| 1. SK/CZ SN MEET | |
|
+30Chrystelle janka410 Kacena222 sonca12 Faith FeeBee Blanka Night Angel keksiiq sisel Violet SNlois Silvia Elendilka nikita SkreechTina Ettie dzajnisko Madlen Samabel CrazyD Weronička ivan2321 Kaja dion-fortune bookika LenkaX22 Anwiel Soniq Sarinka 34 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 04.07.08 22:56 | |
| Tak ja už od zúlastva, aby som na pár hodín oko zažmúrila spokojne že všecičko zajtra vyjde: 1. Sú lísty pre 23 ľudí - 4 detské a 19 dospelé 2. Volám, alebo posielam poštového holuba Sarinke okolo 12-13 s tým, že sa dúfam, niekde stretneme aj s holkami, ktoré dojdu skôr 3. Prinesiem odznaky samozrejme 4. a zostáva mi len tešiť sa na vás ostatných Na nedeľu to doriešim zajtra Súrny odkaz pre Sarinku: PLS, napíš mi ohľade kvízov | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 05.07.08 1:01 | |
| Len neviem, pri akej parapete mám toho holuba očakávať... možno mi sadne na pleco.. Ohľadom tých kvízov, doriešime, kľudne aj zajtra doobeda, neboj... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 05.07.08 1:06 | |
| No dúfam, že tentokrát trafí, minule došiel taký ušpinený, ktovie v akej trubke sa zasekol Len neviem, kedy tu budem doobeda....hm, kol 12 vyrážam z domu a dovtedy by som mala zase kosiť. Ak dojdem mierne zelená, nie, nie je mi zle, to len tú trávu som už nedala po útrpnom úsilí dole Ale oki, veď sa dáko ešte doobeda tu stretneme | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 05.07.08 1:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 05.07.08 8:56 | |
| no ja som skora, ja viem, ale ak by sa tu este niekto nasiel, kto ide na meet a poslal by mi nanho telefonicky kontakt, tak by bolo super, ak by som viete mala nejake problemy v BA.... najst spravne miesto a tak diki moc a ak to nestihnete,tak aspon dufam, ze ma pockate pri tej fontane | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 0:32 | |
| Ale tak Dionka, myslím, že sme sa rýschlo našli Inak, kto tu bude z meet, ako to dopadlo v tej pizzerke? Dúfam, že sa to dáko zvládlo a že ste úspešne prežili ubytko | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 1:22 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 9:09 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 16:34 | |
| Tak sa hlásim ako prvá, čo došla úspešne domov ku compu Ja hlúpa som sa zabudla ešte poďakovať vám, ja na to zabudla pri toľkej chvále od samotného admina Chcela by som sa poďakovať Sarinke a Dzajnisko, za to ako ste zvládli včera tú pizzerku. Potom by som sa chcela poďakovať babám z ubtyka, že nejako to ubytko prežili a dožili sa v zdraví rána. Ešte by som sa chcela poďakovať Ivanovi, že bol taký milý a pomohol Dionke s odvozom. Chcela by som sa poďakovať babám Gindzige a Mondurik, že došli aspoň na premietanie. Možno by som sa mala poďakovať aj Lexovi, ale nakoľko si nenavliekol SN TRIČKO!!!!!!!!! tak tebe len upomenutie a žiadna ďakovačka. Samozrejme poďakovanie patrí aj Samabel, za skvelé tričká. Ešte pripomeniem ďakovačku Lenke, LittleDevil a Sarinke, čo čakali baby na dohodnutých miestach a že sme sa našťastie rýchlo našli. A tak ukončím toto všetko, že dik moc všetkým, čo ste prišli, snáď sa vám SN víkend páčil. Prajem pekný deň P.S. Tí, čo nedošli, prišli o veľa, snáď na budúci rok to všetko vyjde EDIT: ALERT OZNAM PRE SONIQ: PLS, napíšeš mi do PM tvoju adresu? Lebo by som ti chcela poslať niečo, čo sa dávalo na priemietaní. dikes OZNAM PRE SARINKU: Ehm, nejak som ti zabudla dať tie odznaky pre Sylviku a Weroničku, tak ako to poriešime? ŠPECI DIK PRE SAMABEL: Za HP a aj za balóniky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 17:50 | |
| Tak ja sa hlásim ako druhá, že som úspešne zasadla za pc a na fórum... TIEŽ VÁM ĎAKUJEM, ŽE STE PRIŠLI VŠETCI, tí čo nie, tak niekedy nabudúce. A tiež aj TINKE za hromadu vecí..premietanie, kľúčenky, odznaky, lodičky... Samabel tričká... Bolo to super, vy ste super..paráda...nikdy na to nezabudnem... Tini, ako predstav si, že som Lexa nedonútila ani na stanici si to tričko obliecť... Som hovorila, to ho tá devil admin curse neminie... Fotečky mám už v compe, ešte ich zmenším, bo sú trocha veľké a potom hodím do galérie. Videá musím prekonvertovať do avi... Mám už aj fotečky od Ivana, práve mi kvôli nim úspešne sekla mozilla... Takže ostatní posielajte na môj mail, oki? | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 17:55 | |
| Ahoooooooooooooooooooooooooooj!! tak my ja uz som tiez uspesne pri PC!! ja vam chcem tiez strasne pekne podakovat za tieto krasne dni stravene s vami tiez to ako skvelo to Sarinka a Tina zorganizovali..tie lodicky boli super ,vobec mi nebolo zle ... no a tiez uuplne vsetkym za to,ze prisli a nemozem zabunut na Samabel a za vybavenie uzasnych triciek,ktorym sme sa strasne tesili no a uuplne uuuplne vsetkym proste ... som strasne stastna,ze som vas spoznala a vsetkych vaaaaaaaaaas ... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 19:10 | |
| Tak konečne aj ja som sa dostala k počítaču my sme prišli s mojov drahou family až o 23 hod. domov chvílu sme blúdili poviem vám ,že vážne haluz teda síce som s vami bola len jedeň deň ,ale naplno som si to užila som hrozne rada ,že som vás spoznala lebo všetci ste boli totálne úžasný a aspoň teraz viem s akými týpkami si píšem výborne sme si pokecali loďka bola super aj Devín a fotenie sa pri markizáckom aute to bolo niečo alebo Sarinka + Policajt a nemôžem samozrejme zabudnúť na moje skvelé hranolky s horčicou tie nemali chybu a ešte ako nás s Madlen zastavil ten chalan a kukal na naše tričká ,že to čo je SUPERNATURAL tak to bolo vyvrcholenie dňa skutočne bolo úžasne a určite na ten perfektný deň nikdy nezabudnem aj ,keď som bola sklamaná ,že sme tak skoro odišli,ale aj tak som bolo rada ,že sme tam vôbec išli a hrozne by som sa chcela poďakovať LittleDevil za ten nádherný obrázoček ma to prekvapilo ,že nezabudla ĎAKUJEM a Sarinke za perfiš deň aj Tine a samozrejme Samabel za tričko ,ktoré mám stále na sebe furt a ešte Tine za odznaky dneska som jeden stratila tak som začala panikáriť ,ale našiel sa chvalabohu a celkovo všetci ste boli skvelý a ešte kujem Lenke + spol. za to ,že ma tak pekne čakali na autobúsku Hrozne vám všetkým ĎAKUJEM za najkrajší deň aký som kedy prežila a rátam s tým ,že aj na budúci rok sa takto pekne stretneme ,ale to už s rodičmi nepôjdem a jasne ,že aj ja vás všetkých ešte viacej milujem P.S. Teším sa na fotečky ,ale teraz idem na týždeň k babke takže až potom | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 21:02 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 21:19 | |
| juuuuuuuuuuuu vy ste sa museli mat...jak vaaaaam fajne potom nech fotky budu | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 21:27 | |
| Nahrala som svoje fotečky do galérie, videá možno budú dnes neskoro večer alebo až v utorok, bo zajtra určite nebudem mať kedy...inak som si ich pozerala, kvalita síce nič moc, ale smiala som sa ako šialená.. http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/thumbnails.php?album=365 | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 21:37 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:22 | |
|
Naposledy upravil LittleDevil dňa 06.07.08 22:51, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:33 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:34 | |
| tak ja som prave dosla domov,tak aj ja sa idem vypisat ludkoiva, toto bol jeden z mojich najlepsich zazitkov v zivote. bolo to proste super. uzasne. vsetci ste famozni. bola strasne sranda, vsetko sme si uzili. Velmi sa chcem podakovat Sarinke - bozska adminka, s ktorou sme sa na zaciatku trosku krutili Sari, si skvela webmisska, skvela babenka a dakujem za tento meet Tinke o tebe plati tiez,ze su proste uzasna. to, co si vsetko zorganizovala, z toho padam na zadok. odznaky, privesky, lodicky, premietanie. proste nemam slov. bolo od nema velmi mile a proste ti tiez velmi pekne dakujem Samabel za tricka! prave som si svoje vyzliekla a natiahla na vesiak. druhe som este nevybalila nadherne tricko, ktore si budem opatrovat az do smrti. velmi pekne dakujem, ze si si s tym dala tolko prace. tie tricka ma hrozne nadchli.su nehorazne krasne takze aj tebe velke no a samozrejme dakujem vsetkym,co dosli! Ste super banda a som strasne rada, ze som sa s vami mohla stretnut nazivo. Janka ked budem pit kavu,tak si zakazdym spomeniem na teba Anwiel si uplne uzasna, dakujem za sprijemnenie vonkajsich vychadzok Dionke s ktorou sme udrziavali neustaly kontakt snad si dosla v poriadku a vsetko si stihla dzajnisko tebe dakujem za ubytovanie! viem, ze si z toho bola trosku smutna, ale ved to nevadi, hlavne, ze sme prezili a dakujem ti za sprijemnenie cesty vlakom spat. za epizody, za skvely pokec. proste za vsetko a uz tu nechcem vsetkych vypisovat,lebo mam v hlave straaaasne velky gulas. ale vsetci ste boli uzasni a som strasne stastna, ze som na meete bola. nikdy na to nezabudnem. bola strasna sranda. ste uzasni ludia. kazdy z vas. strasne vas vsetkych a uz sa tesim na buduci rok! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:41 | |
| Aaaaaaaaaa a sem tady opět Chtěla bych všem strašně,ale stráááášně moc poděkovat za nezapomenutelný víkend,který jsem mohla prožít ve vaší skvělé společnosti Strašně moc chci poděkovat Sarince a Tine za všechno, co pro nás udělali,za ty skvělé klíčenky (ježíš to je nádhera ) dzajnisko že nám zajistilo ubytko .... takhle ukecanou noc jsem už dlouho nezažila ...co říkáte dámy? a bylo to super....bezva...paráda Samabel děkuju strašně moc za ty úžasné trička já bych v něm nejraději i spala LittleDevil za nádhernej obrázek Sammy i s věnováním SNlois za super obrázek naší Impalky .....uf...no snad to je všechno jééé ja tak nechci na někoho zapomenout no a pak chci poděkovat vám všem co jste byli na střetku a díky vám jsem prožili tak úžasnej víkend,že na něj nikdy nezapomenu dion a Samabel ....na to naše povídání ve tři hodiny ráno a na ty výbuchy smíchu ....to se nedá zapomenout Faith ....naše závislost na kávě....něco nezapomenutelného Anwiel,Samabel,SNlois ....naše cestování nemělo chybu (no hlavně dnes ) ale ve vaší společnosti to tak strašně rychle uteklo Prostě bylo to super. Strašně moc se těším na všechny ty fotky, videa a to,co tady ještě napíšeme. Budu se těšit,že se zase sejdeme a to co nejdřív | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:46 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:50 | |
| ja tak hrozne závidím,ale nie prajem to všetkým a hádžte fotečky opisy pleease a nájde sa nejaká dobrá dušička,ktorá by na nejakej fotke upresnila kto je kto??Zopár tvári poznám,ale niektoré nie ja (((naoplátku keď mi príde tričko pošlem tiež nejakú))). Velikánska vďaka Sarinka,že si sem dala tie fotečky. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET 06.07.08 22:50 | |
| Opravdu to bylo paráda a vůbec nám nevadilo to,jak vypadalo naše ubytování,že? Však stejně jsme toho moc nenaspaly I když já zase musím připomenout....že pro mě to střetko jeden menší kaz má všichni asi víte na co narážím. a to budu vážně dlouho rozdejchávat | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 1. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 1. SK/CZ SN MEET | |
|