| no tak v keby umreli v boji, najskor padne jeden,potom druhy ale ja uz neviem a tiez mi z toho uz troska sibe a nechcem nad tym premyslat, pretoze potom budem smutna a na to mam este cas, hoci teraz som smutna este z toho, ako Dean skoncil tam, kde skoncil. a ja doverujem Ericovi a viem, ze vymysli nieco obzvlast dobre a ze s tym budeme spokojni | |
| | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.07.08 19:48 | |
| ..čoože to tu len nečítam?? noo nedá mi aby som sa nepripojila k vašej debate a vašim možným teóriam pretože aj ja už doosť často premýšľam nad tým ako by sa náš milovaný SN skončil..znie to síce pre mňa straašne ale všecko sa raz žiaľ skončí..aj to najlepšie z najlepšieho,čím SN nepochybne je a musím sa priznať, že si ten úúplny koniec ani neviem poriadne predstaviť, i keď čoraz viaac súhlasím s tým názorom,že by sa to celé malo skončiť smutným koncom..možno ich spoločnou smrťou (...uff..už len pri tej myšlienke mi je na úúplne na nič ) pretože si neviem predstaviť,že by sa to všecko skončilo tým typickým americkým happyendom a už vôbec nie dvojitou svadbou abo niečím podobným .. a ako sa tu už písalo tí duchovia,príšeri,démoni predsa z ničoho nič len tak nezmiznúúú... takže naozaj neviem..no a otvorený koniec?? neviem,nevieem..bo by som sa potom veeľmi trápila tou otázkou,čo sa vlastne s našimi stalo..ale jedno vieem určite,že akokoľvek sa SN skončí,určite to bue riaadna peckaa,pretože Eric sa už o to postaraa | |
| | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 22.07.08 16:23 | |
| ak sa mam priznat..tak neviem co mam cakat.... vieme, ze Deansa vrati, ale v akom stave sa vrati??? bude mat nejake jazvy??? je jasne , ze budu z toho psychyckeho hladiska... a co Sam??? ako rozvinul svoje schopnosti po tom case ako sa snazil dostat Deana z pekla??? podla mna tato seria bude plna *Deanovych spomienok na peklo, na to co tam prezil a aj o tom ako sa s tym vyrovna a vrati spat do normalneho zivota... Sam je ina kava...ale on bude stat pri Deanovi a pomahat mu...tak to vidim ja... | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
| | | | Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |