| 01x03 Dead in the Water | |
|
|
Ako hodnotíte tento diel? | 1.Veľmi strašidelný príbeh.Po tomto dieli som sa bál/a kupať,umývať si ruky a robiť všetky možne činností s vodou.To,že ten chlapec zomrel nešťastnou náhodou s pomocou spolužiakov mi nahnalo strach. | | 4% | [ 1 ] | 2.Dosť strašidelné.Bál/a som sa hlavne ked zachraňovali Dean a Sam maleho chlapca vo vode,vtedy tento duch utočil najviac.Scéna vo vani bola tiež nepríjemna.Ktovie čo všetko sa nachádza pod vodou v hociktorom jazere /priehrade v ktorej som plával/a. | | 52% | [ 13 ] | 3.Boli aj strašidelnejšie časti ako táto.Ale celkom dobrý nápad.Hlavne tie kresby všetkeho čo sa stane a všetkých predtúch chlapca boli zaujimavé - oveľa viac strašidelnejšie ako vodný duch. | | 32% | [ 8 ] | 4.Nebolo to absolutne strašidelné.Mnoho takýchto motívov sa opakuje v rôzných hororoch.Skôr ma zaujali ine sceny ako tie strašidelné. | | 12% | [ 3 ] | 5.Toto vobedz nevyšlo.Skôr mi bolo smiešne z tej vody ktorá ich pozbíjala.Hlavne v scene v umyvadle.Ešteže tam boli aj bratske dialogy,vtipne sceny a otcovský Dean,inak by som sa nudil/a. | | 0% | [ 0 ] |
| Celkom hlasov : 25 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: 01x03 Dead in the Water 05.04.08 1:12 | |
| Začnem s týmto pekným dielom.Tí ktorí sa nepamätate išlo o vodného ducha ktorí sa pomstil sa svoju smrť tým ktorí boli za to zodpovední a aj ich rodine.Príčiny nehôd mali vždy niečo spoločne s vodou ,pretože sám duch bol zabitý neťastnou náhodou vo vode.Teda len stručne info aj dosť zvláštne nevedela som ako mam rýchlo napomenu - asi to ani netrebalo lebo vy tie časti poznáte naspamäť. Píšte zaujimavosti,info a veci z tochto dielu o ktore sa chcete s nami podeliť. Mne sa tento diel veľmi páčil,dosť zaujimavý bola aj postava maleho chlapca ,ktorý mi strašne pripomínal všetkých takýchto chlapcov v rôzných hororoch.Napriklad kruh Samozrejme že symptony - vlastností a veci su podobne preto mi možno aj pripomínal.Veľmi ma zaujal Dean ako si zahral rolu ´otca´ a naozaj mu to išo veľmi dobre.Ta baba(matka toho syna)si až veľa namýšľala ked si myslela že ju Dean chce týmto zaujímaním o chlapca zaujať, . Sam: Deti sú to najlepšie? Veď ty nemáš rád deti. Dean: Ja deti milujem. Sam: Povedz mi mená aspoň troch detí, ktoré poznáš. Dean: Premýšľam. Tento výrok je pre mňa v tejto časti naj Z tochto dielu plynú rôzne poučenia : Predtým ako sa pôjdete okúpať si overte či niekto z vašej rodiny nemá niekoho na svedomí ! ! ! A pozor na čiernu vodu ak ju zbadate ,nezatvrajate potrubie ,nepomôže vám to,ruku nikdy nepchajte do odtoku utekajte preč od vody ! ! ! !A ked ste vo vani nezatvarajte oči ! | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 05.04.08 9:59 | |
| zasnem nad tymi moznostami v hlasovani.... ... .... ..... ...... .......este stale inac celkom srandovna cast. ale nebola az taka zaujimava. ako som uz nekde pisal, najradsej mam casti kde sa odhaluje ustredna dejova linia, ked sa deje nieco poriadne | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 05.04.08 13:51 | |
| Fíha, tak teraz som mala dilemu, čo dať, podľa mňa bola epizóda dobrá, ale zasa nejako prevratne strašidelná nebola, taká zlatá stredná cesta..Amy Acker bola zlatá a príjemným osviežením, inak čo ja viem... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 13.05.08 20:11 | |
| moj nazor... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 26.05.08 1:00 | |
| Teda, táto epka sa mi vážne páčila Ja, taký vodomil milujúci vodu, z ktorej by ste ma vytiahli len ojedinelých prípadoch, som mala čo robiť, aby som sa večer išla len osprchovať Hneď som mala pred očami tú hnusne špinavú vodu....a trochu som v sebe objavila môj najobávanejší des z vody - keď sa ani za boha nemôžete vynoriť. Preto som nikdy nemala rada topenie. No dobre, teraz viacej k epke. Tuto prvý krát Sam "odpálkoval" Deana, to sa mi páčilo, a potom ako sa Dean milo poškrabal na hlave, keď tak tuho rozmýšľal. Deanovi to fakt seklo, a skoro som úchylne oslintala obrazovku, keď zachraňoval Lucasa z vody....Bože, to bolo neuveriteľne sexi Keby som bola v blízkosti Deana, topím sa od rána do večera..... A teraz pozor!!!!!!!!v posledných minútach, kde brothers už skoro odchádzajú, dôjde tam tá baba aj s Lucasom a potom tam je len Sam a tá holka a Sam sa tak zvláštne natiahne a poodhalí kúsok svojho spodného prádla a samozrejme aj kúsoček svojho sexi bruška!!!! Či mal na seba svojhe obľúbené C.K., to už som nevidela Bolo to dosť brutal z pohľadu toho chlapca, ako ho tí dvaja šikanovali, až ho zabili a páčilo sa mi, ako ho na pár sekúnd ukázali, s tými špinovými vlasmi a s kruhmi pod očami, teda wow, to sa im naozaj podarilo. Už sa teším, kedy si to vypočujem aj v originály, ale myslím, že to sa už budem topiť vo vlastných slinách, keď začujem Deana a jeho chlácholivý hlas plný porozumenia | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 26.05.08 16:21 | |
| |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 27.05.08 19:48 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 22.08.08 21:52 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water 20.09.08 16:43 | |
| tu som sa bala iba v jednom momente a to vtedy ked bolo vidno toho utopeneho chlapceka vo vode.... velmi pekna cast....ale ktora by nebola...prekvapiva...zaujimava....no obsahovala vsetko co mala obsahovat... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 01x03 Dead in the Water | |
| |
|
| |
| 01x03 Dead in the Water | |
|