| 1. SK/CZ SN MEET | |
|
+30Chrystelle janka410 Kacena222 sonca12 Faith FeeBee Blanka Night Angel keksiiq sisel Violet SNlois Silvia Elendilka nikita SkreechTina Ettie dzajnisko Madlen Samabel CrazyD Weronička ivan2321 Kaja dion-fortune bookika LenkaX22 Anwiel Soniq Sarinka 34 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 21:37 | |
| Bože...ja tiež stále z toho nemôžem...najskôr prvé faux pas...keď som tej čašníčke hovorila, že ideme za majiteľom a on za chrbtom...a potom toto... Inak sme to tam chceli odfotiť, aby ste videli, aké to tam je parádne, naživo je to ešte 100x krajšie a nejako nás nenapadlo otvoriť dvere.. bohvie, čo si myslela čašníčka, ktorá bola vo vnútri a videla blesky... a keď potom on za nami prišiel, že prečo sme nešli do vnútra a my že aha Celá pizzéria sa nachádza tak dole v prízemí. Je tam aj taká chodba, kde sa dá fajčiť. Zrejme bude celá tá miestnosť len naša, stôl bude do l, alebo tak nejako to vravel, ešte čosi vravel, no neviem už čo.. ako zálohu sme dali 1500,- pôvodne chcel tri.. Objednali sme toto: 2x - QUATRO FORMAGI 10- PERUGIA 13 - FUNGHI (neviem presne tie dve pizze, či neboli aj opačne 15x - COLA 10x - MINERÁLKA 11x - FERNET Potom sa ešte musíme dohodnúť, že kto chce tú Perugiu a kto Funghi. Inak ešte nutne potrebujeme 4 ľudí, čo pôjdu s nami, inak to budeme musieť aj tak zaplatiť, pretože to je objednané a ten počet bol zjednaný ešte skôr, než zopár ľudí "odpadlo", takže zoberte mamy alebo tak.. Pizzérka sa nachádza v centre BA v jednej takej uličke blízko Hlavného námestia. Je to viac-menej hotel, potom tam je ešte reštika, no tá pizzérka je tak dole, takže určite nebude problém, keby sme neboli zrovna najtichší.. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 21:42 | |
| to by bola paráda ,ale ja by som sa tam začala drhnúť porad | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 21:44 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 21:50 | |
| |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 22:01 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 23:31 | |
| Ale no, Sarinka, si mi pokazila radosť Som chcela baby postrašiť, že to je duch Ty koško, že trochu je ma vidieť?? To som sem ešte nehodila tvoje nohy, ktoré som v tom šoku zo zistenia, že môžme tie dvere otvoriť, odfotila. Inak, hovorila som s jedným mojim dobrým kamarátom a povedal, že s nami do tej pizzerky pôjde a že mu väčšia skupinka báb nerobí problém Môžem sa zaňho zaručiť, je to slušný chalan, SN vôbec nepozná, ale aj keby ste pred ním ospevovali Jensenov zadok, vypočuje si vás a pochváli vás O tom, čo si pomyslí, sa už zaručiť neviem....Trošku špotruje (box a také veci) takže ak by sa vyskytol dáky nočný úchylák, sme v bezpečí (teda dúfam ) Takže nám zostáva niekde splašiť ešte 3 ľudí Už to vidím - verejne odchytávanie osamelých jedincov na Hviezdoslavovom námestí | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 30.06.08 23:50 | |
| Super, Tini, sakra, ja tu Ninu nakopem, že nakoniec ide niekam splavovať...to by bol ďalší človek do počtu.. Inak Tini, mám dosti zlú správu, brat mi tu pizdruje, že on nemá peniaze a tak príde asi len večer do tej pizzérky a aj to len pod mojím nátlakom, bo mu teraz príde krásny telefónny účet, takže všetky prachy pôjdu tam..toš, idiot.. Zrejme bude tvoj kamoš musieť ísť chudák aj na lodičku.. Inak sa teda teším, že príde, bo ďalší chalan, hurá za Ivana a Lexa.. Ja už to neviem vydržať, kokšo... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 2:02 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 6:46 | |
| Sarinka: Na loďky nepôjde, ono toho 5.7. má jeho sestra narodky, takže celý deň je na oslave a až potom na večer môže ísť s nami do pizzerky A ešte k tvojmu bráchovi - neurobil to on naschvál???? janka410: Ak sme dobre počítali tak tie dve kamarátky, čo s tebou prídu, sú už započítané Ešte by som sa skúsila opýtať jednej kamošky, že ako bude cez víkend robiť, či by nemohla aspoň na večer ísť do pizzerky, ale myslím, že tam bude problém do tej 22:00 a bol by aj menší problém v tom, že ona je skôr PB fan...neviem, skúsim sa popýtať a potom dám vedieť | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 9:58 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 11:40 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 19:02 | |
