Jaj veľmi pekná epka, ale nepatrí k mojim naj, podľa toho z akeho uhľu pohľadu sa na to pozerám , sisel to si videl prvé , wav tak to je super že si ostal, pri SN, pretože ak ja vidim v epke niektore veci až pirliš mimo teda ak su tam až priveľmi neskutočne veci tak sa mi zvykli nepáčiť našťastie to však trvalo len chvilu , pretože ako už vieme SN ma taký silný magnetizmus že dotyčný človek si to postupne ten pocit z toho už odoberie. Teda ja som rada že som videla prvu epku ako prvú, len to som tým chcela povedať, nič viac
Tak ked im John zaklopal na dvere okna tak som bola veľmi prekvapená, ale zároveň aj veľmi rada, že ho vidím a hlavne, že ho vidia aj oni.
Inak ja vždy obdivujem tu časovosť ale hlavne ich posuvnosť že USA je taká velká oni sa nestratia ani keby čo, proste hocikedy sa najdu, hocikedy sa ocitnu na miestach proste mi vidíme len tu pozlátku ako som už hovorila keby točili SN aj s tou ich cestou a všetkým ja viem, že by to už nebol seriál a že sa takto filmi netočia ani seriály pretože hlavným cielom je upútať divákom ale ak nad tým rozmýšľam ja by som dokázala pozerať na nich aj keby len cestovali 4 hodiny v kuse v aute a nepovedali ani slovo
proste len tak pozerať sa ako idu v aute
ako sa tvaria možno aj čo hovoria pomimo. Dobre dobre u som odbočila z témy.
Inak ten život tých upirov sa mi celkom páčil , ako možno som upir pretože tie dni a noci mám momentálne rovnako
a celkom sa mi páčil ten ich život, akí su šialení , ako v skupnkach piju krv , niekoho si nechaju niekoho nie.
Sam ma niekedy znervoznuje ked sa začne hádať neviem proste vždy viem, že je to zbytočne a proste nech by si hovoril čokolvek tak viem že
zbytočne len strpčuje situaciu, neviem v tom sa mi zdá až veľmi zaslepený,
no ale naopak niekedy zase chcem aby sa hádal pretože mám pocit, že pri tejto situacii by si si nemal skakať po hlave a práve pri tej si to v pokoji nechá. No čo už
Aj tu bolo veľa takýchto situacii. No, ale našťatsie im John povedal historiu toho lebo fakt robiť niečo a nevedieť do čoho idu len- tak by to bolo hrozné. S tou municiou to bolo skvele za tie peniaze ktore odkladal ,
Taktiež to ako prišli zachrániť otca nenechali ho nnšťastie sameho a tiež ako sa nakoniec rozhodli ostať spolu
to bolo super. Pekná časť