Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The Accidental Husband

Goto down 
+15
EngieB
Fazulina
Fay
Anwiel
SkreechTina
Zizi
lenkka
bookika
Kaja
LenkaX22
Chrystelle
dion-fortune
janka410
Samabel
Sarinka
19 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

The Accidental Husband - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.07.08 22:02

suhlaim zizi berieme auto ficime. Ten film musime vidiet
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty12.07.08 1:26

Je možné (normálne) že žiarlim na každú osobu ženského pohlavia, ktorá s ním hrá vo filme? Je normálne, že keď sa Jeff smeje, smeje sa celý svet? Film vyzerá zaujímavo, ako komédia a romantika a Jeffovi to ako obyčajne neuveriteľne sekne a tá scéna v tom výťahu, ja už nie The Accidental Husband - Stránka 2 87642 The Accidental Husband - Stránka 2 87642 The Accidental Husband - Stránka 2 87642 .... do kelu, zavolajte niekto hasičov! Wink
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty12.07.08 1:34

Tak kdybych věděla, že přijede Jeff, tak bych je hned zavolala!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

A je to úplně normální, já to mam úplně stejně!!! A když slyšim jeho hlas, tak prostě pro mě nikdo už neexistuju, jen on. A opravdu stačí jenom ten hlas, obraz je megavelký bonus.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty12.07.08 12:13

Tak keby som mala na 100% zaručené, že príde Jeff, tak by som možno aj niečo podpálila 603 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty12.07.08 15:03

suhlasimkeby prišiel on už aj škrkám zápalkami The Accidental Husband - Stránka 2 284389 The Accidental Husband - Stránka 2 284389 The Accidental Husband - Stránka 2 284389
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

Počet príspevkov : 2327
Nálada : *tudududú tudútúúúú*
Registration date : 03.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty11.03.09 14:59

vcera sme si pozreli tento uzasny film, Jeffrey na 1, bol fakt uzasny, tie jeho puppy eyes, hm.. a uma mi vobec nekazila dojem, bola vcelku fajn, aj ked ju tiez nemusim, v tomto filme mi nevadila..Smile
Návrat hore Goto down
http://supernaturalcon.j2fans.cz/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty13.03.09 18:57

Shocked Shocked Necháípu!!! Já sem ještě nenapsala komentář!!!! Přitom sem ten film viděla už před měsícem... Shocked Shocked
Filmy jako je tenhle nemam ráda, ale s Jeffem nemůže být špatný film!!! Prostě, když nevnímam obsah filmu a Umu, tak sem nadšena!!! Jeff je tam vážně úžasný!! V tom hasičskym oblečku mu to vážně sekne!!! A ty jeho úsměvy!!! drool drool

Zítra bych sem mohla hodit link na stáhnutí, pokud by někdo měl zájem..... teda pokud bude ještě fungovat.
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty24.03.09 9:55

Tak jsem se taky koukla. Romantické komedie, pokud jsou inteligentně vtipné, docela můžu (můj favorit je Music and Lyrics). Umu Thurman fakt nesnáším, takže jsem váhala, ale touha vidět Jeffreyho v něčem novém převážila. Nelituju, je to příjemný filmeček, nenáročná zábava a JDM je tam moc milý, takový pohodový chlápek, který mě docela okouzlil. Navíc jeho podoba s Javierem Bardemem je naprosto neuvěřitelná.

