| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.08.08 22:28 | |
| Vraj šiesta epizóda má byť halloweenska, čiže tá info z IMDB, že tretia epizóda má byť, je zrejme zlá... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 11:33 | |
| Myslíte, že tohle je z natáčení 4.sezóny nebo něco staršího? Třeba ještě ze začátku druhé? ale to by se snad objevilo dřív.... protože - Může mi někdo vysvětlit, proč na těch fotkách Impala vypadá jako boxer, co právě dostal plný knockout??? - kód:
-
http://supernaturalfansportugal.blogspot.com/2008/08/mais-fotos-nos-sets-de-supernatural.html | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 12:22 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 14:51 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 15:02 | |
| Tie fotky sú od baby, čo chodí po Vancouvri a hľadá miesta, kde sa točil SN...toto sú zrejme kulisy zo začiatku druhej série, pretože tam na niektorých fotkách sú aj iné..takže to zrejme nebude mať so štvrtou sériou nič spoločné... - kód:
-
http://community.livejournal.com/impala_graphics/5190.html?mode=reply a tu sú od nej ešte ďalšie: - kód:
-
http://community.livejournal.com/impala_graphics/5655.html#cutid1 | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 17:48 | |
| No, tak dobrý...utěšila si mě. ... já jsem si říkala, jestli to náhodou není ještě z dřívějška, ale zase mi bylo divný, že by ty fotky uveřejnili až dneska...ale pokud ta holčina objíždí ta místa, kde točili SN, tak to jo. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.08.08 21:18 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 14.08.08 11:36 | |
| Jo, to má jediný štěstí.... že odpověděl tak, jak by podle nás měl. .... ženský kolem nich to je vždy na pováženou | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.08.08 22:42 | |
| snad to tu ještě nikde není, je to vlastně takové shrnutí, ale i tak... - citácia :
- Fans should prepare to see more of Sam's dark side as the season progresses.
- citácia :
- As the brothers attempt to repair their bond and deal with what happened while they were apart, they'll of course travel the country facing down strange creatures.
attempt to repair their bond? to asi nepřežiju - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/buddytv-fall-2008-preview-supe-21986.aspx | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.08.08 22:55 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 19.08.08 1:11 | |
| - Samabel napísal:
- A temná stránka ... nevím, nevím, ale někteří z nás na to tak trochu čekají
Niektorí z nás sa za to modlia od epizódy 02x14... Jejda, že pokúšať sa obnoviť ich puto..toto ma vždy totálne dostane..ale zasa na druhú stranu má Kripke pravdu, že to teraz bude ponúkať nové možnosti... sonca12, máš na mysli celý článok alebo len to, čo sem dala evetka? V tom článku je len také zhrnutie, v podstate nič, čo už nevieme... Že zrejme zostaneme v šoku z toho, čo sa stalo Deanovi v pekle, že to bude jedna zo záhad tejto série a druhá, čo Sam celú tu dobu robil a čo spravil, že sa dočkáme viac evil!Sama... Že ako sa bratia budú pokúšať znova obnoviť to puto medzi nimi, ktoré sa tak natrhlo, čo boli oddelení, budú cestovať po krajine a čeliť evil veciam. Jedna epizóda bude čierno-biela inšpirovaná horormi z roku 1930, v ďalšej budú bratia cestovať v čase do minulosti a stretnú sa tam s rodičmi, ktorí budú tínedžeri....a teraz neviem, ale sakra, aj tu spomínajú tú studničku na želanie a toho sedem stôp vysokého plyšového macíka...to akože vážne?? Takže to neviem, či si všetci robia srandu, alebo taká epka fakt bude, ak hej, asi ma šlahne.. No a ešte tam píšu, že sa nedočkáme Bely a Ruby, ale že tam bude záhadná žena Kristy (čo bude zrejme Ruby v novom tele). No a nakoniec to najhoršie, aj keď to nie je oficiálne, Kripke stále trvá na tom, že chce SN ukončiť piatou sériou, no a že už len kvôli tomu by sme mali pozerať novú sériu. Ospravedlňujem sa za štylizáciu, prebehla som to očami a toto zo mňa vyšlo... A plííís, vysvetlite mi niekto toho medveďa... | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 26.08.08 13:45 | |
| hehe, já si zase nedám pokoj a podělím se o to, co mě napadlo - Když Sera v tom interview říkala (nebo kdo to řekl), že se setkáme s Henricksonem nebo Nicki Aicox aka Meg Masters apod. nemůže to být třeba něco jako Deanova vzpomínka na peklo - že mu tam podstrkovali všechny ty lidi, kteří kvůli němu zemřeli, aby ho tak trápili? Vždyť podle mě na něj zkoušeli kde co a ne jen fyzickou bolest. Já jen, že mi tahle myšlenka přišla zajímavá z hlediska jejich zobrazení na plátně Je mi jasný, že to zřejmě bude jinak, ale to mi řekněte, jak jinak bychom se s nimi mohli setkat, aby to zase nevyznělo nějak absurdně? Leda ještě, jestli se ta druhá epka vážně bude jmenovat, jak je uvedeno na imdb, tak že by za Deanem tak nějak přišli z nebe a přemlouvali ho k tomu, aby bojoval dál a netrápil se tolik výčitkama apod. žvásty... jenže zase Eric Deanovi takový klid nebude chtít jen tak dopřát, takže tohle je už vážně nereálné. ... a taky si myslím, že jako zemřelí by se spíš objevili dohromady v jednéí epce, než ve více zvlášť...jenže u Kripkeho si člověk nemůže být ničím jistý .... Já se opravdu potřebovala vypsat ... ale přiznávám, že pokud vám v hlavičkách začnou taky hlodat nějaké teorie, tak budu jen ráda | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 26.08.08 18:23 | |
| No, tak ja si myslím, že sa mu budú zjavovať a bude to niečo na ten spôsob, že mu budú vyčítať svoju smrť alebo tak, pretože v podstate má na nich taký menší podiel...najväčší asi na Meg, to s tým prehováraním sa mi akosi nepozdáva...čo sa týka názvu, tak neviem veru, príde mi strašne absurdný a stál moc neverím, že je to ozaj názov tej epky, i keď ako si povedala, tak u Kripkeho si nemôžem byť ničím istí.. Ale celkovo, čo sa týka Meg, Ronalda a agenta Henricksona, tak si myslím, že to buď budú nejaké halucinácie alebo výčitky, alebo pozostatky z pekla alebo neviem čo ešte.. možno v tom bude mať prsty aj Castiel, bohvie.. | |
|
| |
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 06.09.08 22:08 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 06.09.08 22:15 | |
| Nechcem dopredu kritizovať, keby mi niekto povedal, že raz bude v SN tancujúci mimozemšťan, tak postoj by bol rovnaký....no bola aspoň sranda... ...píše to Ben Edlund, ten, čo robil aj Bad day at black rock.. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 06.09.08 22:24 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 06.09.08 22:35 | |
| |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 07.09.08 11:27 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.09.08 16:13 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.09.08 16:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
|
| |
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|