| 1. SK/CZ SN MEET | |
|
+30Chrystelle janka410 Kacena222 sonca12 Faith FeeBee Blanka Night Angel keksiiq sisel Violet SNlois Silvia Elendilka nikita SkreechTina Ettie dzajnisko Madlen Samabel CrazyD Weronička ivan2321 Kaja dion-fortune bookika LenkaX22 Anwiel Soniq Sarinka 34 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:58 | |
| ježiši, Jani, ty a ten tvoj nešťastný kaz ale držala si sa dobre, ja by som chaosila ešte viac Faith: to ja ti ďakujem, že si to so mnou v tom vlaku vydržala miesto 3 hodín a 12 minúť sa mi to zdalo ako hodinka bola to fakt riadna haluz, hlavne ten dedko a babka, čo sa mi dobýjali na vécko ľudkovia, ani sa nesnažte ďakovať za ubytko, pretože naozaj nie je začo - myslím, že väčší komfort by ste mali, keby ste spali dokonca aj niekde na lavičke :shame: naozaj by som vás tam neposielala, keby som vedela, že miesto vlastného "hotela" tam vyfotili úplne niečo iné takže ešte raz obrovské velikánske SORRY :shame: :shame: :shame: | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:00 | |
| Silvia mas co zavidiet ale nie. dufam, ze nabuduci rok dojdes jasnacka, vsetko popiseme,kto je kto.ale najskor sa treba vyspat Janka a tak to ubytovanie uz neriesim hlavne tych uhcylov tam dolu pri recepcii ale je pravda, ze sme toho vela nenaspali.ja som taka unavena,ale mam tak uzasne zazitky z toho,ze ja dnes asi ani nezaspim! ja sa potrebujem strasne vykecat, ze ako super bolo a vsetko. ja som proste nadsena.dopadlo to nad moje ocakavania a este bolo dobre aj to, ze tam aspon boli tie sprchy viem,aky kaz mas na mysli mna to inak mrzi aj za teba. ale na druhej strane to tak az moc nebolo vidno. hoci jak narocky to bolo na Sammym :cry: dzajnisko mne to tiez ubiehalo rychlo ja som ta tak branila pred tym veckom a furt sa niekto dobijal dnu a strasne si mi tam potom chybala v tom kupe,ked si odisla...tak ticho tam zrazu bolo a inak,moja mama, ked si odisla, povedala, ze si strasne zlate dievca a neospravedlnuj sa za to ubytko uz ty za to nemozes. kto mohol tusit, ze tam vyfotili nieco totalne ine? ta teta si rano pokecala a snazila sa ospravedlnit, no nevyslo jej to | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:02 | |
| Ano,ano byla to sabotáž a já tohle Samabel budu ještě dlouho připomínat Jinak dzajnisko to ubytování....kdyby jsi nás viděla v noci na pokoji,bylo by ti jasné,že by nám vážně asi stačila lavička v parku ....vlastně spíš dvě,bylo nás víc | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:03 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:07 | |
| janka: myslím, že celý meet si pamätá hromadné rekvírovanie lavičiek - takže to by určite nebol problém možno by sme sa potom na tie lavičky pripojili aj my so Sarinkou, keby nakoniec po nás neprišiel Willo s jeho kamarátom Faith: moja mamina povedala presne to isté o tebe a s tým véckom - asi na mňa letia starší, čo už inak, si ma mala vidieť, keď sme vyšli z vlaku a prešli sme na stanicu - div, že ma mama nemusela odtiaľ ťahať, čo som dávala také puppy eyes na ten vlak inak, jednoznačne všetci, čo neboli, to musia budúci rok napraviť, bo naozaj prišli o veľa | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:11 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:14 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:23 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:30 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:34 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 23:47 | |
| Děkuju všem strašně moc za úžasný dva dny!!!!
Byl to opravdu nezapomenutelná meet!!!! Já sem tak strašně ráda, že sem tam byla a že sem vás většinu poznala naživo!!!
Ivan: Ještě jednou moc děkuju za Pana Scénáristu!