The Accidental Husband - Stránka 2 Javierbardemn.thThe Accidental Husband - Stránka 2 Jeffreydeanmorgan295.th
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty31.07.09 16:40

24.9 je u nás premiéra - film je uvedený ako Vydatá nevesta
Návrat hore Goto down
EngieB
Nevinná obeť
Nevinná obeť
EngieB

Počet príspevkov : 10
Nálada : Fůůůrt pracovní...
Registration date : 24.06.2009

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty03.08.09 7:41

Taky už koukám, kdy to u nás dávají, chtěla bych to vidět. The Accidental Husband - Stránka 2 430869 Ale na těch fotkách je to fakt drsný, jak jsou si podobní! A oba sežratelní, i když Javier v Tahle země není pro starý byl krásně nechutnej. Very Happy
Návrat hore Goto down
cleo
Winchester
Winchester
cleo

Počet príspevkov : 4946
Nálada : upršaná :D
Registration date : 10.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty03.08.09 13:34

Ja som to na tretí krát konečne dopozerala (vždy som zaspala na začiatku) a bože to bola kravina...Uma mi bola strašne nesympatická a jedine prečo som to dopozerala bol Jeff. Ale raz mi fakt stačilo...neznášam takéto preafektované filmy... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Fay
Diabolský admin
Diabolský admin
Fay

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty03.08.09 13:57

mne sa to teda páčilo, aj keď je pravda, že celú dobu som čumela na Jeffa (a až na druhý krát som pochopila niektoré veci).. rozhodne na to idem do kina.. 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty03.08.09 14:07

ja som to ešte nevidela 603 začala som na chate.... ale tuším výpad elektriny zabránil, aby som to aj dopozerala.... Laughing takže na to možno pôjdem do kina Wink
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 17:12

WOWOWOWOW! Som čerstvo po skuknutí tohoto filmu s len jedno slovo na Jeffa - OMFG!!!! drool drool drool On bol proste AWESOME a ten koniec, tie pohľady, tá škodoradosť, no proste toto všetko je jedno veľké WOW! Milujem tento film iba kvôli Jefovi, on také face tam hádzal, že som skoro nedýchala The Accidental Husband - Stránka 2 998745 The Accidental Husband - Stránka 2 998745
Teraz niečo k filmu. Uma mi prišla správne uletená, teda jej postava a zahrala to tiež skvelo, takže naozaj mi tam ani moc nevadila Wink Dej bol možno trošken dosť plytký, ale dosť som sa smiala, slintala nad Jeffoma a celkovo to urobilo na mňa príjemný dojem I love you I love you

A šktrám si sirkami, za oknami slišet sirény, tralalala Razz Razz

EDIT: Hovorilo sa tu niečo o linku na stiahnutie? Sem s ním Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 18:23

Tina: uplny suhlas ako Jeff tam bol na zozratie tie usmevy a pohlady to sa nedalo 702
a scena v cukrarni a ten spev The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 moj konec alebo vytah to "sukromie" The Accidental Husband - Stránka 2 316745 Uma bola stobodova hlavne ked ho sla hladat a pekne sa pripila - ta supa o pult The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 podla mna dobry film som sa dobre zabavila Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 18:38

zizi: si zlatíčko Wink

LD: Lol, rovno 2x sa rachla o ten pult I love you alebo aj ten pokec na tom predstavovaní jej knihy, kde toho Richarda predstavila ako "tiny borther" alebo ako pri stole telefonovala a že Patricovi sa niečo stalo a jak to tam hrala a zrazu tam príde Jeff a celý vysmiaty, lol, Uma bola fakt dobrá v tomto The Accidental Husband - Stránka 2 430869 potom super scénky, ktoré boli decentne urobené, jeho posteľná scéna s umou, ktorú som prežila aj s vrecúškom na dýchanie. Btw, koľko "aaaaaaa" si mi narátala? či si to radšej vzdala? A nezabúdaj na toho holohlavého týpka: Budete rozvedení za 10 min.... 1 hodinu.... rok Razz Razz Razz
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 18:43

Tina: no hej hned dvakrat raz nestaci Laughing no to bolo dobre ako tam dosiel ten "lezerny" styl z futbalu v teniskach The Accidental Husband - Stránka 2 99937 chudak Richard to neevedel predychat The Accidental Husband - Stránka 2 316745 jaj to bolo dobre ze ho zrazilo pockaj teraz neviem co ale zrazilo The Accidental Husband - Stránka 2 999804 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 a on usmev od ucha k uchu 702 Kolko po prvom som skoncila bo som slintala 603 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 ale bolo ich isto dost 703 jaj jasneee ten typek The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745
a este daco toto sem proste musim dat The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 ta scena v cukrarni je nezabudnutelna The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937

Jeffrey Dean Morgan-accidental husband
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=GLhOTfzLQC0
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 19:14

Tak a je to. Titulky sú pribalené, sedia, len neviem aké spoľahlivé sú, pretože som to ešte nevidela a je to s odposluchu, ale tak myslím, že to bude v pohode Wink

The Accidental Husband + CZ titulky
kód:
http://www.ulozisko.sk/199612/The_Accidental_Husband.part1.rar
kód:
http://www.ulozisko.sk/199611/The_Accidental_Husband.part2.rar
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 20:04

lol, ja z tej scény nemôžem, ledva tu predýchavam záchvaty smiechu The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 Jak oslovil toho čašníka, že hej sweety, lol, a to jeho ring-ding The Accidental Husband - Stránka 2 99937 It´s free!!! a aká radosť pri tom The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 už plačem od smiechu The Accidental Husband - Stránka 2 99937

Zizi: Hurray, ide sa znova watchovať, thanks sweety The Accidental Husband - Stránka 2 177401 The Accidental Husband - Stránka 2 177401
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 21:06

Normálně bych takový film snad ani nedokoukala, ale Jeff je tam vážně kouzelný, úžasný, sladký a navíc, když je navlečenej v tom hasičskym!!!! drool drool Dokonalá kombinace!!!! The Accidental Husband - Stránka 2 430869 The Accidental Husband - Stránka 2 998745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty09.08.09 21:52

Taaak a je to tu. Teda nie tu, ale to je jedno. Som úplne mimo. Ja som z Jeffa na prostrednom obláčiku v najvyššom rade 702 702 702 Mám rada takéto filmy a to, že tam bol Jeff to znásobilo dobrý pocit. God tá scéna v cukrárni bola taká sweet a funny, že proste sa tu smejem ešte teraz. LOL ring-ding 702 702 The Accidental Husband - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty10.08.09 19:30

Zizi, diky moc za upload

pôvodne som ani nemala v úmysle tento film pozerať, ale po zhliadnutí toho videa som jednoducho musela The Accidental Husband - Stránka 2 316745
bolo to vtipné, milé, Uma mi je dosť nesympatická, ale tu mi nejak nevadila a Jeff bol skvelý 702
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty10.08.09 20:37

Give me some ring-ding thing sweety! Lol, pardon, ale toto sa inak nedá The Accidental Husband - Stránka 2 99937 Tá scénka, kde Jeffovi ešte tečie mlieko po brade a Uma tam hádže tie ksichty The Accidental Husband - Stránka 2 99937
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty10.08.09 21:34

ja z toho stale nemozem ta scena ma snad nikdy neomrzi The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty11.08.09 10:59

mummy: nemáš za čo a to s Umou sú presne moje slová The Accidental Husband - Stránka 2 99937 The Accidental Husband - Stránka 2 99937 Asi preto som si naozaj užila tú scénu ako si bachla hlavu o barový pult The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745

Tina: Prestaň ja už som zasa pod stolom. Je možné, aby som sa pri tej spomienke váľala smiechom už tretí deň po sebe? The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745 No proste Jeff bol v tejto scéne absolútne nezabudnuteľný a poviem vám, že sa vôbec nečudujem, že sa do neho "Doktorka Láska" zamilovala.
LOL a to ako povedal, že mu spadol kúsok zákusku do mlieka a lovil to tam The Accidental Husband - Stránka 2 316745 The Accidental Husband - Stránka 2 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

The Accidental Husband
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jeffrey Dean Morgan-
Prejdi na: