| Z pera Zizi | |
|
+19dzajnisko lentilka Dzowika4 janicag Ewis Soniq Anwiel wiktoriano SNlois CrazyD Faith calla Silvia Sarinka dion-fortune lenkka SkreechTina sonca12 Zizi 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Z pera Zizi 09.07.08 20:50 | |
| Toto je moja dlhšia báseň a hlavne prvá o SN. Vznikla o jednej v noci. Príjemné čítanie a dúfam, že sa bude páčiť. Kritika je vítaná Winchesters lifeUž ako deťom sa im život pokazil, keď sa v Sammyho izbe YED objavil. Vzal im to najcennejšie čo v živote mali, temné sily matku od rodiny oddelili. Začali žiť život lovcov. Dvaja bratia spolu s otcom. Sammyho kroky však viedli preč. Na Stanford, kde sním nebola reč. On sa však k starému životu vrátil, keď kvôli YED lásku Jessicu stratil. Pridal sa k bratovi pri hľadaní otca. Cestou puto bratov viac upevnilo sa. Dean a Sam jazdili krajinou so svojou starou čiernou Impalou. Ničili spolu temné sily, Dean a jeho braček Sammy. Démoni, upíri, pomstychtiví duchovia, obludy o ktorých ľudia ani netušia. Boj priniesol množstvo strát, najskôr John - ich otec, napokon aj Deanov brat. Dean však svojho brata stratiť nemohol, preto sa o svoju dušu s peklom dohodol. Sammy sa vrátil medzi živých späť a spoločne poslali YED do pekla hneď. Ich cesta však týmto nestratila cieľ. Sammy dostať Deana z pekelných pazúrov chcel. Dean bol Samov veľký brat, jeho úlohou bolo na bračeka pozor dať. Spojili sa s temnou stranou, Ruby – démonkou tak zvanou. Keď Dean svoje posledné dni žil, nechcel, aby ho pekelný plameň pohltil. Bojovali čo to dalo, zrejme to však nestačilo. Lilith, démonská to špina, poslala do pekla Ruby aj Deana. Sammy teraz plány spriada ako zachrániť svojho brata. PS: Snáď sa mu to podarí, už sme všetci zvedaví
Naposledy upravil Zizi dňa 24.07.08 21:57, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.07.08 20:56 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.07.08 20:56 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.07.08 21:05 | |
| No uz sa idem vyjadrit aj ja zizi pripravena? No neviem neviem Ale nie je to vynikajuce ani po 14 rokoch som nevedela ze mas take basnicke crevo klobuk dole a gratulujem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 09.07.08 22:05 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 10.07.08 20:49 | |
| Waw, no ja nemám slov, nádherné, Zizi, patrí ti veľká poklona... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 11.07.08 17:44 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 11.07.08 17:50 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.07.08 21:57 | |
| Silvia, calla: ďakujem aj vám. Som rada, že sa páčilo Tak ma opäť čosi napadlo Príjemné čitanie. Sen a realitaalebo epizóda What is and what should never be vo veršoch Keď svoje prianie džinovi prezradil, vedľa krásnej brunety zmätený sa prebudil. Nevedel kde je a dostal z toho strach. Prvé čo ho trápilo. Kde je jeho malý brat. Keď zistil, že mama žije, cítil jak mu srdce bije. Zobral sa uprostred noci, zistiť jak sa majú veci. Keď mu mama otvorila, nechápavo sa tvárila. Podivný pocit ho vždy prepadol, keď každý spájal meno Dean a alkohol. Zo Sammyho šťastia radovať sa chcel, veď Jessicu za ženu, Sammy brať si šiel. Niečo mu však nesedelo. Dievča sa mu zjavovalo. Na lov brata chcel so sebou vziať, keď zistil, že nemajú medzi sebou dobrý vzťah. Zlý pocit dostal z tohto sveta. Rozhodol sa, že s džinom pozametá. Keď Dean sadol do Impaly, v tme sa zjavil braček Sammy. Neveril mu ani slovo. Chcel však pomôcť s čudným lovom. Ku skladisku, kde žil džin, rútila sa Impala na plný plyn. Vo vnútri však okrem džina, uvidel Dean dievčinu, čo sa mu zjavila. Ťažké mu bolo pripustiť, že tento svet musí opustiť. Nedal sa Dean presvedčiť, aby takto zostal žiť. Strieborným nožom všetko ukončil, zavesený v skladisku pred Samom sa prebudil. Sammy džina dorazil, Dean dievčinu zachránil. Obaja chceli naspäť mamu, ale nie za túto cenu. Radšej v tvrdej realite chceli žiť a len jeden pre druhého navždy tu byť. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 24.07.08 22:41 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 15:35 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 15:49 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 15:58 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 16:03 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 21:22 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 22:49 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 23:39 | |
| ďakujem vám všetkým. Ako vždy skáčem od radosti, že sa vám to páčilo. :jumpingbunny: :jumpingbunny: Tak múza kopala a riadne. Ešte včera v noci, a preto vám ponúkam čosi trošku romantické. Ak nie ste Dean-girl ale Sam-girl, tak si v poslednom verši môžete zmeniť Dean na Sam a rozplývať sa nad ním. Óda na DeanaChcem sa raz zobudiť a ležať ti v náručí. Počúvať tvoje srdce biť a nenechať sa vyrušiť. Chcem cítiť tvoj dych, keď ma budeš objímať. Vonku hromy budú biť, ty tlmiť budeš môj strach. Pri každom pohľade, keď naše oči sa stretnú. Tak ako v zelenej lagúne, mňa v tvojich očiach nájdu utopenú. Nakloníš sa v tej chvíli ku mne bližšie trošku. Tvoje pery s mojimi sa spoja v krásnom bozku. Ja, so strachom, že mi odídeš loviť zasa démonov. Ty, úsmevom ma obdaruješ a svet bude bez problémov. Prečo práve on srdce moje poblúznil? Prečo jeden z lovcov, menom Dean sa predstavil? | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 25.07.08 23:41 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.07.08 13:52 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.07.08 13:57 | |
| |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.07.08 14:07 | |
| to je nadhernucke. ja som Sammy girl, takze som si predstavila Sama a islo to jedna radost... ta predstava... pocut bit jeho srdce, byt v jeho naruci... krasne ti to napiasala Zizi .klobuk dole | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 26.07.08 14:48 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Zizi 28.07.08 0:01 | |
| Ďakujeeeeem, ďakujem. Začínam si hovoriť, že možno aj nejaká tá negatívna reakcia by tu mohla byť. Ale nie mňa to teší, že sa vám páči zopár mojich myšlienok. Mám ešte jednu o Sammym a jeho čase na Stanforde, tak príjemné čítanie StanfordSammy sedel nad knihami do učenia zahrabaný. Vlastný život žiť on chcel, od rodiny odišiel. Samov sen bolo trestné právo, rodinu to rozhádalo. Teraz sedí za stolom, v ruke sa hrá s mobilom. S rozhodnutím, s pevnou vôľou, vytočil Sam mobil Deanov. Ten však ešte nezvonil, keď to Sammy položil. Nevedel, čo by mu mal povedať, aj keď Dean bol jeho veľký brat. Sedel tam a s mysľou v diali, rozmýšľal, či dobre spravil. Nakoniec však prišiel čas, povedať si: Je to tak. Nechcel nikdy život lovca, sklamal preto svojho otca. Sammy knihy zatváral, slzu z líca zotieral. Ak keď svojím spôsobom, chcel byť pre otca hrdinom. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Zizi | |
| |
|
| |
| Z pera Zizi | |
|