No, teď du padnout do tý postele a zejtra to tu projedu jednim dechem a ještě se pořádně kouknu na všechny ty fotky a videa. Brou noc lidi!!!! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 0:32 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 8:33 | |
| Tie videá ma zabili Myslím, že by bolo dobré hodiť menší popis v skratke Na 1. videu Sarinka zachytila súťaž, kde 3 odvážne baby (Samabel, SNlois a Anwiel) si mali napchať do úst čo najviac maršmelov, presne ako Dean v Tal Tales so svojimi karamelkami Na 2. videu je jasný víťaz....Ešte dobre, že tam ten kôš v miestnosti bol... 3. video bola súťaž v napodobovaní tej veľkej fotečky, čo tam bola v plnej kráse na plátne a zúčastnili sa jej chalani Lex (ten v tom ORANŽOVOM tričku) a Ivan To 4 video si kedy natočila????Ty bláho, ja som bola potom riadne zažratá do pozerania. Tak to je jasné, čo sa tu dialo, len ono ten zvuk bol o niečo tichší, lebo sme museli pustiť jeden diel na obrazovku v jednom notebooku a zvuk na plné pecky s tým istým dielom na druhom notebooku, takže sme tam boli všetci ticho ako myšky Tuto by som chcela hodiť veľkú poklonu SNlois a Samabel, ktoré mali DVD s epkami a zachránili nás 5 videjko bol akurát už ku koncu hudobný kvíz, kde sme tvrdo skúšali Mondurik a Gingidzu, ktoré potom úspešne vyhrali Na 6 video sa rozdávali kľúčenky, ktoré boli také na pamiatku pre každého (Ešte pošlem 1 Soniq, takže dievča neboj, ešte 1 kľúčenka tu na teba čaká ) Tak 7 video je jasné Inak Sarinka, fotečky ti pošlem dnes, takže sa tešte, sú tam zachytené velice dôležité momentky ( napr. šípka s WC - velice dôležitá momentka) a iné. Ono na niektorých tričkách sa mi podarilo zachytiť aj prezývky, tak potom sa budete vedieť trochu orientovať, len ešte musím nejaké fotos preniesť z mobilu do compu Inak vás všetkých vítam, čo ste úspešne došli a docestovali v poriadku domov | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 10:13 | |
| LUDIA SOM TU!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONECNE!!!!!!!!!!!!!!!! akoze babka ma net, ale kym sa nan clovek aj dostane ..... no proste konecne som si tu precitala vase krasne dakovania a idem aj ja prihodit jedno STRASNE MOC DAKUJEM SAMABEL, SARINKE,TINE A DZAJNISKO za celu organizaciu, za ubytko, program, tricka, odznaky, skvele darceky a proste, ze vdaka vam sa cele toto stretko mohlo zorganizovat, a ze bolo tak skvele speci podakovanie patri nasmu nocnemu osadenstvu- janke, samabel, SNlois, faith, anwiel, nikite, za to, ze sme si tak skvele pokecali proste ta noc nemala chybu faith este dakujem sa neustaly kontakt so zivotom podakovat sa treba aj panovi recepcnemu, ktory bol tak neuveritelne rychly a schopny, vsakze? samozrejme aj panovi Ficovi a Gasparicovi by sme sa mali podakovat, ze nam spestrili meet policajtom, zachranarom, cyrilovi a metodovi, automatu (auto markizi)...za to, ze tam boli, lebo bez nich by meet nebol tak uzasne vtipny a no iny... no a u mna patri jedno obrovske DAKUJEM IVANOVI! lebo len vdaka nemu som dosla stastne na stanicu, i ked po mensom bludeni ale som nesmierne vdacna, ze ma odviezol takze stretko bolo uplne fenomenalne a ja sa uz neviem dockat dalsieho | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 12:47 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 13:34 | |
| Jééé, já z těch fotek nemůžu... na videa se chystám, až se trochu proberu z mého spánku nespánku. Já ten víkend ještě pořád rozdýchávám - to bylo úplně famózně úžasné... absolutně nezapomenutelné... já jsem tak ráda, že jsme se vážně mohli všichni potkat naživo. Pan scénárista byl úžasný ... překvapilo mě, že z takového počtu bab kolem sebe nezkolaboval ...a hlavně z našich babských plků. Chtěla byc poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci, všem zůastněným, ukecaným a vysmátým obličejům, které jsem měla možnost poznat. Také bych chtěla poděkovat za puzzle - (tyhle bonbony už v životě ndám do pusy ) ... a na to video bych se raději ani nedívala -v zájmu bezpečnosti a taky... víte jak strašně mi to bude kazit reputaci Také chci zmínit náš nočmí kecací kroužek, protože ten prostě neměl chybu .... a dion, až se prokoušu těmi příspěvky, povyměňujeme si ta doporučení na povídky... naše Torturing Dean prostě nemá chybu. ... vážně jsem ráda, že seš na tom úplně stejně. janka: Njn, já vím, že to budu mít na talíři ještě hoooodně dlouho a mrí mě to, ale to musel být vážně nějaký vyšší princip, takže i stěžuj o něco víc hore ...ne že by to o moc víc hore šlo ....už zase třepkám [quote="SkreechTina"ŠPECI DIK PRE SAMABEL: Za HP a aj za balóniky[/quote] Nemáš vůůůůbec zač. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 16:02 | |
| Teda, ja neviem odkiaľ na to chodím, ale ten víkend bol jednoznačne náš. Viete prečo? Lebo na aké písmenko začína slovo SOBOTA? A na aké NEDEĽA? No a keď to dáte dokopy, je to SN!! Ježiš, ja už asi magorím. :geek: | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 16:20 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 17:19 | |
| nooo tak to počasie mám na svedomí ja , takže môžete začať uctievať môj dáždnik, ktorý som všade vláčila tiež sa pripájam k ďakovačkám a ĎAKUJEM naozaj naozaj a naozaj úúúúúplne všetkým za čo, to už každý vie a ako vidím ja tak aj vidí vážne že vážne dííííííky (tým čo prišli, aj tým čo organizovali a činili sa vo všetkých smeroch) teraz trochu inak, po mňa potom došiel strýko a keď som dorazila k rodinke, tak ja som ešte kecala aj s nimi som im povedala úúúúplne všetko od A po Z... no haluz, a o že sme celú noc nespali a kecali, tak to poznali podľa môjho mierne pridláveného hlasu noooo a dala som im odkaz na official stránku a sem na forum, tak možno ešte aj z nich spravím závislých na SUPERNATURALi... no a Tini to s tým weekendom by ma ani vo sne nenapadlo, že Sobota+Nedeľa=SuperNatural, to je bomba... no a jednoznačne to bol najlepší víkend v živote takže budúci rok sa to bezpodmienečne zopakovať... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 20:10 | |
| Všechny vás vítám zpět! Jsem ráda, že jste si to užili, bylo mi jasné, že to bude nezapomenutelný zážitek. Já vám tak závidím. ( vím, že to není pěkné ) Já jsem bohužel za vaší nepřítomnosti zatím onemocněla , takže dnes už jen horko těžko zvládám pročítat vaše postřehy a do psaní už se mi ani moc nechce. Takže si počkám na vaše reporty, na ty se strašně těším, protože momentálně se ve vaších zážitcích ztrácím, unikají mi souvislosti. Zatím jsem zvládla konečně prohlédnout fotky a videa, máme opravdu šikovnou SN familly. Je vidět, že tam byla sranda a jsem tomu ráda. Jen bych se taky přimlouvala za popisy lidiček aspoň na několika fotkách, protože polovinu jsem poznala, ale u druhé půlky si pořád nejsem jistá, kdo je kdo. Jo a není vás na těch fotkách nějak málo? Kolik vás tam vlastně nakonec celkem bylo? | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 20:15 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 20:42 | |
| | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 20:56 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 20:58 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 07.07.08 21:59 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 1. SK/CZ SN MEET | |
|