| Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
|
+21Kristine lenkka Lex Zizi Anwiel janka410 dzajnisko Silvia Chrystelle nikita Madlen LenkaX22 Faith dion-fortune Soniq Sarinka SkreechTina ivan2321 Weronička SNlois Samabel 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:04 | |
| | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:06 | |
| Samabel: bez problémov. ja už o týždeň budem v pohodlí domova, bez neočakávaného vypadávania siete a internetu a môžem niečo zosmoliť. len mi dajte tých 7 dní, až mi skončia prázdniny v Prahe | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:15 | |
| nikita: Dobře. raději jsem se zeptala. V pořádku, pěkný pobyt v Praze...zatím je to jen nástřel...ještě nic nepotřebuju. Zizi: Tak ono i kdybys neměla nějaká další trika na budoucích meetech, tak je jedno, jestli je s datumem nebo ne... protože to jen přesněji určuje meet, kterého jsi se určitě účastnila. Tady jde jen o to, že v budoucnu by se zase datum muselo upravit. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:37 | |
| ja som za nove logo na tricku a s datumom | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:46 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 20:49 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 21:12 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 21:27 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 22:37 | |
| Som všetkými 20 nové tričko, určite so mnou počítaj a odpoveď k otázke number 2. no..... Skôr som za to nové a bez dátumu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 07.09.08 22:47 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 09.09.08 21:59 | |
| Dobře, takže nový motiv.. jen souhlasím. Komu se bude chtít, zkuste zapracovat na motivu. Bude nejlepší, když to budeme mít připravené co nejdřív. All hell breaks loose part 2 - to je skvělý nápad
To hlavní: 1)graficky zdatní se pokusí o nový motiv 2)měli bychom se tedy pokusit vymyslet nějakou další skvělou hlášku na záda - jak vás něco napadne, sem s tím 3)kdo ještě neví, jestli bude triko mít, nechť se o nejrychleji rozmyslí, brzy bude podrobnější průzkum a pak také podám přesnější informace | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 0:43 | |
| O nejaký grafický návrh sa môžem pokúsiť...ak máte nejaké tipy na obrázky a pod, sem s nimi...keďže ide o meet pred Vianocami chcete to niečo na spôsob "Very Supernatural Christmas"? či klasické? Na výroku na chrbát skúsim popracovať tiež...zatiaľ ma napadla len taká blbosť, čo by som tam možno ja chcela "making updates, hunting fans, online business" - supernatural.cinemaview.sk | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 19:53 | |
| no jasnee...meet bez tricka ani nie je meet takze kludne mozete s trickom pocitat aj so mnou | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 19:55 | |
| okey tak ja som našla pár sloganov z iných tričiek: (Heaven) doesn´t want me
(Hell) is afraid I´ll take overtá sa mi celkom páči, akurát, že nesúvisí priamo s sn a proud walking encyclopedia of weirdness - môj favorit Christo?- no comment I´d rather be ghosthunting. Any day of the week.Am I boring you with this "hunting evil" stuff? Wanted dead or alive for beeing obssesed with Winchesters. Paranormal investigator. Ghost Hunter. Happy Hunting! no a pre Sammygirls: The only time Sam Winchester was wrong was when he thought he made a mistake. heh no tak si niečo vyberte, prípadne skombinujte no a s tým very supernatural christmas súhlasím | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 21:08 | |
| Jéj, já jsem se tu tak dlouho pořádně nedostala, že teď nejsem vůbec v obraze s těma trikama... Jen tak orientačně se chci zeptat, že když nepojedu na meet, tak jestli bude možnost, aby se mi triko poslalo domů? Se zimním srazem to nevidím moc dobře, myslím, že mi to fakt nevyjde | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 21:21 | |
| tak ja urcite chcem tricko tiez, ak mozem poprosit mno a kedze som na predchadzajucom zraze nebola, tak newiem sa vyjadrit k tomu, ci by malo byt nove, alebo stare co sa tyka motivu. aj to stare je pekne, ale asi skor nieco nove, nie? (tak som sa nakoniec predsa len vyjadrila ) dion-fortune to happy hunting! sa mi moc paci ale teraz ma tak napadlo, ze keby sme tam dali ze: you fudging touch me again, I fudging kill you a nikto by sa nam nedotykal naseho drahoceneho tricka len teraz newiem, ci by mi to v skole preslo .. nevadi, treba byt rebel | |
|
| |
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 21:26 | |
| dion Paráda, přesně tohle jsou slogany, ze kterých by se dalo vybírat. Madlen: Když jseš z ČR jako já, tak nebude problém ti to triko poslat, i když se nezúčastníš. A kdo se najde ze Slovenska, tak to taky nějak vyřešíme. Takže další návrhy na slogany piště dál a já to potom dám přehledně dohromady a pak se domluvíme, co bychom si tam dali. Udělá se to pak asi formou hlasování... ale to zatím nechte být a piště jen další návrhy. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 21:36 | |
| Samabel, tak se mnou počítej, že bych si ho objednala. Teď tu tak 14 dní nebudu a nevím, jak za tu dobu postoupíte, aby se nestalo, že by potom bylo pozdě... | |
|
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 22:26 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 23:22 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 10.09.08 23:25 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 25.09.08 21:58 | |
| Takže prosím o pozornost. Nyní bych opravdu chtěla požádat všechny graficky zdatné (a ochotné ke tvoření), aby se zhruba tak do 5.10. pokusili sesmolit nějaký ten návrh na přední stranu trika. Asi budu muset nechat ty trika nechat udělat dřív, protože se budou zařizovat ještě jiná trika a táta by byl rád, kdyby se to mohlo vyřídit rovnou...navíc není jisté, že spolupráce bude bezchybná, takže kdyby bylo potřeba něco reklamovat nebo předělávat, chtěla bych to mít do meetu vyřešené a neriskovat, že pak na to nebude čas.
Co by mělo být na přední straně - no, nebudu vás příliš omezovat, ale tady je pár styčných bodů. - Winchester´s boys - nápis Supernatural ( i když kdyby jste se rozhodli, že ho chcete mít někde jinde na triku budiž... takhle je to ale podle mě nejlepší) - nápis - All hell breaks loose part 2 - s tím, že by tam nebylo datum meetu - takhle uděláme takový kompromis těm, co na meetu nebudou, ale budou triko chtít. - dál je to na vás... možná bych tentokrát Impalu vynechala ( i když jí taky bezmezně zbožňuju, ale prostě aby byla změna) a vměstnala tam něco jiného...jestli nějakou příšeru, postavu (třeba daddyho Winchestera ) ... záleží vážně na vaší fantazii a jelikož vy budete autoři, tak vám chci nechat prostor, ať sami předvedete, co umíte.
Každému, kdo se o něco pokusí patří už předem velikánský dík. A určitě ne jen ten můj. Zadní stranu vyřešíme dodatečně, nejprve potřebuji, abychom pohnuli s tímhle. Děkuji za pozornost. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček 25.09.08 23:08 | |
| Ja už mám takú menšiu predstavu, ešte ju hodiť "na papier"... Ale najskôr sa opýtam takto, chcete ten obrázok na tričku aj s vianočným motívom alebo klasické, číže žiadne čapičky alebo tak.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
| |
|
| |
| Sraz fanoušků - Objednávka triček | |
|