| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 04.10.08 19:34 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 07.10.08 11:01 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 08.10.08 11:09 | |
| Jedna teorie pro inspiraci - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/5822086.html#cutid1 Teď bych si vážně přála vědět, co se Kripkemu honí hlavou, protože mně vážně začínají po zádech běhat zimomrávky z toho, co si na nás připravil. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 08.10.08 14:48 | |
| hmmm no toto je ozaj zaujímavé. Ja som ešte čítala, že všetci veľkí démoni, ako Azazel a podobne boli tiež anjelmi, ktorí sa rozhodli nasledovať Lucifera a preto sa z nich stali démoni. Každopádne legiend existuje veľmi veľa, podľa jednej je dokonca Belial prvý padlý anjel a otec Lucifera, podľa inej je Azazel anjel smrti... Nehovoriac o tom ako často sa spomína Samuel v démonskej aj anjelskej mytolgií. Navyše Mary Winchester- Mary- Mária a Jozef, Bohorodička... všetko to môže so sebou súvisieť a nemusí nič.... Ozaj som zvedavá, čo Kripke chystá. Každopádne si myslím, že pokiaľ bude mať dosť peňazí tak sa na konci série dočkáme vojny medzi dobrom a zlom. | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 08.10.08 15:41 | |
| no možno nám to aspoň nejako naznačí... proste niečo spraví tak, aby to bolo fakt epic. ja mu verím a myslím, že z toho všetci padneme na zadky. | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.10.08 15:52 | |
| - citácia :
- Question: How awesome is this season of Supernatural so far? -- Jeff
Ausiello: I'm not going to lie to you -- the show is on fire. And the best is yet to come: A sweeps episode finds Sam, Dean, and Ruby literally getting caught in the middle of a war between angels and demons. Also, Dean is going to be infected with ghost sickness in what a Supe insider predicts will be "the funniest Supernatural episode ever."
Source: EW Válka Já vím, že bych to měla čekat, ale když je to ještě potvrzené! tahle sezóna vypadá až neskutečně dobře... asi zase použiju své oblíbené slovíčko-brutální | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.10.08 16:11 | |
| no wow, tak to je super extra dobrý spoiler a páči sa mi tam, že dean bude chorý i keď to má byť vtipné No a tá vojna akože ja som to čakala, takže ma to neprekvapuje a fakt som dúfala, že to takto bude, takže ja oslavujem som ohromne zvedavá ako to nakoniec všetko dopadne. strašne sa na to teším | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.10.08 22:36 | |
| Waw, tak to sa ozaj teším..anjeli vs. démoni... teraz ma tak napadá, že podľa mňa chce "Boh" (bez úvodzoviek to vyzerá proste divne... ) a anjeli Sama na svojej strane, preto možno to vyhrážanie Deanovi, sa boja, že sa zo Sama stane evil son of the bitch a budú totálne nahratí... | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 16.10.08 19:58 | |
| Mrkněte se na tenhle scan - kód:
-
http://community.livejournal.com/dean_sam/5925799.html#cutid1 Je tady srovnání pár upírů a tak, ale mě zaujalo to, co se píše o Deanovi. Část jeho já zůstala v pekle a v Listopadu se dozvíme, jaká že ta část to byla Holy crap! Už vidím, jak v tom momentě ustřihnou záběr a budeme si na další díl muset pěkně dlouho počkat | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 16.10.08 23:15 | |
| No ja som to včera či kedy čítala tiež som pozerala... že nejaká časť, no snáď sa čoskoro dozvieme aká, mne moc iný zatiaľ neprišiel... Ellen: no ak by išlo o tú, kľudne tam aj môže zostať, tá časť nám chýbať nebude, že? No ale myslím, že v zajtra zistíme, že tá tam neostala... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 16.10.08 23:56 | |
| tak toto ma naozaj dostalo ved mne Dean pripadal kompletný odkedy savrátil akože starý dobrý Dean ved hlášky má dobré aj jesť mu chutí. že by stratil zaujem o baby to sa mi nezdá tak čo by mu mohlo chýbať? som strašnme zvedavá čo to bude | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 21.10.08 17:51 | |
| Jediné slovíčko, co mě po přečtení tohohle napadá... PROBLÉMY - citácia :
- Evil has a new face on Supernatural, and he looks something like the dude to the left.
Okay, it is the dude to the left.
Character actor Mark Rolston (Aliens, Cold Case, Profiler, etc.) has been cast in the recurring role of Alastair, the latest demon hell bent on terrorizing the Brothers Winchester. His first airdate is Nov. 13.
The original breakdown for Alastair described him as a "calm and composed demon with a placid smile that belies his simmering sadism and evil. He's one of the top demons in hell. He's electrifyingly powerful."
In other words, he's scarier than Lilith, right? Not necessarily, says a Supe source. "He knows Lilith from Hell, but it's unclear exactly who is the big Big Bad -- or if it is one of them," whispers my snitch. "There are a lot of new mythological elements and characters coming into play this season."
My guess? The dude outranks Lilith. You agree? Disagree? And regardless of where he fits into Hell's hierarchy, you have to admit, this is a pretty cool piece of casting.
Source: EW Už se těším. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 22.10.08 19:39 | |
| No ja tu pre vás mám jeden nápad že by sa to ako mohlo skončiť. Dopresu vám hovorím že je to len akože moje zakončenie. Sama by posadol lucifer a akože sa snaží utajiť že je v ňom a Castiel by upozornil Deana že vlastne nie ja Sam. Dean by sa ho nejako pokúsil dostať do pasce ale nepodarilo by sa mu to. Castiel by sa ho pokúsil dostať ale sam/lucifer by ho zabil a dean potom už nevie že čo má robiť a s ruby by nejako pokúsili zastaviť sama ale ruby by už bola zlá a postavý sa na druhú stranu. A teraz to najlepšie: Dean by mal schopnosť že by sa vedel rozprávať s bohom a prosil by ho nech ho posadne (viem nemožné. Alebo možné?) a tak by boli lucifer kontra boh. A koniec by bol taký že lucifera boh nevie poraziť ale by ho poriadne oslabil a ten by višieľ so samovho tela a boh z deanovho tiež a vtedy by prišla Lilith, že chce zabiť deana ale sam by ju dostal a začali by ju mučiť. (no aby ste vedeli tak by lucifer lilith oslabil aby bol zase v plnej sile) a dean so samom by ju zabili ale ruby by to nenechala a zabila by deana. a sam zase ruby lebo mal by už všelijaké nové schopnosti... no viem trošku prehnané ale bol by to BOMBA koniec keby jeden z nich zase zomrel. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 22.10.08 21:59 | |
| Ejha, no tá teórie, je, ehm, akčná...ako mohlo by to byť zaujímavé, ale príde mi to nejako nepravdepodobné a nereálne...Boh v Deanovi, no ja ti neviem... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 22.10.08 22:14 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 23.10.08 9:49 | |
| nikto nevie čo ešte kripke vymyslí no nie. Keď už oživil anjelov chce oživiť lucifera tak by boha prečo nemohol. Však sme v svete supernaturalu | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 05.11.08 15:34 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 05.11.08 22:57 | |
| No tak to som veľmi zvedavá teda.. ale nech ich nenapadne opäť z toho Sama vynechať, chcem vidieť aj teen!Sama...to by som už Kripkemu neodpustila... Inak nie je tento spoiler od Kristine...bo ona mrška zvykne zavádzať, resp. nevie, o čom kecá ani ona sama.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 09.11.08 15:22 | |
| Tak je to oficiální - Tracy Dinwiddie by se měla v SN jako Pamela Barnes objevit ne pouze jednou, ale dokonce vícekrát. To není špatná zpráva. | |
|
| |
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.11.08 11:20 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.11.08 18:18 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 12.11.08 23:32 | |
| Ako, no neviem, čo napísať..snáď len, že som sa asi pol hodinu vkuse šupovala na tom, že "niekto asi pukne"... napadli ma reakcie Janiek v topicu tejto epky...samé more naštvaných smajlíkov, striedavo všetky druhy...a vety ako "tohle jako co má být"... Ale tak možno to bude Dean...a ak nie, tak aspoň uvidíme Sama v Adamovom rúchu.... fúhaaaa...neviem sa dočkať už.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
|
| |
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|