| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 18:28 | |
| ďalší spoiler od Ausiella z Ew - citácia :
- Question: What's cookin' on the Supernatural front? -- April
Ausiello: A secret is revealed that will make Dean feel guilty for all of eternity. - kód:
-
http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/ask-ausiello--2.html | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 18:40 | |
| JEŽIŠI, zasa???? To Dean bude celý zvyšok tejto série len fňukať... počkať, nie celý zvyšok série, ale celú večnosť... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 18:44 | |
| Ako ja to fakt nechápem...nechcú to premenovať na SUPERDEAN? Sneak peak na 4x12 - DEAN, spoilery - DEAN...a kde v pr.... je Sam? Ja mám Deana fakt rada, ale toto už preháňajú... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 18:47 | |
| Presne, cleo, tiež som si kukla ten sneak peak a aký "šok"... a ešte si zabudla promo fotky k epizódam napr. 04x13 Dean neviemkoľko...Sam jedna zozadu... stále dúfam, že sa to zmení, no po všetkých tých veciach veru neviem... | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 19:15 | |
| tak tak tiež ma dosť zaskočila tá ukážka na dalšiu časť.Čo narobíme no toto už vážne preháňajú.Veď ja chcem viac vidieť Sammyho a nielen Deana,ale mám taký dojem,že aj v tejto epizode sa nám Sam znova niekde zatára,ale tak nejak je to už dlhšiu dobu,akoby Sama odsunuli niekam na druhú koľaj,akože ja chápem,že Dean vyhráva vo všetkých anketách,že Dean má prevahu fanúšičiek,že to Dean sa vrátil z pekla a teraz je to aktuálne,to všetko chápem,ale JA CHCEM viac SAMYHOooooo. Ja sa chcem dožiť epizody kde by sa trebárs aj Sammy stretol zo svojou matkou veľmi,ale toto prianie sami nikdy nesplní.Pri tomto ma vždy napadne jediné ako hovorili,že vždy skúšajú ako niečo vyjde a potom na to nadviažu a naneštastie časti,zo Samym v hlavnej roli nemajú až takú sledovanosť spomente na vynikajúci Born under a bad sign. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 19:28 | |
| Jako já už nemám ani sílu tohle komentovat ... už jsem porušila i to,že nechodím do spoilerů a ted jen zuřím kouknu na video....Dean...kouknu na fotky...Dean...přečtu spoiler ...Dean doprd....hraje v SN ještě vůbec Sammy to nám vážně mají stačit ty chvilky co ho tam ukážou? Za chvilku tam bude jen tak často,jako Bobby,ne? Už mě to fakt nebaví. A když ho tam dají,tak z něj udělají jen Deanův stín...jen něco, co Dean vláčí za sebou. Už se fakt bojím každého nového spoileru co se ukáže...to zase bude super hrdina Dean a "blbeček" Sam,kterej mu jen přicmrndává tak tohle už fakt ne | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.01.09 19:51 | |
| mňa už vážne trafí,prosím povedzte mi,že som toto len zle pochopila takže na stránke tvguide nejaké dievča Lilli položilo otázku pre Seru,ktorá ma vraj na ne odpovedať na tento štvrtok otázku : - citácia :
- Why Sam in last episode he works only Dean´s secondary and doesn't appear more stocks with him?
a hneď pod tým niekto odpísal toto - citácia :
- Guys, didn't Sera already answered most fans' question about the lack of Sam."Oh but Jared does so well with the whole emoting in the back ground thing. So for the rest of the season, and perhaps the entire series, depending on how things go, we'll continue to focus on Dean. Cuz Sam, well Sam internalizes things... And.... you know.... it kinda write itself, right?"
Paraphasing here, but you get the gist. *From a disappointed SPN fan* vie mi to niekto preložiť správne prosím help??? zdroj - kód:
-
http://www.tvguide.com/Asks/Supernatural-Burning-Questions-1001713.aspx#BLKcommentCount tá otázka je na začiatku šieste strany,to je snáď len zlý vtip,alebo sarkazmus..... A ako som si všimla nie sme jediný kto si všimol absenciu Sama v týchto dieloch. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 22.01.09 0:51 | |
| Silvia, podľa mňa bola Sera určite sarkastická a robila si srandu, tiež som si všetky tie komentáre prečítala a najviac som sa pobavila na tých, že či sa chystajú zabiť Sama a nahradiť ho Castielom.. ale inak súhlasím, každý druhý komentár/otázka bola ohľadom absencie Sama, čiže nech si konečne uvedomia, že aj Sam má fanúšikov, ktorí ho majú radi, nielen Dean...a navyše to tam jedna vystihla, že akoby Kripkemu pripadal Sam menej cenný, bo po odvysielaní epizódy 04x06 ako každý písal, že to vyznelo, že Dean je dick, tak Kripke spravil verejné vyhlásenie, že nie je, no keď na Sama všetci nadávali, že je nekrofil a dokonca sa to objavilo aj na cone a priamo Jaredovi do tráve, nespravil nič...tož.. Inak si myslím, že sa Sera odpovede na túto otázku nevyhne, a som si istá, že každý jeden komentár si prečíta aj sám Kripke a aspoň jeden by mohol ohľadom toho niečo povedať, keďže ako vidno, stal sa z toho dosť veľký problém, bo ľudia tam vyslovene písali, že seriál prestanú pozerať, ak to takto pôjde ďalej... | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 23.01.09 15:19 | |
| Hej chcem více Sama a když nepatří mezi jeho faninky je to snad o bratrech ne??? Ne o Deanovi a Casičce a nebo o Samovi a Ruby Nevíte v jaké epizodě se oběví zase Cas??? | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.02.09 17:08 | |
| menší väčší spoiler na premýšlanie o posledných troch častiach finále tejto rady,ak správne rozumiem kuá tak toto bude ešte zaujímavé three words: Dean vs. Sam. - citácia :
- Question: Why do you torment me so? You decide to devote an entire column to one show and you choose Grey's Anatomy?! How about an all Supernatural column? -- Katy
Ausiello: Would you settle for an all Supernatural answer instead? The final three episodes of the season can be summed up in Also, the kid who plays Mary Louise Parker's son, Shane, on Weeds has been cast as a ghost in a spring episode. zdroj: - kód:
-
http://ausiellofiles.ew.com/2009/02/ask-ausiello-sp.html a aby toho nebolo málo našla som ešte jeden spoiler: - citácia :
- Dean dowie się, że przez to, iż został wyciągnięty z piekła, Lilith mogła zacząć łamać pieczęcie, które trzymają Lucyfera w zamknięciu. Będzie mu się bardzo trudno z tym pogodzić i odbije się to na jego poczuciu wartości.