| Toto robím asi od rána. Aj keď som mala skúšku, dobrá nálada ma nejako neopúšťa Soniq: Bohužiaľ, na ubytko nejdem, ako som ti predtým písala Volala som tam a máš určite zarezervovanú izbu pre dve osoby, pre teba a maminu. Je to na moje meno, ale do hotela myslím, že ešte s vami pôjdem, takže v pohodičke tú izbu tam určite máš Sarinka: Dnes som došla na desivé zistenie. Včera som ti započítala s odznakmi asi aj polovicu lodičiek. Shame on me, neskutočne sa hambím, takže za lodičky mi doplatíš už len 100-Sk. Ešte raz sorry :shame: :shame: SNlois: Nevadí, pre Andyho nie je problém sa hrať na Andrejku Ešte tak všeobecne k lodičkám aj čo sa ešte týka parkovania, v piatok tam ideme s mamou to zistiť čo a ako Ehm, ešte som tak chcela mierne upozorniť, že na lodičky dojde asi celá moja family, to jest malý 5 ročný Satan, mamina a nevl. foter. Dúfam, že nebude vadiť Inak čo sa týka SN, v pohode s nimi môžete hodiť reč, aj brácho s vami bude o tom kecať, teda ak hlavnou témou budú príšery ( a trpí čechoslovakizmom, t.j. hovorí aj po česky aj po slovenky dokopy ) S fotríkom môžete zase dôjsť k novým konšpiračným teóriám A ešte čo sa týka pizzerky, chúďa kamoška Diana je od 10 do 21 v Avione ( akože nechápem tej pracovnej dobe ale dobre) ale skúsila som ju nakecať, nech sa vypýta o niečo skôr, takže by potom došla do pizzerky. Ale viac mi bude vedieť povedať až zajtra. Sarinka: Ujo objednával dokopy pre 25 ľudí, ak sa nemýlim, tak si nemusíš robiť starosti o 2 pizze. Fotríkovci povedali, že si to objednajú, teda aj keď tam s nami nebudú, ale že radi skúsia novú pizzerku ( v poslednej dobe sú z nich zrazu experti na talianske kuchyne ) Neviem, či som to dobre vysvetlila, ale asi tak, že zalpatím za 3 pizze spolu tam, oki? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 19:08 | |
| Takže lidi, dneska sem si konečně rozměnila prachy na slovenský a už jenom popohánět čas!!!! | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 20:20 | |
| jo tak to já ještě ne ještě to musím přepočítat kolik mám vlastně vyměnit...vím že potřebuju na lodičky, pak na ten hotel, pak na pizzu, pak na odznaky a nějaký malý peníze na bus a potom už nevím o ničem dalším.. trika--to budu mít český takže myslíte že to je všechno?? jdu to propočítat ale tak předběžně kolik jste si vyměnovali vy holky z česka jestli jste si už vyměnovaly????? | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 20:24 | |
| já sem se trošku rozšoupla a vyměnila sem si asi 1300, což vyšlo na 1600 sk...nějak tak. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 21:08 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 01.07.08 21:11 | |
| Takže ideš ty a mama a ????? Lebo izby je pre dve osoby, tak ak som zle pochopila, nech rýchle zmením objednávku | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 7:43 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 12:22 | |
| Ohledně té pizzy, tak mě je to jedno, co dostanu... sním skoro vše Ale omlouvám se, ale já ostatní členy rodinu opravdu nechci sebou tahat na lodičky a ani do pizzérky Holky, ale ta vaše domluva tam... dobře... taková malá příprava na to, co tam ještě potom dorazí Jinak v pondělí mi táta řekl takovou milou věc... že mi z toho hotelu nedávno poslali mail, že naše rezervaci nevedou. On mi sice tvrdí, že to JE rezervovaný po telefonu a nejspíš reagovali na mail, ale já jsem z toho už fakt jelen Takže se může stát, že dojedeme do BA a zjistíme, že nemáme kde spát... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 12:29 | |
| Tak to potom nebudeme mít jinou možnost než nespat a udělat velkou noční SN párty!!!! | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 13:13 | |
| No když mám říct pravdu,tak si myslím,že to stejně Anwiel takhle dopadne. Nevěřím tomu,že toho moc naspíme | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 13:16 | |
| Kdo by taky chtěl spát, když budeme všichni takhle hezky pohromadě!!!! | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 02.07.08 13:17 | |
| SkreechTina, jojo přesně do toho co vy. Jenže s tou paní tam, se nějak blbě domlouvá | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 1. SK/CZ SN MEET | |
|