| The Accidental Husband | |
|
+15EngieB Fazulina Fay Anwiel SkreechTina Zizi lenkka bookika Kaja LenkaX22 Chrystelle dion-fortune janka410 Samabel Sarinka 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 11.08.09 14:25 | |
| Zizi: Lol, ja z toho nemôžem, ako po tej vete "Cake down!" to tam ešte lovil prstami v tom pohári Inak teda uznávam, že aj tá romantikuš scéna v posteli bola pre mňa prijateľná. Nie moc dlhá, krásne boli vidieť Jeffove "tattoo" a to mi stačilo a potom ešte jeho telo zahalené závesom v sprche, akožeeee keď mu tam vrthla Uma, som si myslela, že sa ukáže v celej paráde, ale tak teda no, stihol sa obliecť a ešte vybehnúť na ulicu Teším sa na DVD, kde určite budú nejaké vynechané scénky, lebo pri tomto filme sa museli všetci super baviť | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 11.08.09 15:13 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 11.08.09 17:43 | |
| povodne som nemala v plane tento film pozerat ale ako vidim ze sa tu o tom bavite hned idem stahovat Zizi diki za upload | |
|
| |
Lucy86 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 36 Age : 38 Bydlisko : Nitra Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=) Registration date : 14.03.2009
| Predmet: Re: The Accidental Husband 14.08.09 1:44 | |
| mno cerstvo dopozerane...a na spestrenie vecera (alebo skoreho rana) dost dobry film...teda aspon pre mna...scena pri ochutnavke torty super , nastastie brat ma tvrdy spanok, tak sa pri mojom vybuchu smiechu nezobudil no a jeff v hasicskom , kapitola sama o sebe... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 14.08.09 18:26 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 14.08.09 20:37 | |
| tak tiez som si touz včera pozrela ale pišem az teraz. romanticke komedie nie su moj oblubeny zaner a nebyt Jeffa určite by som si to nepozrela ale film sa mi celkom pačil. Bolo to pekny pribeh, Jeff bol strasne zlaty. a som sa aj na par scenachzasmiala. ako vymyslel tu pomstu a potom sa Emy zamilovat. Ema bola celkom mila len tie nazory mala dost popletene a s Jeffom si celkom pristali aspon podla mna | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: The Accidental Husband 05.09.09 12:19 | |
| dnes otvorím prílohu s programom v Novom Čase a čo nevidím, vo filmových novinkách je Vydatá nevesta.. Scanner nám nejde, ale aspoň napíšem, keď spomínajú Jeffreyho. - citácia :
- Úlohu hasiča a zároveň tajného Emminho manžela si zahral Jeffrey Dean Morgan. Dokonca sa kvôli nej presťahoval do New Yorku a strávil šesť týždňov v tamojšej hasičskej stanici, kde sa stal tiež členom ich futbalového tímu. "Pobyt s tými ľuďmi bol pre mňa skvelým zážitkom a dozvedel som sa množstvo vecí," tvrdí herec. "Teraz ich obdivujem ešte oveľa viac než predtým."
No ale ich hodnotenie filmu teda nič moc. - citácia :
- Otrepaná zápletka, priemerný príbeh, no dobre sa na to pozerá.
Aj keď s tým, že sa na to dobre pozerá nemôžeme nesúhlasiť. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Accidental Husband 26.09.09 10:11 | |
| LOL trošku od veci a predsa k téme. V utorok som bola v ZA na diskotéke a ani si neviete predstaviť ako dobre padol pohľad na Jeffreyho, keď si pripadáte ako kus mäsa medzi levmi. Vysvetlenie: Na tej diskotéke je taká tá pohyblivá reklama čo sa mení a minulý semester na nej býval Watchman a teraz mi vytváral úsmev na tvári Jeffrey ala Patrick lebo sa tam v pravidelných intervaloch objavoval plagát na Accidental Husband. V tej chvíli ma vždy napadlo "Holly crap, cake down." " Bullshit it´s free" a tieto jeho zádery a ja som mala super náladu a úsmev ako blázon. Tak len tak na okraj | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: The Accidental Husband | |
| |
|
| |
| The Accidental Husband | |
|