preklad: - citácia :
- Dean sa dozvie,že kvôli tomu,že zostal vytiahnutý z pekla Lillith mohla začať lámať pečate ,ktoré držia Lucifera v pekle.Bude sa z tým veľmi ťažko vyrovnávať a odrazí sa to na jeho pocitoch.
zdroj: - kód:
-
http://www.supernatural.com.pl/portal.php - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/
Naposledy upravil Silvia dňa 04.02.09 19:07, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.02.09 19:02 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.02.09 19:50 | |
| kľudne ma kvôli samovi vs deanovi usmažte, upečte alebo podobne, ale takéto finále ja očakávam..........
Naposledy upravil cleo dňa 05.02.09 0:11, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.02.09 23:44 | |
| Pridávam sa k vám, ale na toto som proste čakala...bude to bomba, i keď si stále proste neviem predstaviť, že sa Sam zmení na evil, aj teraz v najnovšej epke to tak proste nevyzeralo ani trocha, neviem, čo sa musí stať, no som fakt zvedavá... A inak teda anjeli vlastne umožnili Lilith začať lámať tie pečate, že? No pekne, takže je jasné, že kvôli tomu ho odtiaľ nevytiahli, to bude niečo iné a zrejme viem čo.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 05.02.09 0:28 | |
| Ha, tak že by nakonec vážně obří bitva Brother vs. Brother??? To je běs, já takový spoileroidní člověk a teď vůbec nemám přehled. Ufff, zítra tuhle sekci prolezu křížem krážem!!!!!! | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.02.09 18:33 | |
| zaujímavé zaujímavé:žeby sa náš klub rozrástol o ďalšieho člena závisláka : - citácia :
- Question: What's going on with Sam on Supernatural? Is he going to succumb to the Dark Side? -- Jon
Ausiello: Let's just say Sam may need to start going to meetings. The kind of meeting where you step up in front of a room and declare, "Hi. My name is Sam, and I'm a Demon Bloodholic. zdroj: Ausiello. - kód:
-
http://ausiellofiles.ew.com/2009/02/ask-ausiello--1.html | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.02.09 23:12 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.02.09 23:43 | |
| Sarinka..ani nevies, aka som rada, ze nie som sama Ja sa tak tesiiiiiim ...plus budem bulit ako krava ako sa poznam.. | |
|
| |
| |
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 13.02.09 14:52 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 13.02.09 15:47 | |
| myslím,že proti Deanovy ich nepoužije ((i keď môj streštený brat nasadil mi chrobáka do hlavy lebo začal tárať o tej telekinéze,ktorú Sam použil,aby odsunul skriňu)) ja sa tiež až neskutočne tešíííím
Naposledy upravil Silvia dňa 13.02.09 15:47, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 13.02.09 15:47 | |
| Trochu vám vpadnu do debaty (právě jsem si na to vzpomněla a nechci na to zase zapomenout ) Nevím, jestli jsem to tu už někde psala, ale - Spoiler:
na Pegasus Four conu, kde jsem nedávno byla, byl i Christopher Heyerdahl (Todd z Atlantis, John Druitt ze Sanctuary) a říkal, že bude v Supernatural hrát - Alistaira! Jsem ráda tedy hlavně kvůli Chrisovi, protože ten chlap je báječný. Mluvil o tom, že je těžké tu roli přebrat po tak skvělém herci.
| |
|
| |
Silvia Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 19.02.09 22:55 | |
| aaaano, trápení fanouška SN pokračuje... napínají nás, až to není zdrávo - další smrt Hlavně záleží, kdo by to měl být ... u někoho mi to vadit nebude, ale jestli se jen pokusí zabít Bobbyho Z tohohle by mi vycházelo, že by třeba umřela Ruby... s ní má on přece takový zajímavý vztah a není mu lhostejná. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
|
| |
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|