Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 18.08.08 22:55
No ja osobne som si tam predstavila JAreda/ Sama ale boloto nádherné krasa super a ešte neviem akými slovami itp mám ešte opísať mňa dorazilo toto
citácia :
Ja stisk objatia tvojho citit chcem a hlas tvoj nech mi v usiach znie.
Je to krása
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 15:24
Ja už zasa strácam slová, takže opäť radšej nech moju chváli prezradia smilíci - tí vždy presne vedia čo povedať Nádhera
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 15:27
jeeej pekné nádhera, krása, paráda klobúk dolu
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 15:44
ach baby ja ani neviem co povedat..asi iba jednoduche dakujem... no tuto basnicku by osm sem napisala uz skor, ale zmazala som ju a muza ma nejako nekopla...az teraz...tak to sem dam..je to k casti 2x19....
Ked krídlo väzenské opavovali ducha krvilacneho vypustili. V tej väznici cudne veci sa diali a ludia iba umierali.
Bratia nasi do muzea sa vlamali a artefakty rozne si prezerali. No detektor pohybu prehliadli a na policiu ich odviedli.
Agent FBI obvinenia mal a ich plan nik neznal. Do kombinez sa odeli a jak väzni vyzerali.
Ked do jedalne sli detektrom kovov ich prezerali. Sam sa v tom len prehrabal a Dean vsetko spapal.
Dean len bitky vyvolaval a Sam na spravnu chvilu cakal. V tom väzeni sialena sestricka vrazdila co väznov nenavidela.
Oni pomoc velku mali a sestricku zlikvidovali.
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 16:05
CrazyD napísal:
Sam sa v tom len prehrabal a Dean vsetko spapal.
Pravda pravdúca - on by zjedol aj klince Opäť nádherná baseň
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 18:24
no veru..ze by vsetko ziedol.... z neho by mala kazda dzazdinka radost....lebo by nic nezostalo...
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 21:06
CrazyD supeeeeeer ta basnička sa mi moc páči Už sa teším na dalšie. A nie že budeš ešte nejaké vymazávať pekne to sem dávaj tvoje básničky sa mi moc páčia!
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 19.08.08 22:32
Lenkka dakujem...az ma hreje dobry pocit pri mojom srdiecku...a tu basnicku som nechtiac zmazala..mala som ju napisanu a neulozila som to.....taka som bola smutna...ale kopla ma muza....takze som to napisala znova... a som rada, ze sa paci...:D:D
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 16:50
mam opat nejake dielko...
život lovcov
Hlbokou nocou záblesk sa mihá to auto čierne po ceste uháňa. Dve osoby v ňom sedia co cudne pripady riesia.
V kazdom meste zahada ich caka co niekedy az dych vyraza. Oni jediny domov maju co styri kolesa ma a impala sa vola.
Ich zivot tajomstvom je a co robia nik nevie lebo lov ich pracou je.
lenkka Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 18:46
CrazyD no super. Od teba sa nič iné nedá ani čakať. Strašne sa mi to páčilo. V tejto sa mi najvoac páčilo
citácia :
Oni jediny domov maju co styri kolesa ma a impala sa vola.
Jáááj ta naša Impalka
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 18:56
lenkka som velmi rada, ze sa ti paci tato basnicka...
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 20:03
CrazyD ja blba som nepridala este moju pochvalu na prvu basnicku... kde som to zasa myslela... velmi velmi krásne...bravúrne...perfektné...ale platí to aj o druhej samozrejme...
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 20:06
dakujem moja...a to nic... som rada, ze sa moje basnicky pacia...
Zizi Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 20.08.08 23:15
CrazyD opäť vydarená básnička - tá predstava dvoch lovcov v čiernej Impalke je jednoducho nádherná. Krása, som unesená
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 22.08.08 20:44
no tato basnicka je k casti 2x20... tak prajem prijemny zazitok...
Impala cestou sa ruti a niekto v nej sedi. To Dean je co dochov lovit vie. Jeho brat mu vola, ze nieco na Gina ma.
On v opustenej fabrike sa skryva a na obete svoje vyckava. Dean pozor nedal a sam sa obetou stal.
On prebral sa v posteli vedla krasnej zeny. Ked Samimu volal on o nicom neznal iba jedine povedal TY SI PIL!
Alkoholika z neho kazdy robil ale to iba bludom bolo. Ked matku svoju zbadal lasku v ociach mal.
On stastny bol, ked sandwich od mamy ziedol a travnik pokosit mohol.
Zrazu auto prislo co jedineho sofera malo. To Sam bol co laskou oslneny bol.
Jessica jeho krasna bola. Ony na veceru sli. Velku vec oslavovali. Dean damu v bielom videl a kazdy v tom iba blaznovstvo videl.
On za otcom svojim siel po odpovede co nenasiel. za Ginom sa vidat chcel, ale mala drobnost chyba-strieborny noz.
On domov sa vlamal a Sama skoro doranal. Za Ginom sa vidali aby mu jeho plany prekazili.
Vsetko iba iluziou bolo a vsetko mu to vzalo. Noz do seba vpychol a zo sna zleho sa prebral.
Gina zabil a dievca zachranil.
na zaver sa chcem vsetkym podakovat za to, ze sa vam moje basnicky pacia
Zizi Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 22.08.08 21:47
Veľmi krásna báseň na skvelú epizódu. Je krásna
CrazyD napísal:
On stastny bol, ked sandwich od mamy ziedol a travnik pokosit mohol.
Pri týchto veršoch ma prepadli spomienky ako sa zobudil, otvoril tie krásne zelené očičká, napapenkal sa a prechádzal sa po trávniku s kosačkou.
lenkka Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 23.08.08 0:01
Krasa moc sa mi to páčilo hlavne
citácia :
Vsetko iba iluziou bolo a vsetko mu to vzalo. Noz do seba vpychol a zo sna zleho sa prebral.
Jaaaaj uz sa tesim na dalsie
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 24.08.08 13:26
dakujem. dakujem, dakujem.... a opat som nieco stvorila...
Ty Ja hlas tvoj lubezny pocuvat chcem pocuvat, ked slova lasky budes mi do uska sepkat. Do tvojich oci sa divat a pery tvoje na mojich mat. Ja teba dotýkat sa chcem a teplo tvoje citit chcem. V objati tvojom byt a nikdy ta nepustit. Tvoju tvar v ochiach mat a nikdy ta nesklamat, lebo ja iba teba chcem mat.
Moje srdce iba tvoje je a lasky plne je.
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
Predmet: Re: Z pera CrazyD 24.08.08 13:28
ach to je nadherne... tak krasne si to napisala. take nieco prezivam pri pohlade na J2 prekrasne
lenkka Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 24.08.08 15:31
bože to bolo nádherné acj čo na to napísať naozaj sa mi to moc moc moc páčilo celá basnička.
Zizi Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 24.08.08 21:29
CrazyD napísal:
V objati tvojom byt a nikdy ta nepustit.
Presne toto by som chcela aj ja. Je to nádherné a presne to vystihuje aj moje pocity. S každým veršom som sa cítila spojená. Proste táto báseň síce vyšla z tvojho srdiečka, ale patrí aj tým našim. Nádherná
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 25.08.08 14:29
ach holky strasne ste ma potesili.... Zizi-nka tvoje slova ma potesili najviac...dojala si ma... som velmi rada, ze sa vam to paci...aj ked viem, ze sa uz opakujem...
CrazyD Žltočočko
Predmet: Re: Z pera CrazyD 26.08.08 21:15
Toto je podakovanie jednoho z chlanov.... je to nieco za co by dakoval asi kazdy clovek...
Dakujem Ked ranna rosa opadne a posledny listok zo stromuzmizne ja povedat chcem iba slova dakovne.
Za lasku co mal som na tomto svete, za rodinu svoju co mal som tak rad, za pracu svoju lebo zivot mi ju dal.
Zizi Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 26.08.08 21:41
CrazyD: Amazing Ja som práve stratila reč - takže ju idem pohľadať, snáď ju cestou niekto nezdvihol
lenkka Winchester
Predmet: Re: Z pera CrazyD 26.08.08 21:46
OMG to je krásne Ja neviem normálne čo napísať a to sa mne nestáva dosť často :shame: :shame: :shame: