Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

The Accidental Husband

Goto down 
+15
EngieB
Fazulina
Fay
Anwiel
SkreechTina
Zizi
lenkka
bookika
Kaja
LenkaX22
Chrystelle
dion-fortune
janka410
Samabel
Sarinka
19 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

The Accidental Husband - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty11.08.09 14:25

Zizi: The Accidental Husband - Stránka 3 99937 The Accidental Husband - Stránka 3 99937 Lol, ja z toho nemôžem, ako po tej vete "Cake down!" to tam ešte lovil prstami v tom pohári The Accidental Husband - Stránka 3 99937

Inak teda uznávam, že aj tá romantikuš scéna v posteli bola pre mňa prijateľná. Nie moc dlhá, krásne boli vidieť Jeffove "tattoo" a to mi stačilo a potom ešte jeho telo zahalené závesom v sprche, akožeeee drool keď mu tam vrthla Uma, som si myslela, že sa ukáže v celej paráde, ale tak teda no, stihol sa obliecť a ešte vybehnúť na ulicu fish

Teším sa na DVD, kde určite budú nejaké vynechané scénky, lebo pri tomto filme sa museli všetci super baviť Razz
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty11.08.09 15:13

Tini: Ja normálne nechápem, prečo som ten film mala v PC a nepozrela som si ho The Accidental Husband - Stránka 3 316745 The Accidental Husband - Stránka 3 316745
Tak sem hodím ešte pár screenov Wink
The Accidental Husband - Stránka 3 0493.thThe Accidental Husband - Stránka 3 2008theaccidentalhusban.thThe Accidental Husband - Stránka 3 0004olt.thThe Accidental Husband - Stránka 3 0001hes.th The Accidental Husband - Stránka 3 316745 lol cake down

The Accidental Husband - Stránka 3 0430n.th a sprcha drool

viac screenov:
kód:
http://screencaps.wildwickedslip.com/moviesaccidental.html
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty11.08.09 17:43

povodne som nemala v plane tento film pozerat ale ako vidim ze sa tu o tom bavite hned idem stahovat Twisted Evil
Zizi diki za upload The Accidental Husband - Stránka 3 312566
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Lucy86
Nevinná obeť
Nevinná obeť
Lucy86

Počet príspevkov : 36
Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=)
Registration date : 14.03.2009

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty14.08.09 1:44

mno cerstvo dopozerane...a na spestrenie vecera (alebo skoreho rana) dost dobry film...teda aspon pre mna...scena pri ochutnavke torty super Smile , nastastie brat ma tvrdy spanok, tak sa pri mojom vybuchu smiechu nezobudil The Accidental Husband - Stránka 3 934194

no a jeff v hasicskom The Accidental Husband - Stránka 3 430869 , kapitola sama o sebe...
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty14.08.09 18:26

no jejda ja som sem zabudla napisat:D The Accidental Husband - Stránka 3 934194
tento film je proste skvely nemožem zneho a hlavne z Jeffreyho!!!!
Lucy absoluuutne suhlasim Jeff v hasicskom no ako koniec umrela som uslintanim drool drool
no ale mn esa najviac pacila scena v bareked tam prisla za nim prvy krat a jeff stale zdvihal pohar ja som nemohla. a potom scena s tortami WAU!!! 702 702
Zabila ma vsak trocha ina scena vzdy som premyslala ako J3 tancuju a jeff nam to predviedol. ludia sorry ale tak som sa smiala stale som tam chvilami videla Johna 603 The Accidental Husband - Stránka 3 99937 The Accidental Husband - Stránka 3 99937 The Accidental Husband - Stránka 3 99937

Odporuuuucam si tento filmik pozuriet je 100%!!! Wink Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty14.08.09 20:37

tak tiez som si touz včera pozrela ale pišem az teraz.

romanticke komedie nie su moj oblubeny zaner a nebyt Jeffa určite by som si to nepozrela ale film sa mi celkom pačil.The Accidental Husband - Stránka 3 430869
Bolo to pekny pribeh, Jeff bol strasne zlaty. 702 a som sa aj na par scenachzasmiala. ako vymyslel tu pomstu a potom sa Emy zamilovat.
Ema bola celkom mila len tie nazory mala dost popletene a s Jeffom si celkom pristali aspon podla mna The Accidental Husband - Stránka 3 934194
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
mummy
Diabolský admin
Diabolský admin
mummy

Počet príspevkov : 525
Registration date : 15.02.2009

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty05.09.09 12:19

dnes otvorím prílohu s programom v Novom Čase a čo nevidím, vo filmových novinkách je Vydatá nevesta.. Scanner nám nejde, ale aspoň napíšem, keď spomínajú Jeffreyho.

citácia :
Úlohu hasiča a zároveň tajného Emminho manžela si zahral Jeffrey Dean Morgan. Dokonca sa kvôli nej presťahoval do New Yorku a strávil šesť týždňov v tamojšej hasičskej stanici, kde sa stal tiež členom ich futbalového tímu. "Pobyt s tými ľuďmi bol pre mňa skvelým zážitkom a dozvedel som sa množstvo vecí," tvrdí herec. "Teraz ich obdivujem ešte oveľa viac než predtým."

No ale ich hodnotenie filmu teda nič moc.
citácia :
Otrepaná zápletka, priemerný príbeh, no dobre sa na to pozerá.

Aj keď s tým, že sa na to dobre pozerá nemôžeme nesúhlasiť. 702
Návrat hore Goto down
http://forgotten.delicate-flower.com
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty26.09.09 10:11

LOL trošku od veci a predsa k téme. V utorok som bola v ZA na diskotéke a ani si neviete predstaviť ako dobre padol pohľad na Jeffreyho, keď si pripadáte ako kus mäsa medzi levmi. Vysvetlenie: Na tej diskotéke je taká tá pohyblivá reklama čo sa mení a minulý semester na nej býval Watchman a teraz mi vytváral úsmev na tvári Jeffrey ala Patrick lebo sa tam v pravidelných intervaloch objavoval plagát na Accidental Husband. V tej chvíli ma vždy napadlo "Holly crap, cake down." " Bullshit it´s free" a tieto jeho zádery a ja som mala super náladu a úsmev ako blázon. Tak len tak na okraj Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: The Accidental Husband   The Accidental Husband - Stránka 3 Empty

Návrat hore Goto down

The Accidental Husband
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jeffrey Dean Morgan-
Prejdi na: