| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.09.08 17:02 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.09.08 18:41 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 24.09.08 9:51 | |
| - citácia :
- Question: You've been rockin' the Supernatural scoop lately, to which I have one thing to say: Keep it comin'! -- Mandy
Ausiello: I've been devoting so much valuable AA real estate to the Brothers Winchester these past few weeks that I'm inclined to take at least partial credit for the show's record breaking season premiere ratings last week. Eh, screw that, I'm taking all the credit. And don't be surprised if this next Supebit drives the show's Nielsens even higher: In episode 5, Dean punches Sam not once, but twice. And not by accident! OMG, Dean Samovi vrazí, a hneď 2x... preboha, toto neprežijem, ale zrejme sa dozvie o jeho schopnostiach alebo tak a bude riadne nasra.ý.... OMG, nemohla som, keď mu vrazil v 02x03 a znova sa to stane... I keď je pravda, že za to ako si navzájom klamú, by si obaja zaslúžili pekne narezať... - citácia :
- Question: I'll be your BFF if you give me some Supernatural scoop! -- Justin
Ausiello: I'll let you know if an opening comes up in my friends rotation. 'Til then, you'll probably be satisfied to know that the show is casting two new recurring roles: one's a pretty ass-kicker who hears voices and seems likely to become a love interest for one of the Winchester boys, the other's a he-demon whose serene demeanor belies a mile-wide sadistic streak. He's a little less likely to become a love interest for one of the Winchester boys. Just a hunch. A nič moc nové, len Kripke si z nás robí zasa dobrý deň, beťár jeden.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 24.09.08 10:25 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 24.09.08 10:43 | |
| Ale ba, koho to tu moje oči nevidia... ts, ts, ts... Nie si sama, kto sa na to teší, ono Sam by sa mal trocha spamätať a Dean sa to z neho asi rozhodol vytĺcť.... Si to neviem predstaviť: "Sam, ty si používal svoje schonosti"..."Son of the bitch, a klamal si ma a že posledné želanie"..bum bác..."ako si mohol" bum bác... Ale určite to bude niečo veľké, čo Deana brutálne vytočí...najhoršie je, že nevieme teraz, ktorá epizóda má byť piata, bo to teraz celé poprehadzovali, by sme mohli dedukovať.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 25.09.08 12:14 | |
| Jedno krátké interview s Mishou - kód:
-
http://community.tvguide.com/blog-entry/TV-Show-Blog/Tv-Previews/Supernatural-Misha-Collins/800047382 No, uvidíme, co se z Castiela vyvine. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 25.09.08 12:20 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 25.09.08 23:20 | |
| Interview s Mishom Collinsom aka anjelom Castielom... - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/exclusive-interview-misha-coll-23092.aspx Ukážky: - citácia :
- Can you give us any hints about what's coming up with Castiel?
I can tell you that Castiel has arrived because the armies of Hell are in danger of rising up if these seals are broken. The apocalypse may be at hand, and that's why for the first time in two thousand years angels are walking amongst mankind and fighting shoulder to shoulder with the likes of Sam and Dean.
So far we've seen you mostly interact with Jensen's character. Do you get a chance to interact with Sam and everyone else in the future?
Well, I interacted very briefly with Bobby, just long enough to knock him out. I will interact with Sam later on, and with the angel Uriel, and presumably with additional cast members in the future, but so far those are the ones that I've interacted with. It seems to me that the main focus is my relationship with Dean.
Takže už nie je pochýb, že je skutočný anjel a navyše je Misha strašne zlatý..juj, dúfam, že bude aspoň v každej druhej časti alebo tak.. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 25.09.08 23:23 | |
| Misha vyzerá byť zlatý ...má super hlody | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 25.09.08 23:31 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 30.09.08 15:22 | |
| Něco málo od kristin ...stále si myslíte, že Sam bude na ocet oproti Deanovi - citácia :
- Fawn: What we can expect for Sam this season on Supernatural?
After seeing Thursday's episode, "In the Beginning," I think it's fair to say that this season Sam has a problem, and that it will be the major arc of the year, much in the way Dean's damnation arc played out through most of last season. It's a bit of a heartbreaker, not to mention practically a love letter from Kripke to all you Winchester-mythology-lovin' fans.
Source: E!Online | |
|
| |
| |
| |
beruss Pocestný duch
Počet príspevkov : 117 Age : 36 Bydlisko : jižní Morava Nálada : :-)) Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 01.10.08 21:10 | |
| Tady je ještě něco k Ruby - citácia :
- I'm dying for something on Supernatural. Anything. You really need to up your coverage of that show! -Missy
We'll be meeting one of Dean's demon friends from Hell and I'm hearing he'll brutally torture Ruby. - kód:
-
http://blog.zap2it.com/korbitv/2008/10/you-ask-i-answe.html | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 01.10.08 22:03 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:08 | |
| Prečítajte si toto, tá baba tam napísala sakra dobrú teóriu: - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/5777193.html#cutid1 Prečo ma to tiež nenapadlo....to s tou Ruby nesúhlasím, že je to Lilith, podľa mňa rozvíja jeho schopnosti bez toho, aby si uvedomovala, aké to môže mať následky...ale to, že by vlastne Azazelov plán spočíval v tom, že by bolo jedno z tých deciek hositeľom Lucifera, je BRUTÁlNE, viete, akože im dal svoju krv, aby ho zvládli vo svojom tele alebo tak...ježiš, nech to je tak... | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:11 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:15 | |
| no ty vole, tak to je teda theory ak by to bola pravda, tak by ma to asi zabilo. bože, ale ja chcem sama ako lucifera to by bol taký šok a taký nárez, že koniec ale ja by som ten koniec videla predsa len trocha inak: sammy s luciferom v sebe je riadne evil a činí sa, keď tam vbehne Dean a začne ho prosiť nech prestane, no on nahodí len ten svoj evil úsmev a dean stlačí spúšť a sam padne na zem mŕtvy. chvíľu je ticho potom je detailný záber na deana ako sa trasie, ako mu vypadne zbraň z ruky ako klesá k bratovi a objíma jeho telo, slzy sa mu valia po líciach, no siahne po zbrani, ktorá leží vedľa, vezme ju do rúk a my len začujeme výstrel ako nabehnú titulky. a the end...
Naposledy upravil dion-fortune dňa 04.10.08 18:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:19 | |
| Ježiš, dion, to zas nie...omg....taká koniec by som tiež neprežila... Inak dobrý námet na poviedku... Samabel, presne tak, že by sa bál, že prejde na stranu zla alebo čo a pritom by ani nemusel, bo zlo by prešlo do neho...no omg... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:21 | |
| heh tak keď píšu, že nechcú happyending, tak som im napísala brutalending hmm no a fakt by to bolo super, ak by to takto vyriešili neviem, ale ten nápad sa mi ohromne pozdáva, až a tú rubi/lilith, to súhlasím, že je blbosť | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:21 | |
| Preboha Dion nestraš ak ma nezabila tá predošlá teoria tak táto tvoja už určite ja som za Evil!Sammyho ale nie až do takej miery a ak by bol v Samovi Lucifer tak to je môj koniec | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:23 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:25 | |
| Ja si nemyslím, že Sam by mohol byť niekedy schopný byť úplne evil, proste nie, veď aj po bratovej smrti mu vadí, keď niekoho zabije, síce nie až tak, ale určite by z neho nebol krvilačný vrah a toto by bol dokonalý spôsob, ako by bol evil a aj nebol... Si myslím, že SN skončí niečo na spôsob Angela...taký otvorený koniec...že domyslite si....ale zas, keby skončil ako Charmed, trafíme ma....aaaaa | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 18:26 | |
| heh veď tak ale fakt ak by to tak ukončil, tak myslím, že všetci by sme boli dead a bolo by to riadne koniec hehe, ale zase to fakt by som nechcela aby to tak ukončili. ale som zvedavá ako to nakoniec bude s luciferom, alebo fakt by som ho asi najviac chcela vidieť v samovi a súhlasím so sarinkou, Sam vy sám nikdy nemohol byť sto% zlý a preto ho podľa mňa lucifer posadne | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
|
| |
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|