Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze

Goto down 
+39
Klenotka
lentilka
cleo
str8tking
janicag
lenkka
Fazulina
calla
Ellen
Lex
Kacena222
Ettie
sonca12
Faith
Zizi
SNlois
SkreechTina
beruss
CrazyD
sisa41176
sisel
Hiro666
SNAdeline
Silvia
Violet
Chrystelle
bookika
keksiiq
wiktoriano
Soniq
dzajnisko
janka410
Sarinka
Anwiel
dion-fortune
evetka
LenkaX22
Samabel
Pa001
43 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
AutorSpráva
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty02.01.09 16:04

Neviem či je toto niečo nové alebo to tu už bolo Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 999804
Jensen Ackles - Watch Supernatural Promo On The CWTV
kód:
http://uk.youtube.com/watch?v=hDr9cEIIv9Q
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty02.01.09 19:06

Ja som už predtým niekde inde čítala, že Bobby by sa mal objaviť v štrnástej časti a potom ešte v ďalší, že on určite nezomrie, čo by ma asi porazilo, ak hej, bo ho mám rada... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 430869
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 5:23

kód:
Madison in Eugene, Ore.: What's the latest on Jared and Jensen on Supernatural?

Let's just say that if you happen to look like these dreamy dudes above (and God bless you for it), you should contact the CW right away, because I'm hearing that yes, you guessed it! There just might be a third freaking Winchester brother out there. Hear that? It's the sound of my mind exploding! I'm told that the possible third brother has not been cast, but we'll start hearing rumblings of another son courtesy of Dean and Sam's father John Winchester, aka Jeffrey Dean Morgan, this season. Seriously, does that dead dude get around or what?! Meanwhile, I'm dying to know what you think of this twist and if anyone out there could possibly be delicious enough to pull off the same genetic code as Jensen and Jared. So please comment below, and if you have any casting suggestions, bring 'em!

Mary: On Supernatural, do you know if Alistair was destroyed or just repelled? I'm curious if we're going to see him again?

Yes, Alastair will return later this season, but in a new, nastier "meat sock" form.

Wtf???
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 8:56

tak toto som asi zle preložila affraid affraid
že by mali fakt dalšieho brata? to čo má byť Shocked aj ked John asi celé tie roky nebol verný Mary tak by to aj bolo možné. ja neviem confused
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 11:43

ja neviem ale mne to pripada ako nejaka volovina ja si nemozem pomoct.
Keby mali daliseho brata bolo by to hlupe podla mna 603 Wink Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 934194
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 13:59

Si myslim, ze to je nejaka haluz...alebo nejaka ciastocna pravda, ale Kristin Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 43228 to vzdy poda tak, aby sme si potom vlasy trhali... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 87642 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 14:24

Tiež si myslím že je to kravina....to už radšej tých robotov... Laughing
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 14:42

tej kristin už naozaj preskočilo?WTF to čo má byť,ďalší brat?? Tomu uverím až keď uverím a možno ani potom nie.Podľa mňa je to hlúposť... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744
Návrat hore Goto down
Klenotka
Pocestný duch
Pocestný duch
Klenotka

Počet príspevkov : 61
Registration date : 06.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 15:03

Zrovna tu taky vyšiluju, jak jsem si to u Kristin právě přečetla. Ta holka má sklony k přehánění a často to nebývá pravda. Doufám, že tohle pravda není. Třetí Winchester? To by nabouralo celou mytologii seriálu. Stačí, že už teď máme kvůli tomu množství postav málo Sama s Deanem (a Sama zvlášť), ještě do toho zamotat třetího...ne a ne a ne.
John je "třetí Winchester". Pokud si mám představit trojici, tak otec a dva synové. Nic víc a nic míň.

Ale tedy, jejich "tatík" se herecky hodně činí a je všude. Nedivím se 603
Návrat hore Goto down
http://www.sga-project.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 16:14

kód:
Julie McNiven, who played "Anna Milton" in the episode "Heaven and Hell" confirmed during an interview that Anna will come back in the episode 4x16, still without title:

- Can Anna return? Did Eric or someone in charge talked with you about it?
- She is returning! Anna will be back in episode 16 as a ‘full blown Angel on the run from Heaven.” I am very excited to see what comes of this

Prečoooooo??? Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 332617
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 16:43

Ja som celkom v pohode...mne sa Anna pacila 603 603 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 17:20

to hádam nie. len dúfam že ju hned tej epke zabiju potom jej navrat zvládnem Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 487389 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 43228
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 17:41

No ja ju tiež mám celkom rada Laughing ,ale nech už sa Deana ani nedotkne Mad Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 555452 no som zvedavá čo z toho bude 602
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 17:43

Ja som myslela že to jej telo "vybuchlo" alebo take niečo...zaujímave. Mne je zas hrozne nesympatická..nemôžem za to... confused
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 23:38

Preboha.....samé hrozné správy... affraid tak najskôr návrat Anny..."hurááááá" (silne ironický podtón)... Suspect Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 ja ju nejako proste nemusím, mne sa ani v tých dvoch dieloch nepozdávala a načo sa vracia znova, komu preboha chýbala, mne určite nie, tam nech zostane na tom svojom oblaku a neotravuje, mrochta jedna.... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 707500 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 43228
A akože tretí brat??????? Shocked tomu proste neverím, to by Kripke nespravil, veď by tým všetko pokazil, ale úplne všetko, nestačí, že Sam je teraz nie na druhej, ale minimálne na štvrtej koľaji odstavený a teraz toto...preboha... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 141995 snáď to nie je pravda, pretože neviem veru, či by som sa cez to dokázala preniesť... No
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 23:42

kód:
http://spoilertv-supernatural.blogspot.com/2009/01/episode-417-casting-sides.html

A ten prvý komentár k tomu...ako tomu neverím...to by neurobili...

citácia :
tam nech zostane na tom svojom oblaku a neotravuje, mrochta jedna....
Presne... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 316745 ako celý ten Dean/Anna "vzťah" bol taký nasilu a umelý a načo ju tam znova nasilu pchajú? Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 332617 Jedine žeby ju už úplne dorazili ale nemohli sa o tom len porozprávať? Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 316745
Návrat hore Goto down
Violet
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Violet

Počet príspevkov : 295
Nálada : :)
Registration date : 15.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty06.01.09 23:49

Anna?! Tá ťapa? Zas a znova? Krídla jej vytrham!!! Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 487389 Ale ked to bude jej kuk sem-kuk tam, aby sme od nej mali potom uz naveky pokoj,tak nedbám. Ale budem to pozerat s rukami zovretými v päsť a prizmurenymi ocami (ked bude mat solo-na brothers ich samozrejme dosiroka otvorim 603 )
A ten treti strateny brat? No co ja viem. Ee. Ako ste uz povedali-akosi mi to nesedi Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 207306 To bude fakt nejaky blud Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 404917
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty07.01.09 14:03

Tak 17 & 18 bude zase pravdepodobne dvojdiel takže ta krava bude v dvoch dieloch.... Evil or Very Mad Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 487389 Rolling Eyes Rolling Eyes edit všade píšu inač, raz ma byť v 4x16 potom v 17,18 Rolling Eyes
+
Question: I'll be your friend if you give me some Supernatural scoop. -- Shane
Ausiello: There is a traitor amongst Sam and Dean. Okay, Shane, your first order of business as my friend is to buy me

Čo myslíte kto bude ten zradca?
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty08.01.09 14:38

ak som správne pochopila,že odpovedá,že sa bratia stretnú zo zradou tipujem Ruby Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 284389 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 284389 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 71416 ja si to dokonca prajem kiežby ju niekam poslali,ale to sa asi nestane.,škoda Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 71416 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 71416
na sedemnásty diel sa už aké také spoilery objavili,ale ja som na Annu v nich nenarazila,ale možno sa len zatajila, Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 1319 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 1319
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty08.01.09 16:17

podľa mna tým zradcom bude Anna. Wink ked tam už bude otravovať tak to asi nebude len tak
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty08.01.09 16:31

Ja som si najprv myslela že by to mohol byť aj Castiel ale podľa toho rozhovoru so Serou bude mať Cas iné problémy ako zradu...Takže tiež tipujem Annu..(Uriel povedal že je horšia ako démon a nemyslím si že len kvôli tomu že sa vzdala krídiel) Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 284389 a dúfam že ju pekné zlikvidujú... Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 934194 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 332617 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 107729
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty08.01.09 18:19

mne by sa najviec páčilo keby to bola Ruby ale to by som asi veľa chcela Twisted Evil Twisted Evil tiež by to mohla byť Anna nevadí mi až toľko ale naspať ju tam vôbec nechcem takže do pekla s ňou Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 934194 No No no ešte by to mohol byť aj Uriel či o tom tam tiež niečo je Very Happy
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty09.01.09 23:52

Rolling Eyes Tak bude len v 16 diely ta ťava....a ta posledná otázka...Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 487389 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 487389 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 332617 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 332617

Julie McNiven Interview

1- Did you know about "Supernatural" before playing Anna? If you did, what were your thoughts about it? If you didn't, you like it now, or Supernatural is not your kind of tv show?
Julie: I was actually a pretty avid watcher. I've always loved shows that explored the supernatural world. As a kid I would ask my parents to rent "Poltergeist" and "Exorcist" when I was home sick….they'd respond.."Again?" I love shows like "Battlestar Gallactica" and "Eureka," "Lost," and I don't think I've missed an episode of "Ghost Hunters."

2 - What's your opinion about the exchange of looks between Castiel and Anna in the end of "Heaven and Hell"?
Julie: I think there is a deep care between them that was greatly challenged by Anna's rebellion of God and Castiel's allegiance to God. They were once very close soldiers and friends, and now each must fend for their own honor on opposite sides of the track.

3 - What was the most intense scene?
Julie: I think the most intense for me was the hypnosis scene. I had a lot of fun doing it….All the screaming and thrusting around was a blast. I was very sore the next day. Another would be the end when Anna was getting her grace back. We did a lot of different shots that had to be very specific with body movement and staying consistent through all the takes.

4 - Almost everyone wants to know: How was the sex scene with Jensen Ackles?
Julie: Yes….this seems to be a very popular question! Well, Jensen is such a gentleman. It would have a lot more difficult, and awkward if he wasn't. Basically, we laughed our way through it. Joking around and making light of the scene made it much easier.

5 - Can Anna return? Did Eric or someone in charge talked with you about it?
Julie: She is returning! Anna will be back in episode 16 as a 'full blown Angel on the run from Heaven." I am very excited to see what comes of this.

6 - How did you get to play Anna? You made auditions or you were called?
Julie: I have an agent in LA and they sent me out on the audition

7 - How's the set of Supernatural?
Julie: They've all been working together for so long that it really feels like a big extended family. Everyone was so kind and welcoming.

8 - How was playing an Angel?

Julie: I love it! There is so much mystery to the character that I have to continue to figure out. This past month I've been reading a lot about Angelology and I've really enjoyed learning it.

9 - How was the reaction of the public? Was it good or bad? Women aren't lucky in "Supernatural"
Julie: Well, I try not to look, but of course I couldn't help myself☺ I think the reaction was pretty mixed. Some loved, some hated, and some were indifferent. I am so happy to part of the show AND to be returning that it really doesn't bother me what people think.

10 - At another interview, you said that you had a lot of contact with Genevieve Cortese, but how was it with other actors, the boys, Misha, Robert Wisdom for example?
Julie: Yes, I adore Genevieve and Tracie is wonderful as well! I have been in touch with both of them. I haven't talked to Mischa or Robert, but I'm hoping to see them soon for episode 16.
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty14.01.09 14:42

toto je dosti zarážajúce pochádza od Ausiella z Ew,com
citácia :
Question: Please, please, please tell me that the rumors about a new brother popping up for the Winchesters is completely untrue. Supernatural can do so much better than this stupid soap opera gimmick. -- Lindsey
Ausiello: I'm hearing the title of the episode is "Jump the Shark." I think that says it all. (You're an evil genius, Eric Kripke!)
malo by sa jednať o 16 časť nieje to však isté,Ale len nech to nieje pravda,časť kde by sa toto malo objaviť zatiaľ nesie názov Jump the Shark čo myslím ak dobre preložilo Preskočiť žraloka Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 202744 čo vlastne naznačuje totálny zvrat.dúfam,len že som to blbo pochopila,pretože ak nie myslím,že Anna v porovnaní stým,že by sa objavil nejaký další Winchester,ktorý odoberie už beztak malý priestor Samovy nebude žiaden problém.(prepáčte už mi z toho šibe:dizzy: a dnes nemám ani trocha dobrý deň)nepopieram genialitu nášho Mr.Kripkeho,ale myslím,že toto by bol krok vedľa Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 52351 ,ale počkám a uvidím a budem dúfať
zdroj:
kód:
http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/ask-ausiello--1.html
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty14.01.09 14:54

Podľa mňa sa v tejto epizóde objaví John...a ten tretí brat je len kačica aby sa riešilo to a nie John a bolo to big surprise...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze   Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze - Stránka 27 Empty

Návrat hore Goto down

Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze
Návrat hore 
Strana 27 z 34Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Spoilery :: Štvrtá séria-
Prejdi na: